Jump to content
Sign in to follow this  
Punisher

BURNOUT

Recommended Posts

Δεν εχει γουστο η καγκουρια φοροντας κρανος...

Η εισαι καγκουρας η δεν εισαι :D :D

Φιλαρακι το burn out δεν ειναι ο μονος τροπος διασκεδασης εμενα το τελευταιο πραγμα π μ ερχεται να κανω με χιλιαρα (αν και τα περισσοτερα θελω να τα κανω με το ZZR1400 :P) ειναι το burn out.

Ελπιζω μολις τελειωσες την καγκουρια να το φορεσες το κρανακι ε? :aggressive::bash: :bash:

Τροποποιήθηκε από τον ilio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εισαι ωραιος φιλαρακο!!μονο προσεχε στους δρομους και σε παρακαλω φορα παντα κρανος.τα :respekt: μου!!!εισαι γλυκας!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σπασες φίλος, μπράβο που γουστάρεις με το παπί. Με μεγάλη θα τρελαθείς τελείως.

Φόρα όμως το κρανάκι, ακόμα και στο burnout. Αν σου φύγει θα πονέσεις.

Περιμένω πως και πως να αλλάξω τα λαστιχάκια μου. Τόσα λεφτά δίνουμε, να μην τα χαρούμε λίγο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gay_post.jpg

δυστιχος καποιοι γεννηθικαν 45 χρονων και με 150.000χιλιομετρα ιστορια με cb...... χωρις να εχουν περασει παιδικα χρονια για αυτους λογικο να κοροιδευουν ετσι,αφου ποτε δεν το εζησαν.... :D

αστους να λενε φιλαρακι,κανε την τρελα σου....προσεχε ομως παντα,γιατι δεν εισαι μονος σε αυτη τη ζωη...... -_- ολοι τα εχουν κανει....εδω τα gs τα λιωνουν στη σουζα....!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαζι με το λαστιχο καις και το μηχανακι λιγο...ε?ε?ε?ε?

:lol: :P :P :P ωραιος και ειδικα αν γινετε σε ελενχομενο περιβαλλον.... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην μανα σου το ειπες?? :P :lol:

Πλακα κανω φυσικα καλα εκανες αλλα να προσεχεις και εμεις στα νοιατα μας burnout μπορει να μην καναμε αλλα ολο και καποια καγκουρια καναμε με τα παπακια :rolleyes:

Αλλα δεν ειχαμε τα φορουμ να μας κραξουνε σοβαροι μοτοσυκλετιστες :P

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οριστε και τα 1000αρια .......που και που καιμε και κανα λαστιχο και εμεις.... :P :P :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαστε γαματοι εμεις εδω μεσα,δεν μπορειτε να πειτε,στην αρχη ο φιλος εφαγε το κραξιμο της ζωης του και μετα τον καναμε θεο! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τι σου προσφερει ενα burnout εκτος απο πεταμα χρηματων στην ασφαλτο!!!

Εγω προτιμω να δω τις ανοχες/κλισεις του ελαστικου μου σε πιστα(τουλαχιστον φαγωνεται ομοιομορφα και οχι μια και εξω)...αυτο το TRACKMONDAY στην Θεσσαλονικη εδω μου εχει κατσει...περιμενω Cordura παντελονακι και βουρ μεσααα να στριψουμε...

Ε???Αγαπητε Multijohn!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gay_post.jpg

οχι ρε φιλε!!!τρελο lol!!! :lol:

Δεν προσφερει τιποτα, οπως πολλα πραγματα στην ζωη.

Αλλα γουσταρουμε B)

...and that's a fact οπως λεει και ο liz!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τρώς το φαί σου!!!! Τί γάμπα είναι αυτή βρέ !?!?!?! Δέν έχει κρέας πάνω !!!! Όσο για το λάστιχο δεν μου λέει τίποτα! Θα προτιμούσα βιντεάκι να μπαίνεις τάπα σε κανένα στροφιλίκι και να ξύνεις μαρσπιέδες! ΕΝΝΟΕΙΤΕ με τόν εξοπλισμό που φοράς και τώρα! Χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν και εννοείτε με κοντό παντελονάκι! Για ακόμα καλύτερα κάνε το και στο αντίθετο ρεύμα, βράδυ και με κλειστά τα φώτα!!! Εκεί να δείς μαγκιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να τρώς το φαί σου!!!! Τί γάμπα είναι αυτή βρέ !?!?!?! Δέν έχει κρέας πάνω !!!! Όσο για το λάστιχο δεν μου λέει τίποτα! Θα προτιμούσα βιντεάκι να μπαίνεις τάπα σε κανένα στροφιλίκι και να ξύνεις μαρσπιέδες! ΕΝΝΟΕΙΤΕ με τόν εξοπλισμό που φοράς και τώρα! Χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν και εννοείτε με κοντό παντελονάκι! Για ακόμα καλύτερα κάνε το και στο αντίθετο ρεύμα, βράδυ και με κλειστά τα φώτα!!! Εκεί να δείς μαγκιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με κάληψες πλήρως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλας εσυ ρε αρχικαγκουρα με το μονιμο κρανος για κεφαλι?? :P

Χαθηκαμε.... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε αφού σε φτιάχνει αυτό εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Πάντως αν θες την γνώμη μου κακώς δεν φορούσες κρανάκι όσο και αν πιστεύεις οτι δεν λέει...

Ένα καλό μουράτο κρανάκι λέει πολύ περισσότερο από την ακρανιά :_rock-on:

Αν όλα αυτά πάντως γίνανε σε ελεγχόμενο χώρο τότε ΟΚ - δικαίωμά σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν μεγαλωσεις και παρεις 1000αρι το μονο που δεν θα σε νοιαζει ειναι το burnout,αν και αυτο ειναι θεμα του καθενως,εμενα με φτιαχνει για παραδηγμα να χαλαω τα γαντια μου ακουμποντας τα στην πισσα οταν σριβω.ειναι θεμα γουστου.το κρανος ομως ειναι απαρετιτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οταν μεγαλωσεις και παρεις 1000αρι το μονο που δεν θα σε νοιαζει ειναι το burnout,αν και αυτο ειναι θεμα του καθενως,εμενα με φτιαχνει για παραδηγμα να χαλαω τα γαντια μου ακουμποντας τα στην πισσα οταν σριβω.ειναι θεμα γουστου.το κρανος ομως ειναι απαρετιτο

τα γαντια σου? ουαου........................

εγω μεχρι αγκωνα ηξερα.................................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα γαντια σου? ουαου........................

εγω μεχρι αγκωνα ηξερα.................................

:lol:

Εσυ εχεις μεινει πισω...δες κανα αγωνα να μαθεις.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τι σου προσφερει ενα burnout εκτος απο πεταμα χρηματων στην ασφαλτο!!!

Εγω προτιμω να δω τις ανοχες/κλισεις του ελαστικου μου σε πιστα(τουλαχιστον φαγωνεται ομοιομορφα και οχι μια και εξω)...αυτο το TRACKMONDAY στην Θεσσαλονικη εδω μου εχει κατσει...περιμενω Cordura παντελονακι και βουρ μεσααα να στριψουμε...

Ε???Αγαπητε Multijohn!!!

Mέσα!!!Θα έρθω με τον πάπιο για συμπαράσταση.Θα σπάσουμε τα χρονόμετρα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
φορα και κανα κρανος ο διαολος εχει πολλα ποδαρια

Μύθος..... μόνο 2 έχει .....Το τρίτο που είδες δεν ήτανε πόδι..... :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα