Nefelovatis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το τελευταίο Αντίο στο Σώμα του Γιώργου, θα γίνει αύριο, στις έξι το απόγευμα, στα Καλύβια ( πριν το Λαγονήσι από Αττική οδό, έξοδος από Μαρκόπουλο, στην εκκλησία στην πλατεία). Και λέω στο σώμα, μια και η ψυχή του, η ουσία του, μαζί μας θα είναι.. Για όσο Θυμόμαστε, Για όσο είμαστε εδώ.. Κάποιες φορές τα λόγια είναι λίγα, Οι στιγμές μεγάλες, Οι καρδιές πονούν, Μα η ψυχή χαμογελάει, Μια και ξέρει, πως ένας φίλος ενώ μοιάζει να έφυγε, Εδώ, ανάμεσά μας είναι, Μια και μέσα μας τον έχουμε.. Η παρουσία του είναι που μας κρατάει όρθιους, Ο αγώνας του μας εμπνέει, Το χαμόγελό του μας φωτίζει τα σκοτάδια, Και μεις είμαστε καλύτεροι απ’ ότι πριν τον γνωρίσουμε, Μια και είμαστε κάτι λίγο περισσότερο, Περισσότερο ΑΝΘΡΩΠΟΙ απ’ ότι πριν τον γνωρίσουμε. Θα είμαστε εκεί ΦΙΛΕ μου, Είτε μπορούμε να παρευρισκόμαστε, Είτε κι αν τα σώματα θα είναι μακριά, Οι Ψυχές, οι Καρδιές, η Ουσία μας, Εκεί θα είναι, Μαζί σου φίλε, Όπως και συ μαζί μας ήσουν, Τόσες μέρες (35 που έμενες εδώ), Μα και τόσα χρόνια, Που είχαμε την Ευτυχία να σε γνωρίσουμε, Καλό Ταξίδι Φίλε, Μαζί μας θα είσαι, ΠΑΝΤΑ!!! Και κάτι που έζησα, που έγραψα χθες... Μας περίμενε παιδιά, Από χθες το βράδυ το πάλευε μου είπαν οι γιατροί του, και απορούσαν το πώς. Μας περίμενε.. Τον είδε η μητέρα του, ο πατέρας του, η Εβελίνα, και μετά εγώ. Κι έκανε ανακοπή. Το παλέψαμε μαζί με το γιατρό της ΜΕΘ, κάναμε ανάνηψη για ώρα, Μα δεν μπορούσε, δεν άντεχε άλλο αυτό το σώμα, όσο κι αν το πάλεψε η ψυχή τόσο καιρό. Και πέθανε στα χέρια μου παιδιά… Ήταν που ήθελε να μου πει αντίο.. Ήξερε ότι ήθελα να είμαι εκεί, ότι δεν μπορούσα να είμαι κάπου αλλού, Κι ήθελε να φύγει ανάμεσα στην οικογένεια και τους φίλους του.. Και μπόρεσα να του πω, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ! Σ ΑΓΑΠΑΜΕ! Και τώρα που θα πάμε εκεί, είναι για να τον χαιρετίσουμε όπως ήθελε. Με ένα ποτό στο χέρι, ένα χαμόγελο, κι ας ειν’ και πονεμένο, και μια Ευχή. Καλό δρόμο εκεί στο φως που πας, Καλό Ταξίδι Φίλε! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2009 από τον Nefelovatis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Επειδή γράφεις ξημερώματα Θοδωρή και μπορεί να μπερδευτούμε, εννοείς σήμερα Τετάρτη, ή αύριο Πέμπτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 σημερα τεταρτη .....καλο δρομο να εχη ο φιλος μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) θα γραψω εδω ..για οσους θελουν και δεν ξερουν να ερθουν εχουμε ραντευβου 17.00 στην βουλιαγμενης στο πλαισιο για να παμε παρεα....θα φυγουμε μετα απο 10 λεπτα ...17.10... και θα παμε απο παραλια. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2009 από τον demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Θα φύγει όπως πρέπει να φύγει. Σε χερια φιλων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 θα γραψω εδω ..για οσους θελουν και δεν ξερουν να ερθουν εχουμε ραντευβου 17.00 στην βουλιαγμενης στο πλαισιο για να παμε παρεα....θα φυγουμε μετα απο 10 λεπτα ...17.10... και θα παμε απο παραλια. θα ειμαι και εγω εκει να παμε παρεα......................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 θα ειμαι και εγω εκει να παμε παρεα......................... Κι εγώ, αλλά με τουτού γιατί το σκούτερ πάει αργά για τέτοια απόσταση. Δυστυχώς, ανυποψίαστος γαρ, είμαι ντυμένος ανοιχτόχρωμα. Ζητάω συγνώμη απ' το Γιώργο, δεν το ήξερα. Θα με συγχωρέσει πιστεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 στο πλαισιο που ειναι στον παραδρομο;;; μολις μπαινεις για αργυρουπολη; εγω θα ερθω με το παπακι δε νομιζω να σας καθυστερισω ΚΩΣΤΑ δεν κανουν τα ρουχα το πενθος (φιλικα στο λεω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 εγω θα ερθω με το παπακι δε νομιζω να σας καθυστερισω δεν κανουν τα ρουχα το πενθος (φιλικα στο λεω) Συμφωνώ απόλυτα. Απλά νοιώθω λίγο άβολα, που δεν έχω να βάλω άλλα. Υ.Γ. Αν θες, αφήνεις το παπί και σε παίρνω εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 ακομα και που δεν μιλισα ποτε με το Γιωργο θα ηθελα πολυ να ερθω αλλα ειναι πολυ δισκολο γιατι μενω πολυ μακρια και δεν εχω μεταφορικο μεσο :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Δεν το πιστεύω ... :cry: πίστευα ότι θα τα κατάφερνε :cry: Πολύ θα ήθελα να έρθω αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω ... σχολάω 17:30 από το Μαρούσι ...και ήθελα πολύ να έλθω ... Καλό ταξίδι Γιώργο :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 δε προλαβαινω να μαι εκει στις 17.00 , ουτε κι αν σχολασω 16.00 διοτι εχω δουλεια που δεν αναβαλλεται ............................ εκ μερου μου , ευχηθειτε καλο ταξιδι στο Γιωργο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 ακομα και που δεν μιλισα ποτε με το Γιωργο θα ηθελα πολυ να ερθω αλλα ειναι πολυ δισκολο γιατι μενω πολυ μακρια και δεν εχω μεταφορικο μεσο :/ Αν καταφέρεις να έρθεις μέχρι το σημείο του ραντεβού, σε παίρνω εγώ μετά και σε φέρνω πίσω (έως Ν.Κόσμο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Θα ερθω και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 στο πλαισιο που ειναι στον παραδρομο;;; μολις μπαινεις για αργυρουπολη; εγω θα ερθω με το παπακι δε νομιζω να σας καθυστερισω ναι εκει στο σημα της ολυμπυακης................δεν καθυστερεις κανενα φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Αν καταφέρεις να έρθεις μέχρι το σημείο του ραντεβού, σε παίρνω εγώ μετά και σε φέρνω πίσω (έως Ν.Κόσμο) θα προσπαθησω να ειμαι, απλα πες μου το τηλεφωνο σου σε περιπτωση που δεν προλαβω να σου στιλω ενα μηνυμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SupeR_Doukas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καταλαβα που ειναι.. Αν καποιοσ μενει βορεια ευχαριστωσ να παμε μαζι η να του δωσω οδηγιεσ, εγω θα μπω απτην Αττικη οδο στο δαχτυλιδη του ΟΤΕ(Μαρουσι) κατα τισ 5.15-5.20. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Σκέφτομαι συνέχεια τί κρίμα που το κρίσιμο και καταλυτικό στοιχείο που χρειαζόταν ο Γιώργος, ΔΕΝ ήταν τελικά το αίμα. :( . . . . . . . . . . . Γιατί τότε θα τον είχαμε σώσει........... Όσο κι αν χρειαζόταν............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 αστα να πανε και εγω δεν περιμενα να πανε ετσι τα πραγματα....και εδω και δυο μερες ελεγα να περασω να τον δω.. πραγματικα δεν ξερω τι να πω δεν τον γνωρισα ποτε υπο κανονικες συνθηκες μονο στο νοσοκομειο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrDreamer 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Θα ερθω και εγω στο πλαισιο για να κατεβουμε ολοι μαζι να τον χαιρετισουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Tι να πει κανείς τέτοιες στιγμές.... Καλό ταξίδι μόνο.. Και δύναμη, κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Ότι ποιο θλιβερό,οι γονείς να συνοδεύουν στο τελευταίο ταξίδι τα παιδιά τους, Καλό ταξίδι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Θα ειμαι και εγω στα Καλυβια... Ετσι για ενα τελευταιο αντιο :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 το σωμα του Γιωργου εφυγε αλλα η ψυχη του ειναι ακομα εδω και μας ενωνει σ αγαπαμε φιλε και σε ευχαρστουμε για αυτο που απο ψηλα κανεις για μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες