Jump to content
ALX™

No Replacement For Displacement

Recommended Posts

Δικαίωμα στο όνειρο που λέγεται μοτοσυκλέτα έχουν όλοι... ανεξαρτήτως "κυβικών" :grin:

FATBIKER.jpg

fatbiker5bs1oe8.jpg

fat_biker.jpg

Fat_Biker_Harely_Funny_Picture-_Fun.jpg

FatBiker.jpg

fattie-biker-fail.jpg

Biker.jpg

cJhmoTMuK6SWQE6qeVGMwX11Egamesfree_ca_mmmm%20candys.jpg

6a00c2251c88c18fdb00cdf7e4e2bc094f-500pi.jpg

pic06270.jpg

cjhmotmuk6swqe6qevgmwx1.jpg

fat-twins.jpg

Xωρίς παρεξήγηση από τυχών υπέρβαρους φίλους. Το τόπικ είναι καθαρά χιουμοριστικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αμαρτια..... τα μηχανακια.. ενταξει, αρκετα απο αυτα ειναι αρκετα κυβικα, το σκουτερακι ομως ? :0 :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσο κακή φυσική κατάσταση που συνεπάγεται αυτό το βάρος δε θα έχει επιπτώσεις σε μια δύσκολη στιγμή ρε παιδιά??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τόσο κακή φυσική κατάσταση που συνεπάγεται αυτό το βάρος δε θα έχει επιπτώσεις σε μια δύσκολη στιγμή ρε παιδιά??

Δεν είναι πάντα "κακή φυσική κατάσταση". Μάλιστα, τις περισσότερες φορές που μιλάμε για τέτοια "απόκλιση" από το μέσο όρο των ανθρώπων, είναι αποτέλεσμα νοσήματος του οργανισμού, με το πιο σύνηθες (απ'ότι ακούω και διαβάζω δηλαδή) να είναι ο θυρεοειδής. :_thumbsup:

"Επιπτώσεις" εννοείς το να υπάρξουν (πχ) χειρότερα τραύματα σε κάποιον λόγω του αυξημένου βάρους του, σε σχέση με κάποιον γεροδεμένο που θα τη γλύτωνε με λιγότερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι πάντα "κακή φυσική κατάσταση". Μάλιστα, τις περισσότερες φορές που μιλάμε για τέτοια "απόκλιση" από το μέσο όρο των ανθρώπων, είναι αποτέλεσμα νοσήματος του οργανισμού, με το πιο σύνηθες (απ'ότι ακούω και διαβάζω δηλαδή) να είναι ο θυρεοειδής. :_thumbsup:

Nαι καλά!!! Η καραμέλα όλων των υπέρβαρων είναι αυτή. Εγώ μόνο μια κοπέλα ήξερα που ενώ έτρωγε φυσιολογικά ήταν υπέρβαρη. Όλοι οι άλλοι υπέρβαροι που γνωρίζω όταν τους δει κάποιος να τρώνε, τρομάζει με τις ποσότητες που κατεβάζουν. Μισό αρνί στη καθισιά τους θέλουν :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει με τα harley και τα custom. Τα ss ομως πως τα στριβουν με τοσα κιλα? ακομη χειροτερα μπορουν ριξουν ευκολα το βαρος απο την μια μερια στην αλλη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ενταξει με τα harley και τα custom. Τα ss ομως πως τα στριβουν με τοσα κιλα? ακομη χειροτερα μπορουν ριξουν ευκολα το βαρος απο την μια μερια στην αλλη?

Για ποιο βάρος μιλάς? Το δικό τους ή της μοτοσυκλέτας :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α....είναι πολύ απλό.βγάζεις γόνατο και τα υπόλοιπα τα κάνει η μηχανή μόνη της με συνοπτικές διαδικασίες. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι καλά!!! Η καραμέλα όλων των υπέρβαρων είναι αυτή. Εγώ μόνο μια κοπέλα ήξερα που ενώ έτρωγε φυσιολογικά ήταν υπέρβαρη. Όλοι οι άλλοι υπέρβαροι που γνωρίζω όταν τους δει κάποιος να τρώνε, τρομάζει με τις ποσότητες που κατεβάζουν. Μισό αρνί στη καθισιά τους θέλουν :D

Οντως... ολες ξαφνικα εχουν ΘΥΡΙΟηδη....

-Μα εγω ???? Ενα μηλαρακι τρωω μονο !!!!!!

-Ναι , χωμενο στο στομα ενος γουρουνοπουλου !

Δεν ξερω, απο την μια λες ειναι ενα ειδος παθησης και δεν μπορουν να ελεγξουν το τι και ποσο τρωνε, απο την αλλη παλι το κατακρινουμε. Πρωσοπικα ειμαι καπου στην μεση, την μια τους ψηλολυπαμε , την αλλη μπορει να πω πως ειναι εχει γινει ετσι.

Και να ξεχωρισουμε αλλα τα 10 αντε 20 κιλα παραπανω που καποιος μπορει να εχει, ισως και να αποκτησει λογο ηλικιας και αλλο να ξεπερναει πια τα 120 κιλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον Ελλαδαρα :)

Μπα, με τετιον αριθμο;...!

Οσο για τους παχυσαρκους γενικα... Αν μη τη αλλο, η ιδια η παχυσαρκεια ειναι ασθενεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οσο για τους παχυσαρκους γενικα... Αν μη τη αλλο, η ιδια η παχυσαρκεια ειναι ασθενεια!

Αν η παχυσαρκία είναι ασθένεια δεν είναι ανήθικο να χλευάζουμε ασθενείς ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα.

τρελο.

γελιο.

ευθυμήσαμε.

παλι.

Τροποποιήθηκε από τον johny_crash

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω γελάσει περισσότερο με αδύνατους που οδηγούν χειρότερα απο υπέρβαρους...

Και νομίζω σαν συντονιστής θα έπρεπε να έισαι λίγο ποιο συγκρατιμένος και να μην ποστάρεις θέματα που αναπλάθουν ρατσιστικές αντιλήψεις και προκαταλήψεις μιας κοινωνίας.Εκτός αν αυτό είναι επίσημη θέση του φόρουμ , οπότε πάω πάσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'αυτό το νόημα ήθελα να σταθούν όσοι διαβάσουν και το δικό μου ποστ αλλά η λέξη θυρεοειδής κακοφάνηκε. Αν ο τύπος που οδηγάει τον μπόμπο ήταν συγγενής κάποιου από εδώ μέσα, δε θα του φαινόταν και ιδιαίτερα αστείο το όλο θέμα.. (ΥΓ: Όχι, κανείς από όσους φάινονται δεν είναι συγγενής μου, ούτε γνωστός μου..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πστευω οτι το θεμα εχει μεγαλο γελιο.Εγω το βρηκα πολυ αστειο να διασκεδαζουμε με οτι θεωρουμε αποκλιση απο το φυσιολογικο.Μαλιστα προτεινω σειρα να εχουν αλλες κατηγοριες ασθενων η παρεκλεινοντων του φυσιολογικου,οπως τυφλοι,παραπληγικοι,κωφαλαλοι,η να σχολιασουμε ξεκαρδισμενοι το πως σερνουν τα ποδια τους οι γεροντες.Μπραβο στον συγραφεα του τοπικ για την κοινωνικη ευαισθησια στο 45% του πληθυσμου που ειναι υπερβαροι και προσπαθουν εγκλωβισμενοι σε αυτην την κατασταση να βρουν θεραπεια σε ενα προβλημα που η συγχρονη ιατρικη αδυνατει να λυσει.Μαλιστα οι γνωσεις του συγραφεα περι διατροφης και παχυσαρκιας εκπλησουν.Φαινεται οτι ομιλει ως ειδικος επιστημων οπως συνηθως συνηθιζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω,δεν ειναι αστειο ουτε ευγενικο να βαζετε φωτογραφιες με υπερβαρους και να κανετε δημοσια χαβαλε.... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντάξει βρε παιδιά... ας μην κάνουμε τους σοφούς και τους δικηγόρους πίσω από τα πληκτρολόγια... στο 90% του πληθυσμού που θα έβλεπε έναν τέτοιον τύπο στο δρόμο θα του ερχόταν το γέλιο στο στόμα...

και στο κάτω κάτω μπορεί με τις φωτο να θίγονται οι υπέρβαροι που για χ ψ λόγους είναι έτσι, αλλά σίγουρα οι τύποι με τους κώλους στην κυριολεξεία έξω ας φρόντιζαν να είναι πιο διακριτικοί και μια χαρά κολάνει στο τόπικ... -_-

το πολύ πολύ ας βγουν οι άλλες και να μείνουν μόνο αυτές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ηρεμιστε, πλακα γινεται. δεν τα βαλαμε με τους υπερβαρους.

το ιδιο αστιο θα ηταν αν βαζαμε εναν τυπα ντυμενο στα φρουφρου και να οδηγαει ενα ροζεδακι R1 με καρδουλες παντου. Τι παει να πει οτι ημαστε ρατσιστες ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι ακριβως! Θυμιζει εκεινο το σκετσακι του Χαρυ-Κλυν, παραγγελνει ο αλλος τρωει 3 κιλα αρνι, κοκορετσια, πατατες, τζατζικια κλπ και στο τελος πινει μια κολα-λαιτ!

Ναι, αλλα με καλυπτει η φιλη μου η Mantis

εντάξει βρε παιδιά... ας μην κάνουμε τους σοφούς και τους δικηγόρους πίσω από τα πληκτρολόγια... στο 90% του πληθυσμού που θα έβλεπε έναν τέτοιον τύπο στο δρόμο θα του ερχόταν το γέλιο στο στόμα...

και στο κάτω κάτω μπορεί με τις φωτο να θίγονται οι υπέρβαροι που για χ ψ λόγους είναι έτσι, αλλά σίγουρα οι τύποι με τους κώλους στην κυριολεξεία έξω ας φρόντιζαν να είναι πιο διακριτικοί και μια χαρά κολάνει στο τόπικ... -_-

το πολύ πολύ ας βγουν οι άλλες και να μείνουν μόνο αυτές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...