brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Καλησπέρα, αποφάσισα να αγοράσω αυτό το κράνος. ξέρετε σε πια μαγαζιά της Αθήνας θα βρω τις καλύτερες τιμές?? ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Noμιζω οτι κανεις δεν απανταει γιατι εμενα τουλαχιστον πατωντας στο λινκ με πεταει σε Board Message...Οποτε δεν εχουμε πληροφοριες τι κρανος σε τι χρωμα ή γραφικα και τα σχετικα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 .. εμενα τουλαχιστον πατωντας στο λινκ με πεταει σε Board Message... Ομοιως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Shoei XR1000 Camino TC-6 http://www.moto-outlet.gr/Shoei-XR1000-Cam...6_p_0-3401.html (κατάφερα να ανεβάσω την εικόνα??) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2009 από τον brains Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ριξε και εδω μια ματια... http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...amino-TC-6-0001 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2009 από τον andrewts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaGisTrAtE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Αν θέλεις μόνο από Ελλάδα ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ στα 500? όμως, Αλλιώς, Όπως λέει και ο andrewts η ποιο συμφέρουσα αγορά είναι από FC-MOTO.DΕ και στέλνει και αντικαταβολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Θα συμφωνησω με τους απο πανω.. Εχω να προσθεσω ομως κατι!! Αν δεν επιγει η αγορα του κρανους, σε λιγο καιρο βγαινει το XR1100 οποτε λογικα θα βγουν πολυ καλες προσφορες για το XR1000 ωστε να φυγουν τα στοκ οποτε στην θεση σου θα περιμενα!!!Εκτως αν η αγορα επιγει οπως ειπα και πιο πριν... Υ.Γ:Απο τα καλυτερα γραφικα στο XR1000!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Θα συμφωνησω με τους απο πανω.. Εχω να προσθεσω ομως κατι!! Αν δεν επιγει η αγορα του κρανους, σε λιγο καιρο βγαινει το XR1100 οποτε λογικα θα βγουν πολυ καλες προσφορες για το XR1000 ωστε να φυγουν τα στοκ οποτε στην θεση σου θα περιμενα!!!Εκτως αν η αγορα επιγει οπως ειπα και πιο πριν... Υ.Γ:Απο τα καλυτερα γραφικα στο XR1000!!! ευχαριστώ, προγραμματίζω την αγορά του για το Σεπτέμβρη, λέτε να έχουν βγει οι προσφορές μέχρι τότε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Δεν ξερω γιατι δεν θυμαμαι ποτε θα κυκλοφορησει το XR1100...Κανε ενα Search στο myBike για το εν λογω κρανος..Ελεγε στο thread ποτε θα κυκλοφορισει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν θέλεις μόνο από Ελλάδα ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ στα 500? όμως, Υπάρχει το Δίκυκλο στη Βουλιαγμένης που είναι στοκάδικο και η αποθήκη στην Ηλιούπολη (Κεφαλληνίας 44) που αν δεν κάνω λάθος κάνει παραεισαγωγή. Από την αποθήκη είχα πάρει το Raid ΙΙ μονόχρωμο 260? όταν ο Τζωρτζόπουλος το είχε 340 νομίζω!! Και για το XR-1000 (πάλι σε μονόχρωμο) μου είχε πει τότε 320 και εγώ το είχα πάρει από Τζωρτζόπουλο 400?!!! Καλές διαφορές νομίζω... Υ.Γ. Είδα τώρα τις τιμές στο site του Δικύκλου. Αν πας από εκεί νομίζω πως σου λένε χαμηλότερες... Τουλάχιστον με μένα έτσι είχε γίνει... ;) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2009 από τον Vvag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaGisTrAtE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Υπάρχει το Δίκυκλο στη Βουλιαγμένης που είναι στοκάδικο και η αποθήκη στην Ηλιούπολη (Κεφαλληνίας 44) που αν δεν κάνω λάθος κάνει παραεισαγωγή. Από την αποθήκη είχα πάρει το Raid ΙΙ μονόχρωμο 260? όταν ο Τζωρτζόπουλος το είχε 340 νομίζω!! Και για το XR-1000 (πάλι σε μονόχρωμο) μου είχε πει τότε 320 και εγώ το είχα πάρει από Τζωρτζόπουλο 400?!!! Καλές διαφορές νομίζω... Υ.Γ. Είδα τώρα τις τιμές στο site του Δικύκλου. Αν πας από εκεί νομίζω πως σου λένε χαμηλότερες... Τουλάχιστον με μένα έτσι είχε γίνει... ;) Ε! :0 Πλάκα μας κάνεις! Ίδια τιμή το έχει και στο Δίκυκλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 ευχαριστώ, προγραμματίζω την αγορά του για το Σεπτέμβρη, λέτε να έχουν βγει οι προσφορές μέχρι τότε?? To XR-1100 βγαίνει επίσημα το Σεπτέμβρη. Κάποια ιντερνετομάγαζα το πουλάνε από τώρα για το Σεπτέμβρη. Οπότε καλύτερα είναι να περιμένεις έως τότε. Επίσης, θα σε συμβούλευα κι εγώ να το παραγγείλεις από έξω. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο σχέδιο αλλά για το Artifact που πήρα εγώ πριν από λίγες μέρες το είχα βρει περίπου 225 λίρες Αγγλίας. Συμφέρει τρελλά B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaGisTrAtE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Επίσης παίζει και στο Motoraid, κάπως καλύτερα από τα άλλα δυο Ελληνικά καταστήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 τα φθηνότερα κράνη εν Ελλάδι υπάρχει στο moto-outlet.gr για πάρε ματι: http://www.moto-outlet.gr/Shoei-XR1000-Cam..._p_11-3401.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με τα ιδια λεφτα (430?) παίρνεις το XR1100 από εδώ: Motocard - XR1100 Και με 348? παίρνεις αυτό το XR100 που θέλεις: Motocard - XR1000 Από ότι βλέπω δεν έχει και πολλά νούμερα που του μείνανε, οπότε αν σε βολεύει χτύπα το. Από ότι ξέρω μεταφορικά για ποσό πανω από 300? δε χρεώνουν. Το Site είναι δοκιμασμένο, έχω πάρει μπουφάν και γάντια και εγώ και φίλοι μου. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2009 από τον 950adv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ε! :0 Πλάκα μας κάνεις! Ίδια τιμή το έχει και στο Δίκυκλο Υπάρχει το Δίκυκλο στη Βουλιαγμένης που είναι στοκάδικο και η αποθήκη στην Ηλιούπολη (Κεφαλληνίας 44) που αν δεν κάνω λάθος κάνει παραεισαγωγή. Από την αποθήκη είχα πάρει το Raid ΙΙ μονόχρωμο 260? όταν ο Τζωρτζόπουλος το είχε 340 νομίζω!! Και για το XR-1000 (πάλι σε μονόχρωμο) μου είχε πει τότε 320 και εγώ το είχα πάρει από Τζωρτζόπουλο 400?!!! Καλές διαφορές νομίζω... Υ.Γ. Είδα τώρα τις τιμές στο site του Δικύκλου. Αν πας από εκεί νομίζω πως σου λένε χαμηλότερες... Τουλάχιστον με μένα έτσι είχε γίνει... ;) Απλά έπρεπε να διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά... ;) By the way δεν ανέφερα internetικά μαγαζιά γιατί το παληκάρι ζήτησε καταστήματα της Αθήνας. Αφού όμως αναφέρουμε και τέτοια, έπεσε στην υπόληψή μου τελευταία το www.bikersbargains.co.uk το οποίο έχει ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές και σκέφτομαι να το εκμεταλλευτώ σύντομα... :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2009 από τον Vvag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) By the way δεν ανέφερα internetικά μαγαζιά γιατί το παληκάρι ζήτησε καταστήματα της Αθήνας. Αφού όμως αναφέρουμε και τέτοια, έπεσε στην υπόληψή μου τελευταία το www.bikersbargains.co.uk το οποίο έχει ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές και σκέφτομαι να το εκμεταλλευτώ σύντομα... :) Ναι το εχω δει και εγω.Πολυ καλο και πολυ φτηνο. Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο??? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2009 από τον adagio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) ευχαριστώ, προγραμματίζω την αγορά του για το Σεπτέμβρη, λέτε να έχουν βγει οι προσφορές μέχρι τότε?? ξέρει κανείς αν κυκλοφόρησε το XR1100? ή αν υπάρχουν προσφορές στην Αθήνα για το XR1000 που με ενδιαφέρει? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον brains Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Έχει κυκλοφορήσει το 1100 φίλε μου... ενδιαφέρεται και ένας φίλος και μετά από ψάξιμο που έκανε το βρήκε σε αρκετά μαγαζιά. Ψάξου λίγο και θα βρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το XR-1000 το κοιτάω πολύ καιρό, και η γνωστή αποθήκη το δίνει 365 με φιμέ ζελατίνα. Ακόμα δεν το αποφασίζω γιατί έμαθα οτι δεν βγαίνουν όλα τα μαξιλάρια για πλύσιμο και έχω ακόμα αμφιβολίες.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον Manalishi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΠΑΡΑΘΕΣΗ(Vvag @ Fri 07 Aug 09 - 16:25) By the way δεν ανέφερα internetικά μαγαζιά γιατί το παληκάρι ζήτησε καταστήματα της Αθήνας. Αφού όμως αναφέρουμε και τέτοια, έπεσε στην υπόληψή μου τελευταία το www.bikersbargains.co.uk το οποίο έχει ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές και σκέφτομαι να το εκμεταλλευτώ σύντομα... Ναι το εχω δει και εγω.Πολυ καλο και πολυ φτηνο. Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο??? Πολύ καλό. Εγώ απο εκεί πήρα το xr-1000 και το Raid II το φεβρουάριο με 530 ? στην πόρτα μου και δώρο δεύτερο κράνος! Απλά ότι θέλεις μόνο με τηλ. σε mail δεν έχουν καλή επιοινωνία. Τουλάχιστον δεν είχαν όταν ψώνισα εγώ. Σε 5 εργάσιμες τα πράγματα ήταν εδώ. Καλές αγορές Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον kostasm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Σε τί τιμές παίζει το XR1100 (με γραφικά...)??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Δε θες να μάθεις... νομίζω 500+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Δε θες να μάθεις... νομίζω 500+ 365 με 500 δεν είναι και τόοσο μεγάλη διαφορά για ολοκαίνουργιο μοντέλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trip 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) λοιπον χθες αγορασα αυτο το xr1000 rogue απο την αποθηκη τις ηλιουπολης στα 410 ευρω και αν πηρα σωστα χαμπαρι τα μονοχρωμα ειχαν 100 ευρω πιο κατω απ οτι μου ειπε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2009 από τον Trip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες