Avadon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Τη λένε Μαίρη, είναι κοκκινομάλλα και τρελαίνεται όταν της κάνεις έρωτα στις 9.000 rpm... Το νέο μου απόκτιμα, Fazer 600 s2 (Μαίρη) έρχεται σε οργασμό κάπου στις 12.000 rpm και δείχνει πρόθυμο να κάνει όλα μου τα χατήρια (ταξίδια, βόλτες, καθημερινές μετακινήσεις). _________________________________________________________________ Άραγε τι ψάρια να πιάνει έναντι σε ό,τι είχα (V-Strom) και έχω συνηθίσει να χρησιμοποιώ καθημερινά; _______________________________________________ * Σίγουρα σε φρένα, στήσιμο, δύναμη κι εμφάνιση. Σε λίγες ημέρες πιστεύω πως θα έχω μια πιο αντιπροσωπευτική άποψη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Πόλύ ψηλά έρχεται σε οργασμό. Θα σε κουράσει... καλοτάξιδο να το χαρείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 καλοριζικο και καλα χιλιομετρα φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 καλοριζικο φιλος!! σε ειδα κ στο fazerclub που εκανες εγγραφη...κανονισε να παμε καμμια τσαρκα ειμαστε πολυ κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα..μπαινεις σε αλλο κοσμο τωρα...Καλους οργασμους..μονο προσεχε γιατι πληρωνονται...σε λιτρα!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avadon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Πόλύ ψηλά έρχεται σε οργασμό. Θα σε κουράσει... καλοτάξιδο να το χαρείς. Η χρήση για την οποία προορίζεται είναι κυρίως στην εθνική. Οπότε σε σχέση με τη V-Strom που είχα σίγουρα είναι ημέρα και νύχτα. Τα επαρχιακά πια με κούρασαν μιας και δεν μπορούν να σε πάνε και πολύ μακρυά! :P Μέχρι στιγμής, έχω κάνει μπόλικα χιλιόμετρα μαζί της και ομολογώ πως με έχει ενθουσιάσει. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avadon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 καλοριζικο φιλος!! σε ειδα κ στο fazerclub που εκανες εγγραφη...κανονισε να παμε καμμια τσαρκα ειμαστε πολυ κοντα Αμα σου πω πως σε πρόσεξα σήμερα κιόλας στο Fazerclub λόγω "Στυλίδας" θα με πιστέψεις; Περνάω πάρα πολύ συχνά από εκεί κατεβαίνοντας για Μπράλο με τους κολλητούς. Όταν ο καιρός με το καλό "γίνει" όπως τα κάστανα το Φθινόπωρο :D (την άλλη εβδομάδα δλδ με το καλό), θα κατεβούμε μαζί να τα πούμε από κοντά. Δεν παλεύεται πια τόση βροχή... -_- Υποβρύχια την έχω καταντίσει πια τη Μαίρη... :P Να βάλω και μια προπέλα αν είναι στην εξάτμιση μπας και κερδίσω +10 άλογα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Kαλοριζικο το 'ργαλειο μαστορα!!!Να την προσεχεις οπως τις αξιζει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avadon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα..μπαινεις σε αλλο κοσμο τωρα...Καλους οργασμους..μονο προσεχε γιατι πληρωνονται...σε λιτρα!!! :lol: Εννοείται! Αν εννοείς πως τους "οργασμούς" της στις 12.000 θα τους χαίρονται μαζί με μένα και οι βενζινοπώλες, εχμ έχεις απόλυτο δίκιο. Τ' άλογα θέλουν τάισμα και η Μαίρη πρέπει να "τρώει" πολύ, αλλά κρατά πολύ όμορφα τη σιλουέττα της. Μηχανάκια θα μου πεις... Και η V-Strom μου πάντως "έπινε" γιατί κατέληξε να ταξιδεύει στην εθνική με 180χλμ/ω όλη την ώρα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 από τον Avadon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Καλά χιλιόμετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Mε γειες!! Καλες βολτες!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Να την χαρείς και πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 πολυ καλη επιλογη αντε καλοταξιδη και να την χαιρεσαι την μαιρουλα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Γουελ καμ τσίτσιδε φιλαράκο καλά χλμ και στροφίδια να έχεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 καλοριζικο,καλες βολτες και παντα ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 ωραίο μοτόρι, και ωραίο χρώμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 καλορίζικη και καλά χιλιόμετρα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΘΑΛΕΙΑ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Να την χαρείς οσο μπορεις που ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Καλορίζικη και καλές βόλτες. Να ξέρεις ότι πήρες εκπληκτική μηχανή που θέλει βέβαια και τον ανάλογο σεβασμό. Σου εύχομαι καλά ταξίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 καλοριζικο αγρατζουνιστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 καλοριζικη η καινουργια γκομενα σου!παντα ορθιος :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 καλοριζικο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες