Mystique 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Τελικα τι ειναι ελευθερη σχεση? εγω συνεχιζω να ρωταω ποσο παει περιπου μια ασφαλεια για 600 κυβικα. Ρε λεγετε μην μας πιασουν τον κωλο καμια 300αρα το χρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Αυτό είναι μια καλή αρχή... όλα κάπως έτσι ξεκινάνε :P Τα σπαει και εγω θελω!!!Που την βρηκες;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια πέτα μου ένα κεφτέ ευχαριστώ δεν καπνίζω... Άσχετοοοοοοοο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Να 'μαι και εγω παλι μαζι σας! ...ΠΕΙΝΑΩ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Τα σπαει και εγω θελω!!!Που την βρηκες;;; http://cgi.ebay.de/KTM-RC8-weiss-Dickie-Mo...id=p3286.c0.m14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 θέλω κόκκινα αυτοκόλλητα για το DRZ μου....πειτε κανένα μαγαζί που εκτυπώνει "σωστά" τα σχέδια που του πας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Δεν μου λέτε ρε παίδες, τα μονοψάλιδα γιατί υπάρχουν; είναι λειτουργικού χαρακτήρα η ύπαρξη τους ή αισθητικού;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Άμα σοθ σπάσει πληρώνεις μισή τιμή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Δεν μου λέτε ρε παίδες, τα μονοψάλιδα γιατί υπάρχουν; είναι λειτουργικού χαρακτήρα η ύπαρξη τους ή αισθητικού;;;;;;; για να αλλάζεις εύκολα ρόδα.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 μονοψάλιδα? έτσι λένε τα κοπίδια τώρα? υ.γ. μπας και εννοάς τα μονόμπρατσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει πρόεδρα; Η TOYOTA θα βγάλει το URBAN CRUIZER; Τί θα γίνει με τους ημιυπαίθριους; Πιστεύετε ότι οι αξύριστη μασχάλη στη γυναίκα φλομώνει τον έρωτα; Τελικά, το σωστό είναι Ιράν ή Ιράκ; Παρακαλώ αι απαντήσεις σας να είναι αυστηρώς εντός θέματος. Δε θα ανεχθώ άσχετα σχόλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 μονοψάλιδα? έτσι λένε τα κοπίδια τώρα? υ.γ. μπας και εννοάς τα μονόμπρατσα? Oh yes!!! Από τη στιγμή που το ψαλίδι λέγεται ψαλίδι, γιατί να μην το πω μονοψάλιδο; Τέλος πάντων, υπάρχει απάντηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) A single-sided swingarm is a style of motorcycle swingarm. As its name implies, it lies along only one side of the motorcycle's rear wheel, rather than the conventional swingarm which lies along both sides. It allows the rear wheel to be mounted like those of an automobile. This makes wheel maintenance simpler since removal involves the loosening of a set of lugs or a single nut, sliding the wheel forward to slacken and uncouple the drivechain (when fitted with chain or belt drive), and then pulling out the axle shaft. When made with a S-shaped contour, these swingarms need to be much stiffer than the double-sided versions to accommodate the new torsional forces incurred by holding onto the wheel by just one side. Having a single mounting point also guarantees proper wheel alignment. The single-sided swingarm are also found on small machines where a robust chain case acts as the swingarm connecting engine and rear wheel. Single-sided swingarms date from at least the late 1940's being used on the 1949 German Imme and the 1950 Moto Guzzi Galetto. Honda currently features this style of swingarm on the VFR Interceptor. Ducati has created several models featuring these swingarms, most notably the Massimo Tamburini designed 916 series. While they abandoned this style for the 999, they returned to it for the 1098 superbike in 2007, and it survives in the current 1198. BMW has long been an advocate and many BMW designs incorporate shaft-drive rather than chain drive. Triumph also features motorcycles incorporating a single-sided swingarm. The quest for additional performance through weight reduction has seen the departure of the centerstand that can be used to raise the rear wheel off the ground. Lacking this built-in facility, quick rear wheel removal becomes moot without a wheel stand. However, BMW and Honda still utilize a center stand on their single-sided swingarm models. Εν ολίγοις, μειωμένο βάρος και ευκολία συντήρησης Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Μάλιστα... Να 'σαι καλά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 δροσισε σημερα...βγηκαν τα μπουφανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 και στη Ρόδο μας γυροφέρνουν τα σύννεφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Ωραίος καιρός και δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 μονοψάλιδα? έτσι λένε τα κοπίδια τώρα? υ.γ. μπας και εννοάς τα μονόμπρατσα? Για να βγαίνουν ωρές φώτο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Σκέφτομαι να βολτάρω το Σάββατο ανεξαρτύτως καιρού.... Τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 μη ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 θελω διακοπεεεες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 πάλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Βρηκαμε τελικα αυτούς τους καταραμένους εξωγήινους????? :D :P Y.G Με ρωτησε η προγιαγιά μου και ηθελε την αληθεια λέει...!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 γαμώ το βλάκα με τον κωλοσυναγερμό του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Ποιός σηκώνεται πάλι στις 5:30;..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες