cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Το καλοκαιρι γυρνωντας απο καϊάφα προς πύργο στο ύψος της λιμνης για 3 sec κοιταω δεξια προς τα βουνα γυρναω παλι μπροστα και βλεπω τριτοκοσμικο σκατοσκουλικο να προσπερναει απο απέναντι με ενα κολοhundai και να ερχεται καταπανω μου στα 10μετρα.Εγω με 120 αυτος..ποιος ξερει με ποσα..παω ΤΕΡΜΑ αριστερα στο εκατοστο απο την μπαρα κοψιματος ποδιού(προστατευτικη κ καλα) πατωντας πανω στο βαμμενο με γλιτσα τελος του δρομου συνδιασμενο με χωμα και οτι σκατα θες , η πισω ροδα να αρχιζει να ταλαντωνεται δεξια αριστερα λογω λιγης προσφησης , κοβω γκαζι και περναει στα 10cm απο το χερι μου...Εβγαζα ΑΦΡΟΥΣ απο το στομα απο την οργη μου.Εχε χαρη που οι αλλοι οι μαλακες που πηγαινανε μπροστα αντι να περιμενουν προσπερναγαν ακαταπαυστα οτι βρησκανε..Στιγμιαια σκεφτικα να γυρισω πισω καπακια να τον πετυχω και να διασκορπισω τα μελη του σε ολο τον νομο αλλα εχε χαρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Το πιο επικίνδυνο νομίζω ότι μου συνέβη στο ύψος του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη. Πάω προς αεροδρόμιο και βιάζομαι οπότε οδηγώ σβέλτα (δυστυχώς). Στο φανάρι του ΙΚΕΑ - Διαβαλκανικού κλπ, ένα τζιπ από το αντίθετο ρεύμα (πηγαίνοντας δηλαδή προς Θεσσαλονίκη) αποφασίζει να κάνει αναστροφή (σημείο που ούτε η αριστερή στροφή δεν επιτρέπεται για τους αντίθετα από εμένα κινούμενους...). Φαρδύς ο δρόμος, εγώ στη μεσαία λωρίδα και μαζί με το τσαρούχωμα των δύο φρένων αρχίζω τις σκέψεις... "να πάω στη δεξιά λωρίδα μπορεί να με πετύχει, μπορεί να πάει κι αυτός τέρμα δεξιά... αριστερά μου έχω αμάξι κι ακούω τα λάστιχά του να τσιρίζουν από το φρένο.... φρένο δυνατό κι εγώ λοιπόν κι ελπίζω να χωρέσω κάπου και να σημαδέψω σωστά... Α! Να μην ξεχάσω, ζήτω το ABS!!!..." Τελικά μπήκα ανάμεσα στο δίποδο (που ήρθε μέχρι τη δεξιά (για εμένα) λωρίδα και βγήκε ξανά στη μεσαία το ζώον μπας και με πετύχει!....) και το αμάξι στα αριστερά μου... Ο ελέφαντάς μου κόντεψε να κάνει έντο και το ABS έκανε υπερωρίες αφού η άσφαλτος εκεί είναι κρύσταλλο ποιότητας, όχι αστεία! Ζήτω το ABS!... Ζήτω οι χαμηλές ταχύτητες! Λοβοτομή στα δίποδα (αφού δεν το χρησιμοποιούν, γιατί να το κουβαλάνε άδικα;...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Κυκλοφορείς με ένα μπερετάκι.....τους τσιμπάς και τους αδειάζεις απλά όλο το γεμιστήρα στα πόδια και φεύγεις κύριος..... Ούτε ξύλο...ούτε καντήλια......απλά να μην ξανακαβαλήσουν/πιάσουν τιμόνι ποτέ τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Φαινεται είμαι ο ποιο συνηθισμένος στα μπουζουνια λόγο χωραφιών και χωματόδρομων......Καμία 10αρια φορές τζιτζίκι στο ματι τις δυο αναγκάστηκα να παω σε οφθαλμιατρο γιατι ειχα φουσκώσει το ασπράδι....10000 φορές μυγάκια και 5-6 φορες νταβάνια πο6υ ευτυχώε δεν ετυχε ποτέ να μπουν σε μπυφαν κ.τ.λ.Καμία απο αυτές τις φορές δεν πανικοβλήθηκα και κράτησα σε ευθεια το μηχανακι.....Τελος πάντον μετά απο 50000 συνολικες προσκρούσεις με μυγακαια αποφάσισα να φοράω γυαλια για να παω χωρ :P άφι..... Tωρα το ποιο επικίνδυνο νομίζω ηταν όταν απο μία διασταύρωση πεταχτηκε ενας ηλιθιος που ειχε στοπ με 60-70 μεσα στο χωριό(τρελός πρεπει να ηταν)και για 1 μετρό δεν με μαζεψε, ενα δευτερο ποιο πριν να ειχα ξεκινησει την διαδρομη θα με ειχε πατισει........ μια απο τα ίδια!!! :D :D :D εγώ πάντα φοράω γυαλιά που κλείνουν καλά τα μάτια.και για βράδυ έχω κάτι διάφανα,που τα πουλάνε στα σιδηρικά-για αλυσοπρίονα κ.λ.π εχω πεθάνει στο γέλιο με τις ατάκες σας ρε μάγκες! εγώ θα σας πω κάτι διαφορετικό απο όλα αυτά που είπατε και μου έχουν τύχει και σε μένα τα περισότερα (όπως σε όλους φαντάζομαι). το καλοκαιράκι λοιπόν,στους επαρχιακούς δρόμους και μάλιστα σε ορεινά μέρη όπως τα δικά μας εδώ στην ήπειρο,που η βλάστηση είναι πυκνή,τα φίδια δεν έχουν που να λιαστούνε και βγαίνουν χαλαρότατα στην ζεστή άσφαλτο. και άμα ο δρόμος δεν έχει μεγάλη κυκλοφορία (5-10 αυτοκίνητα την ημέρα) συναντάς πάρα πολλά σκοτωμένα ή ζωντανά!! σε σημείο να αναρωτιέσαι αυτό είναι ζωντανό ή ΄πατημένο.!! έχω περάσει άπειρες τέτοιες καταστάσεις,αλλά...μια μέρα ΄παραήταν.. σε βόλτα χαλαρή με τον φίλο spyral είμαι μπροστά και σε πολύ κλειστή στροφή,στενό δρόμο με 30,βλέπω το τέρας! φίδι-κυνηγός μεγάλο σαν δενδρογαλιά,μαύρο και απλωμένο σχεδόν στον μισό δρόμο. κοκαλώνω το μηχανάκι (ο σπύρος πολύ πιο πίσω) και σταματάω.. το κοιτάω,με κοιτάει στα 5 μέτρα. ακούω τον σπύρο απο πίσω να έρχεται...με βλέπει σταματημένο,αναρωτιέται με κοιτάει και σταματάει λίγο πιο μπροστά απο μένα... δηλαδή δίπλα απο το φίδι! το οποίο μόλις είδε την μηχανή μπροστά του σταματημένη σηκώθηκε λίγο και μάγκες τα έπαιξα! ο σπύρος να κοιτάει πίσω εμένα,εγώ απο πίσω τρελαμένος,να προσπαθώ δειχνωντάς του να κοιτάξει κάτω και να του λέω φύγε-φύγε (ότι ναναι δηλαδή), και το φίδι έστριψε και την κοπάνησε σιγά σιγά..παραδίπλα..ευτηχώς!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Κυκλοφορείς με ένα μπερετάκι.....τους τσιμπάς και τους αδειάζεις απλά όλο το γεμιστήρα στα πόδια και φεύγεις κύριος..... Ούτε ξύλο...ούτε καντήλια......απλά να μην ξανακαβαλήσουν/πιάσουν τιμόνι ποτέ τους. tankbag με μπίλιες απο ρουλεμαν νταλικας , προσπερνας και πετας στο μπαμρπίζ.Εναλακτικα καποτα γεμισμένη με μπογια χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 ενα οχι πολυ επικινδυνο αλλα εν δυναμει επικινδυνο ειναι το φτερνισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Στη Μιχαλακοπούλου για όσους ξέρουν από Αθήνα,γκαζωμένος εγώ στο σημείο που βγαίνεις προς Μεσογείον καταλαβαίνω ότι με τόσα δεν πρόκειται να στρίψω...αυτό βέβαια το κατάλαβα πολύ νωρίς και πατάω φρένα... ε με το που τα πατάω όλος ο κώλος αρχίζει να φεύγει,ένιωθα σαν να χάνω στιγμιαία και το μπροστινό, αφήνω λίγο φρένα τα ξανατσιμπάω και εκεί που καταλαβαίνω ότι κατευθύνομαι προς το σουβλατζίδικο που έχει στη γωνία γκαζώνω και ευτυχώς τη γλύτωσα! Η μηχανή κατευθυνόταν πλαγιασμένη στο σουβλατζίδικο! Περιττό να πω ότι αυτό που περιγράφω μου φάνηκε αιώνας,ενώ στην πραγματικότητα συναίβει σε δευτερόλεπτο! Πάντα μ'άρεσε ο τρόπος που στρίβουν τα μοτάρντ!..ε κάπως έτσι έτριψα και εγώ! Ευτυχώς δεν υπήρχαν αυτοκίνητα,μάλλον επειδή είχα φύγει πολύ γρήγορα από το φανάρι Συμπέρασμα: έφταιγα γιατί έτρεχα παρόλο που ήξερα την κατάσταση των λάστιχών μου και του δρόμου... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2010 από τον Ghostakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Το πρωτο, 20 μετρα πριν το σπιτι μου γυρω στις 4 το πρωι, πεταγεται μια γατα μεσα(!!) απο καδο σπουπιδιων και με περνει αγκαλια.. σαστισα τοσο που παγωσα εντελως και δεν εκανα καμια κινηση οποτε συνεχισα κανονικα την πορεια μου και η γατα εφυγε απο πανω μου.. εκεινη την ωρα δεν καταλαβα καν τι ακριβως συνεβει μεχρι να δω την γατα να φευγει τρεχωντας.. Το δευτερο και χειροτερο, πηγαινωντας σχετικα γρηγορα γιατι εδινα σχεδιο, παραβιαζει στοπ σε κυκλικο κομβο μια πουτ@ν@ με αμαξι, στριβω τερμα αριστερα και περναω 10 ποντους απο αυτη.. δινω γκαζι και ριχνω ακομα περισσοτερο την μηχανη γιατι δεν με επερνε η στροφη του κομβου και βλεπω την πισω ροδα μου να με προσπερναει.. Τουλαχιστον επεσα αρκετα μαλακα, εφερα 2-3 τουμπες και μετα πηδαω στον αερα και κυνηγαγα την μηχανη :P Το αποκορυφωμα ηταν οτι ο καθηγητης μου εκανε παραπονα γιατι αργησα, ενω ημουν με σκισμενο τζιν και του ελεγα οτι τρακαρα με την μηχανη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 ΑΘηνων-Πατρων,βρισκομαι 50 μετρα πισω απο ενα τριαξονικο τιγκα φορτωμενο,οποτε ξαφνικα ραγιζει ενα απο τα πισω αριστερα λαστιχα.Ακριβως τη στιγμη εκεινη περνουσε απο το αντιθετο ενα περιπολικο που δεν ηξερε απο που τουρθε.Γκρι καπνος γεμισε ολο τον τοπο,και κινουμενος προσπαθουσα να αποφυγω τα ιπταμενα κομματια απο λαστιχο.Ολα αυτα με 120-130 χλμ μεσα σε κατι δευτερολεπτα. :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Απότομο σκάσιμο μπροστινού ελαστικού στο ΧΤ κι ενώ ήμουν 2κάβαλος με 70χαω και πάνω σε στροφή μετά τα λιμανάκια προς Βάρκιζα. Άμεσο αποτέλεσμα η πλήρης ακυβερνησία, αλλά κάνοντας κάτι ζογκλερικές κινήσεις που ούτε εγώ κατάλαβα πώς έκανα, κατάφερα και το κράτησα στο ρεύμα μου και το σταμάτησα με ασφάλεια. Το φιλαράκι μου που κατέβηκε και είδε τί είχε συμβεί μου είπε απλά: "σου χρωστάω τη ζωή μου". Σκάσιμο μπροστινού αριστερού ελαστικού αυτοκινήτου την ώρα που το προσπερνούσα με την μοτοσυκλέτα στην Κορίνθου-Πατρών. Το αμάξι τράβηξε άμεσα αριστερά και πήγε να με χτυπήσει ενώ το προσπερνούσα με πολλά! Με την άκρη του ματιού είδα την κίνηση που έκανε και άλλαξα κι εγώ αμέσως την γραμμή μου και δεν με χτύπησε. (περιττό να πω την τρομάρα από το μπαμ την ώρα που είμαι ακριβώς δίπλα στο λάστιχο που σκάει! ) Ο οδηγός του όπως είδα από τους καθρέφτες μου, ευτυχώς κατάφερε να το σταματήσει χωρίς περισσότερα παρατράγουδα αν και με σκάσιμο μπροστινού είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τα χειρότερα. Ο τύπος πρέπει να ήταν πολύ έμπειρος οδηγός και συνάμα τυχερός! Ν' αρχίσω να πιστεύω ότι είμαι σούπερντούπερουάου οδηγός??? :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2010 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Με τη πάπια μου (θρυλικό 72cc στρογγυλοφάναρο) γυρνάω ξημερώματα(8 περίπου), κάτω από το σταθμό Πελοποννήσου στη διασταύρωση ένα άσπρο clio πετάγεται από στοπ, εγώ με 70χμ/ω. Η πρώτη σκέψη είναι να το ρίξω και να γλιτώσω την πτήση, το σώμα αντέδρασε αλλιώς όμως, πλακώθηκα στα φρένα η μανέτα έγινε ένα με το γκριπ, πρέπει να φρέναρα και με το σίδερο του πετάλ. Αποτέλεσμα ο κώλος να με προσπεράσει εναλλάξ δεξιά-αριστερά, φτάνω στο μισό μέτρο από το αυτοκίνητο και σταματάω επιτέλους με το πλάι και γέρνω αργά μέχρι που ακουμπάω στη κολόνα :P . Το δεύτερο με αυτοκίνητο, μπροστά δεξί λάστιχο κλάταρε με 120 χμ/ω σε στροφή στην εθνική. Δε κατάλαβα γιατί δεν έφυγε ή πως το κράτησα, αλλά θυμάμαι ότι εν κινήση κατέβαζα ταχύτητες άναψα αλάρμ και το έκανα στην άκρη, όλα αυτά ταυτόχρονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Θυμήθηκα ακόμα ένα. 36ωρο 2005. Ανεβαίνοντας από Ναύπακτο μεριά προς Λίμνη Μόρνου, σε κάποιο ωραίο στροφιλίκι, παίζω με ένα ένα Guzzi V11 το οποίο είχα προσπεράσει νωρίτερα και του είχα κάνει μια απόσταση. Σε κάποια φάση, κάνω τη μαλακία να κοιτάξω καθρέφτη να δω που είναι. Ε... αυτό το δευτερόλεπτο που πήρα τα μάτια μου από το δρόμο, ήταν αρκετό για να με κάνει να χάσω την γραμμή και την αυτοσυγκέντρωσή μου για την επόμενη αριστερή στροφή. Όταν ξανακοίταξα μπροστά μου, είδα μια στροφή έτοιμη να με καταπιεί, με το χαντάκι για τα νερά στο πλάι του δρόμου να καραδοκεί. Πρώτη ενέργεια το φρένο... άφημα...πλάγιασμα... και πλησιάζω στην άκρη του δρόμου που είχε ψιλοχαλικάκι. Προσπαθώ να μην πατήσει εκεί η μοτοσυκλέτα, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Φρενάρω όσο μπορούσα πριν πατήσω εκεί, κρατώντας την μοτό όρθια. Μόλις πάτησα εκεί, η μοτοσυκλέτα έκανε ένα κούνημα, αλλά ευτυχώς είχα προλάβει να μειώσω αρκετά την ταχύτητά μου, ώστε να μπορέσω να την ελέγξω. Τελικά το χαντάκι έμεινε με τη χαρά Ηθικόν δίδαγμα. Όταν παίζουμε σε στροφιλίκια, ΠΟΤΕ δεν παίρνουμε το βλέμμα μας από το δρόμο. Ούτε καν για να κοιτάξουμε καθρέφτη! Παρόλο που το ήξερα και το εφάρμοζα πάντα, στην συγκεκριμένη περίπτωση ενήργησα σαν πρωτάρης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) 2ο: Είμαι με το ΧΤ (πάλι) επί της Βουλιαγμένης, αμέσως μετά το παλιό La Mamounia εκεί στην αρχή. Έχει μια μεγάλη ευθεία και είχα πιάσει τα 100+χαω. Καθαρή μου. Ξαφνικά, ο ταρίφας που είναι μπροστά μου το σανιδώνει για να πάρει πελάτη. Τί πρωτότυπο!!! Τσαρουχώνω και τα δύο φρένα, αλλά είχα μεγάλη φόρα και δεν προλάβαινα να σταματήσω. Ο πίσω τροχός (μπλοκαρισμένος) αρχίζει να φεύγει προς τα δεξιά και όλη η μηχανή γέρνει αριστερά. Όπως στρίβουν τα motard σε πίστα. Την ώρα που φτάνω ακριβώς πίσω και αριστερά στο ταξί κι ετοιμάζομαι να μπω στο..... πορτπαγκάζ του, και αφού έχω καταφέρει να μειώσω κάπως την ταχύτητά μου, αφήνω επίτηδες τα φρένα και η μηχανή μ' ένα βίαιο τίναγμα ισιώνει και προσπερνάω παρά γουρουνότριχα απ' την αριστερή πλευρά. Ηθικό δίδαγμα: Πάντα η σχετική σας ταχύτητα με τα γύρω αυτοκίνητα να μην έχει μεγάλη απόκκλιση. 3ο: Βγαίνω με το πρώτο μου (το DT) από ανηφορικό κάθετο δρόμο στην Συγγρού, ένα φανάρι πριν τις Στύλες Ολυμπίου Διός. Επάνω στη λεωφόρο είχε μια μεγάλη κηλίδα λάδια, που όμως δεν φαινόταν λόγω ανηφόρας. Ο μπροστινός τροχός μπαίνει στα λάδια και αυτομάτως χάνω τη γη κάτω απ' τη ρόδα μου. Πριν προλάβω να καταλάβω τί έχει συμβεί έχει μπει και ο πίσω τροχός. Η μηχανή ανεξέλεγκτη (με μικρή ταχύτητα ευτυχώς) κι εγώ να κάνω πάλι κάτι ζογκλερικά απίστευτα ώσπου καταφέρνω να το μαζέψω και να μπω στην άκρη. Το απίστευτο θέαμα ήταν για τους οδηγούς των αυτοκινήτων που περίμεναν στην άνοδο και κάθοδο, οι οποίοι με έβλεπαν με μάτια γουρλωμένα σαν εξωγήινο που κατάφερα να μην πέσω καν. Είναι απ' αυτές τις φάσεις που γίνονται μια φορά στα 1.000 χρόνια. Και μού 'κατσε. Τσίρκο Meddrano ακούει? Ψάχνω για δουλειά. Ίσως, λέω ίσως, να έπαιζε ρόλο σε όλα αυτά (1ο, 2ο, 3ο) το γεγονός ότι από πολύ νινί ήμουν μερονυχτίς επάνω σ' ένα ποδήλατο κι έκανα ό,τι καγκουριές μου ερχόντουσαν στο κεφάλι. Πολλές φορές και ριψοκίνδυνα κόλπα που όμως εξάσκησαν την αίσθηση ισορροπίας μου. Αν ισχύει, χαλάλι τα ποδήλατα και τα χρόνια πού 'φαγα πάνω τους. Υπέυθυνη Δήλωση: Αν και Πρωταπριλιά σήμερις, τα γεγονότα είναι 100% αληθινά. Για το 1ο υπάρχει και ο επιζών μάρτυρας φίλος μου.:P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2010 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 2 Συμβαντα εχω σταμπαρει στην μνημη μου. Το ενα ηταν μια προσπερασει που ειχα επιχειρησει να κανω οταν ειχα το 50ρακι το παπι. Εβγαλα φλας, αρχισα την προσπαραση και εκει που πηγα να μπω στο δικο μου ρευμα, ο μαλακας ο οδηγος του αυτοκινητου επιταχυνει! Και απο το αντιθετο ρευμα ερχοταν αμαξι. Μη μπορωντας να κανω αλλιως, πηγα τερμα αριστερα, στην ακρη του αντιθετου ρευματος και περασα ξυστα απο το αμαξι που ερχοταν αντιθετα. Ευτυχως ηταν μονο ενα, και μετα επανηλθα στο ρευμα μου κανονικα. Το τι παναγια εριξα δεν περιγραφεται. Το δευτερο ηταν με το Address, ημουν σε εναν επαρχιακο δρομο ο οποιος ηταν μακρια ευθεια, με καλη ασφαλτο και αδειος. Ανοιξα λοιπον το παπι (πρωτη φορα ηταν που το ζοριζα). 80χλμ/ω---90χλμ/ω---100χλμ/ω. Και ξαφνικα ΤΣΟΥΠ ενας σκυλος πεταγεται στην μεση του δρομου απο ενα χωραφι! Καθοταν και αγναντευαι το τοπιο μεσα στην μεση του δρομου και δεν με ειχε παρει χαμπαρι καθολου που ερχομουν πλακωμενος. Περασα ξυστα απο πισω του, αφου χτυπησα την ουρα του, εφυγε τρεχοντας και ουρλιαζοντας απο την τρομαρα του. Απο τοτε πανω απο 80 δεν παω ποτε, δεν νοιωθω ασφαλης, ειδικα με παπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Λοιπον είμαι με το παπι σε φανάρι και μπροστα μου αυτοκινητο πρωτο πρωτο. Ανοίγει το φανάρι και ξεκινάει το αυτοκίνητο και ξεκιναω και εγώ, δρόμος άδειος μπροστα, μετα απο 100 μετρα το κοκαλλώνει και πεφτω πάνω του μπααααμ. Τι έγινε και το κοκαλλωσε σε άδειο δρόμο? Του άνοιξε το καπω και του ήρθε στη μάπα και τρόμαξε! Κουφό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Του άνοιξε το καπω και του ήρθε στη μάπα και τρόμαξε! Κουφό? Πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 αυτό το λεω συμπτωματικα. οχι πως ειναι το πιο επικινδυνο που μου εχει συμβεί. χθες απόγευμα ημουν στην αρχή της βουλιαγμένης και εκει που παω με 70-80 βλέπω ενα περιστέρι να σηκώνεται απο την ασφαλτο και παει να φύγει με πορεία προς τα εμενα. αλλα επειδη δεν μπορούσε να υπολογίσει την ταχύτητα μου περνάει περίπου μισί μετρο απο το πρόσωπο μου!!! το ωραίο ειναι ότι ειχα σηκωμένη την ζελατίνα, και πανω στον πανικό το μονο που μου εμενε να κανω ήταν να σκύψω το κεφάλι. άκουσα το φτερούγισμα του πανω στο κράνος μου φανταστείτε να μου ειχε έρθει κοτζάμ περιστέρι με τα πόδια του μεσα στο κράνος (χωρίς ζελατίνα) :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 1992, πρωτο ομαδικο ταξιδι, XT 600, AX-1, XT 250, CX 500, προς Μέτσοβο, κάπου βγαίνουμε απο επαρχιακό σε Εθνική. Ο φίλος με το ΧΤ 600, ΔΕΝ σταμάτησε και το μόνο αυτοκίνητο που διέσχιζε την Εθνική, ήταν μια νεκροφόρα ! ευτυχώς έζησε και εμείς για να το λέμε ! Δεν έγινε επαφή, αλλά πως τη γλύτωσεεεεεε δεν περιγράφεται..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 1)Με παπί τελευταία στιημή απέφυγα έναν γελοίο που ξέχασε που ήθελε να στρίψει και τελευταία στιγμή έκανε αριστερά την ώρα που ετοιμαζόμουν να περάσω δίπλα του και δε σκέφτηκε να βγάλει φλας.Σε δευτερόλεπτα πάτησα φρένο και παραλίγο να πέσω πάνω του :0 !Στο τσακ τη γλίτωσα!Ομολογώ πως έτρεχα! Εγώ 2 φορές το έχω πάθει αυτό, την πρώτη με ένα Daytona sprinter 50άρι σε φανάρι, ένα ζώο ταξιτζης είχε βγάλει φλας αφου τον πέρασα και έστριψε παράνομα (υπήρχε νωρίτερα διαχωριστική διχάλα για στροφή προς δεξιά. Ευτυχώς που μέχρι να πάρει στροφές το sprinter είχε φύγει λίγο πιο μπροστά ο ταξιτζής και άρχισε να στρίβει ενώ εγώ πατούσα φρένο έτοιμος να τον βρίσω αν έπεφτα πάνω του... Στην δεύτερη περίπτωση στον ίδιο δρόμο απο την άλλη κατεύθυνση με CryptonR πηγαίνοντας με 30-40χλμ ένας γελοίος θυμήθηκε να βγάλει τελευταία στιγμή φλάς και αφού τον πέρασα για να στρίψει δεξιά σε παράδρομο (αυτός πρέπει να ήταν νόμιμος αλλά έπρεπε ή να κορνάρει ή να περιμένει να περάσω και μετά να αρχίσει στροφή σύμφωνα με τον ΚΟΚ). Τότε είχα καινούρια τακάκια και κλείδωνε εύκολα ο τροχός και σε συνδιασμό με κάτι πετραδάκια απο τσιμέντο μάλλον που είχε κοντά στο φανάρι, έκανε το παπί να γλιστρίσει για λίγο αφού έχασα τον έλεγχο του μπροστινού τροχού αλλά ευτυχώς το κράτησα τελευταία στιγμή... Πάντως πρώτη φορά έχω ρίξει τόσα μπινελίκια σε άνθρωπο απο μέσα μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos_th 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 2 φορες αυτο το καλοκαιρι...ελάχιστα ανοιχτο το μπουφαν γυρω απ το λαιμο καταφεραν και τις 2 φορες να χωθουν μες το μπουφαν.τη μια δεν τη καταλαβα και εκεινη τη στιγμη που με τσιμπησε στο στηθος είχα μόλις βγει απο στροφη.Αντε τωρα να σαι στην εισοδο ξερω γω...απ το ξαφνιασμα του πόνου παίζει να πας ευθεια.Το υπολοιπο καλοκαιρι το περασα με μπουφαν ασφυκτικά κλειστο καλύτερα να σκασω παρα να τσακιστω για τις κωλοσφήκες. fenistil gel!!! τυχαιο?δεν νομιζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Πηγαινω με το σκουτερ του πατερα μου πρωι πρωι σχολειο.Πηγαινα αργα αλλα μολις ειδα πως ειχαμε καταλληψη χαρηκα και το ανοιξα.Πανω σε μια στροφη πριν ακομα φτασω ειναι πολλα σταματημενα αυτοκινητα στο φαναρι.Τα περναω πατημενος απο αριστερα.Πανω στην στροφη ειχε και νερα.Οταν ημουν στην μεση της στροφης βλεπω μια κοπελα να περναει τον δρομο και να μην κοιταει απο την μεροια μου παραμονο απο την αλλη.Της κορναρω και προσπαθω να φρεναρω.Αυτη δεν καταλαβε χρηστο το μουσχαρι .Τελικα ευτυχως βρισκω ενα κενο και χωνομαι και σταματαω ακριβως μπροστα της.Την ακομπησε λιγο ο καθρεφτης μου.Μετα εκλεγε το μακα....σμενο.Δεν μπορουσε να παει 20 μετρα ποιο περα που ειχε διαβασει.Ου να μου χαθει. Ακομα ενα ημουν με το παπι μολις το ειχα προτοφτιαξει και δεν το ειχα συνηθισει.Πηγαινα πισω απο μια bmw και ο μακακας ο οδηγος της κοκαλωνει στο πρασινο γιατι λεει νομιζε πως ηταν κοκκινο.Παταω φρενο(ταμπουρα μπος-πισω) και δεν προλαβαινα να σταματησω με τιποτα.Περασε απο το μυαλο μου η εικονα να σκαω πισω απο την bmw και να πεταγωμαι πανω στο πισω τζαμι της.Τελικα τελευταια στιγμη ριχνω ενα πλαγιασμα και απο τερμα αριστερα που ημουν(θα εστριβα μετα) κοντεψα να ανεβω πανω στο δεξι πεζοδρομιο.Το μονο που εγινε ηταν οτι το παπουτσι ακομπησε ισα ισα τον προφυλακτηρα του.Και μετα αυτος επεμεναι οτι ηταν κοκκινο. Ο παλιογκαβος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Ημουν στην κηφισου..μολις ευτυχως ειχα αφησει την κοπελα μου και γυρναγα σπιτη μ κατα τις 1 το βραδυ...βροχερος καιρος..πατημενος εγω με 110 οδευα προς την εξοδο για λαχαναγορα..εβλεπα κατι κατι αυτοκινιτα στην εξοδο...αλλα σε καποια φαση παρατηρω οτι ειναι και οι 2 σταματημενη πανω στην εξοδο... πλακωνω τα φρενα...τσουλαω πανω στο δρομο...μλκια μου που δεν μαζεψα με ταχυτητες...και σκαω πισω απο μια μερσεντες..συκονωμαι αμεσως χωρις να εχω πα8ει το παραμικρο..και το 2ο αμαξι ειχε ιδη εξαφανιστη...μ ειπε ο αλλος οτι ειχε σταματησει στην εξοδο και εκανε οπισ8εν γιανα ξαναμπει στην κηφισου (μια γιαγια ητανε, τυχαιο? δεν νομιζω!) Δοξα το θεο..η μερσεντες ητανε απο κατι παλιες...ητανε ολο σηδερο πισω με μια επικαλυψη απο λαστιχο οποτε δεν επαθε τιποτα..εγω μονο με σπασμενα πλαστικα..και συκωθηκα και εφυγα μην μπλεκω τωρα με τροχαιες και ασφαλειες και μλκιες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 πριν κάτι μήνες πήγαινα με έναν φίλο μου με ένα yamaha z βόλτα . αυτός ήταν δικάβαλος και εγώ ήμουν με το δικό μου . πηγαίναμε πολύ χαλαρά , κάποια στιγμή βγήκαμε σε ευθεία και πώς μου ήρ8ε εμένα να το ανοίξω το δικό μου (το παιδί εξακολουθούσε να πηγαίνει σιγα) ε κάποια στιγμή γύρισα να δώ πόσο πισω είναι μόλισ γυρνάω πάλι μπροστά το κεφάλι μου είδα έναν να έχει σταματήσει κάθετα στον δρόμο μπροστα μου και με κοιτουσε !!! πλακώνομαι στα φρένα και πατάω κόρνα και τελικά όταν έφτασα γύρω στο ένα μέτρο απο την πόρτα του έφυγε ! σταματάω στην άκρη έρχεται και αυτός ο φίλος μου και μου λέει "τι κάνει αυτός ρε ; " ! μετά συνεχίσαμε κανονικα την βόλτα μας και το λέγαμε και γελούσαμε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πορεια πριν χρονια με το XR......χωρις κρανος (τοτε)....με περιπου 80 χιλιομετρα σε κεντρικο της θεσσαλονικης.......απογειωση δεκαοχτουρας αναμεσα απο παρκαρισμενα.......σκασιμο στη μαπα με 80 .......ευτυχώς εμεινα ψυχραιμος και δεν ειχα παρατραγουδα πτωσεις κτλ......στη δουλεια με πουπουλα κολλημενα στα μαλλια απο το ζελε:P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2010 από τον georgis4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 ειμασταν βολτα 4-5 μηχανακια σε ενα κοντινο βουνο,στην καταβαση λοιπον ολοι ανοιγαμε στις στροφες( ) και εγω βεβαια( ) ειχα πιασει γυρω στα 90+ οχι τερμα αλλα το ζοριζα. Ξαφνικα βλεπω μια πολυ κλειστη στροφη σε αποσταση περιπου 30 μετρων.πλακωνομαι στα φρενα και το πισω αρχιζει τα τσιφτετελια το αφηνω και το ξαναπαταω αμεσως,πλαγιαζω οσο με παιρνει και τελικα καταφερνω να στριψω (θεαματικα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες