Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Σύντροχε το δικό μας το εργαλείο έχει 225 χλμ/ω τελική πραγματική, κοντερίσια πάει και 250 αμαλάχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Μα και εγώ για πραγματικά χιλιόμετρα μιλάω.. κοντερίσια το gsr έχει δείξει και 260 σε κάποιους. Σε μένα με βαλίτσα πάνω που έκοβε και με μένα που έχω και τα κιλάκια μου έχει δείξει 240. Ε πόσο να κλέβει; 15; 20 km/h; Ενα 10% αποτι ξερω κλεβουν τα περισσοτερα μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ενα 10% αποτι ξερω κλεβουν τα περισσοτερα μηχανακια 8% με 10% πάνω-κάτω, σωστά... :) Υποθέτω πως είναι κάτι που αναγράφεται στα περισσότερα manual (στο δικό μου π.χ το αναφέρει) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2011 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Σύντροχε το δικό μας το εργαλείο έχει 225 χλμ/ω τελική πραγματική, κοντερίσια πάει και 250 αμαλάχι... Air από όσο ξέρω και με gps μετρημένο το δικό μας έχει βγάλει πάνω από 230 τελική. Αλλά τώρα εντάξει, στην ουσία δεν παίζει ρόλο. Είτε βγάζει 220 είτε 260 για μένα το ίδιο είναι για γυμνή μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Φρεναρες(απο ποδηλατο), ψαλιδαρα(απο τα κουφωματα αλουμινιου ΕΤΕΜ) ,πλαισιαρα απο (Σιδεριες Ειδη καγκελαριας )Κατα τα αλλα πολυ καλη οδικη συμπεριφορα στιβαρο σταθερο μεχρι την τελικη του .Το μονο που ζηλευω ειναι το μπροστινο του.Το μηχανακι το εχω δει απο κοντα, μετρια ποιοτητα κατασκευης και αποπνεει φτηνια,9000 γιαυτο το μηχανακι?ΒΡΕ ΟΥΣΤ!! Και ειναι και πιο αργο απο το 600 (συμφωνα με τις μετρησεις τους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Το θεμα ειναι ποσα χιλιομετρα μπορει να πιασει ενα μηχανακι σε λογικα γρηγορο χρονο, χωρις αερα και χωρις κατηφορες Δεν ειναι καθολου ασχημα για γυμνο τα 214 πραγματικα, σκεφτειτε οτι το multi 1200 εχει 226 πραγματικα Με αναλογο γραναζωμα εχω δει 202 πραγματικα με το versys και μαλιστα οταν το ειχα μαμα, μονο που ειχα λαδωσει τον ανεμο και μονο που δεν με εσπρωχνε μπροστα, και μονο που δεν το εκαψα απο το τερμα γκαζι τοση ωρα Εδω ακομα και με το Ζ1000 μια φορα με κοντρα ανεμο δεν μπορουσα να ανεβασω πανω απο 190 πραγματικα, οποτε.......αερας(μεγαλη η χαρη του) Μια χαρα ειναι τα 214, τοσα πιανει και το Ζ750 Φρεναρες(απο ποδηλατο), ψαλιδαρα(απο τα κουφωματα αλουμινιου ΕΤΕΜ) ,πλαισιαρα απο (Σιδεριες Ειδη καγκελαριας )Κατα τα αλλα πολυ καλη οδικη συμπεριφορα στιβαρο σταθερο μεχρι την τελικη του .Το μονο που ζηλευω ειναι το μπροστινο του.Το μηχανακι το εχω δει απο κοντα, μετρια ποιοτητα κατασκευης και αποπνεει φτηνια,9000 γιαυτο το μηχανακι?ΒΡΕ ΟΥΣΤ!! Και ειναι και πιο αργο απο το 600 (συμφωνα με τις μετρησεις τους.... Φιλε μου και το Ζ1000 δεν ηταν στην ευθεια σημαντικα γρηγοροτερο απο το 750(Τα ειχα και τα δυο), ομως σε ρεπριζ γινοτανε παρτυ απο την διαφορα Το ενα τραβαγε απο τις 4000στρ ενω το αλλο αν δεν αγγιζε 8000 δεν ενιωθες σημαντικο τραβηγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Στο προηγουμενο(600) ειχαν βαλει μια ψαλιδαρα τρελο κοσμημα ,μαμουσε , με συμβατικο ομως μπροστινο που δεν εδενε οπτικα με το ψαλιδι και το πλαισιο. Στο 750 εχουν βαλει ενα αναποδο μπροστινο να σου τρεχουν τα σαλια , το ψαλιδι .......τι να πω μαλλον ειναι απο τιποτα GS500 που εχουν περισσεψει ακομα. Τι να πω τρομπες ειναι ρε? γιατι δεν συνδιαζουν το παλιο ψαλιδι με το καινουργιο πηρουνι? τοσο δυσκολο ειναι ?ή φοβουνται μην σπασουν κανα ευρω παραπανω και πεσουν εξω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 ...γιατι δεν συνδιαζουν το παλιο ψαλιδι με το καινουργιο πηρουνι? ... Υποθέτω ότι θα τα συνδυάσουν στο GSR 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Στο προηγουμενο(600) ειχαν βαλει μια ψαλιδαρα τρελο κοσμημα ,μαμουσε , με συμβατικο ομως μπροστινο που δεν εδενε οπτικα με το ψαλιδι και το πλαισιο. Στο 750 εχουν βαλει ενα αναποδο μπροστινο να σου τρεχουν τα σαλια , το ψαλιδι .......τι να πω μαλλον ειναι απο τιποτα GS500 που εχουν περισσεψει ακομα. Τι να πω τρομπες ειναι ρε? γιατι δεν συνδιαζουν το παλιο ψαλιδι με το καινουργιο πηρουνι? τοσο δυσκολο ειναι ?ή φοβουνται μην σπασουν κανα ευρω παραπανω και πεσουν εξω? Προσπάθησαν να φτιάξουν μια φθηνή μηχανή... Πλήρης αποτυχία κατά την άποψή μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Πλακα εχει...δεν θα το επαιρνα ομως! Ολα οσα ανταγωνιζεται ειναι πολυ πιο ομορφα ... και το er kai to Ζ και το Τερατακι των πλεων 796 και φυσικα ο πιο ωραιος απ'ολους ο Χουλιγκαν! Το μπροστα το ψαλιδι σπερνει... Το ΑΒS το βγαλανε?? Παντως συμφωνω με λαβανιτζα δεν χρειαζονται τα πολλα χιλιομετρα στα γυμνα αλλα η ροπη... οχι οτι απο το δικο μου εχω παραπονο.. ! Προσωπικα μεχρι τα 160 -170 αντεχο το ξυλο απο τον αερα... Αλλα παραπανω δεν... για πολυ ωρα! Και ουτος η αλλος δεν νομιζω να υπαρχει κανας τρελος που να το πηγαινει παραπανω απο 200 για παραπανω απο ...5 δευτερολεπτα! Αλλη μια ερωτηση αν ξερει κανεις την εκανα και σε αλλο ποστ αλλα δεν πηρα απαντηση. Η πιθανοτητα toy after-market ABS σε μηχανακι υπαρχει?? Μετα απο προχτεσινο φιασκο που παρολιγον να κατεληγε σε μακελιο.. εχει αρχισει να παιρναει απο το μυαλο μου|!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Μετα απο προχτεσινο φιασκο που παρολιγον να κατεληγε σε μακελιο.. εχει αρχισει να παιρναει απο το μυαλο μου|!! Τι εγινε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι εγινε? Πηγαινα σε ενα δρομο κεντρικο διπλης στο νησι και ενας ποδηλατης αγγλος αποφασησε στα καλα του καθουμενου να κανει αναστροφη σε μια διαβαση Χωρις να ειδοποιησει... χωρις να κοιταξει ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! (αποφασηστε τελικα τι ειναι το ποδηλατο πεζος η οχημα???)... Ο δρομος ηταν γυαλι κατω κολλησε το μπροστινο και μετα απο αλλεπαληλα χαστουκια σταματησα στο μισο μετρο... ορθιος ... και εγω και αυτος... Αλλα πηγαινα με 60 χαω και η αποσταση που επρεπε να φρεναρω ηταν πολυ μικρη... Απο τοτε αρχισα να σκεφτομαι μπας γινεται να βαλω ΑΒS μπροστα γιατι αν αυτο συμβει αλλες 10 φροες καποια στιγμη ...του πουστη θα τη φαω τη σαβουρα μου! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2011 από τον galaver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Εμενα ενας βλακας με on off παραλιγο να με φαει χθες(μετωπικη) ηθελε να στριψει για να παει σε ενα φουρνο και αντι να παρκαρει απεναντι(αυτο ειναι το σωστοτερο γιατι ο δρομος ειναι πολυ επικινδυνος) ή να σταματησει στη μεση και να περιμενει οταν τελειωσει η κινηση να κανει τη στροφη του αρχισε να κινειται στο αντιθετο ρευμα το βοδι.Εγω οπως παντα ψιλοετρεχα αλλα ας ειναι καλα το c-abs της HONDA το εσωσα αν και ο δρομος ειναι γυαλι.Τι βρισιδι του εριξα μετα, εκανε πως δεν ακουγε ο π@π@ρ@ς.Αν ηθελε ας ελεγε και τιποτα ο καραγκιοζης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Σημερα στις 12 30 ειδα ζευγαρακι με μαυρο gsr 750 να φευγει απο το πεζοδρομιο του βιλατζ στο ρεντη.Κανεις απο δω?? Στα γρηγορα παρατηρησα(μιας και το βλεπω για πρωτη φορα απο κοντα) οτι φαινεται αρκετα διαφορετικο απο το 600 κ ισως λιγο πιο ασχημο. Την επομενη φορα θα το παρατηρησω καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lebron15 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εμενα μαρεσει και γενικα εχω συμπαθεια στην Suzuki γιατι ειναι πιο value for money απο τους αλλους αλλα δε μου αρεσει που την εκαναν τοσο ''μαχιμη'',και εστω αφου την εκαναν ετσι τωρα ποιο ειναι το γυμνο 600αρι τους για να παρεις το αμορε σου και να κανεις 300χλμ ας πουμε; Νομιζω οτι το gladius εχει αποσυρθει αλλα και παλι ηταν ''λιγη'' μοτοσυκλετα, συνοψιζοντας ηταν κακη κινηση απο την suzuki για εμενα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 από τον lebron15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Εμενα μαρεσει και γενικα εχω συμπαθεια στην Suzuki γιατι ειναι πιο value for money απο τους αλλους αλλα δε μου αρεσει που την εκαναν τοσο ''μαχιμη'',και εστω αφου την εκαναν ετσι τωρα ποιο ειναι το γυμνο 600αρι τους για να παρεις το αμορε σου και να κανεις 300χλμ ας πουμε; Νομιζω οτι το gladius εχει αποσυρθει αλλα και παλι ηταν ''λιγη'' μοτοσυκλετα, συνοψιζοντας ηταν κακη κινηση απο την suzuki για εμενα! με το gsr δεν κάνεις με το αμόρε σου 300 χιλιόμετρα;;; άνετα!!! Βάζεις απλά ένα μικρό τζαμάκι μπροστά για να μπορείς να πηγαίνεις άνετα μέχρι τα 160Km/h αντί των 130 και αυτό ήταν όλο. Προσωπικά το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Νομιζω αυτο ακριβως εννοει... Οτι εκανες ανετα 300 χλμ και τωρα που το αποσυρανε δεν εχει γυμνο σε αυτα τα κυβικα η εταιρεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosohli 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Εμενα μαρεσει και γενικα εχω συμπαθεια στην Suzuki γιατι ειναι πιο value for money απο τους αλλους αλλα δε μου αρεσει που την εκαναν τοσο ''μαχιμη'',και εστω αφου την εκαναν ετσι τωρα ποιο ειναι το γυμνο 600αρι τους για να παρεις το αμορε σου και να κανεις 300χλμ ας πουμε; Νομιζω οτι το gladius εχει αποσυρθει αλλα και παλι ηταν ''λιγη'' μοτοσυκλετα, συνοψιζοντας ηταν κακη κινηση απο την suzuki για εμενα! οχι και value for money το gsr με 9000 ευρω! ουτε φρενα ουτε αναρτηση εχει για να τα δικαιολογησει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 οχι και value for money το gsr με 9000 ευρω! ουτε φρενα ουτε αναρτηση εχει για να τα δικαιολογησει Φαντάζομαι μιλάει για τα υπόλοιπα μοντέλα της. Η τιμή για το gsr 750 και μένα μου φάνηκε πολύ για αυτά που προσφέρει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lebron15 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χε, γιατι με παρεξηγησατε τοσο ; με το gsr δεν κάνεις με το αμόρε σου 300 χιλιόμετρα;;; άνετα!!! Βάζεις απλά ένα μικρό τζαμάκι μπροστά για να μπορείς να πηγαίνεις άνετα μέχρι τα 160Km/h αντί των 130 και αυτό ήταν όλο. Προσωπικά το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές. Αυτο εννοω φιλε μου,οτι με το δικο σου gsr για παραδειγμα μπορεις να κανεις κατι τετοιο, με το νεο 750αρι ο πισω θα εχει πιαστει στη μια ωρα! οχι και value for money το gsr με 9000 ευρω! ουτε φρενα ουτε αναρτηση εχει για να τα δικαιολογησει Ε και στους αλλους τοσο ειναι η τιμη στα αντιστοιχα μοντελα, απλα δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα στην Suzuki σαν εταιρια! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 από τον lebron15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες