Jump to content
Sign in to follow this  
Stavrosqq

YZF-R 125 Failed.. New model on the go.!

YZF-R 125cc VS Ninja 250R  

54 ψήφοι

1. 1. Which one?

• YZF-R 125cc
      6
    • Ninja 250R
      46

Recommended Posts

Μαύρο οπωσδήποτε... Αυτό με τα φρένα το λέει και ένας γνωστός μου που το έχει, και λέει και οτι ζεσταίνονται γρήγορα ( τα φρένα πάλι ). Οπότε υψηλής και τακτικοί έλεγχοι και είσαι οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. όσο κοιμόμουν μου έσεις ήσασταν επί το έργο.! 1/22 βλέπω το βαθμολογικό πίνακα και μάλλον είναι περιττό το να ψάξω άλλο..! Καινούργιο το Ninja έχει 5.000?.. Βρήκα ένα με 40χλμ και 3.700? ... Λέτε?

και δω στην Πατρα παιζει ενα μαυρο ninjaki μοντελο του '09 με 4.000χιλιομετρα στα 3.500euros. το ειχα δει και γω μονο που δεν επαιζε σαλιο για να το παρω. γτ δεν το ψαχνεις???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το νιντζα φυσικα και ΠΑΝΤΑ σε πρασινο!!!!!!Το Yamaha κατα την γνωμη μου θα το βαρεθεις γρηγορα απο την αποψη οτι δεν τραβαει τοσο για ταξιδια οσο το νιντζα... Βεβαια το Yamaha ειναι πολυ πιο ομορφο και φερνει πιο πολυ σε SS.Θα σου προτεινα να κανεις λιγο υπομονη μιας και ακουγοντε πολλα για YZF-R250 επισης τωρα θα βγει και το GSX-R125.Γιαυτο λιγη υπομονη για να μην κανεις βιαστικες αγορες και τραβας τα μαλλια σου μετα οταν δεις τα καινουρια SS στα ιδια λεφτα...

+1000 στο να περιμένεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1000 στο να περιμένεις...

μεχρη να βγουν αυτα που λετε ο φιλος θα εχει το μεγαλο διπλωμα οποτε θα παρει περισσοτερα κυβικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

lakis92 το ξέρω αλλά ποιος περιμένει 1.5 χρόνο το λιγότερο? εγώ θέλω μεσ τον μήνα.. Πήγα βόλτα απ Μιχαλακοπούλου.. αποφάσισα νιντζα και σαν πρώτη επιλογή αυτό το χρώμα

beast_250r_white1.jpg

Τώρα αν δεν κάτσει πάω για πράσινακι..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα λεμεεεεεεεε καλα πας...το απρο απλα γα@!#$%@%#μαει!!!Δεν υπαρχει λεμεεεεεε...

Εφυγεεεεεες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αιντε βρε τραβα παρτο...καθεσαι και παιδευεσαι...αυτο ειναι επιλογη οχι το 125αρακι το αλλο...μονο design εχει...μ@#%κιες για να εντυπωσιασουν στα 125cc...αφου ειχες 125 ανεβα αν μπορεις...σε ευννοει και η τιμη που ειναι πολυ καλη για το Ninja250!!!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ασπρο δεν υπαρχει εκτως αν το βαψεις εσυ .

στην Ελλαδα ερχετε μονο μαυρο , πρασινο και ενα σπεσιαλ πρασινο-μαυρο-ασπρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωπω φίλε τα σπάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Έτσι, έτσι σε ασπράκι είναι όλα τα λεφτά!!!

Αν γίνεται κοίτα μόνο άσπρο!!!!!!!! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσπρο νομίζω δεν παίζει Ελλάδα. Αν πάρεις το μεταχειρισμένο τότε φίλε μετά από κανένα δυό μήνες(όλο και κάπου θα γρατζουνιστεί) βάψε το κιόλας σε άσπρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα ιδιώτες να πουλάνε λευκά γι αυτό και πήρα ελπίδες..! Μήπωςς γνωρίζει κανείς τι χρήματα θέλει για να βαφτεί λευκό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φάνη το είδα καταλάθος απ κοντά.. ΑΝ είναι για τόσο μικρή διαφορά χρημάωτν προτιμώ να το πάρω καινούργιο για να βγάλω εγώ τα νάιλον, να μυρίζει το κερί κλπ.. ειναι διαφορετικά.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι απλα το ειδα και σκεφτικα οτι ειναι μια 500αρα σχεδον διαφορα απο το καινουριο..και με αυτα που περισσευαν θα το εβαφες...Τεσπα το ασπρο τα ΣΠΑΕΙ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawa κατάλευκο από μένα. Και μαύρο μ'αρέσει πολύ, αλλά το λευκό είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΛΕΜΕΕΕ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυρο πανε παρε αυτο που εδειξα παραπανω...Το κατεβασε αλλα 200 ευρο!!!! οχι μονο το βαφεις αλλα θα βαλεις και εξατμισουλα και φρενακια...3 μερες το το χαρηκε αυτος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα