honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Ηρεμα δεν ξερουμε τι συμβαινει..... Μα είμαστε σοβαροί;Ενα άτομο που υποτίθεται προσφέρει στην κοινωνία...........να ασχολείται καθημερινός με εναν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Tι του έκανες ρε φίλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Ας εξηγήσει την κατάσταση αναλυτικά γιατί ακρη δεν βγάζουμε με υποθέσεις..(ποτέ δεν ξέρεις ο αλλος πυροβολησε 16χρονο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Πάντως ρε φίλε σόρρυ κιόλας! όταν είπες ότι είσαι 30 μόνο αυτό δεν περίμενα να ακούσω... Ολόκληρος άντρας είσαι πανάθεμά σε! Δες το πρόβλημα, κρίνε, αποφάσησε και πράξε! Δεν υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν λύσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Μήπως αισθιάνεσαι να σε παρακολουθούν κιόλας;κτλ κτλ; α στην ευχη πρωι πρωι...ελιωσα ανθρωπε μου :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Πολύ περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά... Αν πάντος υπάρχει βάση, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΛ. 210 7289600. Τίς λεπτομέριες τις ξέρουν αυτοί καλύτερα απο όλους μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Όντως πολύ περίεργα όλα αυτά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Ρε συ moonshadow κατι δεν κολλαει στην ολη ιστορια...νταξει, εχετε προηγουμενα,σου φορεσε μια φορα φεσι (κακως),αλλα να σε κηνυγαει εξ επι τουτου και να καθεται να περιμενει εσενα ποτε θα φανεις και μαλιστα εν ωρα υπηρεσιας μου φαινεται παααααρα πολυ τραβηγμενο.Ολοι οι συναδελφοι και ειδικα αυτοι που ειναι περιπολικο η μηχανη στην Αθηνα δεν προλαβαινουν ουτε για κατουρημα,αυτος πως καθεται και στην εχει στημενη;Ειναι πρωτακουστα πραγματα αυτα.Θελω να πω οτι καθημερινα ο καθε αστυνομικος εχει να κανει μ'ενα καρο μαλακες,εγκληματιες,απατεωνες κ.λ.π. με το κεφαλι καζανι, σε εσενα κολλησε;Μηπως τουχεις κανει τιποτα χοντρο και απλα δεν μπορει να το αποδειξει οποτε προσπαθει να σου τη φερει αλλιως;δηλαδη τετοια φουρια;Σουχα πει να πας κατευθειαν στο διοικητη εκτος αν φοβασαι το τμημα λογω διωκτικων αποφασεων η τιποτα αλλο που δεν μπορεις να το πεις εδω φορα-παρτιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Ρε συ moonshadow κατι δεν κολλαει στην ολη ιστορια...νταξει, εχετε προηγουμενα,σου φορεσε μια φορα φεσι (κακως),αλλα να σε κηνυγαει εξ επι τουτου και να καθεται να περιμενει εσενα ποτε θα φανεις και μαλιστα εν ωρα υπηρεσιας μου φαινεται παααααρα πολυ τραβηγμενο.Ολοι οι συναδελφοι και ειδικα αυτοι που ειναι περιπολικο η μηχανη στην Αθηνα δεν προλαβαινουν ουτε για κατουρημα,αυτος πως καθεται και στην εχει στημενη;Ειναι πρωτακουστα πραγματα αυτα.Θελω να πω οτι καθημερινα ο καθε αστυνομικος εχει να κανει μ'ενα καρο με το κεφαλι καζανι, σε εσενα κολλησε;Μηπως τουχεις κανει τιποτα χοντρο και απλα δεν μπορει να το αποδειξει οποτε προσπαθει να σου τη φερει αλλιως;δηλαδη τετοια φουρια;Σουχα πει να πας κατευθειαν στο διοικητη εκτος αν φοβασαι το τμημα λογω διωκτικων αποφασεων η τιποτα αλλο που δεν μπορεις να το πεις εδω φορα-παρτιδα συγνωμμη που σου το λεω αλλα με ενα καρο μαλακες,εγκληματιες,απατεωνες κ.λ.π. καθε μερα εχουμε να κανουμε ολοι καθε μερα στην κοινωνια οχι μονο η αστυνομια! και στο φιναλε δεν εχω δει και πολλους αστυνομικους να τους σκωτωνουν για 50?...μην κανουμε την τριχα τριχια ετσι φιλικα....το σωμα σας εχει ουκ ολιγους κομπλεξικους που λογω στολης βγαζουν ολη την καζουρα που φαγανε σε γυμνασια και λυκεια λογω της ανεπαρκειας κοινονικοτητας και του καθε τυχαρπαστου που τους εκανε τη ζωη πατινι ακομα και στην ιδια τους την οικογενεια...τωρα ο ρολος της αστυνομιας ξερουμε ολοι θεωρητικα ποιος ειναι τωρα πρακτικα τι κανουμε?αφου καλως εχωντων των πργματων οπος μας τα παρουσιαζει ο φιλος ο συναδελφος σου ειναι τουλαχιστον γελοιος..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ρε συ moonshadow κατι δεν κολλαει στην ολη ιστορια...νταξει, εχετε προηγουμενα,σου φορεσε μια φορα φεσι (κακως),αλλα να σε κηνυγαει εξ επι τουτου και να καθεται να περιμενει εσενα ποτε θα φανεις και μαλιστα εν ωρα υπηρεσιας μου φαινεται παααααρα πολυ τραβηγμενο.Ολοι οι συναδελφοι και ειδικα αυτοι που ειναι περιπολικο η μηχανη στην Αθηνα δεν προλαβαινουν ουτε για κατουρημα,αυτος πως καθεται και στην εχει στημενη;Ειναι πρωτακουστα πραγματα αυτα.Θελω να πω οτι καθημερινα ο καθε αστυνομικος εχει να κανει μ'ενα καρο μαλακες,εγκληματιες,απατεωνες κ.λ.π. με το κεφαλι καζανι, σε εσενα κολλησε;Μηπως τουχεις κανει τιποτα χοντρο και απλα δεν μπορει να το αποδειξει οποτε προσπαθει να σου τη φερει αλλιως;δηλαδη τετοια φουρια;Σουχα πει να πας κατευθειαν στο διοικητη εκτος αν φοβασαι το τμημα λογω διωκτικων αποφασεων η τιποτα αλλο που δεν μπορεις να το πεις εδω φορα-παρτιδα εγώ χθες πάντως είδα 2 ζητάδες να πίνουν καφεδάκια πάνω στις μηχανές τους έξω από starbucks ( παρκαρισμένες πάνω στο πεζοδρόμιο ) πολύ θέλω μέσα μου να πιστέψω οτι έχουν δουλειά να κάνουν αλλά πολύ φοβάμαι οτι δεν είναι έτσι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 εμενα παντως κατι δεν μου κολαει.ο μπατσουλης κυνηγαει τον 30αρη μοτοσυκλετιστη ακομα και κοντα στην δουλεια του.δεν φοβαται καθολου ο μπατσος τους μαρτυρες?ο 30αρης δεν μπορει να κανει τιποτα???στην ελλαδα ζουμε.εκτος και αν ο φιλος μας ειναι κανενα καλοπαιδο και εχει μπλεξιματα ,γιατι οπως λεει και ο λαος καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται. σορυ κιολας φιλε μου δεν σε ξερω .απλα αναρωτιεμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Η παει συννεφο. Οι πολλες οι ζεστες που εκανε ολο το καλοκαιρι αποτρελλαναν καποιους. Γιατι συνεχιζετε και απαντατε ρε παιδια; Μπαινει ο καθενας εδω μεσα κρυμμενος πισω απο ενα ψευδωνυμο, πεταει τη μαλακια του και εξαφανιζεται. Ψαρωνουν καποιοι και το ονειρο του γινεται πραγματικοτητα. Ασχολουνται τοσοοοοοι ανθρωποι μαζι του και....... Οπα, τωρα καταλαβα ποσο μαλακας ειμαι. Και εγω το ιδιο κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Θα πρεπει να τον μπαγλαρωσε ο μπατσος μαλον και δεν απανταει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 μπα... εγω πιστευω οτι τον απηγαγαν οι εξωγηινοι και τωρα τεσταρουντον εγκεφαλο του ενω παραλληλα οι διαστημομπαστοι τον γραφουν γιατι δεν φορουσε ασορτι μπουφαν με μποτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 μπορει και να ηταν κανα μποτ της μπατσαριας για να δει ποιοι ειναι κατα της αστυνομιας μετα απο ανωνυμο "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ" πολιιτη που βριζαμε την αστυνομια σε αλλο θρεντ :D :D :D πωπω παναθεμα με επρεπε να γραφω για το σι ες αι σεναρια χαχαχαχχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 εγώ χθες πάντως είδα 2 ζητάδες να πίνουν καφεδάκια πάνω στις μηχανές τους έξω από starbucks ( παρκαρισμένες πάνω στο πεζοδρόμιο ) πολύ θέλω μέσα μου να πιστέψω οτι έχουν δουλειά να κάνουν αλλά πολύ φοβάμαι οτι δεν είναι έτσι Δεν παίζει το ενδεχόμενο να έτρεχαν όλη τη μέρα και την ώρα που έτυχε να τους είδες να έκαναν το διάλλειμα τους; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 μπορει και να ηταν κανα μποτ της μπατσαριας για να δει ποιοι ειναι κατα της αστυνομιας μετα απο ανωνυμο "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ" πολιιτη που βριζαμε την αστυνομια σε αλλο θρεντ :D :D :D πωπω παναθεμα με επρεπε να γραφω για το σι ες αι σεναρια χαχαχαχχαχα φίλε,μέσα στο μυαλό μου είσαι...ή και το ανάποδο μπορεί να συμβαίνει, να εντοπίσουμε στο φόρουμ όπως λέει '' οσοι ειναι του σωματοσ ισωσ'' :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Δεν παίζει το ενδεχόμενο να έτρεχαν όλη τη μέρα και την ώρα που έτυχε να τους είδες να έκαναν το διάλλειμα τους; έγραψα καθαρά οτι μακάρι να είναι έτσι αν και αμφιβάλω ( γνώμη μου ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά της αστυνομίας στην Αθήνα και ζήτα το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων. Εκεί πες με λεπτομέρειες το πρόβλημά σου!!! Επίσης καλό θα ήταν να δώσεις δημοσιότητα στο θέμα. Πάρε πχ τηλέφωνο στον Τριανταφυλόπουλο, στείλε email στην ZOUGLA.GR , ενημέρωσε όλα τα κανάλια! Κράτα μας ενήμερους! Viper 4 του "σώματος" είσαι ? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Viper 4 του "σώματος" είσαι ? :D Όχι ακριβώς του σώματος... του κορμιού είμαι! Του... χαμένου κορμιού!!! Πιάνεται;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: Διαφωνω :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Διαφωνω :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες