Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα καταρχάς.. Προχθές το απόγευμα περίπου στις 5η ώρα ένας φίλος μου κινούνταν προς την Ελευσίνα με ένα Innova(Νομίζω) και ο βλάκας σε δρόμο ταχείας ήταν με το κράνος στο χέρι... αποτέλεσμα? Πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο π το όδηγαγε ένας φαντάρος με άδεια απ ότι μάθαμε, τον χτύπησε θανάσιμα και τον παράτησε εκεί αφού έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ο φίλος μου λεγόταν Κώστας και ήταν 19χρόνων.. Δεν ξέρω αν πέθανε ακαριαία ή αν θα κατάφερνε να ζήσει έαν δεν τον παράταγαν αλλά έγινε.! 19χρονών γαμώτο.! 19..! Χθες παρευρεθήκαμε όλοι στο Νεκροταφείο Σχιστού μεταξύ Κερατσίνι&Ελευσίνας για την κηδεία του.. Τα λόγια για κηδείες είναι περιττά άλλωστε οι πιο πολλοί το γνωρίζεται το συναίσθημα αυτό..! Περαστικά στον φίλο και αδελφό του Μάρκο και στην οικογένεια του .. Αυτά απ μένα, ελπίζω να μην σας τσάκισα συναισθηματικά αλλά είχα την ανάγκη να τα γράψω.! Φιλικά Σταύρος.! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2009 από τον Stavrosqq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Ωχχχχ!!!!!!!!! Όταν ακούω ανατριχιάζω... Μόνο 19 χρονών;;; Ας είναι ελαφρύ το χώμα, και κουράγιο στους δικούς του... :/ :/ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 19 χρονων.............τίποτα δεν πρόλαβε να πάρει απο τη ζωή......γμτ...........Να τον θυμάστε με αγάπη Σταύρε! Δύναμη στους δικούς του ευχομαι..... 19 χρονων............ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥς ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ......... Άστο....δεν θα εκνευριστώ σήμερα.....αρκετά με στενοχόρησε ο χαμός του πιτσιρικά..... :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Τι να πω Σταύρο, συλλυπητήρια και 1000 κρίμα. Το παιδί έφυγε, να προσέξεις τον εαυτό σου και την οικογένειά του τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Ωχ ρε γμτ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Ο αδελφός του και ο πατέρας του πήδηξαν στον τάφο και έλεγαν θάψτε με μαζί.. Εκεί τα παιξα στην κυριολεξία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Συλλυπητήρια.. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει τον πιτσιρικά... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) συλλυπητηρια...ας ειναι καλα εκει που ειναι... ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥς ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ......... προσεξτε καλα τι λεει ο δαιμωνας παιδια και ας προσπαθουμε ολοι μας (οποια και αν ειναι η αποψη μας) να στηριζουμε τα αυτονοητα. -_- Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2009 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 :( R.I.P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 :( Δύναμη στους δικούς του και ας είναι ελαφρύ το χώμα του... Δυστυχός φίλε δαίμωνα τώρα που κάνει ζέστη βλέπω όλο και πιο πολλούς ακράνοτους όλων των ηλικιών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δεν χωρανε λογια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 ....πω ρε φιλε! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 :( κουραγιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 R.I.P το παληκαρι..κριμα.. :( P.S Τον αλλον που τον χτυπησε τον βρηκατε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Μόλις 19.. Κρίμα κι αδικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Κουράγιο στους δικούς του.. κρίμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω σε τέτοιες περιπτώσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Nα το εχει καλα ο Θεος το παιδι και να δωσει κουραγιο στους δικους του.Το κωλοκρανος σωζει ζωες ρε.Καταλαβετε το επιτελους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VAGBOF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Λυπάμε φίλε, πραγματικά, επειδή το έχω ζήσει και ξέρω ότι πονάει πολύ και για καιρό. Συμβουλή, την ώρα που οδηγάς προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι....είναι επικύνδινο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 OXI ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Κριμα το παληκαρι πραγματικα.. Και ειναι στην ηλικια μου :( :( Καλη δυναμη σε ολους αυτο μονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 RIP :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) κρίμα, τι να πει κανεις; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2009 από τον ypopsifios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 κρίμα , ακόμη ένα νέο παλικάρι στη μεγάλη λίστα των "απων" στο απουσιολόγιο της ζωής ΚΡΑΝΟΣ παιδιά ,πάντα κράνος στο κεφάλι μας ας μην το ξεχνάμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis DT 200 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες