Jump to content
Sign in to follow this  
Stavrosqq

YZF-R 125 Failed.. New model on the go.!

YZF-R 125cc VS Ninja 250R  

54 ψήφοι

1. 1. Which one?

• YZF-R 125cc
      6
    • Ninja 250R
      46

Recommended Posts

Με βάση αυτό το πόστ http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=25649 αναθεώρησα κάποιες απόψεις.. Εμφανισιακά και οδηγικά το ΥΖΦ είναι πολύ πιο μπροστά.. Από πλευρά μοτέρ το Ninja ηγείται.. Τι να κάνω θεέ μου? και ποιο χρώμα προτιμάτε?

black.jpg

green.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Stavrosqq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πφφφφ σε καταλαβαινω..

το νιντζακι λεει ομως απο θεμα γκαζιου

χτυπα ενα νιντζακι να εισαι μεσα.. α ριξε μια ματια νομιζω υπαρχει φορουμ για νιντζα 250

τα ειχα διαβασει ολα οταν ηθελα να το παρω.. αλλα τωρα παω για φαηζερ 600!

παντως εχει καλες επιδοσεις..

αλλα και απο την αλλη το ΥΑΜΑΗΑΚΙ ειναι ολα τα λεφτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με βάση αυτό το πόστ http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=25649 αναθεώρησα κάποιες απόψεις.. Εμφανισιακά και οδηγικά το ΥΖΦ είναι πολύ πιο μπροστά.. Από πλευρά μοτέρ το Ninja ηγείται.. Τι να κάνω θεέ μου? και ποιο χρώμα προτιμάτε?

black.jpg

green.jpg

Το.. "πρασινακι", μια χαρα το βλεπω!! :winking:

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mάλλον θα ποντάρω στο Ninja τα λεφτά μου αλλά θέλω και τις απόψεις των ''κεφαλιών'' του Mybike...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νιντζα φυσικα και ΠΑΝΤΑ σε πρασινο!!!!!!Το Yamaha κατα την γνωμη μου θα το βαρεθεις γρηγορα απο την αποψη οτι δεν τραβαει τοσο για ταξιδια οσο το νιντζα... Βεβαια το Yamaha ειναι πολυ πιο ομορφο και φερνει πιο πολυ σε SS.Θα σου προτεινα να κανεις λιγο υπομονη μιας και ακουγοντε πολλα για YZF-R250 επισης τωρα θα βγει και το GSX-R125.Γιαυτο λιγη υπομονη για να μην κανεις βιαστικες αγορες και τραβας τα μαλλια σου μετα οταν δεις τα καινουρια SS στα ιδια λεφτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το νιντζα φυσικα και ΠΑΝΤΑ σε πρασινο!!!!!!Το Yamaha κατα την γνωμη μου θα το βαρεθεις γρηγορα απο την αποψη οτι δεν τραβαει τοσο για ταξιδια οσο το νιντζα... Βεβαια το Yamaha ειναι πολυ πιο ομορφο και φερνει πιο πολυ σε SS.Θα σου προτεινα να κανεις λιγο υπομονη μιας και ακουγοντε πολλα για YZF-R250 επισης τωρα θα βγει και το GSX-R125.Γιαυτο λιγη υπομονη για να μην κανεις βιαστικες αγορες και τραβας τα μαλλια σου μετα οταν δεις τα καινουρια SS στα ιδια λεφτα...

φιλε εγω πιστευω ειναι φιμες αυτα για gsxr 125 ή 250 και R250 . Αν εβγαζε κατι η yamaha και η suzuki θα επρεπε να το ειχαν βγαλει ηδη .

και οι εικονες που κυκλοφορουν ειναι photoshop .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις την ηλικία να οδηγείς το 250 και βεβαία να πάρεις αυτό , τι σχέση έχει το 125 ? το ένα είναι παπί με άλλη μορφή και το άλλο είναι μοτοσικλέτα.

ΥΓ. Δεν έχω τίποτα με τα παπιά αλλά είναι άκυρη η σύγκριση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν η γνώμη μου είναι η ίδια με αυτή που σου έγραψα εδώ

Δηλαδή οκ, το YZF-125 είναι μια χαρά μηχανή και μ' αρέσει και εμένα πολύ, αλλά δεν είναι πολύ ακριβό γι' αυτά που προσφέρει;; :think:

Δηλαδή καλό το απόλυτο στήσιμο, αλλά πολλά δεν είναι τα 4000? για μόνο 125 κυβικά και 15 άλογα;;; Τα οποία μπορεί να είναι καλά αλλά είναι σίγουρα τα μισά από του Ninja που κάνει μόλις 500? παραπάνω.

Ίσως να μην έχει το απόλυτο στήσιμο του YZF-125 δεν ξέρω μιας και δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 2, αλλά εγώ προσωπικά θα διάλεγα το Kawasaki και όχι μόνο για την ιπποδύναμη, αλλά επειδή θεωρώ ότι δεν θα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στο στήσιμο, ώστε να παραβλέψω την μισή ιπποδύναμη και να δώσω περίπου τα ίδια λεφτά για το YZF-125. ;)

Και το μαύρο μ'αρέσει πολύ.! είναι πιο απειλητικό.!

:_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Και δες και αυτό που είναι παράθεση από ποστ του Vala στο προηγούμενο θέμα σου και επειδή για να το λέει θα ισχύει και είναι σημαντικό μην το αψηφίσεις:

Πάντως φίλε αμα διαλέξεις το νιντζα βάλε και καμιά μαργαρίτα και κανα σωληνάκι υψηλής γιατί το πράμα δε σταματάει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν ειναι photoshop ή οχι.Καθαρα εμπορικα να το σκεφτεις γιατι να μην βγαλουν και οι αλλες εταιριες SS μικρου κυβισμου εφοσον πουλανε τοσο πολυ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τιθετε συγκριση αναμεσα στα δυο μηχανακια. Το ενα εχει τα διπλασια αλογα του αλλου +1 κυλινδρο, σε συνδυασμο με την υδροψυξη εχεις μια ολοκληρωμενη μοτο που κανει ανετα το ταξιδακι της :biker8zj:

Τροποποιήθηκε από τον ozfrox

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυρο στα ειπα και χτες το νιντζα ειναι πιο καλο απο το υζφ καλυτερα 250 κιβικα και 25 αλογα ( τοσα ειναι πραγματικα η νιντζα) παρα 125 κιβικα και 15 αλογα ....

ψηφιζω νιντζα μαυρο !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ninja σιγουρα , πρασινο ειναι τ'αγωνιστικο χρωμα της kawa....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαύρο από μένα, γενικώς όμως μου αρέσουν τα μαύρα, και από την άλλη το πράσινο είναι από τα χρώματα που σιχαίνομαι, οπότε είναι πάρα πολύ αντικειμενική η άποψή μου :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρασινακι να μην ξεσκονιζεις καθε εκατο μετρα την καλη σου. Πιστεψε με, ειναι επιχειρημα. Επισης οτι θα σε προσεχουν. Γενικως. Μεγεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. όσο κοιμόμουν μου έσεις ήσασταν επί το έργο.! 1/22 βλέπω το βαθμολογικό πίνακα και μάλλον είναι περιττό το να ψάξω άλλο..! Καινούργιο το Ninja έχει 5.000?.. Βρήκα ένα με 40χλμ και 3.700? ... Λέτε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. όσο κοιμόμουν μου έσεις ήσασταν επί το έργο.! 1/22 βλέπω το βαθμολογικό πίνακα και μάλλον είναι περιττό το να ψάξω άλλο..! Καινούργιο το Ninja έχει 5.000?.. Βρήκα ένα με 40χλμ και 3.700? ... Λέτε?

κατσε εκανε 40 χλμ και το δινει 1300 κατω ??? στο car.gr την βρικες ??

:2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα 4000 χλμ μια χαρά νομίζω. Και τη διαφορά ρίξε τη σε σωληνάκια υψηλής και σιγά σιγά καμιά εξατμισούλα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καινούργια λάστιχα γιατί τα εργοστάσιο είναι για τον...... ! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα