promitheas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 σκοπεύω σύντομα να προβώ σε αγορά μοτοσυκλέτας και είμαι μεταξύ του αντωτέρο και του TDM 900.για το tdm έχω αρκετή πληροφόρηση αλλά για το bmw δεν έχω ιδέα τι παίζει.Απλά μαρέσει πολύ εμφανισιακά και μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον λόγω μικρής σχετικά κατανάλωσης (γύρω στα 5??)ότι έχει ιμάντα αντι αλυσίδα και γενικά ότι είναι bmw...εταιρεία με μεγάλη ιστορία στο χώρο και γενικά πολύ μεγάλο όνομα.Οχι ότι η yamaha παει πίσω.Λοιπόν έχει κάποιος το bmw για να με διαφωτίσει? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
promitheas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 για να διορθώσω...ειτε εχει κάποιος ειτε όχι το F800ST η άποψη του είναι αν μη τη άλλο ευπρόσδεκτη κα χρήσιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 BMW: ήταν από τα μηχανάκια που κοιτούσα πριν το Ζ. Ωραίο μονόμπρατσο, ομαλή λειτουργία του ιμάντα, πολύ ομαλός κινητήρας και τουριστικός κινητήρας (ροπάτος, οικονομικός, χωρίς ξεσπάσματα). Πιστεύω πως είναι ακριβό για καινούργιο και σαν μεταχειρισμένο δεν βρήσκεις εύκολα. Στα αρνητικά θα βάλω την αρκετά σκυφτή θέση οδήγησης και την εργονομία made by BMW (δεν λέω πως είναι κακή αλλά είναι περίεργη). Πρέπει να υπάρχουν κανένα δύο εδώ μέσα. Θα το προτειμούσα από το γερασμένο TDM! Δες και εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
promitheas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 το γεγονός ότι δεν προσφέρει καλή κάλυψη από αέρα είναι πιστευω το μεγάλο μείον για μια μοτοσυκλέτα που χαρακτηρίζεται touring.αλλά η τιμή δεν νομίζω ότι είναι ακριβή.9700 ευρώ για μηχανή bmw τέτοιας κατηγορίας είναι μάλλον καλή.υπάρχει πάντως σίγουρα ένα θέμα με τα ανταλλακτικά και τα service που ως γνωστόν είναι πανάκριβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 το γεγονός ότι δεν προσφέρει καλή κάλυψη από αέρα είναι πιστευω το μεγάλο μείον για μια μοτοσυκλέτα που χαρακτηρίζεται touring.αλλά η τιμή δεν νομίζω ότι είναι ακριβή.9700 ευρώ για μηχανή bmw τέτοιας κατηγορίας είναι μάλλον καλή.υπάρχει πάντως σίγουρα ένα θέμα με τα ανταλλακτικά και τα service που ως γνωστόν είναι πανάκριβα Ποιος σου είπε πως το tdm έχει καλή ανεμοκάλυψη? Και στα 2 μια ζελατίανα την θες αν ταξιδεύεις δικάβαλος. Κοίτα ομορφιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 σαφέστατα πιο ξεχωριστή μηχανή το ST, δεν το συζητάμε. TDM έχουν όλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 αν και εχω tdm θα ελεγα να παρεις το bmw.Το tdm ειναι ηλικιωμενο πλεον,εχει και η κουτση μαρια,και εχει μεγαλη περαση στις κλοπες.Οσο για την εμφανιση περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Προσωπικα βρισκω οτι το bmw ειναι πολυ ομορφο,θα το επαιρνα.Οσο για κοστος συντηρησης,μην νομιζεις οτι το tdm ειναι φθηνο,δεν νομιζω οτι θα'χει τεραστια διαφορα απο το bmw.Τελος, η αξιοπιστια του tdm ειναι δεδομενη,μηδενικα προβληματα.Δεν θα ανησυχουσα επισης καθολου για tην αξιοπιστια της bmw. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Πολλά προβλήματα με το συγκεκριμένο μοντέλο ειδικά σε ότι αφορά τον ιμάντα. Μ Α Κ Ρ Ι Α. Πάρε το TDM. Επίσης ψάξε στο ιντερνετ για προβλήματα σχετικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 TO F800ST ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
promitheas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) όσο το σκαλίζω με τη συγκεκριμένη μηχανη τόσο βρωμάει.μπήκα σ'ενα site f800riders.org και διάβασα της παναγιάς τα μάτια από ιδιοκτήτες για προβλήματα της μηχανής.μεχρι και ότι σβήνει ο κινητήρας εν κινήση εγραψε κάποιος και δν ήταν μεμονομένο το πρόβλημα.έχει συμβαίνει σε αρκετές μηχανές και συνήθως λέει όταν κρατάς τις στροφές για αρκετή ώρα σταθερές και μετά πας να αλλάξεις σχέση..τι να πώ.το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα.φαντάσου να πηγαίνεις με 160-180 σε εθνικό και πριν τη στροφή όταν πας να κατεβάσεις να σου σβήσει η μηχανή...μου φαίνεται ότι ο οττο έχει δίκιο...πάντως γεγονός είναι ότι εμφανισιακά ξεχωρίζει πολυ η μηχανή.είναι κούκλα σε αντίθεση με το tdm που κακά τα ψέμματα είναι πολυφορεμένο.Είναι δε τέρας αξιοπιστίας και μου φαίνεται ότι εκεί θα καταλήξω.Δε θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου.Καλύτερα ένα καλό τζίν levis από ένα τρύπιο αρμάνι κουστουμάκι! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 από τον promitheas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
promitheas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Ποιος σου είπε πως το tdm έχει καλή ανεμοκάλυψη? με την μικρή ζελατινα δεν έχει.έχεις απόλυτο δίκιο σαυτό αλλά απόσο γνωρίζω η yamaha διαθέτει δυο ακόμα.μια μεσαία και μια μεγάλη.Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι η bmw δεν δίνει μεγαλύτερες.θα πρέπει να πας σε λύση με ιμιτασιόν.Αλλά τονίζω ότι δεν είμαι σίγουρος γιαυτό.Θα πρέπει να το τσεκάρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Καλύτερα ένα καλό τζίν levis από ένα τρύπιο αρμάνι κουστουμάκι! Έτσι είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με τα χρήματα της BMW παίρνεις Bandit 1250 και σου περισσεύουν κιόλας - και λέω σου περισσεύουν, γιατί τα 9.700 που υποτίθεται ότι κοστίζει θα περιλαμβάνουν μόνο...κινητήρα, δυο ρόδες και ένα τιμόνι. Για δοκίμασε να βάλεις 2-3 από τα απαραίτητα έξτρα (δεν μιλάω για τα μη απαραίτητα) και θα φτάσει ΕΥΚΟΛΑ τα 10.500. Κι εγώ έχω διαβάσει για προβλήματα που έχουν τα F 800 ST, μάλλον στο ίδιο σάιτ. Γενικά...το ίντερνετ έχει κατεδαφίσει τη φήμη περί αξιοπιστίας των BMW - και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ξέρω αν φταίνε οι BMW ή το ίντερνετ!... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 από τον ΤΚΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Με τα χρήματα της BMW παίρνεις Bandit 1250 και σου περισσεύουν κιόλας - και λέω σου περισσεύουν, γιατί τα 9.700 που υποτίθεται ότι κοστίζει θα περιλαμβάνουν μόνο...κινητήρα, δυο ρόδες και ένα τιμόνι. Για δοκίμασε να βάλεις 2-3 από τα απαραίτητα έξτρα (δεν μιλάω για τα μη απαραίτητα) και θα φτάσει ΕΥΚΟΛΑ τα 10.500. Κι εγώ έχω διαβάσει για προβλήματα που έχουν τα F 800 ST, μάλλον στο ίδιο σάιτ. Γενικά...το ίντερνετ έχει κατεδαφίσει τη φήμη περί αξιοπιστίας των BMW - και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ξέρω αν φταίνε οι BMW ή το ίντερνετ!... Η "ΜΙΣΗ" πληροφορηση, ειναι η καλυτερη ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Δεν λέω ότι διαφωνώ, μπορεί να είναι κι έτσι. Απλά...σου κλονίζεται η εμπιστοσύνη με όλα αυτά που διαβάζεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Απ οτι καταλαβα ψαχνεις για καινουργιο....Η τιμη ειναι πανω κατω η ιδια. Μια διαφορα 500-600 ευρω υπαρχει αναμεσα στα μοντελα (πιο φτηνο το tdm) αλλα εξαρταται και απο τον εμπορο. Προσωπικα θα επαιρνα τη μπεμπα. Καλη ροπη καλη καταναλωση all round χαρακτηρας και προσωπικοτητα. Σιγουρα το yamaha μπορει να κανει οτι και η μπεμπα αλλα εκεινη θα το κανει διαφορετικα ! Για τα προβληματα που αναφερονται δεν εχω ιδεα. Ενας φιλος μ π το χει δεν του χει βγαλει προβλημα και το χει μεταχειρα 1+ χρονο τωρα. Δικη η αποφαση....το ST ειναι ερωτας παντως! Αλλα οπως ειπε και καποιος πιο πριν σεψου και το μεγαλο bandit. Με τα 11-12κ που θα σ κοστιζαν τα αλλα αυτο θα σ ρθει φουλ εξτρα με μπονους καφετιερα! (λεμε τωρα!) Βεβαι απο εμφανιση ..........Its up to u Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 και έκδοση GT Και 2010 gsx1250fa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Θα συμφωνήσω για το Bandit. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Για εμενα απο την στιγμη που υπαρχει στην ΙΔΙΑ κατηγορια το VFR σταματαει να υπαρχει το F800ST! Καμια σχεση μα καμια το ενα με το αλλο στα ιδια κυβικα και κατηγορια, απο την στιγμη που πας σε αυτη την μινι τουριστικη κατηγορια κατ'εμε ειναι μονοδρομος ενα VFR, απλα το κακο ειναι οτι ισως απο του χρονου να μην υπαρχει....απο την αλλη ομως αν βρεις κανα καλο μεταχειρισμενο ισως κανεις μια καλη επιλογη, αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ στα μεταχειρισμενα, αν δεν εισαι σιγουρος καλυτερα μην παρεις... Τα λεφτα του F800ST τα θεωρω ΠΟΛΛΑ για να εχεις μαπα αναρτησεις κτλ....χιλιες φορες ενα Fazer1000 ντυμενο! ΜΑΚΡΥΑ απο TDM....αυταααααααααααααααααααααααααααα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Για εμενα απο την στιγμη που υπαρχει στην ΙΔΙΑ κατηγορια το VFR σταματαει να υπαρχει το F800ST! Καμια σχεση μα καμια το ενα με το αλλο στα ιδια κυβικα και κατηγορια, απο την στιγμη που πας σε αυτη την μινι τουριστικη κατηγορια κατ'εμε ειναι μονοδρομος ενα VFR, απλα το κακο ειναι οτι ισως απο του χρονου να μην υπαρχει....απο την αλλη ομως αν βρεις κανα καλο μεταχειρισμενο ισως κανεις μια καλη επιλογη, αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ στα μεταχειρισμενα, αν δεν εισαι σιγουρος καλυτερα μην παρεις... Τα λεφτα του F800ST τα θεωρω ΠΟΛΛΑ για να εχεις μαπα αναρτησεις κτλ....χιλιες φορες ενα Fazer1000 ντυμενο! ΜΑΚΡΥΑ απο TDM....αυταααααααααααααααααααααααααααα :D +1000 VFR! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hárës 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γεια σου φίλε. Έχω το BMW F800 ST από τον Νοέμβρη του 2006. Είμαι στα 24.000 χιλ. χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ο κινητήρας είναι πολύ καλός και ροπάτος. Τα φρένα πολύ καλά και η λειτουργία του ABS σωστή. Ο ιμάντας κίνησης είναι «όλα τα λεφτά», ξεχνάς λιπαντικά, τέντωμα και συντήρηση. Η εταιρεία δίνει ζωή στον ιμάντα 40.000 χιλ., η αλυσίδα συνήθως στα 25.000 θέλει αλλαγή. Η κίνηση στο δρόμο είναι πολύ καλή τόσο στην εθνική όσο και μέσα στην πόλη. Η ζελατίνα είναι χαμηλή για τους ψηλούς και μετά τα 160 για όλους. Η κατανάλωση φανταστικά χαμηλή. Ξεκινώντας γεμάτος από Αθήνα (16lt, 4lt ρεζέρβα) με ταχύτητα 140 ανάβει ρεζέρβα λίγο πριν την Λάρισα, ενώ με 160 κάπου μετά τη Στυλίδα. Ταξιδεύω πάντα διπλός και φορτωμένος. Τα σέρβις δεν είναι σε καμιά περίπτωση ακριβότερα από αυτά των άλλων εταιρειών, είχα και HONDA και KAWASAKI. Όσον αφορά αυτά που ακούγονται στο ίντερνετ τα έχω διαβάσει κι εγώ αλλά δεν παρατήρησα τίποτα από αυτά στο δικό μου. Ίσως πρόκειται για κάποιους άτυχους ή κάποιους γκρινιάρηδες. Γενικά η κοινότητα του ιντερνετ είναι πολύ μικρότερη από την κοινότητα των κατόχων, τόσο της συγκεκριμένης μηχανής όσο και κάθε άλλης. Αυτά που γράφονται εδώ δεν είναι απαραίτητα και τα σωστά ή τα πλήρη. Είναι απλά προσωπικές γνώμες και εμπειρίες, όπως ακριβώς και η δική μου. Τα λεφτά είναι πραγματικά πολλά, αλλά πιστεύω ότι κατά το 90% τα αξίζει. Καλή αγορά, όποια κι αν είναι και καλούς δρόμους. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 από τον Hárës Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Εμένα δεν μου αρέσει πάντως. Με τα ίδια φράγκα βρίσκεις καλύτερο μασίνι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 φαντάσου να πηγαίνεις με 160-180 σε εθνικό και πριν τη στροφή όταν πας να κατεβάσεις να σου σβήσει η μηχανή... αυτή η εικόνα με φρίκαρε, ποτέ των ποτών <άσχετο spam> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το παιδί έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση, TDM ή F800st, τώρα τι λέτε εσείς δεν ξέρω. Η γνώμη μου, το F800st είναι πολύ αξιόλογο μηχανάκι, παρ'ότι εγώ είμαι fan της αλυσίδας, ο ιμάντας τα σπάει και η ροπή του είναι φοβερή. Με κατανάλωση που πέφτει και κάτω από τα 5λτ/100χλμ και με καλά περιφερειακά (ποιος είπε ότι η ανάρτηση είναι μάπα? καλύτερη έχει το TDM δλδ? ή το φάζερ? σκατά έχουν, τουλάχιστο αυτή έχει και κανα 2 ρυθμισούλες παραπάνω), φοβερό υπολογιστή της BMW (μέχρι πίεση ελαστικών λέει) και άνετη σέλα, καθώς και σετ ταξιδίου (βαλιτσάκια και άλλα κολοκυθάκια), είναι καλή επιλογή για κάποιον που θέλει ένα mid-range touring μηχανάκι. Τα σέρβις του δεν είναι πολύ ακριβότερα από αυτά της Yamaha, μην ακούω φόλες....όπως πάντα είναι σε ποιόν θα πέσεις. Από την άλλη παρ'ότι Yamahakias, το TDM είναι ένα μηχανάκι που ποτέ δεν συμπάθησα (μη βαράτε, προσωπικά δεν μ'αρέσει) γιατί ο χαρακτήρας του είναι αλλόκοτος και απροσδιόριστος. Μην ξεχνάμε και την ποιότητα κατασκευής, οι γιαπωνέζοι με τα πλαστικά είχαν και έχουν πάντα κάποια θεματάκια. Το BMW είναι άψογο σε αυτόν τον τομέα, ενώ όσον αφορά τον κινητήρα, σίγουρα το TDM έχει να δείξει αξιοπιστία, αλλά και το BMW είναι Rotax.....τι θα πείτε δλδ? Εγώ ανάμεσα στα 2, θα έπαιρνα το BMW, άλλο τώρα αν σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις και καλύτερα.....ή χειρότερα. Σόρρυ, ξέχασα να πώ πως η κάλυψη από τον αέρα για το BMW είναι μια χαρά, το μηχανάκι είναι φτιαγμένο για τουρισμό, με touring ζελατίνα και φέρινγκ που όσο γίνεται προστατεύει και τα γόνατα. Στο TDM που την είδατε την κάλυψη? Μη μου πείτε από εκείνη τη μάπα ζελατίνα που έχει, θα βάλω τα γέλια.......το μηχανάκι πάλιωσε, θέλει ανανέωση λέμε!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 από τον GkS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 με καλά περιφερειακά (ποιος είπε ότι η ανάρτηση είναι μάπα? καλύτερη έχει το TDM δλδ? ή το φάζερ? σκατά έχουν, τουλάχιστο αυτή έχει και κανα 2 ρυθμισούλες παραπάνω), Που τις έχει τις ρυθμίσεις το BMW? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες