Jump to content
brains

Αγορά κράνους

Recommended Posts

Καλησπέρα,

αποφάσισα να αγοράσω αυτό το κράνος.

ξέρετε σε πια μαγαζιά της Αθήνας θα βρω τις καλύτερες τιμές??

ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Noμιζω οτι κανεις δεν απανταει γιατι εμενα τουλαχιστον πατωντας στο λινκ με πεταει σε Board Message...Οποτε δεν εχουμε πληροφοριες τι κρανος σε τι χρωμα ή γραφικα και τα σχετικα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.. εμενα τουλαχιστον πατωντας στο λινκ με πεταει σε Board Message...

Ομοιως..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shoei XR1000 Camino TC-6

http://www.moto-outlet.gr/Shoei-XR1000-Cam...6_p_0-3401.html

(κατάφερα να ανεβάσω την εικόνα??)

Τροποποιήθηκε από τον brains

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ριξε και εδω μια ματια...

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...amino-TC-6-0001

Τροποποιήθηκε από τον andrewts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλεις μόνο από Ελλάδα ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ στα 500? όμως,

Αλλιώς,

Όπως λέει και ο andrewts η ποιο συμφέρουσα αγορά είναι από FC-MOTO.DΕ και στέλνει και αντικαταβολή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνησω με τους απο πανω..

Εχω να προσθεσω ομως κατι!!

Αν δεν επιγει η αγορα του κρανους, σε λιγο καιρο βγαινει το XR1100 οποτε λογικα θα βγουν πολυ καλες προσφορες για το XR1000 ωστε να φυγουν τα στοκ οποτε στην θεση σου θα περιμενα!!!Εκτως αν η αγορα επιγει οπως ειπα και πιο πριν...

Υ.Γ:Απο τα καλυτερα γραφικα στο XR1000!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα συμφωνησω με τους απο πανω..

Εχω να προσθεσω ομως κατι!!

Αν δεν επιγει η αγορα του κρανους, σε λιγο καιρο βγαινει το XR1100 οποτε λογικα θα βγουν πολυ καλες προσφορες για το XR1000 ωστε να φυγουν τα στοκ οποτε στην θεση σου θα περιμενα!!!Εκτως αν η αγορα επιγει οπως ειπα και πιο πριν...

Υ.Γ:Απο τα καλυτερα γραφικα στο XR1000!!!

ευχαριστώ,

προγραμματίζω την αγορά του για το Σεπτέμβρη, λέτε να έχουν βγει οι προσφορές μέχρι τότε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω γιατι δεν θυμαμαι ποτε θα κυκλοφορησει το XR1100...Κανε ενα Search στο myBike για το εν λογω κρανος..Ελεγε στο thread ποτε θα κυκλοφορισει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν θέλεις μόνο από Ελλάδα ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ στα 500? όμως,

Υπάρχει το Δίκυκλο στη Βουλιαγμένης που είναι στοκάδικο και η αποθήκη στην Ηλιούπολη (Κεφαλληνίας 44) που αν δεν κάνω λάθος κάνει παραεισαγωγή. Από την αποθήκη είχα πάρει το Raid ΙΙ μονόχρωμο 260? όταν ο Τζωρτζόπουλος το είχε 340 νομίζω!! Και για το XR-1000 (πάλι σε μονόχρωμο) μου είχε πει τότε 320 και εγώ το είχα πάρει από Τζωρτζόπουλο 400?!!! Καλές διαφορές νομίζω...

Υ.Γ. Είδα τώρα τις τιμές στο site του Δικύκλου. Αν πας από εκεί νομίζω πως σου λένε χαμηλότερες... Τουλάχιστον με μένα έτσι είχε γίνει... ;)

Τροποποιήθηκε από τον Vvag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει το Δίκυκλο στη Βουλιαγμένης που είναι στοκάδικο και η αποθήκη στην Ηλιούπολη (Κεφαλληνίας 44) που αν δεν κάνω λάθος κάνει παραεισαγωγή. Από την αποθήκη είχα πάρει το Raid ΙΙ μονόχρωμο 260? όταν ο Τζωρτζόπουλος το είχε 340 νομίζω!! Και για το XR-1000 (πάλι σε μονόχρωμο) μου είχε πει τότε 320 και εγώ το είχα πάρει από Τζωρτζόπουλο 400?!!! Καλές διαφορές νομίζω...

Υ.Γ. Είδα τώρα τις τιμές στο site του Δικύκλου. Αν πας από εκεί νομίζω πως σου λένε χαμηλότερες... Τουλάχιστον με μένα έτσι είχε γίνει... ;)

Ε! :0 Πλάκα μας κάνεις! :rtfm: Ίδια τιμή το έχει και στο Δίκυκλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ευχαριστώ,

προγραμματίζω την αγορά του για το Σεπτέμβρη, λέτε να έχουν βγει οι προσφορές μέχρι τότε??

To XR-1100 βγαίνει επίσημα το Σεπτέμβρη. Κάποια ιντερνετομάγαζα το πουλάνε από τώρα για το Σεπτέμβρη. Οπότε καλύτερα είναι να περιμένεις έως τότε. Επίσης, θα σε συμβούλευα κι εγώ να το παραγγείλεις από έξω. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο σχέδιο αλλά για το Artifact που πήρα εγώ πριν από λίγες μέρες το είχα βρει περίπου 225 λίρες Αγγλίας. Συμφέρει τρελλά B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα φθηνότερα κράνη εν Ελλάδι υπάρχει στο moto-outlet.gr

για πάρε ματι:

http://www.moto-outlet.gr/Shoei-XR1000-Cam..._p_11-3401.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα ιδια λεφτα (430?) παίρνεις το XR1100 από εδώ: Motocard - XR1100

Και με 348? παίρνεις αυτό το XR100 που θέλεις: Motocard - XR1000 Από ότι βλέπω δεν έχει και πολλά νούμερα που του μείνανε, οπότε αν σε βολεύει χτύπα το.

Από ότι ξέρω μεταφορικά για ποσό πανω από 300? δε χρεώνουν.

Το Site είναι δοκιμασμένο, έχω πάρει μπουφάν και γάντια και εγώ και φίλοι μου.

Τροποποιήθηκε από τον 950adv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ε! :0 Πλάκα μας κάνεις! :rtfm: Ίδια τιμή το έχει και στο Δίκυκλο

Απλά έπρεπε να διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά... ;)

By the way δεν ανέφερα internetικά μαγαζιά γιατί το παληκάρι ζήτησε καταστήματα της Αθήνας. Αφού όμως αναφέρουμε και τέτοια, έπεσε στην υπόληψή μου τελευταία το www.bikersbargains.co.uk το οποίο έχει ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές και σκέφτομαι να το εκμεταλλευτώ σύντομα... :)

Τροποποιήθηκε από τον Vvag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
By the way δεν ανέφερα internetικά μαγαζιά γιατί το παληκάρι ζήτησε καταστήματα της Αθήνας. Αφού όμως αναφέρουμε και τέτοια, έπεσε στην υπόληψή μου τελευταία το www.bikersbargains.co.uk το οποίο έχει ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές και σκέφτομαι να το εκμεταλλευτώ σύντομα... :)

Ναι το εχω δει και εγω.Πολυ καλο και πολυ φτηνο.

Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο???

Τροποποιήθηκε από τον adagio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ,

ξέρει κανείς αν κυκλοφόρησε το XR1100? ή

αν υπάρχουν προσφορές στην Αθήνα για το XR1000 που με ενδιαφέρει?

Τροποποιήθηκε από τον brains

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει κυκλοφορήσει το 1100 φίλε μου... ενδιαφέρεται και ένας φίλος και μετά από ψάξιμο που έκανε το βρήκε σε αρκετά μαγαζιά. Ψάξου λίγο και θα βρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το XR-1000 το κοιτάω πολύ καιρό, και η γνωστή αποθήκη το δίνει 365 με φιμέ ζελατίνα. Ακόμα δεν το αποφασίζω γιατί έμαθα οτι δεν βγαίνουν όλα τα μαξιλάρια για πλύσιμο και έχω ακόμα αμφιβολίες..

Τροποποιήθηκε από τον Manalishi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΑΡΑΘΕΣΗ(Vvag @ Fri 07 Aug 09 - 16:25)

By the way δεν ανέφερα internetικά μαγαζιά γιατί το παληκάρι ζήτησε καταστήματα της Αθήνας. Αφού όμως αναφέρουμε και τέτοια, έπεσε στην υπόληψή μου τελευταία το www.bikersbargains.co.uk το οποίο έχει ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές και σκέφτομαι να το εκμεταλλευτώ σύντομα...

Ναι το εχω δει και εγω.Πολυ καλο και πολυ φτηνο.

Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο???

Πολύ καλό. Εγώ απο εκεί πήρα το xr-1000 και το Raid II το φεβρουάριο με 530 ? στην πόρτα μου και δώρο δεύτερο κράνος! Απλά ότι θέλεις μόνο με τηλ. σε mail δεν έχουν καλή επιοινωνία. Τουλάχιστον δεν είχαν όταν ψώνισα εγώ. Σε 5 εργάσιμες τα πράγματα ήταν εδώ. Καλές αγορές

Τροποποιήθηκε από τον kostasm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δε θες να μάθεις...

νομίζω 500+

365 με 500 δεν είναι και τόοσο μεγάλη διαφορά για ολοκαίνουργιο μοντέλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον χθες αγορασα αυτο το xr1000 rogue απο την αποθηκη τις ηλιουπολης στα 410 ευρω και αν πηρα σωστα χαμπαρι τα μονοχρωμα ειχαν 100 ευρω πιο κατω απ οτι μου ειπε

dsc00231b.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Trip

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα