streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σε λιγο καιρο παιδια θα βγω στην γυρα για την αγορα της πρωτης μου μηχανης, αλλα πριν την αγορασω θελω να αγορασω πρωτα τον εξοπολισμο. Αρχικα λοιπον διαθετω 800 ευρω, για την αγορα του. Το κρανος που εχω αποφασισει να αγορασω ειναι το shoei xr1000. Νομιζω πως ειναι καλη επιλογη. Αν βεβαια εχετε καποιο πιο καλο να μου προτεινεται, ευπροσδεκτο. Αυτο που με ενδιαφερει για το κρανος ειναι να ειναι οσο το δυνατον πιο αθορυβο μιας και ενδιαφερομαι για ταξιδι. Και για την αγορα του διαθετω μεχρι 500 ευρω. Αυτο που ψαχνω βασικα ειναι μπουφαν και γαντια με κανα 300αρι ευρω. Θελω να ειναι αδιαβροχα καλοκαιρινα, οσο το δυνατον πιο καλης ποιοτητας. Με ενδιαφερει προτιστως η ασφαλεια, γι΄αυτο παιδια θα ηθελα καλη ποιοτητα οπως ειπα. Βοηθηστε παιδια, και πειτε και κανα καταστημα στην Αθηνα με καλες τιμες και ας ειναι και αποθηκη. Ακουω προτασεις λοιπον! Ευχαριστω εκ τω προτερων! Οφειλω να ευχαριστησω τελος ολα τα παιδια του φορουμ, γιατι εμαθα απο εσας οτι πρωτα ειναι η ασφαλεια! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2009 από τον streetakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Κανεις ρε παιδια? Για πειτε τιποτα. Ακουω προτασεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Κρανάκι για κοίτα και για AGV stealth και καλό και φθηνότερο, όσο για μποφανάκι πετάξου μέχρι το στοκ της Dainese στη Βουλιαγμένης ή το motomarket Συγγρού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γνώμη μου καλοκαιρινό μπουφάν και αδιάβροχο δεν πάνε μαζί. Πάρε ένα καλό καλοκαιρινό ΔΙΑΤΡΙΤΟ για να μην σκας και ένα αδιάβροχο των 20 ευρώ αν σε πιάσει μπόρα. Για μπουφάν συστίνω Dainese, έχουν τα καλύτερα προστατευτικά στα καλοκαιρινά αλλά είναι ακριβά. Γάντια πάρε όποια καλοκαιρινά σου κάνουν που να έχουν ενύσχυση στα δάχτυλα (αν σου πεταχτεί ο κουτάκιας και πέσεις στα φρένα και τελικά τρακάρεις τα χέρια σου θα είναι πάνω στο τιμώνι για ευνόητους λόγους και θα χτυπήσεις). Για γάντια συστίνω Richa ή Colori. Dainese μπουφάν παίζουν στα 200ευρώ+προστασία πλάτης (wave g2) άλλα 80, γάντια κάνουν από 20 μέχρι 50 ευρώ, παραπάνω για καλοκαιρινά δεν θα έδινα γιατί θέλουν και συχνό πλύσιμο. Το κράνος που λες είναι κορυφαίο και αθόρυβο, αν θες μπορείς να περιμένεις μέχρι να κυκλοφορίσει ο αντικαταστάτης του XR-1000 το Σεπτέμβρη. Τότε ή πάρε το καινούριο (λέγεται "κάτι"-1100 ) ή το XR-1000 που λογικά θα έχει φτηνήνει αρκετά. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2009 από τον Ellessar_GR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Καταρχήν πες μας τι είδους μηχανή σε ενδιαφέρει για να σου πούμε και ανάλογα για τον εξοπλισμό.. Άλλον εξοπλισμό αν πάρεις παπί και άλλον αν πάρεις Hayabusa... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Το ότι βέβαια θα πάρεις καλοκαιρινό εξοπλισμό συμαίνει ότι σε 2-3 μήνες θα πρέπει να τα ξανασκάσεις για τον χειμερινό. Έχε και αυτό στο μυαλό σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Παιδια εχετε δικιο! Βασικα θελω να αγορασω την Kawasaki er6f την παλια! Και με ενδιαφερουν τα ταξιδια! Διαθετω λοιπον 500 για κρανος το οποιο θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο αθορυβο και 400 για γαντια και μπουφαν! Πιο καλα να μην ειναι καλοκαιρινα τωρα που το σκευτομαι αλλα να ειναι αδιαβροχα σιγουρα, λεω να μην ειναι καλοκαιρινα γιατι αν ταξιδυω βραδυ θα αρχισω να κρυωνω! Ακουω λοιπον παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/74162.asp Σκευτομαι αυτο! Τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Ε παιδια? Καμια αλλη προταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adagio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Πολυ καλο φιλε το jacket. Ξερεις μηπως τιμη πανω κατω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Πολυ καλο φιλε το jacket. Ξερεις μηπως τιμη πανω κατω? Για το συγκεκριμενο 400 ευρω φιλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Τσέκαρε διάφορα αδερφέ. Εγώ έχω colori χειμερινό και καλοκαιρίνο, και είμαι 100% ευχαριστημένος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Γιωργο το οτι θα τσεκαρω θα τσεκαρω! Απλα σκεφτηκα οτι μιας και ειστε πιο εμπειροι απο εμενα σιγουρα θα μου λεγατε δυο τρεις τυπους για να περιοριζα την αναζητηση. Σιγουρα δεν εχω εμπειρια και φοβαμαι μην αγορασω κανενα δευτερο και το χρυσοπληρωσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Αν βρεις Icon στην Αθήνα είναι πολύ ξεχωριστά σχεδιαστικά και κορυφαίας ποιοότητας...αλλιώς μόνο μέσω διαδικτύου. Εγώ έχω το Icon Arc : http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/3...ARC-Jacket.aspx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Γιωργο το οτι θα τσεκαρω θα τσεκαρω! Απλα σκεφτηκα οτι μιας και ειστε πιο εμπειροι απο εμενα σιγουρα θα μου λεγατε δυο τρεις τυπους για να περιοριζα την αναζητηση. Σιγουρα δεν εχω εμπειρια και φοβαμαι μην αγορασω κανενα δευτερο και το χρυσοπληρωσω! Τσέκαρε κι εδώ: www.coloriposto.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Αν βρεις Icon στην Αθήνα είναι πολύ ξεχωριστά σχεδιαστικά και κορυφαίας ποιοότητας...αλλιώς μόνο μέσω διαδικτύου. Εγώ έχω το Icon Arc : http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/3...ARC-Jacket.aspx Θα την ψαξω κα αυτη την μαρκα φιλε μου. Σ΄ευχαριστω :) Κανενα γαντακι παιδια? Για πειτε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Κανενα γαντακι παιδια? Για πειτε! :) Αυτά έχω εγώ http://www.motorshop.gr/website/product_in...products_id=828 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Για μπουφανάκι προτείνω : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Alpinestars...bayphotohosting Και για γαντάκι: http://global.ebay.com/ALPINESTARS_SMX-2_A...0419321545/item καλοκαιρινά πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2009 Σας ευχαριστω παιδια. Αν βεβαια καποιος αλλος εχει καμια αναλογη εμπειρια στο θεμα, ας βοηθησει. Σας ευχαριστω και παλι για την ανταποκριση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες