kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Σιγα σιγα βλεπουμε να κυκλοφορουν γυρω μας ολο και περισσοτερα ATV (γουρουνες) οχι μονο στο δρομο αλλα και στις αντιπροσωπιες μηχανων, εχουν εισβαλει ακομα και στον αντιστοιχο τυπο! Προσωπικα ημουν τελειως αδιαφορος μεχρι που συναντησα ενα πραγματικα γρηγορο απο αυτα στο δρομο, πιο συγκεκριμενα ενα μεσημερι γυρναγα σπιτι μου (σε χαλαρους ρυθμους) απο ενα στριφτερο ανυφορικο δρομο με το XTX του αδερφου μου οταν πανω σε μια στροφη με προσπερασε ''με τις παντες'' το συγκεκριμενο μοντελο το πηρα στο κατοπι και επαθα πλακα με τον τροπο που εστριβε ενω σιγα σιγα απομακρυνοταν , σιγουρα ηταν πολυ πεπειραμενος και ο οδηγος αφου τον εβλεπα και αλλαζε σταση σε χρονο dt απο στροφη σε στροφη! μετα απο αυτο αρχιζα να διαβαζω οτι συγκριτικο για ATV επεφτε στα χερια μου αλλα και να ψαχνω σχετικα στο internet , επαθα πλακα με τις δυνατοτητες που ανακαλυψα οτι εχουν τα τετρατροχα αυτα... Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα τετοιο μη εχοντας οδηγησει ξανα κατι αντιστοιχο μου εκανε αρχικα εντυπωση η θεση οδηγησης αλλα και το γκαζι που ηταν μια μικρη σκανδαλη κατω απο το δεξι γκριπ, το συγκεκριμενο δεν ειχε επιταχυνσεις αλλα με μια ταχυτητα της ταξεως των 70 χιλιομετρων με ειχε ηδη φοβησει! ειχα την ευκαιρια να το παω και σε πολυ κακοτραχαλο ανηφορικο δρομο οπου πραγματικα σκαρφαλωσε για πλακα και ειχε ροπη νταλικας. Συνηθισμενος απο τη μηχανη εγερνα προς το εσωτερικο της στροφης και κατι δεν μου πηγαινε καλα ενιωθα οτι θα ντελαπαρει και αυτο γιατι σαυτα τα οχηματα πρεπει να ριχνεις το βαρος σου προς το εξωτερικο. Σαν συμπερασμα εχω να πω οτι σε γενικες γραμμες η οδηγηση ενος ATV δεν θυμιζει σε τιποτα αυτοκινητο αλλα κλινει λιγο προς τις μηχανες και θα μου αρεσε πολυ καποια στιγμη να αποκτησω ενα τετοιο οχημα! Εσεις τι γνωμη εχετε για τα ATV??? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καλη φαση...αμα ειχα λεφτα για χαβαλε θα παιρνα ενα raptor ανετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Δεν το νιωθω σαν να ανηκει στην κατηγορια μοτο, αλλα πρεπει να εχει τρελλη πλακα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγω η γνωμη που εχω ειναι οτι για πρωτη φορα ειχα νοικιασει ενα στο χιονοδρομικο στο σελι για οδηγηση στο χιονι....ακριβως οπως εσυ ασυναισθητα εγερνα προς το μερος που εστριβα αντιθετα...με το πρωτο μου ξεκινημα κατεβασα και ενα φραχτη...μια χαρα.χαχαχαχα :lol: βασικα για πορεια σε δρομο τα θεωρω επικινδυνα....απο φρενα θες απο θεμα το πως στριβουν....για επαρχιακους δρομους ειναι μια χαρα νομιζω... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2009 από τον georgis4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Ενας ξαδερφος μου εχει παρει ενα κινεζικο.Αν αφαιρεσουμε οτι λογω κινεζικου χρειαστικε να ηλεκτροκολισει κατι(χαχα) πραγματικος σκυλος.Στα βουνα(εννοειται ειναι εντελως ακαταλληλο για πολη) μεταφερει 2 ατομα με εξοπλισμο στο μπροστα μερος(στη μουρη ειχε κ μια σκαρα) ανετοτατα.Χαρακτηριστικα περναει σαν τανκς τα σημεια στα βουνα που υπαρχουν σαθρα χαλικια στον δρομο που κανονικα περιμενεις σπινιες. Το οδηγισα μια φορα..Μου φανηκε παρα πολυ παραξενο κ οταν εστριβα δεν εφτανα το τιμονι.Δεν ειναι για γκαζια φυσικα.Ειναι οχημα για ειδικες συνθηκες.. Το οτι ξαφνικα γεμισε ο τοπος (ιδιως περυσι που εβλεπες καθε τυπου atv) εχει να κανει ΜΟΝΟ με το οτι για να οδηγησεις ATV χρειαζεται διπλωμα αυτοκινητου.Αρα σπευσανε ολοι να παρουν.Μετα αφου τελειωσε το καλοκαιρι η τα παρατησαν στο χωριο τους που εκει θα ειναι σαφως χρησιμο(μη πω σωτηριο) η τα πουλισαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 τα φοβαμε πιο πολυ και απο διχρονο χιλιαρι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Αυτά κινούνται ως επί το πλείστον σε άσφαλτο, ή στρωτό χωματόδρομο, ή άμμο και με μεγάλες ταχύτητες. Σε ανώμαλα εδάφη και λόγω ύπαρξης λεβιέ ταχυτήτων (και όχι μόνο), η οδήγησή τους είναι πιο δύσκολη απ' τα Utility (πχ αυτό που έχω) Αλήθεια, τί μάρκα είναι αυτό? Δεν το έχω ξαναδεί. Δώσε λεπτομέρειες. (Αυτό είναι τύπου Utility) Σαν συμπερασμα εχω να πω οτι σε γενικες γραμμες η οδηγηση ενος ATV δεν θυμιζει σε τιποτα αυτοκινητο αλλα κλινει λιγο προς τις μηχανες και θα μου αρεσε πολυ καποια στιγμη να αποκτησω ενα τετοιο οχημα! Σε βλέπω να κολλάς την αρρώστια. Είσαι επιρρεπής. Εσεις τι γνωμη εχετε για τα ATV??? :) Άθελά σου διάλεξες άσχημη μέρα για το θέμα σύντεκνε. Έχω γουρούνα απ' το 2006, οπότε είναι στα χωράφια μου το θέμα. Θα σου γράψω άλλη ώρα. Sorry. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 τα φοβαμε πιο πολυ και απο διχρονο χιλιαρι.... Kαι καλα κανεις....σε ταχυτητες ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνα.....! Αυτα ειναι για χωματοδρομους και ταχυτητες ως 30χλμ/ω και πολλα λεω...ασχετα αν βγαζουν παραπανω...γιαυτο αλλωστε και AllTerrainVehicle (ATV) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Μακρυα και αγαπημενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 μεγαλος ερωτας...πολυ απολαυση στην οδηγηση. Γιαννη ,οσο για το τροπο για να στριβεις ειπες πως πρεπει να γερνεις προς το εξωτερικο της στροφης.μαλλον τα μπερδεψες ,προς το εσωτερικο πρεπει και μαλιστα πολυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Εδώ στο Ελάντα μπορείς με δίπλωμα αυτοκινήτου να το οδηγήσεις, ενώ κανονικά μόνο με δίπλωμα μηχανής θα έπρεπε αφού είναι σχετικά επικίνδυνο για κάποιον άσχετο. Κατά τ'άλλα, πολύ συμπαθή τα εν λόγω τετράτροχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 αμα στρίβεις δεξια,πλαγιάζεις και εσυ δεξιά. αν είσαι γρήγορα και πλαγιάσεις αριστερά (για να πάρεις δεξιά στροφή),χαλαρά έχεις ντουμπάρει, είτε με κινέζικο,η raptor. άλλη όρεξη για γράψιμο σήμερα δεν υπάρχει....με όλα αυτά που έγιναν αυτές τις μέρες.. αφιερωμένη η φωτό και σε εσένα που ρώτησες για τα γουρούνια! θα τα πούμε απο αύριο φίλε... καλό ταξίδι γιώργο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 παιδια μαλλον εχω κατι χασει ! κατι εχει γινει και δεν πρεπει να pοstαρουμε σημερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιδια μαλλον εχω κατι χασει ! κατι εχει γινει και δεν πρεπει να pοstαρουμε σημερα? Δεν είπε κανείς αγαπητέ Γιάννη να μην ποστάρουμε. Απλά δεν έχουμε κέφι για πολλά-πολλά. :( Ο λόγος? ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2009 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Επικινδυνα στο δρομο και σε "ψηλες" ταχυτητες, αλλα πολυ καλα για παιγνιδι στο χωμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Ωραια οχηματα και ερωτας μεγαλος. Οταν πηρα το μηχανακι το εδωσα το γουρουνι και μπορω να πω οτι το εχω μετανοιωσει. Δεν ειναι μονο οτι μου λειπει το χωμα επειδη με περιοριζει το μηχανακι μου, ειναι και εντελως αλλη φαση. Ελπιζω συντομα να παρω ενα αλλο και να το γλεντησω! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 συγγεκριμενα τουτο εδω το αγωνιαρικο με εχει τρελανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΣΙΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Οντως στη στροφη θελει να γυρεις εκει που στριβεις αλλιως την πατησες.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ.Δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα.Ειμαι στον τριτο χρονο που οδηγαω γουρουνα και την κατευχαριστιεμαι.Τωρα πουλαω αυτη που εχω για να παρω 4χ4.Τελος παντων συνεβη το λυπηρο και μη αναστρεψιμο γεγονος με το αγαπητο μελος και αστα να πανε.Ναναι καλα εκει που παει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Οντως στη στροφη θελει να γυρεις εκει που στριβεις αλλιως την πατησες.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ.Δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα.Ειμαι στον τριτο χρονο που οδηγαω γουρουνα και την κατευχαριστιεμαι.Τωρα πουλαω αυτη που εχω για να παρω 4χ4.Τελος παντων συνεβη το λυπηρο και μη αναστρεψιμο γεγονος με το αγαπητο μελος και αστα να πανε.Ναναι καλα εκει που παει. εννοείς προς το εξωτερικό της στροφής σωστά?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 στριβεις αριστερα ,γερνεις αριστερα .αρα προς το εσωτερικο ,αλλιως εφυγες αδιαβαστος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Πάνε 9 χρόνια που ξεκίνησα το άθλημα για να "δω" πως είναι και..... κόλησα :lol: Πόρωση Μάλλον προσανατολίζεσαι προ τα Quad μεριά από αυτό που είδα στη φωτο. Δες και μερικές άλλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Τερατακια αυτα φιλε Παναγιωτη αλλα δυστυχως και πολυ ακριβα. Οπως βλεπεις ο κοσμος εχει γεμισει απο κινεζικα, οσο κανει η raptor κανουν 3 απο τη μεγαλη χωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Τερατακια αυτα φιλε Παναγιωτη αλλα δυστυχως και πολυ ακριβα. Οπως βλεπεις ο κοσμος εχει γεμισει απο κινεζικα, οσο κανει η raptor κανουν 3 απο τη μεγαλη χωρα! Και εδώ ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Για τα κινέζικα ούτε να το σκέφτεται κανείς δεν αξίζει. Καλύτερα να πέριμένεις αν θέλεις καινούργιο ή μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο γιαπωνέζικο ή στη χειρότερη ταϊβάν (σαν το δικό μου), όλα τα άλλα είναι μόνο για να τα κοιτάς και όχι για να τα καβαλάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Και εδώ ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Για τα κινέζικα ούτε να το σκέφτεται κανείς δεν αξίζει. Καλύτερα να πέριμένεις αν θέλεις καινούργιο ή μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο γιαπωνέζικο ή στη χειρότερη ταϊβάν (σαν το δικό μου), όλα τα άλλα είναι μόνο για να τα κοιτάς και όχι για να τα καβαλάς. Διαφωνω, και να φανταστεις οτι τα κινεζικα τα ξερω απο πρωτο χερι. Σιγουρα δε θα αντεξει τοσο οσο το japan (το taiwan αστο απεξω γιατι δεν εχει φανει σε βαθος χρονου) αλλα στο φιναλε ας κρατησει 3 χρονια και μετα πεταμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Διαφωνω, και να φανταστεις οτι τα κινεζικα τα ξερω απο πρωτο χερι. Σιγουρα δε θα αντεξει τοσο οσο το japan (το taiwan αστο απεξω γιατι δεν εχει φανει σε βαθος χρονου) αλλα στο φιναλε ας κρατησει 3 χρονια και μετα πεταμα! Το ζήτημα δεν είναι αν θα αντέξει τόσο πολύ αλλά, καλύτερα δες αυτό από κάποιον που έπαθε χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες