DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) καταρχην ζητω συγνωμη αν το εχω βαλει το θεμα λαθος γιατι απλα δεν ηξερα που να το βαλω :P στο θεμα μας τωρα λογω το οτι θα παω θεσσαλονικη για να σπουδασω και επειδη κατα 99.9% δεν θα βρω σπιτι με κλειστο γκαραζ δεν περνω τον ρισκο να παρω το glx μαζι μου και γι αυτο ψαχνω κανα chappy για να εχω να πηγενω απο το σπιτι στο σχολειο και πισω.. αμα εχετε κανεναν γνωστο που να πουλαει καποιο ριχτε ενα πμ..Αμα γηνεται μοναχα απο περιοχες Θεσσαλονικη, Καβαλα, Δραμα(μην τρεχουμε και Αθηνα για ενα μηχανακι) το ποσο που μπορω να δωσω τωρα ειναι μεχρι 150 ? η εξωτερικη του κατασταση δεν με πειραζει τοσο μονο μηχανικα να ειναι καλα.. αααα και βασικη προηποθεση να εχει ολα του τα χαρτια .. :D για αυτο λεω Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2009 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) up !! κανενας ?? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2009 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Βιαζεσαι κιολας... :P Εχει Motogp, πραματα και θαματα συμβαινουν! Δες το κι εσυ και τα λεμε οταν τελειωσει! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 ΜΗΝ το παρεις Πετρο. Φερε το GLX και ψαξε για κανα γκαραζ να νοικιασεις μια θεσουλα για οσο θα εισαι εδω. Παρε και μια καλη κλειδαρια ABUS και εισαι ΟΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 ΜΗΝ το παρεις Πετρο. Φερε το GLX και ψαξε για κανα γκαραζ να νοικιασεις μια θεσουλα για οσο θα εισαι εδω. Παρε και μια καλη κλειδαρια ABUS και εισαι ΟΚ. θα νοικιαζω σπιτι θα νοικιαζω και γκαραζ που σιγουρα δεν θα ειναι κοντα μου :/ μου ακουγετε καπως ... ενω αμα εχω ενα τετειο το ανεβαζω και το εχω μεσα στο σπιτι και μετα το βγαζω και κανω την δουλεια μου .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Eχει μεγαλο δικιο ο πετρος!!!Αλλα γιατι δεν κοιτας και για κανα Ζ της Honda;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Πάρε το GLX μια κλειδαρια και κουκούλα κι είσαι άρχοντας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Eχει μεγαλο δικιο ο πετρος!!!Αλλα γιατι δεν κοιτας και για κανα Ζ της Honda;;; χαζεψα στο car.gr μηπως εχει τιποτα αλλα η τιμες του ειναι φωτια σκετη απο 1200 και πανω .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Πάρε το GLX μια κλειδαρια και κουκούλα κι είσαι άρχοντας! και αμα μου το κλεψουν θα κλαιω τα 1200 που εχω ριξει επανω του θα κλαιω την κουκουλα και την κλειδαρια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Κανενα κινεζικο μεταχειριμενο δεν σου κανει (ιδικα μπομπος, εφοσων θες κατι μικρο για να το ανεβαζεις πανω) Παντος ιδικα τετιο μηχανακι, στην θεσαλονικη το κοβω να το κλεβουν στο πιτς-φιτιλι... Εδω το κλεψανε απο τον γειτονα μου, σε μια απο της πολυ υσιχη γειτονια, και στην Ροδο που η κλοπες δεν ειναι και τοσο συνιθισμενες...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Επειδη δεν κοβω να βρισκεις γενικα μηχανακι με καλο μοτερ σε αυτα τα λεφτα γιατι δεν περνεις ενα ποδηλατο ? Ποσο μακρια ειναι η σχολη απο το σπιτι ? για σκεψου το.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Πέτρο, με πρόλαβε ο απο πάνω, πραγματικά η Θεσ/νίκη προσφέρεται για ποδήλατο, τώρα μάλιστα που όπως λένε θα ρίξουν άλλο 1.2 εκ. ? για ποδηλατόδρομους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Κάγκουρας είναι ο Πέτρος ρε.. Άκου εκεί Chappy... Αν θες να σε γραφουνε συνέχεια παρε το.. Και με motorsport εξατμα... και ξέρω.. κλασικά.. όλο στη μια θα είσαι... Κάγκουρα! :drunk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Επειδη δεν κοβω να βρισκεις γενικα μηχανακι με καλο μοτερ σε αυτα τα λεφτα γιατι δεν περνεις ενα ποδηλατο ? Ποσο μακρια ειναι η σχολη απο το σπιτι ? για σκεψου το.. :) Πέτρο, με πρόλαβε ο απο πάνω, πραγματικά η Θεσ/νίκη προσφέρεται για ποδήλατο, τώρα μάλιστα που όπως λένε θα ρίξουν άλλο 1.2 εκ. ? για ποδηλατόδρομους. αν δεν κανω λαθος τα τει θεσσαλονικης ειναι καμια 15αρια χιλιομετρα απο το κεντρο...δεν λεει με ποδηλατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 έτσι ακριβώς είναι ,τα ΤΕΙ βρίσκονται στη Σίνδο οπότε με το τσάπι θα είναι λίγο επικίνδυνο μια και θα πρέπει να κάνεις αρκετά χιλιόμετρα στην εθνική καλύτερα το τζι ελ εξ αν μάλιστα έχει πρασιά στη οικοδομή σπίτι βρήκες ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Ειμαστε σιγουροι οτι μιλαμε για ΤΕΙ;;Γιατι θυμαμαι στο θεμα πανελληνιων οτι δεν πασχιζε να γραψει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 έτσι ακριβώς είναι ,τα ΤΕΙ βρίσκονται στη Σίνδο οπότε με το τσάπι θα είναι λίγο επικίνδυνο μια και θα πρέπει να κάνεις αρκετά χιλιόμετρα στην εθνική καλύτερα το τζι ελ εξ αν μάλιστα έχει πρασιά στη οικοδομή σπίτι βρήκες ; απο 1-9 ( αν δεν κανω λαθος ) καταθετουμε τα χαρτια και μετα σιτς 11 του μηνχα θα μας πουν αν μας πειραν τοτε θα ψαξω για σπιτι. Ειμαστε σιγουροι οτι μιλαμε για ΤΕΙ;;Γιατι θυμαμαι στο θεμα πανελληνιων οτι δεν πασχιζε να γραψει... ΙΕΚ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
herc 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Σίγουρα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα γλυκαθείς από την πόλη, και θα θέλεις να κινείσαι όλο και πιο συχνά, όλο και πιο μακριά. Οπότε κατά τη γνώμη μου καλύτερα να αποφύγεις τη μετακίνηση με τόσο μικρό μηχανάκι γιατί το θεωρώ και αρκετά επικίνδυνο. Αν δε θέλεις να φέρεις το δικό σου, καλύτερα με λεωφορεία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες