Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Φλατζα αλλαξα και εγω στα 20.000, βεβαια οπως ειπα ειχα απο τα πρωτα και την αλλαξαν περι το 2007-2008, γιατι καταλαβαν οτι ειναι προβληματικη, συν το δικο μου καθοταν απο το 2008 εως το 2012 σε ενα γκαραζ. Πληρωσα 50€ περιπου αν θυμαμαι καλα. Επισης με το flashαρισμα στο service των 10.000km πηρα τελειως καινουργια μηχανη, ο μηχανικος με ενημερωσε οτι ειχαν βγει αρκετες εκδοσεις υστερα απο την δικια μου κ μου περασε την τελευταια η οποια εκανε τεραστια διαφορα. Στα συν οτι ο κινητηρας ειναι αρκετα οικονομικος. Στα πλην οτι τα κανει ολα για 7-8/10, δεν υπερεχει ουτε υπολειπεται ιδιαιτερα σε κατι, οποτε εχεις μια ουδετερη σχεση μαζι του. Θα το ξαναγοραζα; Μαλλον οχι. Ειμαι ευχαριστημενος εως σημερα. Ναι απολυτα, κυριως λογω του service της BMW στα μερη μου (δεν ζω Ελλαδα). Ειχε περασει απο τα χερια μου ενα SV650 πριν απο αρκετα χρονια κ μπορω να πω οτι μου το θυμιζει αρκετα μονο που το Suzuki ειχε περισσοτερο χαρακτηρα. Καθοτι το χρησιμοποιω για επαρχιακους κ εθνικες μονο αν επρεπε να το ξαναγορασω θα πηγαινα σε ST η GT ασυζητητι, γερασαμε κιολας, αλλα δεν βρισκεις πολλα απο αυτα εδω γυρω. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον Draken 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 ................... Κατά δεύτερον, το είχε / έχει φίλος από επαρχία και έβγαλε χοντρή ζημιά. Το είχε αφήσει στον Παναγιωτόπουλο στο Γέρακα για διάγνωση / επισκευή. Προσπάθησε πολύ καιρό να το δώσει, αλλά δεν το έπαιρνε κανείς.... Είχα ανοίξει θέμα και έχω και φωτογραφίες νομίζω μέσα, αλλά άντε να το βρεις...... Του midnek είχε βγει καλό λέει.... τί να πεις, όπως σου κάτσει η μπίλια. Το βρήκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2014 Ηλία δεν σε ξέχασα απλά τελικά δεν χρειάστηκε να πάω στον μάστορα. Από βδομάδα θέλω να πιστεύω πως θα πάω να την παραλάβω οπότε και θα μάθω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2014 Γιαννο ευχαριστω ρε συ... μην αγχωνεσαι... αν το θυμηθεις εχει καλως.. αλλιως δεν πειραζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 Αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά ισχύουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες