Jump to content
Stavrosqq

Απεβίωσε φίλος μου....

Recommended Posts

ΣΚΑΤΑ.

Γαμω την ελλαδα μου.

Γαμω το κρατος μου

Ειμαστε η πρωτη χωρα στην ευρωπη στα τροχαια και ολο λεμε λεμε κ δεν κανουμε τιποτα

Ποσα παιδια ακομα γαμωτο πρεπει να πανε για να γινει κατι?

Τι να πω δεν ξερω

Κουραγιο στους δικους του και τον αδελφο του πανω απ ολα. Δεν ξεπερνιεται ποτε κατι τετιο.

Ας κρατησουν στο μυαλο τους οτι αν υπαρχει κατι μετα θανατον μονο καλυτερο μπορει να ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Την Κυριακη πεθανε και ενας φιλος μου οδηγωντας αυτοκινητο,βεβαια η διαφορα τους ηταν οτι εκεινος εφταιγε :( αφου οντας 17 ετρεχε με το αυτοκινητο της αδερφης του.Εδω λενε οτι προσπαθησε να προσπερασει ενα αλλο αυτοκινητο τη στιγμη που στο αντιθετο ερχοταν ενα αλλο,για να μην τρακαρει μετωπικα χτυπησε σε μια μαντρα ή κολωνα δε ξερω ακριβως,ηταν για ενα μηνα περιπου στην εντατικη οπου και αφησε την τελευταια του πνοη την Κυριακη! Δυστυχως λιγοι προσεχουν και παιρνουν μετρα ασφαλειας,ειναι ομως πολυ αδικο και ασχημο να εισαι θυμα οπως ο φιλος του Σταυρου,τουλαχιστον ο δικος μου εφταγε εξ'ολοκληρου! Κριμα και για τους δυο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

19 χρονών..!! Σφίχτηκε το στομάχι μου.. 19 είμαι και εγώ.. Πω ρε φίλε.. Αφού το είχε το γαμημένο μαζί του, το είχε.. Συλλυπητήρια Σταύρο.. Και κουράγιο κυρίως σε οικογένεια, αλλά και γνωστούς και φίλους.. Τι να πω.. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα... στην εντατικη που ειναι ο χελωνας, προχθες εφυγε τελικα ενα παιδι 17 χρονων απο ατυχημα με μηχανακι...

ποναει η καρδια σου ρε παιδι μου με αυτα. Ο θεος να το αναπαυσει το παιδι κ να φυλαει εμας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κριμα... στην εντατικη που ειναι ο χελωνας, προχθες εφυγε τελικα ενα παιδι 17 χρονων απο ατυχημα με μηχανακι...

ποναει η καρδια σου ρε παιδι μου με αυτα. Ο θεος να το αναπαυσει το παιδι κ να φυλαει εμας...

17;;;

Σαν να λέμε ένα χρόνο μεγαλύτερος απο μένα...

Πολύ σοκαριστικό και άδικο πάντως... :/ :/ :/

Ας είναι ελαφρύ το χώμα για το παληκάρι...

Όταν ακούω τέτοια περιστατικά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά το αν θα πρέπει να πάρω μηχανή ή όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:cry:

R.I.P

19 ΧΡΟΝΩΝ ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε παιδιά το κράνος στο χέρι γαμώτο; Τα βλέπουμε κάθε μέρα μέσα στην πόλη, θα τα βλέπουμε και στα ταξίδια;

Κρίμα το παιδί....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συλληπητηρια στην οικογενεια..... κουραγιο..... απιστευτο ειναι ρε γαμω το δεν εζησε τπτ.... ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.... που ουτε καλα καλα 18 δεν εγινε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απορώ που κανένας (αλλά που να βρει το κουράγιο μετά από τραγικά γεγονότα...) δεν αρπάζει τους μέχρι σήμερα αρμοδίους υπουργούς, τροχαίους, πολιτικούς κλπ κλπ!

Με χάλια δρόμους, ανύπαρκτη αστυνόμευση, διπλώματα που βγαίνουν με λάδωμα, ανύπαρκτα διαζώματα, ανύπαρκτη παιδεία, χάλια άσφαλτο κλπ κλπ κλπ κλπ τι περιμένετε; Πως να μην συμβούν τα χειρότερα;

Τροποποιήθηκε από τον fonzareli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα το παλικαρακι...

Απορώ που κανένας (αλλά που να βρει το κουράγιο μετά από τραγικά γεγονότα...) δεν αρπάζει τους μέχρι σήμερα αρμοδίους υπουργούς, τροχαίους, πολιτικούς κλπ κλπ!

Με χάλια δρόμους, ανύπαρκτη αστυνόμευση, διπλώματα που βγαίνουν με λάδωμα, ανύπαρκτα διαζώματα, ανύπαρκτη παιδεία, χάλια άσφαλτο κλπ κλπ κλπ κλπ τι περιμένετε; Πως να μην συμβούν τα χειρότερα;

Που κολλανε ολα αυτα τωρα...το παιδι δεν φορουσε κρανος,αυτο αναιρει ολα τα αλλα!!!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συλληπητήρια, προσφάτως έχασα ένα καλό μου φίλο και σε καταλαβαίνω, κανείς δε θα θελε να ναι στη θέση των δικών του...κρίμα.,..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα ενας ακομα οπως εχει πει ενας φιλος ειναι κριμα να γινομαστε αριθμοι για αυτο μεγαλη προσοχη.

Συλληπητηρια για τον φιλο σου:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κριμα το παιδι ρε π.. μου.μονο 19 χρονων?συλληπητηρια στους γονεις.

τον φανταρο τον γελοιο τον πιασανε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κριμα το παλικαρακι...

Που κολλανε ολα αυτα τωρα...το παιδι δεν φορουσε κρανος,αυτο αναιρει ολα τα αλλα!!!

ΟΧΙ φίλε μου. ΔΕΝ αναιρεί όλα τα άλλα!

Διότι ότι ο φαντάρος τον εγκατέλειψε ενώ ίσως μπορούσε να τον βοηθήσει είναι θέμα παιδείας.

Διότι ο φίλος που έπαθε το ατύχημα -και εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη- ίσως φορούσε το κράνος αν κάποιος είχε περάσει από τα ρημαδιασμένα σχολεία μας και τους είχε δείξει σε ένα βίντεο τι ακριβώς συμβαίνει σε ατυχήματα που δεν φοράμε κράνος...

Διότι αν η τροχαία κοίταζε να βοηθάει πραγματικά αντί να κόβει κλήσεις ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Διότι σε ΚΑΘΕ ελληνική οικογένεια -το λέω και τρομάζω- αντιστοιχεί κάποιο οδικό ατύχημα με τουλάχιστον τραυματισμό: Σε αυτό δεν αρκεί να απαντάμε με το "αν φορούσε κράνος θα ζούσε".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα