MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 πηγαινε πρωτη σελιδα και τσεκαρε και αν συνεχισεις να εχεις αποριες ρωτα τα παιδια γτ εγω δεν το εχω ακομα :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 χοχοοχοχχο η χαρα του πεδιου αυτο το ποστ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 και για πειρε βρε παιδια επειδη εγω 10 μαρτιου γινομαι 16 και το εχω παρη αποφαση ποσον καιρο κανει το διπλωμα να βγει και στο τεστ οδηγησης πρεπει να πας με δικο σου μηχανακι επειδη εγω δεν εχω 50αρι και δεν σκοπευω να κινουμε με τετοιο και αν μου που ελα με δικο σου τι θα κανω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 ο αδερφος μου λεει αμα σε πιασουνε χωρις διπλωμα και πιτσιρικι (ανηλικος) ΔΕΝ ΠΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ 500 ευρο και ξεμπερδευεις καποιος που ξερει ας απαντησει!!! ο αδερφος μου λεει αμα σε πιασουνε χωρις διπλωμα και πιτσιρικι (ανηλικος) ΔΕΝ ΠΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ 500 ευρο και ξεμπερδευεις καποιος που ξερει ας απαντησει!!! ο νομος απο 1/1/12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 ο αδερφος μου λεει αμα σε πιασουνε χωρις διπλωμα και πιτσιρικι (ανηλικος) ΔΕΝ ΠΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ 500 ευρο και ξεμπερδευεις καποιος που ξερει ας απαντησει!!! ο νομος απο 1/1/12 σοβαρα μιλατε ρε παιδια αυτο ειναι καλο αλλα 500 ειναι πολλα τωρα ξερει κανεις να μου πει, επειδη εγω 10 μαρτιου γινομαι 16 και το εχω παρη αποφαση να βγαλω διπλομα, ποσον καιρο κανει το διπλωμα να βγει και στο τεστ οδηγησης πρεπει να πας με δικο σου μηχανακι επειδη εγω δεν εχω 50αρι και δεν σκοπευω να κινουμε με τετοιο και αν μου που ελα με δικο σου τι θα κανω παρακαλω ας απαντησει καποιος καιγομαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 ενας φιλος που εδωσε μεσα ιανουαριο , το ειχε ξεπεταξει αμα θυμαμαι καλα σε 2-3 μερες εχει δωσει και σε 7-10 μερες απο τοτε το ειχε το διπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 ενας φιλος που εδωσε μεσα ιανουαριο , το ειχε ξεπεταξει αμα θυμαμαι καλα σε 2-3 μερες εχει δωσει και σε 7-10 μερες απο τοτε το ειχε το διπλωμα δηλαδη το διπλωμα για 50αρι κανει λιγοτερο απο 2 εβδομαδες να βγει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) και στο τεστ οδηγησης πρεπει να πας με δικο σου μηχανακι επειδη εγω δεν εχω 50αρι και δεν σκοπευω να κινουμε με τετοιο και αν μου που ελα με δικο σου τι θα κανω Όταν είχα δώσει εγώ είχαμε πάει όλοι και δεν είχε κανείς μηχανάκι να δώσουμε και "δανειστήκαμε" ένα από κάποιον στην εφορία που ήταν δίπλα στο αστυνομικό τμήμα. Επαρχία βέβαια το έβγαλα και δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται σε μεγάλες πόλεις. Λογικά θα έχει προνοήσει η τροχαία αν είναι να δώσουν αρκετοί. Προσοχή στα σήματα γιατί δίνεται τα πάντα νομίζω και είναι βλακεία να κοπείς εκεί. Επίσης νομίζω κάνει καμιά βδομάδα να βγει. Τουλάχιστον τόσο έκανε τότε που έδινα..(7 χρόνια πριν) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2012 από τον g1ann1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Όταν είχα δώσει εγώ είχαμε πάει όλοι και δεν είχε κανείς μηχανάκι να δώσουμε και "δανειστήκαμε" ένα από κάποιον στην εφορία που ήταν δίπλα στο αστυνομικό τμήμα. Επαρχία βέβαια το έβγαλα και δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται σε μεγάλες πόλεις. Λογικά θα έχει προνοήσει η τροχαία αν είναι να δώσουν αρκετοί. Προσοχή στα σήματα γιατί δίνεται τα πάντα νομίζω και είναι βλακεία να κοπείς εκεί. Επίσης νομίζω κάνει καμιά βδομάδα να βγει. Τουλάχιστον τόσο έκανε τότε που έδινα..(7 χρόνια πριν) ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koba 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 γιαα σας θέλω να ρωτήσω για 50cc δίπλωμα ..τη χριαζετε ... Και πόσες ερώτησης πέφτουν για να απαντήσουμε άλλη μου έχουν πι 10 αλή μου έχουν πι 30 δεν ξέρω τη μου γίνετε αν μπόρι καπιος να με βοηθήση..... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 1 αναζήτηση και είσαι εντάξει. Δεν χρειάζετε να ποστάρουμε χωρίς να έχουμε κάνει αναζήτηση. Ορίστε η απάντηση σου: click Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koba 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Και πόσες ερώτησης πέφτουν για να απαντήσουμε άλλη μου έχουν πι 10 αλή μου έχουν πι 30 :/ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 40 πέφτουν. 30 σήματα και 10 μηχανολογία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koba 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 καλησπέρα πεδία έχω μαζεψη για δίπλωμα 50 2 πιστοποιητικά γιατρών , υπεφθινες δήλωσης από γόνης , φωτοτυπία ταυτότητας , 4 φοτωγραφίες μικρές έγχρωμες , ΑΦΜ ,παράβολα από εθνική τράπεζα τον 90 ευρώ , μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε τη άλλο χριαζετε επιδη ψάχνω και δεν βρίσκο τίποτα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Πού να απευθυνθώ για την έκδοση άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου, ενώ δεν διαθέτω άδεια οδήγησης αυτοκινήτου και τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Απευθύνεστε στα Τμήματα Τροχαίας και στα Αστυνομικά Τμήματα που χειρίζονται θέματα Τροχαίας καθώς και στα ΚΕΠ. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.Φωτοαντίγραφο εγγράφου Δ.Ο.Υ. από το οποίο να προκύπτει ο Α.Φ.Μ.Πιστοποιητικό οφθαλμίατρου και παθολόγου που είναι συμβεβλημένοι με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Συγκοινωνιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες.Υπεύθυνη δήλωση και των δύο γονέων (σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, 16 ετών και άνω) με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής ότι συναινούν για την έκδοση της άδειας οδήγησης.Διπλότυπο Δημοσίου Ταμείου 7,40 Ευρώ (εφόσον περάσετε τις εξετάσεις για την παραλαβή της άδειας οδήγησης).Ένσημο ΕΛ.ΑΣ. 3 Ευρώ και ΜΤΣ 3 Ευρώ (εφόσον περάσετε τις εξετάσεις για την παραλαβή της άδειας οδήγησης).Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα 90 Ευρώ. * Η αξία του διπλοτύπου καθορίζεται σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. http://www.astynomia...temid=131&lang= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koba 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Σε ευχαριστώ πόλη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Καλησπερα παιδια...Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος, εφοσον εγινα μολις 18 χρονων και δεν μενω σε δικο μου σπιτι πως μπορω να παρακαμψω το ΔΕΚΟ ; Δηλαδη πως θα πιστοποιησω τον τοπο κατοικιας μου αφου οι λογαριασμοι (οτε-δεη-ευδαπ) ειναι στο ονομα των γονιων μου ; Οποιος ξερει ας βοηθησει Ευχαριστω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Εγώ βασικά δεν έδωσα τίποτα τέτοιο αν θυμάμαι καλά. Απο την στιγμή που είχα γίνει 18 νομίζω πως δεν χρειαζόταν. Το λέω γιατί ούτε και εγώ είχα κάποιον λογαριασμό στο όνομα μου. Είχα όμως δώσει βεβαίωση απόδοσης αφμ, το οποίο απο την στιγμή που είναι κρατικό έγγραφο, και γράφετε πάνω κάποια διεύθυνση, ισχύει και στην τροχαία. Καλύτερα πάρε ένα τηλ στην τροχαία και ρώτα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Ναι και γω αυτο πιστευω αλλα ειχα δει καπου στο φορουμ να γραφουν τα παιδια οτι χρειαζεται καποιος λογαριασμος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Χρειάζετε ένα χαρτί απο δημόσιο οργανισμό που να αναγράφετε η διεύθυνση διαμονής σου. Η βεβαίωση απόδοσης αφμ, που πέρνουμε απο την εφορία, γράφει πάνω την διεύθυνση σου, άρα περνιέται κανονικά. Στην ουσία για να ανοίξεις κάπου λογαριασμό σου ζητάνε βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, άρα το ίδιο κάνει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2012 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 θα πας με αυτό που έχεις κι ας είναι σε άλλο όνομα.... βγάλ'το και μια φωτοτυπία, ώστε - αν χρειαστεί - να κρατήσουν το αντίγραφο και να έχεις το πρωτότυπο... (απ' όσο θυμάμαι απλά θα το δουν και θα στο δώσουν πίσω)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Επειδη εχουν αλλαξει καπως τα πραγματα απο τοτε, τα παρακατω ειναι αυτα που ισχυουν την παρουσα στιγμη. Το τι λενε τα sites ειναι βλακειες δεν ξερουν τι τους γινετε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Επειδη εχουν αλλαξει καπως τα πραγματα απο τοτε, τα παρακατω ειναι αυτα που ισχυουν την παρουσα στιγμη. .......... ......... ....... ... . Το τι λενε τα sites ειναι βλακειες δεν ξερουν τι τους γινετε.. μιά σελίδα πίσω αν δείς......: http://www.mybike.gr...ost__p__1115134 (είναι από τη σελίδα της Ε.Α.)και βέβαια θα πρέπει να περάσετε κι από την τροχαία της περιοχής σας να σιγουρευτείτε για το τι θέλουν εκεί, γιατί όλα "παίζουν" με το Ελληνικό κράτος "από-μέρος-σε-μέρος" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 όπως και για τη μεταβίβαση -ας πούμε- για το 50άρι που μπορείς να το κάνεις και στα Κ.Ε.Π., αλλά στης Καισαριανής και στου Ζωγράφου (Αττική) δεν ξέρανε τίποτα: "πρέπει να πάτε στην τροχαία, μόνο εκεί κάνετε τα χαρτιά / διαδικασία / μεταβίβαση" Αρχική σελίδα > Παρουσίαση άρθρου Μεταβίβαση μοτοποδηλάτου (άρθρα 88 και 90 του Ν. 2696/1999, 2513/2/21 από 25-10-1989 Απόφαση Υ.Δ.Τ. Φ.Ε.Κ. 840Β) Εκτύπωση Αρμόδιος φορέας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΚωδικός υπηρεσίας: 0576Κόστος: 21 €Ιστοσελίδα: http://www.ermis.gov.grΝομικό πλαίσιο: ΦΕΚ 54/Β΄/23.01.2003 Περιγραφή Απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας μεταβίβασης μοτοποδηλάτου από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ)(άρθρα 88 και 90 του Ν.2696/1999, 2513/2/21 από 25-10-1989 Απόφαση Υ.Δ.Τ., ΦΕΚ 840). ΔικαιολογητικάΙδιωτικό συμφωνητικό (πωλητήριο) μοτοποδηλάτου με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής πωλητού και αγοραστού την ίδια ημερομηνίαΆδεια Κυκλοφορίας Οχήματος (του προηγούμενου κατόχου)Αίτηση μεταβίβασης μοτοποδηλάτου(Απαραίτητο έγγραφο)Ένσημο ΕΛΑΣ 3 € (για όσα χρόνια είναι αθεώρητη η άδεια) ΜΤΣ (3 €) (για όσα χρόνια είναι αθεώρητη η άδεια) Παράβολο Δημοσίου 15 € Διαδικασία Ο Πολίτης προσέρχεται στο ΚΕΠ της επιλογής του για να αιτηθεί τη μεταβίβαση μοτοποδηλάτου από την ΕΛΑΣ, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.Βήµα 1 : Ο υπάλληλος ΚΕΠ παραλαμβάνει και ελέγχει τα δικαιολογητικά που προσκόμισε ο πολίτης. Εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί πως απουσιάζει ή είναι ελλιπές κάποιο δικαιολογητικό, ο υπάλληλος ΚΕΠ ενημερώνει τον πολίτη και δεν προβαίνει στην υποβολή της αίτησης.Βήμα 2 : Ο υπάλληλος ΚΕΠ συμπληρώνει την ηλεκτρονική αίτηση και δημιουργεί νέο φάκελο στο Πληροφοριακό Σύστημα των ΚΕΠ. Αν ο πολίτης επιθυμεί, έχει την δυνατότητα, δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, να ενημερωθεί με SMS όταν γίνει η παραλαβή του εγγράφου. Τέλος, ο υπάλληλος ΚΕΠ παραδίδει στον πολίτη την βεβαίωση υποβολής αιτήματος στην οποία αναγράφεται ο αριθμός φακέλου του αιτήματος.Βήµα 3 : O υπάλληλος ΚΕΠ αποστέλλει στον αρμόδιο Φορέα τον φάκελο της υπόθεσης (ο οποίος περιέχει την αίτηση και τα δικαιολογητικά) με έναν από τους αποδεκτούς τρόπους (fax, courier, ταχυδρομείο).Βήµα 4 : Ο υπάλληλος ΚΕΠ παραλαμβάνει το τελικό έγγραφο από τον αρμόδιο Φορέα και ειδοποιεί τον πολίτη (μέσω sms ή τηλεφώνου) να προσέλθει για να το παραλάβει. Ο Πολίτης προσέρχεται στο ΚΕΠ και παραλαμβάνει το αποδεικτικό κατάθεσης αίτησης. Σημειώσεις και επεξηγήσεις Το μοτοποδήλατο θα προσκομίζεται στην Τροχαία για να ελεγχθεί Θεματική ΚατηγοριοποίησηΘέματα: Μεταβίβαση οχημάτων http://www.kep.gov.g...lStory?sid=1104 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Και ξερεις πως βγαζουμε αφμ? Τι χρειαζεται κτλ? :-D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες