moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Καλησπερα γραφω πρωτη φορα και ελπιζω να επελεξα το σωστο σημειο .. Εχω καποια προηγουμενα(δε θα θελα να αναφερφω αλλα οχι τιποτα σοβαρο)με καπιον αστυνιμικο. Σημερα εων καθομουνα στη δουλεια ερχετε και με γραφει για κρανοσ λεγοντασ μου πωσ με ειδε πριν που δε φοραγα! Το ακομα ποιο κουλο ειναι πωσ μου ζητησε τα χαρτια μου κ εγραψε τη κληση στο μηχανακι μου το οπιο εγω δε ειχα οδηγησει καθολου σημερα(οδηγουσα τησ δουλειας).. Δε ξερω αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να μη πληροσο το ετσι θελω του κυριου..Αν καποιοσ μπορει να με βοηθησει..ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Hoooly Shit :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Παρακαλω??? :huh: Μαρτυρες δεν ειχες εκεινη την ωρα μπροστα σου!!! Για τυχον παραβαση αν δεν σε σταματησει εκεινη την ωρα δεν μπορει μετα!!!Αν ειναι δυνατον... Σηκωθηκε και ηρθε απο την δουλεια σου να σε γραψει???Τετοιο θρασος??? Σου ζητησε τα χαρτια σου και εσυ του τα εδωσες??? Αν αφησουμε το οτι εχεις προηγουμενα με αυτον δεν εχει καιποιο δικαιωμα να σου πει τιποτα αν δεν σε πιασει ΤΗΝ ΩΡΑ της παραβασης!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Παρακαλω??? :huh: Μαρτυρες δεν ειχες εκεινη την ωρα μπροστα σου!!! Για τυχον παραβαση αν δεν σε σταματησει εκεινη την ωρα δεν μπορει μετα!!!Αν ειναι δυνατον... Σηκωθηκε και ηρθε απο την δουλεια σου να σε γραψει???Τετοιο θρασος??? Σου ζητησε τα χαρτια σου και εσυ του τα εδωσες??? Αν αφησουμε το οτι εχεις προηγουμενα με αυτον δεν εχει καιποιο δικαιωμα να σου πει τιποτα αν δεν σε πιασει ΤΗΝ ΩΡΑ της παραβασης!!! Και πως το αποδεικνύεις αυτό? Ποιον θα πιστέψουν? Ή, έστω, ποιον θα καλύψουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 ...............δεν την παλεύει κάστανο ο παλικαράς....βρε μπας και του μάμησες την γυναίκα και τα πήρε στην κράνα; Σοβαρά τώρα, νομικά δεν πιστεύω να του κάνεις και τίποτα......τρέχα γύρευε. ίΣως αν πας μια βόλτα από το διοικητη του τμήματος που εργάζεται ο λεγάμενος και του εξηγήσεις το πως έχει η κατάσταση...μαζί με τα προηγούμενα όμως και του βάλει ο ίδιος χαλινάρια αν είναι σωστός και λογικός άνθρωπος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Καταρχήν πήγενε να κάνεις καμοιά εξέταση μην κόλησες τη γρίπη των χοίρων, και κατά δεύτερον τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα θα την πληρώσεις και στον δοιηκητή να πας τίποτα δεν θα γίνει , να ξέρεις άλλη φορά να μην δίνεις χαρτιά να μην δέχεσαι τέτοιες κλήσεις να σε πηγένει καλήτερα στο τμήμα επί τόπου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πλάκα κάνεις!!! Ρε το τσογλάνι!!! Βουρ στον διοικητή του και πες του το και το. Πες του κιόλας ότι δεν έχεις κάτι εναντίον της υπηρεσίας αλλά ότι σκοπεύεις να κινηθείς νομικά καθώς δεν έχεις τα χρήματα για να πληρώσεις, βάλε και σάλτσες ότι έχεις και μάρτυρες κλπ κλπ... Κράτα μας ενήμερους!!! Παρεπιπτόντως, σε ποια πόλη έγινε αυτό; Α πέρνα και από τα ΝΕΑ ΜΕΛΗ να μας συστηθείς! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2009 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Περιμένουμε νεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σε προηγούμενο θέμα που μου είχε δημιουργήσει το "σώμα" αδίκως στο παρελθόν, έβγαλα άκρη μιλώντας με την ΓΑΔΑ. Είχα πάρει και μου είπαν ότι θέματα κακής και ανάρμοστης συμπεριφοράς αστυνομικών χειρίζεται το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων, όπου θα μπορείς να το καταγγείλεις και να του γίνει μία ωραία ΕΔΕ. Θα πρέπει μόνο να ξέρεις χοντρικά τον βαθμό του (πχ αν είναι αξιωματικός ή υπαξιωματικός), το τμήμα του αν είναι δυνατόν (ή έστω την περιοχή που δουλεύει) και το όνομά του ή τον υπηρεσιακό αριθμό. Σημαντικό βέβαια είναι αυτά τα "πρηγούμενα" με τον αστυνομικό αυτό να μην είναι δικαστικής φύσης με καμία καταδίκη σου κτλ γιατί τότε θα τους χτυπήσει στο σύστημα ενδεχομένως και ίσως να μην λάβουν σοβαρά υπόψη την καταγγελία σου. Σκίστων τον αλήτη και να ξέρετε όλοι: νομικά στο κράτος που ζούμε είμαστε αθώοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο (αυτό είναι νομικά κατοχηρωμένο και πρέπει να το γνωρίζουν όλα τα "στρουμφάκια") Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2009 από τον siouxwwss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Όταν λες αθώοι εννοείς ας πούμε μέχρι να βγεί απόφαση απο κάτποιο δικαστήριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 μεγαλε τα χαρτια σου δεν τα δινεις ετσι οταν εισαι σταματημενος.παντος συμφωνω κι εγω με τον προηγουμενο.μαμησε τον με οποιον τροπο μπορεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 μεγαλε τα χαρτια σου δεν τα δινεις ετσι οταν εισαι σταματημενος.παντος συμφωνω κι εγω με τον προηγουμενο.μαμησε τον με οποιον τροπο μπορεις. Αντε σταματημενος και πανω στην μηχανη ή διπλα στην μηχανη αντε παει στο διαολο αλλα στην δουλεια ρε σεις?Επισκεψη στην δουλεια? Δεν ξερω ειναι οντως σοβαρο αλλα ειναι και αστειο...φανταστειτε εκει που δουλευετε πανω σε τοση χαρτουρα να ερθει ενας αστυνομικος και να σου λεει το και το!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 αν ειναι δυνατον παντως αν μπορεις να τον σκισεις καντο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Όταν λες αθώοι εννοείς ας πούμε μέχρι να βγεί απόφαση απο κάτποιο δικαστήριο? Πολύ απλά, δεν μπορεί κάποιος να έρθει να πει ότι έκλεψες, σκότωσες κτλ κτλ. Πρέπει αυτός να μπορεί να το αποδείξει και όχι έσυ να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν το έχεις κάνει. Τώρα, αν έχεις κάποια προηγούμενη καταδίκη, έστω και για κάτι ψιλό (πχ ελεύθερο κάμπιγκ, κανένα ατύχημα με ψιλοτραυματισμό κτλ) και ο "άλλος" που σε κατηγορεί είναι αστυνόμος, τότε απλά τα στοιχεία σου θα χτυπήσουν στην αστυνομία και απλά θα βαρύνουν λιγότερο τα λεγόμενά σου, χωρίς βέβαια αυτό να το κάνει νόμιμο. Δεν είμαι και δικηγόρος, απλά το έχω ψάξει λίγο όταν μου χρειάστηκε. Οπότε αν υπάρχει κανένας νομικός ας απαντήσει μήπως και κάνω κανένα λάθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 μεγαλε τα χαρτια σου δεν τα δινεις ετσι οταν εισαι σταματημενος.παντος συμφωνω κι εγω με τον προηγουμενο.μαμησε τον με οποιον τροπο μπορεις. κρίμα πάντωσ απότι μου εχουν πει περισσότερο περνουν στα οβαρά τι το τι θα πει ο αστυνομικός !!!! δλδ (επειδη δν ξερω) αν εισαι σταματημένος και έρθει και σου ζητησει τα χαρτία σου τι του λές ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Δ. Κ. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Παρακαλω??? :huh: Μαρτυρες δεν ειχες εκεινη την ωρα μπροστα σου!!! Για τυχον παραβαση αν δεν σε σταματησει εκεινη την ωρα δεν μπορει μετα!!!Αν ειναι δυνατον... Σηκωθηκε και ηρθε απο την δουλεια σου να σε γραψει???Τετοιο θρασος??? Σου ζητησε τα χαρτια σου και εσυ του τα εδωσες??? Αν αφησουμε το οτι εχεις προηγουμενα με αυτον δεν εχει καιποιο δικαιωμα να σου πει τιποτα αν δεν σε πιασει ΤΗΝ ΩΡΑ της παραβασης!!! Ακριβώς έτσι! Εννοείται, ότι δεν υπέγραψες την κλήση, έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 και δικαστικα να παει αν δεν υπαρχουν μαρτυρες διατεθειμένοι να καταθεσουν ειναι ο λογος σου εναντιον του λογου του μονο αν το εχει ξανακανει κατι παρομιο ισως σε παρουν στα σοβαρα και μαλλον οχι για να στηρίξουν το ηθικο της αστυνομιας... μαρτυρας μπορει να πει και οτι γνωριζε πως ειχατε προσωπικες διαφορες και αυτο υπερ σου θα δουλεψει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 καλησπερα! κατα αρχην ευχαριστω για τησ απαντησησ ηταν σε περιπολικο σε ασχτο σημειο ουτα μπλοκο ουτε καν στο δρομο που οδηγαγα.. οδηγουσα χωρισ κρανοσ πριν φτασω στη δουλεια αλλα δε κσερω αν οντοσ με ειδανε καθωσ γραψαν στη κλσησ ασχετο μηχανακι που δεν ηταν καν εκει.. μαριρεσ οτι δεν οδηγουσα εκεινη τη στιγμη υπαρχουν αλλα ποιον θα πιστεψουν ρε παιδια??κ για τα προιγουμενα εχω μαρτυρεσ κ αυτο που εχουμε ειναι πωσ δεν εκανα μυνηση και δεν εκλεισα φυλακη 2 ταιλεπορουσ που ο εν λογοσ κυριοσ συνελαβε να κλενουν 2 σανντουιτσ να φαν απ το καταστημα!!για αυτο εγω πρεπει να πληρωσω 350 τωρα!δε το κσερα οτι μπορω να μη δωσω τα χαρτια..αλλα πιστεψε με θα χε χειροτερη καταληψη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 a) υπεγραψες την κληση? β) παντα κρανος ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Εγω θα του ελεγα ωπ.. δε τα εχω μαζι μου....Τι να τα κανω.. αφου τωρα δεν οδηγαω???? Δε θα τον χαλαγε καθολου. Ροσκο ο τυπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Εγω θα του ελεγα ωπ.. δε τα εχω μαζι μου....Τι να τα κανω.. αφου τωρα δεν οδηγαω???? Δε θα τον χαλαγε καθολου. Ροσκο ο τυπος πολυ σωστοσ ρε φιλε!!δε το κεφτηκα εκεινη την ορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Ό,τι εγινε εγινε.. Τώρα τι μπορείς να κάνεις να γλυτώσεις την 300άρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Ό,τι εγινε εγινε.. Τώρα τι μπορείς να κάνεις να γλυτώσεις την 300άρα.. παιδιΑ ευτυχωσ ενημερωθηκα για το διοικητη του τμηματοσ πριν παω μου παν οτι μονο χειροοτερα θα κανω τΑ ΠΡΑγματα αν του μιλισω θεωρει πωσ αυτοι μετα μηχανακια ειναι οι εγκληματιεσ τησ ελλαδασ χαρακτηριστικα μου παν πωσ εχει βγαλει επανιλιμενοσ πινακιδεσ απο ολα τα ντελιβεραδικα τησ περιοχησ και οπιο μηχανακι υπαρχει σε πεζοδρομιο καθωσ και για κατι εκατομυρια σε κληση των δημοτων που μαζεψε μεσ στο χρονο...οποτε δικαστικοσ λετε να παω?να πληρωσω?τυποτα αλλο πλαγιο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 δοκίμασε στη ΓΑΔΑ να αναφέρεις το θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 πάρε δικηγόρο για να σου πει σίγουρα πως να κινηθείς! Εγώ θα το συνέχιζα το πράγμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες