konstantina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καλό δρόμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziggy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Για αυτούς που μένουν ... "Έγινε η απώλεια συνήθειά μας ..." έγραψαν κάποτε τα Διάφανα Κρίνα αλλά έκαναν λάθος ... Ποτέ δεν γίνεται συνήθεια η απώλεια ενός ανθρώπου ... Όσα χρόνια και αν περάσουν ... Όσες απώλειες ανθρώπων και αν ζήσει κανείς ... Η πληγή είναι βαθιά και η ουλή θα σου θυμίζει πάντα ... θύμησες ... αναμνήσεις ... και τότε θα αναρωτιέσαι πάντα ... για πάντα ... τι άλλο θα είχε εκφράσει, θα είχε νοιώσει, θα είχε πράξει ... θα είχε ζήσει ... και τότε θα αισθάνεσαι πάντα ... για πάντα ... ότι έχασες πολύ περισσότερα από όσα είχες ... γονιέ ... Oblivia... Nefelovatis "... Τα ποτήρια μείναν άδεια ένας φίλος που 'φυγε νωρίς το προσωπό του καθρεφτίζεται στις γουλιές μας, στις ματιές μας στις κραυγές μας, στις καρδιές μας. ..." Διάφανα Κρίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Ειλικρινα και εγω δεν εχω τι να πω.. Απο τις λιγες συζιτισεις μας ειχα καταλαβει οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι πραγματικα διαμαντι και μεγαλος γνωστης.. Κιομως ο που στης ο χαρος τον πηρε.. Διαβαζω ολη αυτη την αγαπη που βγαινει απο το φορουμ και βουρκονω.. Να εισαι καλα εκει που εισαι Γιωργο. Και θα σε θυμαμε :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erevos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 λυπαμαι πολυ...καλο κουραγιο στους δικους του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καλό ταξίδι φίλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 καποιος απο εδω ειχε στην υπογραφη του " αν ειναι να φυγω ας φυγω πρωι.. πανω στην μηχανη.. σε μια ωραια στροφη!" ελπιζω να εφυγες γεματος απο την ζωη και να εκπληρωσες τα οποια ονειρα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Παιδιά μολις το είδα..... Μπορεί ποτέ να μην τον γνώρισα απο κοντά αλλα απο μέσα απο το forum κατάλαβα οτι ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και το έλεγαν και άλλοι πολλοί αυτό... Κρίμα... Κρίμα που χάνονται τέτοιοι ανθρωποι έτσι άδικα και ξαφνικά... Κάθε φορά που διάβαζα το άλλο θέμα για τις εξελίξεις του πάντα περίμενα ένα καλό νέο που θα το έκλεινε αυτό το θέμα και οτι όταν ήταν πάλι μαζί μας θα το διάβαζε και θα ήταν χαρούμενος που το ξεπέρασε... Αλλά δεν είχε την κατάληξη που όλοι θέλαμε.... Ας είναι ήρεμα και γαλήνια εκεί που είναι τώρα ο Γιώργος... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaGisTrAtE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καλό δρόμο... να έχεις... Γιώργο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλό ταξίδι φίλε. Καλή δύναμη σε όσους άφησε πίσω... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2009 από τον argi6argi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Kαλο παραδεισο ................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Δεν τον ήξερα προσωπικά, μόνο από το forum. Κρίμα στον άνθρωπο, κουράγιο στους δικούς του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καλο δρομο... Ειμαι σιγουρος οτι θα στριβεις και εκει γιωργο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Eνα καλο ταξιδι και απο μενα για το παιδι που χαθηκε, και ενα γαμωτο για την κωλοζωη που ζουμε!!! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 καλο ταξιδη φιλε.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Κάποιος μου είχε πει κάποτε ότι από τον κόσμο τούτο είμαστε περαστικοί. Ερχόμαστε για να ολοκληρώσουμε ένα έργο, διαφορετικό για τον καθένα μας, κι όταν το έργο αυτό τελειώσει, τελειώνει και η αποστολή μας. Για αυτό και πάντα Αυτός επιλέγει τους καλύτερους......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Δεν ξέρω τι να γράψω... Από χθες .... ειμαι συνέχεια βουρκωμένος. Περνάνε από μπροστά μου όλες οι σκηνές με τον Χελώνα... Δεν ξέρω τι να γράψω και τι να πω.... Καλό ταξίδι ρε φιλαράκι... + :( παλεύω ώρες με τις λέξεις γιατί δεν με βοηθούν να εκφράσω όσα έχουν γίνει κόμπος στον λαιμό μου. Θα μείνω μόνο στα παραπάνω λόγια. υ.γ. : να ξέρεις όμως κ. Χελώνα... είμαι θυμωμένη μαζί σου που έφυγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καλό ταξίδι συνονόματε "χελωνάκο"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Πελώριο το κενό... ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Γιωργάκη μας!!! Μόνο καλό έκανε... αδικία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Παροτι δεν το ηξερα το παιδι μονο απο αυτα που εγραφε φαινοταν μεγας γνωστης της μηχανολογιας και της οδηγησης. Καλο ταξιδι φιλε... :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καλό κουράγιο στους δικούς του... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Aν και δεν τον ήξερα απο κοντά είμαι συγκλονισμένος. Συνονώματε σου εύχομαι καλό ταξίδι. Συλληπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καλό ταξίδι Γιώργο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christheo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 ................................................................................ Φρονιμα εκει πανω φιλε..........................................Γεια σου λεβεντια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiderman 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Καλο ταξιδι Helonoracer ο θεος να σε συγχωρεσει και να προσεχει εμας τους υπολοιπους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες