amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 το εγραψε σημερα ενας φιλος μου , τρελο παιδι και αξιο παληκαρι, στον τοιχο του στο φατσοβιβλιο και μου φτιαξε τη μερα................. a lot of babakitas on the beaches......... για εξηγηση σας παραθετω τα ακριβη λογια του :lol: ¨ babakitas = orologia paralias, pou anaferetai se paidakia, nipia os epi ton pliston, pou feroun sinithos koubadakia, mpalitses, mpratsakia, megali kai emfani strosi antiliakou sto prosopo kai trexoun pano kato stin paralia fonazontas "baba..koita, baba..koita" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Γαμάτο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 χαχαχαχαχαχαχαχ ο,τι νανε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) ελατε βρε ...να κανουμε και μεις ενα mybike - λεξικο παραλιας;!!! :lol: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2009 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 σαν ακούω ένα ρολόι να χτυπάει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 σαν ακούω ένα ρολόι να χτυπάει :P ti ennoAs!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 ti ennoAs!?!? απλώς θυμήθηκα μια ατάκα της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο " σ' αγαπώ/μ' αγαπάς " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 απλώς θυμήθηκα μια ατάκα της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο " σ' αγαπώ/μ' αγαπάς " ελααααααααα πες μου και αλλο...ποια ατακαααααααα!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Παλιό το babakita αλλά καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) χαχα δεν το ηξερα Πολυ καλο!! Και οι γιαγιαδες(καθως και οι φιλες τους) των babakoitas ή αλλιως τσιμπομαγουλαδες μιας και μολις δουν ενα μικρο χαριτωμενο και ανυπερασπιστο babakoita πανε και του ζουμπουλανε το μαγουλο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2009 από τον adagio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 ελααααααααα πες μου και αλλο...ποια ατακαααααααα!? εγώ πότε θα γίνω μάνα? χε χε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 εγω παντως θα το χρησιμοποιω για 2 λογους ¨ 1. για να μαι δικαριτικη , γιατι συνηθως αμα συγχιστω λεω ... παμε πιο κει κανουν φασαρια τα βρωμοπαιδα.... και γινομαι κακια,,,ενω τωρα θα λεω , παμε πιο κει , γεμισαμε babakitas.... 2. για να διωχνω ενοχλητικες γιαγιαδες με ταπερ και κουτσομπολια...πετας ενα .... πωπωωωω...εχει πολλα babakitas εδω να παμε πιο κει να κατσουμε!?!? και σου λεει η γραια....μυκητες θα ναι , καμια πανδημια και περνη την κυρα Φωφω και φευγουνε αρων αρων....... εγώ πότε θα γίνω μάνα? χε χε αχαχαχα...ολα τα χαμε αυτο μας μαρανε....να φας τη γλωσσα σου ..δε θελωωωω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Παιδά η λύση είναι απλή, δοκιμασμένη και πιάνει πάντα: Όταν το κακό παραγινότανε, τα κορίτσια της παρέας αποφασίζανε να κάνουνε top-less............ Οι γιαγιάδες τσιρίζανε (αλλά την "κάνανε"), οι μαμάδες μαζέυανε τα babakitas, τα mamakitas και τους μπαμπάδες και την κάνανε ωσαύτως, οπότε μέναμε σε μια άδει παραλία. Ακόμα πιο παλιά τα βγάζαμε όλοι, όλα, και η παραλία γινότανε αυτομάτως "πριβέ"........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Παιδά η λύση είναι απλή, δοκιμασμένη και πιάνει πάντα: Όταν το κακό παραγινότανε, τα κορίτσια της παρέας αποφασίζανε να κάνουνε top-less............ Οι γιαγιάδες τσιρίζανε (αλλά την "κάνανε"), οι μαμάδες μαζέυανε τα babakitas, τα mamakitas και τους μπαμπάδες και την κάνανε ωσαύτως, οπότε μέναμε σε μια άδει παραλία. Ακόμα πιο παλιά τα βγάζαμε όλοι, όλα, και η παραλία γινότανε αυτομάτως "πριβέ"........... μονο που τωρα αμα αρχησουν και κανουν top-less θα γινει αντι τις αννας το καγγελο .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παιδά η λύση είναι απλή, δοκιμασμένη και πιάνει πάντα: Όταν το κακό παραγινότανε, τα κορίτσια της παρέας αποφασίζανε να κάνουνε top-less............ Οι γιαγιάδες τσιρίζανε (αλλά την "κάνανε"), οι μαμάδες μαζέυανε τα babakitas, τα mamakitas και τους μπαμπάδες και την κάνανε ωσαύτως, οπότε μέναμε σε μια άδει παραλία. Ακόμα πιο παλιά τα βγάζαμε όλοι, όλα, και η παραλία γινότανε αυτομάτως "πριβέ"........... νομιζεις........γελασαι οικτρα μαη φρεντ! μια φορα που τσιτσιδωθηκα με την παρεα για να φυγουνε απο διπλα μας (κσναμε ελευθερο καμπινγκ) ενα ζευγος γερμανων γυρω στα 65 που ρθαν και κατσανε ψαθα-ψαθα ενω ειχε τοσο χωρο πιο κει .................. με το που τα πεταξαμε..............τα πεταξαν ολα και αυτοι και χαζοχαιρονταν ................. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2009 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 νομιζεις........γελασαι οικτρα μαη φρεντ! μια φορα που τσιτσιδωθηκα με την παρεα για να φυγουνε απο διπλα μας (κσναμε ελευθερο καμπινγκ) ενα ζευγος γερμανων γυρω στα 65 που ρθαν και κατσανε ψαθα-ψαθα ενω ειχε τοσο χωρο πιο κει .................. με το που τα πεταξαμε..............τα πεταξαν ολα και αυτοι και χαζοχαιρονταν ................. Μιλάμε για Ελληνίδες γιαγιάδες και μαμάδες............. Τους ξένους το μόνο ξόρκι που τους πιάνει είναι αυτό της "άστοχης ρακέτας". -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Μιλάμε για Ελληνίδες γιαγιάδες και μαμάδες............. Τους ξένους το μόνο ξόρκι που τους πιάνει είναι αυτό της "άστοχης ρακέτας". -_- xexexexe....ειδικοτης μου .................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Εγώ δεν συχνάζω σε τέτοιες παραλίες, οπότε δεν την ξέρω αυτή τη συνομοταξία.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Παρεμπιπτόντως τον Babagita τον έδιωξε ο Κόκκαλης γιατί είχε καπνίσει όλο το χόρτο του "Καραϊσκάκη"!!! Γιαυτό ήταν γεμάτο λακούβες εκείνη τη χρονιά :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Μιλάμε για Ελληνίδες γιαγιάδες και μαμάδες............. Τους ξένους το μόνο ξόρκι που τους πιάνει είναι αυτό της "άστοχης ρακέτας". -_- :lol: Παντως η amanda εχει δικιο. Αυτο το κολπο που λες Παναγιωτη πιανει μονο σε ζηλιαρες γυναικες-κατινες και σε γιαγιαδες. ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ που κανουν μια βολτα περπατωντας για να θυμιθουν τα νιατα τους ή τις φαντασιωσεις της τοτε εποχης τους, ΟΥΤΕ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ που αποφασιζουν να να πανε βολτα περα περα την παραλια και ενω σε εχουν παρει πρεφα οτι ειναι με το νινι εξω περπατανε με ρυθμους κοτας... Σε ΟΛΕΣ ομως τις περιπτωσεις σε κοιτανε με εκεινο το διαπεραστικο βλεμα που σε κανει να νιωθεις οτι κανεις εγκλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 μια φορα που τσιτσιδωθηκα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τώρα να κάνω τον κακό περί babakita κλπ. Δηλαδή όσοι έχουν παιδιά δεν πρέπει να πηγαίνουν για μπάνιο στη Θάλασσα? για να έχουν την ησυχία τους οι υπόλοιποι?? πάντα ήσασταν μεγάλοι ?? γεννηθήκατε ενήλικοι ?? με φαιά ουσία και IQ τεράστιο ?? Σε μία μάζωξη κάπου παραθαλάσσια , πήρα τα παιδιά μου παρέα για να μην μείνουν μέσα Σαββατιάτικα και ένας άρχισε να λέει διάφορα περί ησυχίας κλπ κλπ λες και δεν είχε κάνει παιδιά ή τα παιδιά του ήταν ΠΑΝΤΑ ήσυχα δεν έβγαζαν λαλιά από μέσα τους. ΚΑΙ σε μία μάζωξη εκδρομική με κοίταγαν που είχα τα παιδιά μου παρέα σαν σπυριάρη. που τα είχα μαζί μου ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ???? θα κρύψουμε τα παιδιά μας για να περνάτε καλά στη θάλασσα ?? να φύγετε να πάτε αλλού σε privet παραλίες να πληρώσετε να έχετε την ησυχία σας το top less σας και ότι άλλο γουστάρετε να κάνετε στη παραλία . Τροποποιήθηκε Ιούλιος 21 , 2009 από τον soter3gm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mouris k9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 οι περισσοτεροι στις παραλιες εχουν γεννηθει στα 16 οποτε λογικο ακουγεται οταν θα κανουν οικογενεια και παιδια τοτε θα τα λενε αυτα ? δε νομιζω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 οσοι θελουν να δειχνουν τα βυζζα και τις αρκουδοκορμαρες τους τσιτσιδι να πανε στο σπιτι τους,ακου κει τους ενοχλουν τα παιδια, δηλαδη οταν ησασταν εσεις πιστιρικια και κατουρουσατε μεσα στη θαλλασα ητανε καλα??? ειμαστε που ειμαστε ρατσισταροι του κερατα σα λαος τωρα κυνηγαμε και τα παιδακια??? ελεος ρει!!! της πατριδας μου η σημαια εχει χρωμα σκατουλι και δεν φταιει η μοδιστρα αλλα μοναχα ΕΣΥ (φιλτατε ελληναρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 Εγώ προσωπικά προτιμώ τις παραλίες που δεν έχουν καθόλου κόσμο, ούτε παιδιά, ούτε σκυλιά, ούτε γέρους και γριές και τάπερμαν. Δεν ενοχλώ κανέναν, και κανείς δεν με ενοχλεί..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες