ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν εχει γουστο η καγκουρια φοροντας κρανος... Η εισαι καγκουρας η δεν εισαι :D :D Φιλαρακι το burn out δεν ειναι ο μονος τροπος διασκεδασης εμενα το τελευταιο πραγμα π μ ερχεται να κανω με χιλιαρα (αν και τα περισσοτερα θελω να τα κανω με το ZZR1400 :P) ειναι το burn out. Ελπιζω μολις τελειωσες την καγκουρια να το φορεσες το κρανακι ε? :bash: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2009 από τον ilio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ θα τα ειχα λιωσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 εισαι ωραιος φιλαρακο!!μονο προσεχε στους δρομους και σε παρακαλω φορα παντα κρανος.τα μου!!!εισαι γλυκας!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 Τα σπασες φίλος, μπράβο που γουστάρεις με το παπί. Με μεγάλη θα τρελαθείς τελείως. Φόρα όμως το κρανάκι, ακόμα και στο burnout. Αν σου φύγει θα πονέσεις. Περιμένω πως και πως να αλλάξω τα λαστιχάκια μου. Τόσα λεφτά δίνουμε, να μην τα χαρούμε λίγο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2009 τα μου!!!εισαι γλυκας!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 δυστιχος καποιοι γεννηθικαν 45 χρονων και με 150.000χιλιομετρα ιστορια με cb...... χωρις να εχουν περασει παιδικα χρονια για αυτους λογικο να κοροιδευουν ετσι,αφου ποτε δεν το εζησαν.... :D αστους να λενε φιλαρακι,κανε την τρελα σου....προσεχε ομως παντα,γιατι δεν εισαι μονος σε αυτη τη ζωη...... -_- ολοι τα εχουν κανει....εδω τα gs τα λιωνουν στη σουζα....!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 αρκει αυτά που καις να τα πληρώνεις εσυ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Μαζι με το λαστιχο καις και το μηχανακι λιγο...ε?ε?ε?ε? :lol: :P :P :P ωραιος και ειδικα αν γινετε σε ελενχομενο περιβαλλον.... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 :punk: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Στην μανα σου το ειπες?? :P :lol: Πλακα κανω φυσικα καλα εκανες αλλα να προσεχεις και εμεις στα νοιατα μας burnout μπορει να μην καναμε αλλα ολο και καποια καγκουρια καναμε με τα παπακια Αλλα δεν ειχαμε τα φορουμ να μας κραξουνε σοβαροι μοτοσυκλετιστες :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2009 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Οριστε και τα 1000αρια .......που και που καιμε και κανα λαστιχο και εμεις.... :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
749 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Ειμαστε γαματοι εμεις εδω μεσα,δεν μπορειτε να πειτε,στην αρχη ο φιλος εφαγε το κραξιμο της ζωης του και μετα τον καναμε θεο! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τι σου προσφερει ενα burnout εκτος απο πεταμα χρηματων στην ασφαλτο!!! Εγω προτιμω να δω τις ανοχες/κλισεις του ελαστικου μου σε πιστα(τουλαχιστον φαγωνεται ομοιομορφα και οχι μια και εξω)...αυτο το TRACKMONDAY στην Θεσσαλονικη εδω μου εχει κατσει...περιμενω Cordura παντελονακι και βουρ μεσααα να στριψουμε... Ε???Αγαπητε Multijohn!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 Δεν προσφερει τιποτα, οπως πολλα πραγματα στην ζωη. Αλλα γουσταρουμε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2009 οχι ρε φιλε!!!τρελο lol!!! :lol: Δεν προσφερει τιποτα, οπως πολλα πραγματα στην ζωη. Αλλα γουσταρουμε B) ...and that's a fact οπως λεει και ο liz!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Να τρώς το φαί σου!!!! Τί γάμπα είναι αυτή βρέ !?!?!?! Δέν έχει κρέας πάνω !!!! Όσο για το λάστιχο δεν μου λέει τίποτα! Θα προτιμούσα βιντεάκι να μπαίνεις τάπα σε κανένα στροφιλίκι και να ξύνεις μαρσπιέδες! ΕΝΝΟΕΙΤΕ με τόν εξοπλισμό που φοράς και τώρα! Χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν και εννοείτε με κοντό παντελονάκι! Για ακόμα καλύτερα κάνε το και στο αντίθετο ρεύμα, βράδυ και με κλειστά τα φώτα!!! Εκεί να δείς μαγκιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Να τρώς το φαί σου!!!! Τί γάμπα είναι αυτή βρέ !?!?!?! Δέν έχει κρέας πάνω !!!! Όσο για το λάστιχο δεν μου λέει τίποτα! Θα προτιμούσα βιντεάκι να μπαίνεις τάπα σε κανένα στροφιλίκι και να ξύνεις μαρσπιέδες! ΕΝΝΟΕΙΤΕ με τόν εξοπλισμό που φοράς και τώρα! Χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν και εννοείτε με κοντό παντελονάκι! Για ακόμα καλύτερα κάνε το και στο αντίθετο ρεύμα, βράδυ και με κλειστά τα φώτα!!! Εκεί να δείς μαγκιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με κάληψες πλήρως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Να τρώς το φαί σου!!!! Τί γάμπα είναι αυτή βρέ !?!?!?! Δέν έχει κρέας πάνω !!!! Όσο για το λάστιχο δεν μου λέει τίποτα! Θα προτιμούσα βιντεάκι να μπαίνεις τάπα σε κανένα στροφιλίκι και να ξύνεις μαρσπιέδες! ΕΝΝΟΕΙΤΕ με τόν εξοπλισμό που φοράς και τώρα! Χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν και εννοείτε με κοντό παντελονάκι! Για ακόμα καλύτερα κάνε το και στο αντίθετο ρεύμα, βράδυ και με κλειστά τα φώτα!!! Εκεί να δείς μαγκιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλας εσυ ρε αρχικαγκουρα με το μονιμο κρανος για κεφαλι?? :P Χαθηκαμε.... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Φίλε αφού σε φτιάχνει αυτό εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Πάντως αν θες την γνώμη μου κακώς δεν φορούσες κρανάκι όσο και αν πιστεύεις οτι δεν λέει... Ένα καλό μουράτο κρανάκι λέει πολύ περισσότερο από την ακρανιά Αν όλα αυτά πάντως γίνανε σε ελεγχόμενο χώρο τότε ΟΚ - δικαίωμά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r1 pilot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 οταν μεγαλωσεις και παρεις 1000αρι το μονο που δεν θα σε νοιαζει ειναι το burnout,αν και αυτο ειναι θεμα του καθενως,εμενα με φτιαχνει για παραδηγμα να χαλαω τα γαντια μου ακουμποντας τα στην πισσα οταν σριβω.ειναι θεμα γουστου.το κρανος ομως ειναι απαρετιτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 οταν μεγαλωσεις και παρεις 1000αρι το μονο που δεν θα σε νοιαζει ειναι το burnout,αν και αυτο ειναι θεμα του καθενως,εμενα με φτιαχνει για παραδηγμα να χαλαω τα γαντια μου ακουμποντας τα στην πισσα οταν σριβω.ειναι θεμα γουστου.το κρανος ομως ειναι απαρετιτο τα γαντια σου? ουαου........................ εγω μεχρι αγκωνα ηξερα................................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 τα γαντια σου? ουαου........................ εγω μεχρι αγκωνα ηξερα................................. :lol: Εσυ εχεις μεινει πισω...δες κανα αγωνα να μαθεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τι σου προσφερει ενα burnout εκτος απο πεταμα χρηματων στην ασφαλτο!!! Εγω προτιμω να δω τις ανοχες/κλισεις του ελαστικου μου σε πιστα(τουλαχιστον φαγωνεται ομοιομορφα και οχι μια και εξω)...αυτο το TRACKMONDAY στην Θεσσαλονικη εδω μου εχει κατσει...περιμενω Cordura παντελονακι και βουρ μεσααα να στριψουμε... Ε???Αγαπητε Multijohn!!! Mέσα!!!Θα έρθω με τον πάπιο για συμπαράσταση.Θα σπάσουμε τα χρονόμετρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 φορα και κανα κρανος ο διαολος εχει πολλα ποδαρια Μύθος..... μόνο 2 έχει .....Το τρίτο που είδες δεν ήτανε πόδι..... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες