Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

ΜοtoGP: YAMAHA ROSSI LORENZO

Recommended Posts

Δεν ειναι "ξενα"..Της YAMAHA ειναι! (Εσυ το λες)

Της ΥΑΜΑΗΑ είναι, αλλά ο Rossi τα εξέλιξε! Γι αυτό λέω ξένα κόλλυβα. Βρήκε ένα μηχανάκι έτοιμο από κάθε άποψη ο Lorenzo, και θέλει ακριβώς το ίδιο με αυτό του Rossi! Πάψε ρε! Ποιος είσαι εσύ που θα απαιτήσεις να έχεις το ίδιο μηχανάκι με τον Rossi? Aλλά είπαμε... φταίει η ΥΑΜΑΗΑ που του έκανε το χατήρι, μη χάσει το κελεπούρι. Κάτσε να φύγει ο γιατρός από κει, και θα κάνουν να δουν πρωτάθλημα ξανά, μέχρι να αποσυρθεί ο Rossi από το άθλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είμαι οπαδός του Rossi και αγαπημένη μου εταιρία είναι η Yamaha για λόγους άσχετους με τα GP. Ένα το κρατούμενο.

Αν ΕΓΩ ήμουν πρόεδρος της Yamaha θα έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Αυτό με συμφέρει: Η εταιρία μου πάνω απο όλα. Το οτι ο Rossi με έκανε μάγκα, δε το έκανε τζάμπα! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ? πήρε επομένως δεν υφίσταται θέμα αχαριστίας. Με την απόφασή μου να ρίξω ουσιαστικά τον τοίχο ανάμεσα στους οδηγούς μου, κάνω ένα καλό βήμα: δίνω κίνητρο στο νιάτο να προσπαθήσει, τον κρατάω με σχετικά λίγα φράγκα να μου γεμίζει τα ταμεία (για να βγάζω εξαιρετικά μηχανάκια για τον λαό :grin: ) ενώ ταυτόχρονα τσιγκλάω τον απέραντο εγωισμό του καλύτερου οδηγού που έχει υπάρξει ποτέ και το χρησιμοποιώ και εκμεταλεύομαι. Είναι πολύ έξυπνη κίνηση και μπράβο τους.

Αν ΕΓΩ ήμουν ο Rossi τώρα, απλά θα έλεγα στην Yamaha ''Bring it on fuck!''. Ξέρω και κυρίως ξέρει ΟΛΟ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ τι μπορώ να κάνω, δεν έχω να αποδείξω τίποτα πόσο μάλλον σε έναν αυθάδη νεαρό που αν δεν υπήρχα εγώ θα ήταν της σειράς και το ΞΕΡΕΙ.

Αν ΕΓΩ ήμουν ο Lorenzo θα έλεγα: ''έχω να αποδείξω πράματα. Αν φύγω απο την Yamaha, πρέπει να αναπρύξω την μοτοσυκλέτα μου. Και να παω... ΠΟΥ?! Στην Honda είναι το αχώνευτο ο dani. Οχι οτι έχω πρόβλημα με αυτό, αλλά είναι πιο έμπειρος στην εταιρία και θα έχει τον πρώτο λόγο. Επομένως ΚΑΙ το 2010 δεν παίρνω πρωτάθλημα, χώρια που είναι και ο Rossi με τον Stoner. Αν πάω στη Ducati, ΤΟΤΕ είναι που θα σβήσω! Απόδειξη είναι ο Μeladri και ο Hayden ο οποίος όμως, κάτι αρχίζει να φτιάχνει σιγά σιγά. Το σίγουρο είναι οτι και εκεί θα είμαι δεύτερος στη σκιά του Stoner με ένα εξωφρενικό μηχανάκι. Άστο καλύτερα... Για όλες τις υπόλοιπες ομάδες, απλά δε παίζει''.

Σαν Multijohn τώρα, στην κόντρα μεταξύ εφταμηνίτικου και Γιατρού, απλά την βρίσκω ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρουσα. Αυτή είναι που με καθηλώνει και κυριολεκτικά μου δίνει γρήγορα χτυποκάρδια ενώ ταυτόχρονα με κάνει να περιμένω τους αγώνες πως και πώς. Ειλικρινά δεν ανησυχώ καθόλου για το πως θα καταλήξει η φάση. Έχω 3000% εμπιστοσύνη στον Γιατρό. Δε με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο rossi και που θα πάει να κλείσει την καριέρα του(καλύτερα να πάει στη duc μπάς και πάρει και κανάς ευρωπαίος χαρά :lol: ). Εγώ αυτόν θα υποστηρίζω όπου και να πάει, ότι αποτελέσματα και να φέρνει. Αυτόν θεωρώ ''γενιά'' μου και αυτού το οδηγικό στύλ είναι που με εκφράζει σαν wanna be οδηγός(λέμε τώρα), με αρμονία, ήρεμες κινήσεις και απόλυτο έλεγχο. Με άλλα λόγια είναι το οδηγικό μου ίνδαλμα και ο οδηγός που εκφράζει και δείχνει σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ οτι πρώτον σημασία έχουν τα χέρια και δεύτερον οτι τα γκάζια δεν κάνουν το μηχανάκι το πιο γρήγορο.

Οταν αποσυρθεί ο Doctor απλά θα υποστηρίζω την Yamaha. Δε νομίζω οτι θα μπορέσει κάποιος οδηγός να με κάνει να τον θαυμάσω τόσο μετά τον Γιατρό. Αν παρόλα αυτά υπάρξει κάποιος, θα είναι πιθανότα Ιταλός.

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είμαι οπαδός του Rossi και αγαπημένη μου εταιρία είναι η Yamaha για λόγους άσχετους με τα GP. Ένα το κρατούμενο.

Αν ΕΓΩ ήμουν πρόεδρος της Yamaha θα έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Αυτό με συμφέρει: Η εταιρία μου πάνω απο όλα. Το οτι ο Rossi με έκανε μάγκα, δε το έκανε τζάμπα! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ? πήρε επομένως δεν υφίσταται θέμα αχαριστίας. Με την απόφασή μου να ρίξω ουσιαστικά τον τοίχο ανάμεσα στους οδηγούς μου, κάνω ένα καλό βήμα: δίνω κίνητρο στο νιάτο να προσπαθήσει, τον κρατάω με σχετικά λίγα φράγκα να μου γεμίζει τα ταμεία (για να βγάζω εξαιρετικά μηχανάκια για τον λαό :grin: ) ενώ ταυτόχρονα τσιγκλάω τον απέραντο εγωισμό του καλύτερου οδηγού που έχει υπάρξει ποτέ και το χρησιμοποιώ και εκμεταλεύομαι. Είναι πολύ έξυπνη κίνηση και μπράβο τους.

Eγώ φαίνεται είμαι τελείως βαμμένος και το βλέπω ως αχαριστία. Δικαίωμά μου βέβαια όπως δικαίωμα όλων να υποστηρίζουν κάτι άλλο. Έχει δίκιο σε αυτά που λες και το ξέρω. Η ΥΑΜΑΗΑ προσπαθεί από τώρα να επενδύσει στο μέλλον της κι ας φέρεται αχάριστα στον άνθρωπο που την έβγαλε από την αφάνεια των MotoGP.

Όμως για μένα η κίνησή της είναι λάθος.Λάθος γιατί με τον Rossi είχε σε μεγάλο ποσοστό κι άλλα πρωταθλήματα μέχρι να αποσυρθεί. Αν φύγει, θα τα ξεχάσει (προς το παρών τουλάχιστον και για τους λόγους που έχω αναφέρει σε άλλο ποστ (παρουσία Rossi στο grid κτλ)

Και πέρα από αυτό, πως είναι σίγουρη ότι ο Lorenzo θα μείνει σε αυτούς? Και πόσο σίγουρη είναι ότι θα καταφέρει να της φέρει πρωταθλήματα με τόσο ικανούς αναβάτες άλλων εταιριών? Γιατί ακόμα και ο Στόνερ αν γυρίσει και είναι καλά και μείνει στην Ducati, δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα για τον JLo. (άλλο για τον Rossi) για τον Lorenzo όμως είναι μεγάλος αντίπαλος και ικανός να του πάρει το πρωτάθλημα.

...κι όλα αυτά φυσικά μετά την απόσυρση Rossi,... γιατί μέχρι τότε είπαμε :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα δεν είναι σίγουρη η Yamaha οτι θα τον έχει και μετά! Απλά του δίνει ένα κίνητρο σε μια δύσκολη εποχή για αυτόν(βλέπε παρουσία Rossi) να προσπαθήσει! Για αργοτερα, έχει ο Θεός αλλά και τα chikko της(Spies) και αν δεν κάτσουν αυτοί, έχει σώσει και μαζέψει τόσο χρήματα απο τις τωρινές κινήσεις (πρωτάθλημα κατασκευαστή, Ομάδας) που άνετα θα μπορεί να χτυπήσει όποιον θέλει και παίζει στην αγορά.

Επίσης, ο Stoner όσο υπάρχει ο Rossi στη Yamaha δεν θα είναι απειλή για τον Lorenzo. Οταν φύγει όμως ο γιατρός και πρέπει να κολυμπήσει μόνο του το εφταμηνίτικο, τότε ναι σαφώς υπάρχει θέμα ανάμεσά τους. Αυτά όλα όμως με προυπόθεση οτι ο Stoner θα παραμείνει στη Duc κάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο επίσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι να παει ο rossi στη ducati.

οσο για την yamaha τωρα φαινεται η αχαριστια της με αυτο που κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ΕΓΩ ήμουν ο Rossi τώρα, απλά θα έλεγα στην Yamaha ''Bring it on fuck!''. Ξέρω και κυρίως ξέρει ΟΛΟ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ τι μπορώ να κάνω, δεν έχω να αποδείξω τίποτα πόσο μάλλον σε έναν αυθάδη νεαρό που αν δεν υπήρχα εγώ θα ήταν της σειράς και το ΞΕΡΕΙ.

Αν ΕΓΩ ήμουν ο Lorenzo θα έλεγα: ''έχω να αποδείξω πράματα. Αν φύγω απο την Yamaha, πρέπει να αναπρύξω την μοτοσυκλέτα μου. Και να παω... ΠΟΥ?! Στην Honda είναι το αχώνευτο ο dani. Οχι οτι έχω πρόβλημα με αυτό, αλλά είναι πιο έμπειρος στην εταιρία και θα έχει τον πρώτο λόγο. Επομένως ΚΑΙ το 2010 δεν παίρνω πρωτάθλημα, χώρια που είναι και ο Rossi με τον Stoner. Αν πάω στη Ducati, ΤΟΤΕ είναι που θα σβήσω! Απόδειξη είναι ο Μeladri και ο Hayden ο οποίος όμως, κάτι αρχίζει να φτιάχνει σιγά σιγά. Το σίγουρο είναι οτι και εκεί θα είμαι δεύτερος στη σκιά του Stoner με ένα εξωφρενικό μηχανάκι. Άστο καλύτερα... Για όλες τις υπόλοιπες ομάδες, απλά δε παίζει''.

Σαν Multijohn τώρα, στην κόντρα μεταξύ εφταμηνίτικου και Γιατρού, απλά την βρίσκω ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρουσα. Αυτή είναι που με καθηλώνει και κυριολεκτικά μου δίνει γρήγορα χτυποκάρδια ενώ ταυτόχρονα με κάνει να περιμένω τους αγώνες πως και πώς. Ειλικρινά δεν ανησυχώ καθόλου για το πως θα καταλήξει η φάση. Έχω 3000% εμπιστοσύνη στον Γιατρό. Δε με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο rossi και που θα πάει να κλείσει την καριέρα του(καλύτερα να πάει στη duc μπάς και πάρει και κανάς ευρωπαίος χαρά :lol: ). Εγώ αυτόν θα υποστηρίζω όπου και να πάει, ότι αποτελέσματα και να φέρνει. Αυτόν θεωρώ ''γενιά'' μου και αυτού το οδηγικό στύλ είναι που με εκφράζει σαν wanna be οδηγός(λέμε τώρα), με αρμονία, ήρεμες κινήσεις και απόλυτο έλεγχο. Με άλλα λόγια είναι το οδηγικό μου ίνδαλμα και ο οδηγός που εκφράζει και δείχνει σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ οτι πρώτον σημασία έχουν τα χέρια και δεύτερον οτι τα γκάζια δεν κάνουν το μηχανάκι το πιο γρήγορο.

Οταν αποσυρθεί ο Doctor απλά θα υποστηρίζω την Yamaha. Δε νομίζω οτι θα μπορέσει κάποιος οδηγός να με κάνει να τον θαυμάσω τόσο μετά τον Γιατρό. Αν παρόλα αυτά υπάρξει κάποιος, θα είναι πιθανότα Ιταλός.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1000

Γιατρε μου ειμαι καλα;;;;; :lol:

Πιο πολυ απο ολα ομως μου αρεσε αυτο...

(καλύτερα να πάει στη duc μπάς και πάρει και κανάς ευρωπαίος χαρά :lol: )

Μετα ομως να δω τι θα λες... τελικα τα ευρωπαικα γ@μουν και σπερνουν;;;;;;; :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
+1000

Γιατρε μου ειμαι καλα;;;;; :lol:

Πιο πολυ απο ολα ομως μου αρεσε αυτο...

(καλύτερα να πάει στη duc μπάς και πάρει και κανάς ευρωπαίος χαρά :lol: )

Μετα ομως να δω τι θα λες... τελικα τα ευρωπαικα γ@μουν και σπερνουν;;;;;;; :tooth:

Θάνο, που πάει η σχέση μας?! :lol:

Να μην ξανασυμφωνήσουμε παρακαλώ. Είναι η δεύτερη φορά σε 2 μήνες -_- :P

Πέραν της πλάκας όμως, διευκρινίζω και πιο πάνω οτι η συμπάθειά μου πρός την Yamaha δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα gp. Είμαι οπαδός του rossi και αν φύγει αυτός, θα είμαι οπαδός του θεάματος ή κάποιου Ιταλού (Ηδη συμπαθώ ιδιαίτερα τον Meladri) αλλά και της Yamaha :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολλά μπράβο στη Γιαμάχα που δίνει της ίδιες ευκαιρίες και στους δυό οδηγούς της (δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε στα μότο τζι πι αλλού όμως βλέπε φ1 μόνο σκοπιμότητες υπάρχουν) αυτό βέβαια μόνο καλό κάνει στο θεσμό έχει θέαμα και συναγωνισμό φαντάσου λέει ο Ρόσση να έχει τη καλύτερη μηχανή , να κάνει τι; είναι κάτι που ούτε αυτός δεν θα το ήθελε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To θέμα είναι μήπως η ΥΑΜΑΗΑ με αυτό που έκανε, καταστρέψει τον Lorenzo. Ίσως δεν αντέξει άλλες πολλές πίκρες (και μια συνολική=πρωτάθλημα Rossi) και το 2010 και πάθει κι αυτός οξεία Rossitida :lol: Και με το ακριβώς ίδιο μηχανάκι... αυτές οι πίκρες θα είναι πολύ μεγαλύτερες!!! Τουλάχιστον πριν είχε να λέει ότι η μοτοσυκλέτα του δεν είναι σαν του Rossi. Tώρα? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το νομίζω αυτό ...ξέρεις την αξία του νικητή την δίνει ο δεύτερος , απ' την άλλη ο Λορέτζο δεν έχει να χάσει τίποτα μια θέση πίσω απ' τον Ρόσση δεν είναι ακριβώς δεύτερη ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίιιιγο άσχετο...

Yamaha ήθελε Ο Ντάνι Πεντρόσα:

παραδέχτηκε ότι το να παραμείνει στην Honda δεν ήταν η πρώτη του επιλογή για την σεζόν 2010 και ότι το έκανε κυρίως επειδή δεν υπήρχε ανοιχτή θέση στην Yamaha, μετά την ανανέωση του Χόρχε Λορένθο.

Επιπλέον, ο Πεντρόσα προειδοποίησε ανοιχτά το HRC πως αν και του χρόνου δεν έχει ανταγωνιστική μοτοσικλέτα, τότε η επόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία του στην ομάδα.

"Εμεινα στην Honda απλά γιατί δεν υπήρχε χώρος στην Yamaha, κάτι που θα ήταν καλό για μένα", δήλωσε ο ισπανός αναβάτης στην ιταλική τηλεόραση.

"Εξάλλου, αποφάσισα να εμπιστευτώ για άλλον έναν χρόνο την Honda, για να δω αν μπορεί να κάνει την μοτοσικλέτα καλύτερη. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αν δεν υπάρξει ούτε τώρα βελτίωση, ίσως τελειώσουν όλα".

Ο Πεντρόσα είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης της Honda στην εποχή των 800cc με πέντε νίκες από το 2007, και συνολικά επτά από το 2006, όταν έκανε ντεμπούτο στα MotoGP.

Μόλις χτες (7/9) ανακοινώθηκε και επίσημα η παραμονή του Πεντρόσα στην εργοστασιακή ομάδα του ιάπωνα κατασκευαστή για την επόμενη σεζόν, όπως και του Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Πάντως στη συμφωνία των δύο πλευρών δεν μπήκε όρος αυτόματης ανανέωσης για το 2011, αντίθετα με ό,τι συνέβη στην περίπτωση του ιταλού team mate του.

Άουτς.

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θάνο, που πάει η σχέση μας?! :lol:

Να μην ξανασυμφωνήσουμε παρακαλώ. Είναι η δεύτερη φορά σε 2 μήνες -_- :P

:lol:

Εχει χαρι που ο δοντιας εγκατελειψε και μου αφησε την Duco απέξω... :ranting: Οοοοοοοοταν με το καλο απο του χρονου παλι :lol: θα

εχει ενδιαφερον θα εχουμε και εμεις εδω το δικο μας ενδιαφερον :katana::boxing:.. :D

Και περα απο την πλακα, γουσταρω στα GP DUCATI, τι να κανουμε που μου εχει κατσει ετσι; ....οποιον οδηγο και να εχει θα την υποστιριξω

χωρις να σημαινει οτι δεν θα θαυμασω τον καθε Rossi για τις νικες του! Βεβαια το σεναριο: οδηγο που να τον γουσταρω οπως παλιοτερα τον Capi και

να τρεχει με Duc για εμενα ειναι οτι καλυτερο....και τον γιατρο τον περιμενω ποοοοολλα χρονια τωρα να ερθει στην Duc να καραγουσταρω! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα