Jump to content
ALX™

No Replacement For Displacement

Recommended Posts

ορε κόσμος στο τόπικ λέμεεεεεεεεεε

για περάαααστεεεεεε ...... απ όλα τα χρώματα παιδιά! :D

Πολύ πετυχημένη η παρέμβασή σου παληκαρά μου. :thumbsup: "Μούγκα στη στρούγκα" απ' όλους. :lipssealed:

Έψαχνα τόση ώρα στον "γκούγκλη" να ποστάρω φωτό από την "πίπα της ειρήνης" και μού 'βγαζε μια τη Σάσα, :_w00t: μια κάτι TV personnes, :_w00t: μια τον πρωθ@πουργ@ μας με τα παλληκάρια του. :_w00t:

Αφού ρε παιδιά γύρισα πάλι να δω τί είχα γράψει. :think::blink:

Τελικά σκέφτηκα το google μια χαρά είναι, αφού όλοι αυτοί λένε και κάνουν πίπες. :rotfl::2funny:

F I N (ελληνιστί) Τ Ε Λ Ο Σ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr. Το κομμένο πόδι είναι μία πραγματικότητα που βιώνουν πολλοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας λόγω διαβήτη. Ξέρεις άνθρωποι που δεν είναι σε θέση να κάνουν ποδήλατο, κολύμβηση, γυμναστήριο λόγω αρθριτικών κτλ. Και σίγουρα απο τα πολλά μέλη του forum αυτού κάποιος έχει συγγενή που υποφέρει. Ήταν χοντροκομμένο να τους παρομοιάσεις ως "παγωτό χωνάκι".

Προφανώς, αλλά μιας και καταλήξαμε πως είμαι υπάνθρωπος είπα να μην απογοητεύσω. Μεταξύ μας όμως μεταξύ τον βασανισμό ζώων και τον χλευασμό των υπερηλίκων ίσα που μου μένει χρόνος για αυτές τις τόσο ειδικές περιπτώσεις.

Όπως γελάνε οι άλλοι με τους αναβάτες με full πανοπλία, γελάω και εγώ με ότι βρίσκω αστείο. Εάν κάποιος σπάσει πλάκα μαζί μου που είμαι με κράνος και δερμάτινο καλοκαιριάτικα σίγουρα θα τον πάρω για κρετίνο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα προσπαθήσω να τον φιμώσω επειδή "θίχτηκα".

Τέλος, το "νιώθω καλύτερα" είναι αμφίδρομο. Δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε την κοινωνία ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις παραξενιές και τις επιθυμίες μας. Εάν δεν θεωρείς πως η διαφορετικότητά σου δεν είναι κατακριτέα τι σε ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άλλοι ? Αρνήθηκαν ποτέ να σου βάλουν βενζίνη επειδή είσαι κοντός ή μήπως ορδές αδύνατων βαρβάρων διώχνουν τους παχύσαρκους απο τα φανάρια γιουχάροντας ?

Α, και που είστε :nosex.jpg

καλά που είναι ΚΑΙ γαμψή αλλιώς θα έβγαζα το visor. Ελπίζω τώρα με μαγικό τρόπο να απέκτησαν κάποια βαρύτητα τα posts μου :rolleyes:

Υ.Γ. Pedroza, έχεις ιδέα πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις φωτογραφία την ίδια σου την μύτη ? Σοβαρά, μου χρωστάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν ο δημιουργός του τόπικ γράφει '' Xωρίς παρεξήγηση από τυχών υπέρβαρους φίλους. Το τόπικ είναι καθαρά χιουμοριστικό.'' καλό θα ήταν αυτοί που δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ να απέχουν. Άν έλεγε '' Κοιτάχτε τους καραγκιόζηδες πώς είναι...'' τότε ΟΚ αλλά το λέει καθαρά ο ALX ..... ΧΙΟΥΜΟΡ ρε!!!!! ΧΙΟΥΜΟΡ!!! Καλοπροέραιτο χιούμορ!!!! Πόσες φορές έχω σατυρήσει εγώ ο ίδιος την ''πλούσια χαίτη μου'' ... Τί κάνω??? Με κοροιδεύω???? Να με παρεξηγήσω και να μήν μου ξαναμιλήσω?????

ΧΙΟΥΜΟΡ ΡΕ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όταν ο δημιουργός του τόπικ γράφει '' Xωρίς παρεξήγηση από τυχών υπέρβαρους φίλους. Το τόπικ είναι καθαρά χιουμοριστικό.'' καλό θα ήταν αυτοί που δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ να απέχουν. Άν έλεγε '' Κοιτάχτε τους καραγκιόζηδες πώς είναι...'' τότε ΟΚ αλλά το λέει καθαρά ο ALX ..... ΧΙΟΥΜΟΡ ρε!!!!! ΧΙΟΥΜΟΡ!!! Καλοπροέραιτο χιούμορ!!!! Πόσες φορές έχω σατυρήσει εγώ ο ίδιος την ''πλούσια χαίτη μου'' ... Τί κάνω??? Με κοροιδεύω???? Να με παρεξηγήσω και να μήν μου ξαναμιλήσω?????

ΧΙΟΥΜΟΡ ΡΕ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ !

ασε μας μωρε και εσυ...

που οπου βρεις μας λες για τα μαλλια σου!!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλετε να πείτε κάτι για το φίλο μου το Μήτσο;;; Μαλλιά έχουμε απλά κάνουμε το κούρεμα του ροδάκινου, αφήνουμε μόνο χνούδι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΙΟΥΜΟΡ ΡΕ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ !

Να σε δεις στο δρομο να σε φτυσεις και να σε κλωτσησεις!!! (TSOPANA RAVE)

Θέλετε να πείτε κάτι για το φίλο μου το Μήτσο;;; Μαλλιά έχουμε απλά κάνουμε το κούρεμα του ροδάκινου, αφήνουμε μόνο χνούδι...

....μμμμμ ναι ναι και ο Μητσος το ιδιο!!! μονο που εχει διαλεξει αλλο φρουτο! προτιμαει τα καρπουζια χιχιχιχιχιχι :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα προσπαθησω να αποδειξω σε καφρικους γελοιους τις δυο οψεις του νομισματος.Ο ανυποπτος οτι καποιος κακοηθης τον φωτογραφιζει χοντρος απανω στο μηχανακι του και οτι αυτην την φωτογραφια του καποιοι θα την χρησιμοποιησουν για διασκεδαση οπως κανετε εσεις ,σιγουρα δεν το βρισκει και ο ιδιος αστειο.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Αυτες ειναι οι δυο οψεις του νομισματος

πρωτη οψη

δευτερη οψη

http://www.youtube.com/watch?v=dwnuODleeDI...feature=related

Μπορειτε να συνεχισετε τα γελια σας,καλλιστα να γελασετε και με τα χαλια του ALX που... υποπτευετε οτι ειμαστε παχυσαρκοι που διαμαρτυρηθηκαμε.Χριστε μου αυτον εχετε για συντονιστη;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακριβώς αυτό που είπε και ο εχθρός τους κουρέα απο πάνω...

ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ...

Δεν είδα κανένα να "γελάει" με τον τύπο πάνω στο ΖΖΡ ή στην Ηarley αλλά κυρίως το παλικάρι πάνω στο κυριολεκτρικά ανύπαρκτο σκουτεράκι κάτω από τα πόδια του... Και ξαναλέω η φωτογραφία με τα κωλομέρια έξω όντως είναι για γέλια.

Επίσης να προσθέσω κάτι άλλο... Αν έβγαινε κάποιο τόπικ με φωτογραφίες που έχουν παρθεί από σέξυ γκομενάκια συναναβάτισσες με τον στρίνγκο έξω για παράδειγμα ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ από εσάς (antigone για σένα το λέω) δεν θα έκανε αγώνα για την δημοσιοποίηση τέτοιων φωτογραφιών στο διαδίκτυο, την εκμετάλλευση των γυναικών από τους αντρες και και και... Θα πέφτατε όλοι σαν λιγούρια να τις χαζεύεται και μπορεί να κάνετε και τίποτα αλλό κάτω από το πληκτρολόγιο... Αν ήθελε η τύπισσα ας μην το έβγαζε φόρα παρτίδα να μην προκαλέσει και αντιδράσεις...

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τους δήθεν τύπους και τις υποκριτικές συμπεριφορές... Αυτή η πιπίλα του ρατσισμού μόνο κακό κάνει, και μερικές φορές τέτοιες μυγιάγκικτες συμπεριφορές είναι που προκαλούν τα αντίστοιχα φαινόμενα... Μάλλον μερικοί δεν ξέρουν τι πάει να πει όντως ρατσισμός και απλά το πετάνε για να το παίξουν και καλά διανοουμένοι, κουλτουριάρηδες και φιλελεύθεροι.

Να ξέρετε κάτι...Η διαφορετικότητα πάντα προκαλεί μία αντίδραση! Είτε είναι ευθυμία,είτε είναι χλευασμός. Ρατσισμός όμως δεν είναι. Για να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα από το να βάλουμε ένα emoticon με γελάκι κάτω από ένα ποστ... Ρατσιστής θα ήταν κάποιος αν έλεγε π.χ.: "γτ είναι έτσι ο μ@λ@κας. δεν τον δέρνει κανείς να βάλει μυαλό"

Σχολείο ρε δεν έχετε πάει ποτέ εσείς... Ποτέ δεν γέλασαν με σας? με μια βλακεία που κάνατε? με την εμφανισή σας? βγάλατε τους συμμαθητές σας κατειθείαν ρατσιστές?

Εμένα πάντως που με έλεγαν από μικρή γουρουνάκι λόγω της μύτης μου δεν με πείραξε ποτέ...γιατί ήξερα την ατέλεια μου.

Αυτοί που νομίζουν ότι είναι τέλιοι αλλά τελικά έχουν τα ψεγάδια τους και τους τα επισημαίνουν ορισμένοι βιώνουν αυτό τον (αν)υπαρκτό ρατσισμό.

και αυτό που αναφέρεις για την φωτογραφία του εν αγνοία του, δεν ισχύει... απότην στιγμή που είναι σε δημόσιο χώρο και όχι σε ιδιοτικό... άσε που πλέον με τις κάμερες στους δρόμου μεχρι και εσύ αντιγονάκι είσαι καταγεγραμένη...ΕΝ ΕΓΓΝΟΙΑ ΣΟΥ...... -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν θα προσπαθησω να αποδειξω σε καφρικους γελοιους τις δυο οψεις του νομισματος.Ο ανυποπτος οτι καποιος κακοηθης τον φωτογραφιζει χοντρος απανω στο μηχανακι του και οτι αυτην την φωτογραφια του καποιοι θα την χρησιμοποιησουν για διασκεδαση οπως κανετε εσεις ,σιγουρα δεν το βρισκει και ο ιδιος αστειο.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Αυτες ειναι οι δυο οψεις του νομισματος

πρωτη οψη

δευτερη οψη

Μπορειτε να συνεχισετε τα γελια σας,καλλιστα να γελασετε και με τα χαλια του ALX που... υποπτευετε οτι ειμαστε παχυσαρκοι που διαμαρτυρηθηκαμε.Χριστε μου αυτον εχετε για συντονιστη;;

Σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο να κοροιδευεις ανθρώπους που εχουν κάποιο παρουσιαστικο προβλήμα.

όμως είμαι σίγουρη πως ο ALX δεν το έκανε κακοπροαιρετα και εκανε χιουμορ.

Επισης θεωρω ότι οι συγκεκριμενοι αναβάτες των φωτογραφιών σίγουρα δεν ανηκουν στις ανωτερω κατηγορίες ανθρώπων που παρουσιαζονται στα http σου.

όσον αφορα το υφος που γραφεις υπάρχει μια ανεξηγητη ενταση τοσο στο τοπικ όσο και στους ανθρωπους που εχουν συμμετασχει σε αυτο. Δεν νομιζω οτι υπηρχε λογος να εκνευριστεις , να μας ξενερωσεις και σταναχωρησεις ετσι την ωρα που απλως καναμε χιουμορ.

Φιλικα

ακριβώς αυτό που είπε και ο εχθρός τους κουρέα απο πάνω...

ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ...

Δεν είδα κανένα να "γελάει" με τον τύπο πάνω στο ΖΖΡ ή στην Ηarley αλλά κυρίως το παλικάρι πάνω στο κυριολεκτρικά ανύπαρκτο σκουτεράκι κάτω από τα πόδια του... Και ξαναλέω η φωτογραφία με τα κωλομέρια έξω όντως είναι για γέλια.

Επίσης να προσθέσω κάτι άλλο... Αν έβγαινε κάποιο τόπικ με φωτογραφίες που έχουν παρθεί από σέξυ γκομενάκια συναναβάτισσες με τον στρίνγκο έξω για παράδειγμα ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ από εσάς (antigone για σένα το λέω) δεν θα έκανε αγώνα για την δημοσιοποίηση τέτοιων φωτογραφιών στο διαδίκτυο, την εκμετάλλευση των γυναικών από τους αντρες και και και... Θα πέφτατε όλοι σαν λιγούρια να τις χαζεύεται και μπορεί να κάνετε και τίποτα αλλό κάτω από το πληκτρολόγιο... Αν ήθελε η τύπισσα ας μην το έβγαζε φόρα παρτίδα να μην προκαλέσει και αντιδράσεις...

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τους δήθεν τύπους και τις υποκριτικές συμπεριφορές... Αυτή η πιπίλα του ρατσισμού μόνο κακό κάνει, και μερικές φορές τέτοιες μυγιάγκικτες συμπεριφορές είναι που προκαλούν τα αντίστοιχα φαινόμενα... Μάλλον μερικοί δεν ξέρουν τι πάει να πει όντως ρατσισμός και απλά το πετάνε για να το παίξουν και καλά διανοουμένοι, κουλτουριάρηδες και φιλελεύθεροι.

Να ξέρετε κάτι...Η διαφορετικότητα πάντα προκαλεί μία αντίδραση! Είτε είναι ευθυμία,είτε είναι χλευασμός. Ρατσισμός όμως δεν είναι. Για να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα από το να βάλουμε ένα emoticon με γελάκι κάτω από ένα ποστ... Ρατσιστής θα ήταν κάποιος αν έλεγε π.χ.: "γτ είναι έτσι ο μ@λ@κας. δεν τον δέρνει κανείς να βάλει μυαλό"

Σχολείο ρε δεν έχετε πάει ποτέ εσείς... Ποτέ δεν γέλασαν με σας? με μια βλακεία που κάνατε? με την εμφανισή σας? βγάλατε τους συμμαθητές σας κατειθείαν ρατσιστές?

Εμένα πάντως που με έλεγαν από μικρή γουρουνάκι λόγω της μύτης μου δεν με πείραξε ποτέ...γιατί ήξερα την ατέλεια μου.

Αυτοί που νομίζουν ότι είναι τέλιοι αλλά τελικά έχουν τα ψεγάδια τους και τους τα επισημαίνουν ορισμένοι βιώνουν αυτό τον (αν)υπαρκτό ρατσισμό.

και αυτό που αναφέρεις για την φωτογραφία του εν αγνοία του, δεν ισχύει... απότην στιγμή που είναι σε δημόσιο χώρο και όχι σε ιδιοτικό... άσε που πλέον με τις κάμερες στους δρόμου μεχρι και εσύ αντιγονάκι είσαι καταγεγραμένη...ΕΝ ΕΓΓΝΟΙΑ ΣΟΥ...... -_-

ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτη οψη

δευτερη οψη

Οι ηθικά άμεμπτοι κατηγορούν και κατακεραυνώνουν. Εμείς οι απλοί γελοίοι αφήνουμε τον κόσμο στην ησυχία του να γελάει με ότι θέλει εφ'όσον δεν κάνει κακό σε κανέναν.

OMGWTFBBQ βγήκα σε δημόσιο χώρο και κάποιος ανώνυμα (και 99% χωρίς καν να το ξέρω, να με απασχολεί, κλπ) σε ένα φόρουμ με κοροϊδεύει για το πως φαίνομαι! Boo-fucking-hoo.

Μοιράζεις ταμπέλες και προσβολές στο όνομα κάποιων ανθρώπων που δεν φαίνεται να τους απασχολεί καν το βάρος τους. Για την ακρίβεια, κάποιοι φαίνεται να γουστάρουν τα πάχη τους τα κάλλη τους και ίσως να είχαν πρόβλημα με άτομα που τους χαρακτηρίζουν "ασθενείς" και "ανάπηρους".

Y.Γ. Το κοριτσάκι έτρωγε σαν χαβούζα. Εάν αυτή και οι γονείς επιτρέπουν να φτάσει η κατάσταση σε σημείο που το παιδί σέρνεται σαν φώκια, πρόβλημα τους.Δηλαδή εάν εγώ δεν πλένομαι για κάνα χρόνο να γκρινιάζω όποτε μου λένε "Βρωμάς" ?

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όσο και να φας, δεν γίνεσαι έτσι.

και ομως γηνεσε το ειδα στο σχολειο αυτο οταν πηγα στην 1 γυμνασιου ηταν ενα κοριτσι που ηταν 1,70 80 κιλα και καθοταν σε καθε διαλημα και ετρογε απο το κηλικιο καθε μερα την εβλεπα στα σουβλατζιδικα και τωρα που τελειωσαμε το λυκειο ηταν 1,70 150 κιλα ποιος της φταει τωρα ?? ασθενια δεν ειχε απλα ελεγε οτι τις αρεσει να τρωι και το αποτελεσμα ειναι να περνει συνεχεια κιλα ....

.Ο ανυποπτος οτι καποιος κακοηθης τον φωτογραφιζει χοντρος απανω στο μηχανακι του και οτι αυτην την φωτογραφια του καποιοι θα την χρησιμοποιησουν για διασκεδαση οπως κανετε εσεις ,σιγουρα δεν το βρισκει και ο ιδιος αστειο.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Αυτες ειναι οι δυο οψεις του νομισματος

στο facebook ξερεις ποσες φωτογραφιες μας εχουν μπει χωρις να το ξερουμε ?? σε πειραξε που πειραν καποιον υπερβολικα ευσομο και τον εβαλαν για να γελανε ?? και δεν λεω για ατομα που ειναι 180 στο υψος και 100 κιλα και λενε παναγια μου ειμαι τοφαλος λεω για αυτους που ειναι 1,70 150++ κιλα ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πόσες φορές έχω σατυρήσει εγώ ο ίδιος την ''πλούσια χαίτη μου'' ... Τί κάνω??? Με κοροιδεύω???? Να με παρεξηγήσω και να μήν μου ξαναμιλήσω?????

Καραφλοχαίτη, σου έχω μερικές προτάσεις για να αυτοτιμωρηθείς!

Tσοπάνα Rave:

Από μικρό παιδί εμένα με κοπάναγα

εγώ δεν είμαι αυτός που φανταζόμουνα

θέλω να με βρω, να μου μιλήσω

ψάχνω να βρω το νούμερο να μου τηλεφωνήσω

Ετσι μια μέρα σπίτι μου με κάλεσα

μα δεν μου άνοιξα και έξω με περίμενα

τι μου έχω κάνει και δεν με θέλω πια

αυτή η εσωστρέφεια μας θέλει χωριστά

Εγώ μαζί μου δεν μιλιόμαστε

όποτε είμαι μαζί μου πάντα τσακωνόμαστε

με πήρα στο τηλέφωνο και τό 'κλεισα

με είδα στο δρόμο μ' έφτυσα και με κλώτσησα

Μια μέρα που τρυπήθηκα φρικάρισα

πήρα βελόνα και κλωστή και με μαντάρισα

σε μια πορεία στην Αθήνα μέρος έλαβα

μα ήμουν μέλος των ΕΚΑΜ και με συνέλαβα

Ετσι μια μέρα μ' ερωτεύτηκα

μου έκανα καμάκι αλλά δεν δέχτηκα

του εαυτού μου πάντα του τη φύλαγα,

ακόμα κι αν με χτύπαγα δε μίλαγα

Ετσι μαζί μου εγώ την ψώνισα

τα πήρα με την πάρτη μου και αυτοκτόνησα

τώρα που με σκότωσα μ' άφησα μόνο μου

ψάνω στη νύχτα να με βρω να πω τον πόνο μου

:P :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πρωτη οψη

δεν γραφω δεν γραφω δεν γραφω αλλα δεν αντεξα... εχετε ξεφυγει.

αν εσυ και αλλοι που λετε ξανα και ξανα για συγγενεις, λευχαιμιες, αναπηρικα καροτσακια

και βιντεο οπως το παραπανω του κοριτσιου που αν συνεχισει ετσι δεν θα ζησει για πολυ,

το συγκρινεται με τις φωτογραφιες του Αλεξανδρου, τοτε δεν ειμαστε εμεις ρατσιστες, με μειωμενο

πνευματικο κοσμο, καφροι και δεν ξερω εγω τι αλλο, αλλα εσεις δεν εχετε κατι παρα πολυ σημαντικο.

Την αισθηση του χιουμορ. Ζειστε μιζερα, μην γελατε για κανεναν και για τιποτα ποτε.

Μου γιναται ξαφνικα ολες αγιες και αγιοι και θελετε να πιστεψουμε οτι ποτε δεν εχετε γελασει

με μια κατασταση η εμφανιση καποιου.

Και κοψτε την μαλακια οτι ειμαστε τοσο πνευματικα αναπηροι ΟΛΟΙ εμεις που ειδαμε μια σατιρικη πλευρα

στις φωτοραφιες και πως θα γελουσαμε και θα χλεβαζαμε μια φωτογραφια σαν την παρακατω.

203218img4204.jpg

Κλειστε το το ριμαδι. Για καλο και για γελιο μπηκε και μας βγαλανε και πνευματικα αναπηρους. Οτι να 'ναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράζεις ταμπέλες και προσβολές στο όνομα κάποιων ανθρώπων που δεν φαίνεται να τους απασχολεί καν το βάρος τους. Για την ακρίβεια, κάποιοι φαίνεται να γουστάρουν τα πάχη τους τα κάλλη τους και ίσως να είχαν πρόβλημα με άτομα που τους χαρακτηρίζουν "ασθενείς" και "ανάπηρους".

ακριβώς αυτο... το είχε πεί και ένας συμαθητής μου σε μία χαζή φίλολογο. το παιδί ήταν της τάξης των 5-10 κιλών παραπάνω. ανέφερε οτι δεν είμαστε άρρωστοι, απλώς απολαμβάνουμε λίγο παραπάνω το φαί από κάτι ανορεξικόυς που τρώνε ανάλατα...

αν στην πορεία προκύψει πρόβλημα υγείας λόγω του βάρους είναι τελείως διαφορετικό θέμα.

Y.Γ. Το κοριτσάκι έτρωγε σαν χαβούζα. Εάν αυτή και οι γονείς επιτρέπουν να φτάσει η κατάσταση σε σημείο που το παιδί σέρνεται σαν φώκια, πρόβλημα τους.Δηλαδή εάν εγώ δεν πλένομαι για κάνα χρόνο να γκρινιάζω όποτε μου λένε "Βρωμάς" ?

+1... το κορίτσι στο video ζητάει ποπκορν. φαίνεται λογικό...???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Y.Γ. Το κοριτσάκι έτρωγε σαν χαβούζα.

Μα γιατι το λες αυτο ? Μην γινεσαι και εσυ πνευματικα αναπηρος και καφρος σαν και εμας που γελαμε. Αλωστε το βιντεο το ειπε επιστημονικοτατα.

"She could not stop from eating" .

Και 10 μερες να το εχουμε ανοιχτο αυτο το τοπικ ο καθενας τα δικα του θα λεει και περισσοτερο σκατα θα γινουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασ ξεκαθαρισουμε κατι. Οι φωτο δεν μπηκαν απο κακια και με σκοπο να βλαψουν τους εικονιζομενους παχυσαρκους ,αλλα απο αγνοια και ζαμανφουτισμο για κοινωνικες ευαισθησιες καποιων απο εδω μεσα.Δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε ολοι σε τετοιου ειδους θεματα γιατι υπαρχει ποικιλια αποψεων αναλογα με την μορφωση,το κοινωνικο επιπεδο,την πολιτικοποιηση,την ενημερωση,τις εμπειριες ,και την ωριμοτητα σκεψης. Επομενως δεν ειναι δυνατη η ομοφωνια σε θεματα που αλλοι τα βλεπουν σαν μαιμου στο τσιρκο και αλλοι τα βλεπουν σαν παγιδευμενους ανθρωπους σε μια κολαση. Αλωστε παλιοτερα στα χωρια υπηρχε ο τρελος του χωριου που γελαγαν ολοι με την παραξενη συμπεριφορα του ,λες και η ψυχικη νοσος δεν ειναι μια αρωστεια σαν ολες τις αλλες.Κανεις δεν γελαγε ομως με την φυματιωση γιατι δεν προξενουσε διαφορετικοτητα στην εμφανιση. Αρα γελιο προξενει αυτο που διαφερει μορφολογικα και συμπεριφεριολογικα του κοινου συνολου των ανθρωπων

Αυτες ομως οι καταστασεις εχουν ενα υποβαθρο νοσου και η παχυσαρκια θεωρηται νοσος και μαλιστα η συχνοτερη.Αρα ισχυει οτι δεν με διακατεχει καμια ψευτοκουλτουριαρικη διαθεση αντιδρασης ,αλλα εχω ανεπτυγμενη την αισθηση αλληλεγγυης σε αυτους που βασανιζωνται και η μεγαλη παχυσαρκια ειναι ενα φρικτο βασανο και οχι θεμα χαβαλε.Δοκιμαστε να παρετε στην πλατη σας ενα βαρος 60 κιλων και να το κουβαλατε για καποιες ωρες παντου.Στον δρομο,σην τουαλεττα,στην δουλεια,στο σπιτι,στο λεωφορειο, ΠΑΝΤΟΥ.

Σεβωμαι σημαινει μπορω και εχω τα αισθητηρια να καταλαβω,αλλοιως περιοριζωμαι να χασκω...ειναι απλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε ολοι σε τετοιου ειδους θεματα γιατι υπαρχει ποικιλια αποψεων αναλογα με την μορφωση,το κοινωνικο επιπεδο,την πολιτικοποιηση,την ενημερωση,τις εμπειριες ,και την ωριμοτητα σκεψης.

Σωστα, ειμαστε αμορφωτοι, με χαμηλο κοινονικο επιπεδο, ανημερωτοι, χωρις καμια εμπειρια και απολυτα ανωριμοι.

Ε τι στο καλο καθεσε ακομα σε αυτο το φορουμ ? Δεν σε κραταει και κανεις με το ζωρι εδω μεσα. Ασε εμας τους αμορφωτους να γελαμε με τα χαλια μας.

Αρα γελιο προξενει αυτο που διαφερει μορφολογικα και συμπεριφεριολογικα του κοινου συνολου των ανθρωπων

Σωστα, ολοι θα γελουσαμε με εναν ανθρωπο που υπεστει καποια παραμορφωση το σωμα/προσωπο του λογο καποιου ατυχηματος.

Θα πεις και αλλες τετοιες αβασιμες μπουρδες ?

Θα το αφησουμε και αλλο ανοιχτο αυτο το θεμα η θα ακουσουμε και αλλες προσβολες απο τον καθε ενα που του κα*...σε να γραψει οτι να 'ναι ?

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοπελιά βλέπεις κανέναν να γελάει με τους παραολυμπιακούς ???

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ-ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ 150 ΚΙΛΑ !!!

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 7 ΧΡΟΝΩΝ (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ) ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΘΕ !!! ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "She still can't help the think of food" ??? ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "You got any popcorn ?" ?!?!? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?!?!?

Α, ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΖΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΟ....

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΤΑ ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΕ !!!

Δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε ολοι σε τετοιου ειδους θεματα γιατι υπαρχει ποικιλια αποψεων αναλογα με την μορφωση,το κοινωνικο επιπεδο,την πολιτικοποιηση,την ενημερωση,τις εμπειριες ,και την ωριμοτητα σκεψης.

Δηλαδη είμαστε ολοι αμορφωτοι, χαμηλού κοινονικου επιπέδου, απολίτιστοι, ανενημέρωτοι, άπειροι στην ζωή και ανώροιμοι οπως είπε και ο Στέφανος.... Εκτώς αν εννοείς οτι όλα αυτά ισχύουν για εσένα....?

Τροποποιήθηκε από τον ChrisMelas0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστα, ειμαστε αμορφωτοι, με χαμηλο κοινονικο επιπεδο, ανημερωτοι, χωρις καμια εμπειρια και απολυτα ανωριμοι.

Ε τι στο καλο καθεσε ακομα σε αυτο το φορουμ ? Δεν σε κραταει και κανεις με το ζωρι εδω μεσα. Ασε εμας τους αμορφωτους να γελαμε με τα χαλια μας.

Θα το αφησουμε και αλλο ανοιχτο αυτο το θεμα η θα ακουσουμε και αλλες προσβολες απο τον καθε ενα που του κα*...σε να γραψει οτι να 'ναι ?

φιλε μου δεν κατηγορησα και προσεχε τι διαβαζεις.Ειπα οτι υπαρχει ποικιλια αποψεων αναλογα με διαφορετικους παραγωντες.Τωρα αν εσυ θες να χαρακτηριζεις τον εαυτο σου με τις παραπανω ιδιοτητες προσθετωντας το στερητικο -α- μπροστα συμφωνουμε. Δεν εχεις και τιποτα να μου προσφερεις με τις τοποθετησεις σου περα απο χοντροκομενες αντριλες 20 χρονου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κοπελιά βλέπεις κανέναν να γελάει με τους παραολυμπιακούς ???

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ-ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ 150 ΚΙΛΑ !!!

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 7 ΧΡΟΝΩΝ (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ) ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΘΕ !!! ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "She still can't help the think of food" ??? ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "You got any popcorn ?" ?!?!? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?!?!?

Α, ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΖΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΟ....

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΤΑ ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΕ !!!

Δηλαδη είμαστε ολοι αμορφωτοι, χαμηλού κοινονικου επιπέδου, απολίτιστοι, ανενημέρωτοι, άπειροι στην ζωή και ανώροιμοι οπως είπε και ο Στέφανος.... Εκτώς αν εννοείς οτι όλα αυτά ισχύουν για εσένα....?

ακριβως αυτο σκευτομουν και εγω ...

antigone τα εχεις κανει λιγο σαλατα εκει μεσα .. αλο να γενιθεις αναπηρος και αλλο να τρως ολη μερα και στο τελος να κανεις τον εαυτο σου αναπηρο ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ασ ξεκαθαρισουμε κατι. Οι φωτο δεν μπηκαν απο κακια και με σκοπο να βλαψουν τους εικονιζομενους παχυσαρκους ,αλλα απο αγνοια και ζαμανφουτισμο για κοινωνικες ευαισθησιες καποιων απο εδω μεσα.Δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε ολοι σε τετοιου ειδους θεματα γιατι υπαρχει ποικιλια αποψεων αναλογα με την μορφωση,το κοινωνικο επιπεδο,την πολιτικοποιηση,την ενημερωση,τις εμπειριες ,και την ωριμοτητα σκεψης. Επομενως δεν ειναι δυνατη η ομοφωνια σε θεματα που αλλοι τα βλεπουν σαν μαιμου στο τσιρκο και αλλοι τα βλεπουν σαν παγιδευμενους ανθρωπους σε μια κολαση. Αλωστε παλιοτερα στα χωρια υπηρχε ο τρελος του χωριου που γελαγαν ολοι με την παραξενη συμπεριφορα του ,λες και η ψυχικη νοσος δεν ειναι μια αρωστεια σαν ολες τις αλλες.Κανεις δεν γελαγε ομως με την φυματιωση γιατι δεν προξενουσε διαφορετικοτητα στην εμφανιση. Αρα γελιο προξενει αυτο που διαφερει μορφολογικα και συμπεριφεριολογικα του κοινου συνολου των ανθρωπων

Αυτες ομως οι καταστασεις εχουν ενα υποβαθρο νοσου και η παχυσαρκια θεωρηται νοσος και μαλιστα η συχνοτερη.Αρα ισχυει οτι δεν με διακατεχει καμια ψευτοκουλτουριαρικη διαθεση αντιδρασης ,αλλα εχω ανεπτυγμενη την αισθηση αλληλεγγυης σε αυτους που βασανιζωνται και η μεγαλη παχυσαρκια ειναι ενα φρικτο βασανο και οχι θεμα χαβαλε.Δοκιμαστε να παρετε στην πλατη σας ενα βαρος 60 κιλων και να το κουβαλατε για καποιες ωρες παντου.Στον δρομο,σην τουαλεττα,στην δουλεια,στο σπιτι,στο λεωφορειο, ΠΑΝΤΟΥ.

Σεβωμαι σημαινει μπορω και εχω τα αισθητηρια να καταλαβω,αλλοιως περιοριζωμαι να χασκω...ειναι απλο

Άμα δεις παχύσαρκο στους Παραολυμπιακούς ή στους Special Olympics πες το μας να καταλάβουμε την σχέση του video.

Ναι, νόσος. Μία νόσος του δυτικού κόσμου που ως επί το πλείστον προκαλείται από υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Καλώς ορίσαμε στην κηδεία της προσωπικής ευθύνης.

Και ναι, ψιλο-χεσμένες τις έχω τις ευαισθησίες του καθενός όπως και αυτός τις δικές μου. Μία κοινωνία πρέπει να δείχνει ανοχή στην διαφορετικότητα, δεν πρέπει ΟΥΤΕ να μας αρέσει, ΟΥΤΕ να το επικροτούμε. Κανείς δεν ζήτησε να κάνεις Χριστούγεννα με μετανάστες ή να βγαίνεις παρέα με γκέι, απλά να μην τους περιορίζεις τα δικαιώματά τους. Εάν ήτανε βασικό ανθρώπινο δικαίωμα το "να μην προσβάλλομαι" θα ζούσαμε σε δοκιμαστικούς σωλήνες και θα επικοινωνούσαμε με απλές απαντήσεις "ναι" ή "όχι". Εμένα με προσβάλλει η θρησκεία, το στυλ, το μηχανάκι σου, η απόψεις σου περί πολιτικής, το χρώμα του δέρματος σου και το ότι έχεις Ίντερνετ. Άρχισε τις προσαρμογές επειδή φαντάζομαι οι Ερυνίες της "αναπτυγμένης αίσθησης αλληλεγγύης" σου δεν θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαρί.

Η αμηχανία μπροστά στην διαφορετικότητα είναι από τα φυσιολογικότερα πράγματα στον άνθρωπό. Άλλοι γελάνε, άλλοι φοβούνται, άλλοι γίνονται επιθετικοί. Διάλεξες την πιο ακίνδυνη αντίδραση να πολεμήσεις.

Υ.Γ. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πως συνεχώς οι "κατά του thread" προσπαθούν να εξισώσουν την παχυσαρκία με καταστάσεις για τις οποίες ο παθών δεν ευθύνεται (λευχαιμία, Παραολυμπιακοί, ψυχική νόσος). Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σας λέει κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ALX δεν έβαλε το τόπικ για να ενοχλήσει κανέναν (αν όμως ήταν ο Domus ακόμα όμως μέλος, θα του γ@μούσα κι εγώ λόγω ιστορικού).

Πολύ ευθιξία έπεσε εδώ ρε παιδιά! Coolάρετε λίγο! Μάλλον δε μας φτάσαν οι διακοπές!

Αλλά κι απο την άλλη, νταξ, ALX όσο και με χιούμορ διάθεση να το έκανες, ε δε βάζουν τέτοιου είδους τόπικ ρε φίλε! Μόνο στην υποψία οτι θα γινόταν όλο αυτό, ε δε θα το έβαζες και στην τελική δεν είναι δά και τόσο αστείο!

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδία μην ασχολείστε άλλο με τον/την antigone... Εδώ ο ανθρωπός πριν για να μας πείσει έβαλε link από Παραολυμπιακούς... :blink::wacko:

Μάλλον κάποιος άλλος αρνείται πεισματικά να καταλαβαίνει ότι άλλο είναι να καταντάς άρρωστός επειδή δεν μπορείς να κλείσεις το στόμα σου και άλλο να είσαι άρρωστος και να γίνεσαι έτσι...

Μπερδεύει τις *ούτσες με τις βούρτσες... Και ΝΑΙ έχω πολύ χαμηλό επίπεδο όταν "μιλάω" παρωπιδικά άτομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...