hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 :( συλλυπητηρια :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Γαμω γαμω ΓΑΜΩ!!! :( :( Ζωη στους δικους του να τον θυμουντε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 ΣΚΑΤΑ. Γαμω την ελλαδα μου. Γαμω το κρατος μου Ειμαστε η πρωτη χωρα στην ευρωπη στα τροχαια και ολο λεμε λεμε κ δεν κανουμε τιποτα Ποσα παιδια ακομα γαμωτο πρεπει να πανε για να γινει κατι? Τι να πω δεν ξερω Κουραγιο στους δικους του και τον αδελφο του πανω απ ολα. Δεν ξεπερνιεται ποτε κατι τετιο. Ας κρατησουν στο μυαλο τους οτι αν υπαρχει κατι μετα θανατον μονο καλυτερο μπορει να ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Πέρασε στην αιωνιότητα. Δεν έχω άλλα λόγια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
749 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Την Κυριακη πεθανε και ενας φιλος μου οδηγωντας αυτοκινητο,βεβαια η διαφορα τους ηταν οτι εκεινος εφταιγε :( αφου οντας 17 ετρεχε με το αυτοκινητο της αδερφης του.Εδω λενε οτι προσπαθησε να προσπερασει ενα αλλο αυτοκινητο τη στιγμη που στο αντιθετο ερχοταν ενα αλλο,για να μην τρακαρει μετωπικα χτυπησε σε μια μαντρα ή κολωνα δε ξερω ακριβως,ηταν για ενα μηνα περιπου στην εντατικη οπου και αφησε την τελευταια του πνοη την Κυριακη! Δυστυχως λιγοι προσεχουν και παιρνουν μετρα ασφαλειας,ειναι ομως πολυ αδικο και ασχημο να εισαι θυμα οπως ο φιλος του Σταυρου,τουλαχιστον ο δικος μου εφταγε εξ'ολοκληρου! Κριμα και για τους δυο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 :( R.I.P. Δεν προλαβε να ζησει τιποτα το παλικαρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Todoras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Κριμα μονο 19 χρονο παιδι. Κουραγιο στους δικους του. R.I.P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Κρίμα ρε παιδιά.... Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Ειδικά οι δικοί του που να την βρούνε τη δύναμη ρ παιδιά?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 19 χρονών..!! Σφίχτηκε το στομάχι μου.. 19 είμαι και εγώ.. Πω ρε φίλε.. Αφού το είχε το γαμημένο μαζί του, το είχε.. Συλλυπητήρια Σταύρο.. Και κουράγιο κυρίως σε οικογένεια, αλλά και γνωστούς και φίλους.. Τι να πω.. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panitos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 συλληπητηρια στην οικογενεια και δυναμη...πραγματικα δε ξερω τι να πω και τι να γραψω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Κριμα... στην εντατικη που ειναι ο χελωνας, προχθες εφυγε τελικα ενα παιδι 17 χρονων απο ατυχημα με μηχανακι... ποναει η καρδια σου ρε παιδι μου με αυτα. Ο θεος να το αναπαυσει το παιδι κ να φυλαει εμας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2009 Κριμα... στην εντατικη που ειναι ο χελωνας, προχθες εφυγε τελικα ενα παιδι 17 χρονων απο ατυχημα με μηχανακι... ποναει η καρδια σου ρε παιδι μου με αυτα. Ο θεος να το αναπαυσει το παιδι κ να φυλαει εμας... 17;;; Σαν να λέμε ένα χρόνο μεγαλύτερος απο μένα... Πολύ σοκαριστικό και άδικο πάντως... :/ :/ :/ Ας είναι ελαφρύ το χώμα για το παληκάρι... Όταν ακούω τέτοια περιστατικά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά το αν θα πρέπει να πάρω μηχανή ή όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2009 R.I.P 19 ΧΡΟΝΩΝ ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2009 Γιατί ρε παιδιά το κράνος στο χέρι γαμώτο; Τα βλέπουμε κάθε μέρα μέσα στην πόλη, θα τα βλέπουμε και στα ταξίδια; Κρίμα το παιδί.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2009 συλληπητηρια στην οικογενεια..... κουραγιο..... απιστευτο ειναι ρε γαμω το δεν εζησε τπτ.... ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.... που ουτε καλα καλα 18 δεν εγινε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2009 συλληπητιρια φιλε ελπιζω να τον πιασουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Απορώ που κανένας (αλλά που να βρει το κουράγιο μετά από τραγικά γεγονότα...) δεν αρπάζει τους μέχρι σήμερα αρμοδίους υπουργούς, τροχαίους, πολιτικούς κλπ κλπ! Με χάλια δρόμους, ανύπαρκτη αστυνόμευση, διπλώματα που βγαίνουν με λάδωμα, ανύπαρκτα διαζώματα, ανύπαρκτη παιδεία, χάλια άσφαλτο κλπ κλπ κλπ κλπ τι περιμένετε; Πως να μην συμβούν τα χειρότερα; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2009 από τον fonzareli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κριμα το παλικαρακι... Απορώ που κανένας (αλλά που να βρει το κουράγιο μετά από τραγικά γεγονότα...) δεν αρπάζει τους μέχρι σήμερα αρμοδίους υπουργούς, τροχαίους, πολιτικούς κλπ κλπ! Με χάλια δρόμους, ανύπαρκτη αστυνόμευση, διπλώματα που βγαίνουν με λάδωμα, ανύπαρκτα διαζώματα, ανύπαρκτη παιδεία, χάλια άσφαλτο κλπ κλπ κλπ κλπ τι περιμένετε; Πως να μην συμβούν τα χειρότερα; Που κολλανε ολα αυτα τωρα...το παιδι δεν φορουσε κρανος,αυτο αναιρει ολα τα αλλα!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2009 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 RIP Πραγματικα κριμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 Συλληπητήρια, προσφάτως έχασα ένα καλό μου φίλο και σε καταλαβαίνω, κανείς δε θα θελε να ναι στη θέση των δικών του...κρίμα.,.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 Κριμα ενας ακομα οπως εχει πει ενας φιλος ειναι κριμα να γινομαστε αριθμοι για αυτο μεγαλη προσοχη. Συλληπητηρια για τον φιλο σου:( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 κριμα το παιδι ρε π.. μου.μονο 19 χρονων?συλληπητηρια στους γονεις. τον φανταρο τον γελοιο τον πιασανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2009 Κριμα το παλικαρακι... Που κολλανε ολα αυτα τωρα...το παιδι δεν φορουσε κρανος,αυτο αναιρει ολα τα αλλα!!! ΟΧΙ φίλε μου. ΔΕΝ αναιρεί όλα τα άλλα! Διότι ότι ο φαντάρος τον εγκατέλειψε ενώ ίσως μπορούσε να τον βοηθήσει είναι θέμα παιδείας. Διότι ο φίλος που έπαθε το ατύχημα -και εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη- ίσως φορούσε το κράνος αν κάποιος είχε περάσει από τα ρημαδιασμένα σχολεία μας και τους είχε δείξει σε ένα βίντεο τι ακριβώς συμβαίνει σε ατυχήματα που δεν φοράμε κράνος... Διότι αν η τροχαία κοίταζε να βοηθάει πραγματικά αντί να κόβει κλήσεις ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Διότι σε ΚΑΘΕ ελληνική οικογένεια -το λέω και τρομάζω- αντιστοιχεί κάποιο οδικό ατύχημα με τουλάχιστον τραυματισμό: Σε αυτό δεν αρκεί να απαντάμε με το "αν φορούσε κράνος θα ζούσε". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες