Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τελικα απο οτι φενετε τελευταιοι και καταιδρωμενοι θα φτασουμε εμεις :lol: Δεν πειραζει....θα απολαυσουμε την διαδρομη....και θα κανουμε εντυπωση ως τελευταιοι.... :P Α και τωρα που το θυμηθηκα....εγω με την Καλλι πηραμε μεταγραφη για το ¨"Ανατολη"(εκει μας εβαλε ..με ενημερωσε σημερα ο Κυρ χρηστος λογο ενος προβληματος που ειχε το μπανιο μας) ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!! θα τα πουμε στην Λιμνη!!!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2009 από τον Miyu Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrDreamer 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καλό καφέ με θέα τα μετέωρα μήπως έχεις να προτείνεις; Μετέωρα εχω να παω απο τοτε με το σχολειο, οσα χρονια ειμαι Καρδιτσα δεν εχω παει καθολου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Εγώ μετά της συζύγου σκοπεύω να ξεκινήσω στις 09:00 από Κοζάνη με πιθανότερη διαδρομή την Γρεβενά - Καλαμπάκα -Τρίκαλα - Μουζάκι - Νεοχώρι. Στάσεις θα παίξουν αρκετές μια που η γυναίκα δεν είναι μαθημένη... Αν καταφέρω και κάνω τη πρώτη στο Καστράκι για καφέ με θέα τα Μετέωρα έχει καλός ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Sorry, αλλά δε θα ξεκινήσω μαζί με τους νότιους το πρωί, αλλά θα έρθω μόνος, αφού παίζει ξενύχτι σήμερα και δε με βλέπω να ξυπνάω στην ώρα μου. Συγνώμη για το αργό της ώρας της ειδοποίησης. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 για να συνοψίζουμε,όποιος έρχεται απο πάνω απο πλάγια κ.λ.π και μπορεί να είναι 12.00 με 12.30 στα μετέωρα για καφέ και αναχώρηση για καρδίτσα,ας μου στείλει π.μ τηλέφωνό του να τον ενημερώσουμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AND_1 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Δυστυχώς τελευταίοι θα είμαστε εμείς λόγο μιας στραβής που έκατσε. Υπολογίζω να φτάσουμε κατά τις 7:00, οπότε και θα κάνουμε εμείς την εντύπωση(sorry Νατάσα ) ! Θα είμαστε και εμείς στο Ανατολή! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 τώρα, να κάνω αναφορα? να μη κάνω? :0 virus, ετοίμαζε το "μωρό" σου και μην αργήσεις το πρωί ε? :P τι νακανα ο ερημος με τοση πιεση :( καλα ετοιμαστηκα και αααντε να δουμε σνιφ σνιφ :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Για να βοηθήσω (αν κατάλαβα καλά) η τοποθεσία του καφέ θα είναι αυτή στο Καστράκι (?!). Παρακαλώ οι γνώστες ας επιβεβαιώσουν... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Για να βοηθήσω (αν κατάλαβα καλά) η τοποθεσία του καφέ θα είναι αυτή στο Καστράκι (?!). Παρακαλώ οι γνώστες ας επιβεβαιώσουν... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 brainssssss εδω θα παμε για καφεεεεε; καστρακι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 ναι καστράκι.άντε να μαζευτούμε 12.30 να κάνουμε μπούγιο,καφεδάκι και να φύγουμε. ο ήλιος θα είναι μαζί μας!! άντε λέμεεεεεεεεεε :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Ουφ... μου έφυγε ένα άγχος :vv: Θα κάνουμε το παν για να πιούμε παρέα το καφεδάκι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 αντε καλο μας ταξιδι, τα λεμε το πρωι νοτιοι...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 βοσκεεεε νοτιος ειμι γω. στον brains μιλαω μην πεταγεσε ρεεεεεε :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καστράκι λοιπόν. Τα λέμε εκεί. Καλό δρόμο σε όλους μας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 brainssssss εδω θα παμε για καφεεεεε; καστρακι; Χλωμό το κόβω virus, το Καστράκι πρέπει να είναι μετά από Καρδίτσα, μετά τα Τρίκαλα πρός τη Καλαμπάκα. Εμείς απο Καρδίτσα μάλλον θα ανέβουμε προς τη λίμνη (εκτός φυσικά αν αποφασίσουμε διαφορετικά) Η ουσία είναι να φύγουμε στην ώρα μας... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 xourafis & Urban εφτασαν Λευκαδα! Ολα Οκ!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 ναι καστράκι.άντε να μαζευτούμε 12.30 να κάνουμε μπούγιο,καφεδάκι και να φύγουμε. ο ήλιος θα είναι μαζί μας!! άντε λέμεεεεεεεεεε :lol: Χλωμό το κόβω virus, το Καστράκι πρέπει να είναι μετά από Καρδίτσα, μετά τα Τρίκαλα πρός τη Καλαμπάκα. Εμείς απο Καρδίτσα μάλλον θα ανέβουμε προς τη λίμνη (εκτός φυσικά αν αποφασίσουμε διαφορετικά) Η ουσία είναι να φύγουμε στην ώρα μας... :) μωρε κοπελι εχω κατουρηθει για τα καλα χαραματα θα ξυπνησω και βουρ στα mc donalts για γκαιφε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καλό ταξίδι σε όλους σας. Καλή διασκέδαση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καλό ταξίδι σε όλους!!!!!!!τα λέμε πάνω!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Καλα να περασετε ολοι σας , δυστυχώς δεν θα ερθω τελικα, γιατι κατεβαίνοντας από Καβαλα η αλυσίδα μου παρέδωσε ψυχή και σώμα που λενε, και δεν προλαβα να αλλαξω, μεγαλο ρισκο να ερθω ετσι… την άλλη φορα!!! Καλο δρομο σε όλους και να δουμε φωτογραφίες!!!!! σνιφ σνιφ σνιφ :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Καλα να περασετε παιδια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 καλό δρόμο σε όλους καλά να περάσετε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 Καλο δρομο και στους ταξιδιωτες του Σαββατου. Να περασετε καλα και γυρισετε πισω ορθιοι αλλα να ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ.... :( :( :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λογω μιας "ιδιαζουσας" :P περιπτωσης και επειδη ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ξεκινανε σε καμια ωρα αλλα αμαξατοι δυστυχως. Οποτε κατα τις 17:00 με 17:30 υπολογιζουμε να ειμαστε εκει. Νεοχωρι ο προορισμος ετσι; Ή κανω λαθος; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2009 από τον FOURNARIS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες