Jump to content

Recommended Posts

ωχ....θελω κ εγω τετοια..σαν αυτη που ειχε ο μπαρμπας με τις ζαντες..πολυ μεταλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικα τα καταφερα, μπορεσα να συνδεθω.... ειχα προβλημα με το PC.

Φιλε BlackAdder εψαξα τα link που παραθετεις και μπορω να πω οτι εχασα τον υπνο μου.(Θελω, θελω, θελω..... :blink: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άστα να πάνε, εγώ κάθε βδομάδα είμαι στο ταχυδρομίο και παραλαμβάνω δέματα...

Το επόμενο "δωράκι" είναι ένα σέτ μονόσελα :mB_kalo_e:

και έπεται συνέχεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BlackAdder έχεις υπόψη σου αυτό το μαγαζί; http://royalmotorcycle.com/

Για να μην πάρω κανένα στο λαιμό μου είμαστε ακόμα σε διερεύνηση με το συγκεκριμενο μαγαζι γι'άυτο ρωταω.

Πάντως πρεπει να πω σε επικοινωνία που ειχαμε οι τιμες τους ειναι αστα να πανε, 22lt ντεπόζιτο με πλαγιο καπακι 125$ ναι, ναι, δολαρια και το χρωμιομενο 150$ παλι σε δολαρια.

Και παλι ομως με αυτες τις τιμες κολαω να παραγγειλω. Περιμενουμε με τον φιλο που εχει και εκεινος Enfield να μας δωσει τελικη τιμη με τα μεταφορικα για μια μικρη λίστα που καναμε, ετσι ωστε αν τα παραγγειλουμε τελικα να επιβεβαιώσουμε την αξιοπιστία του μαγαζιου παίζοντας λιγα χρηματα για χάσιμο, σε περίπτωση που ειναι αναξιόπιστος. Θα δουμε..........

Θα σας κρατήσω ενήμερους για οτι νεότερο.

Τροποποιήθηκε από τον bbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α.... και για να μην ξεχνιόμαστε αυτή την Enfield θα ήθελα εγώ.....να ξαναβγάλουν....αλλά που οι Ινδοι ουτε το δικυλινδρο δεν σκέπτονται αυτό θα κανουν;....

Αχ...

Να με συμπαθάτε αλλα η καινούργια δεν με ενθουσίασε. :)

post-640-1236646963_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον bbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω δεί, αλλά επειδή δεν είχε τιμές και δεν ήταν online οι παραγγελίες του, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

Βέβαια έχει κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά χαίρεται!!!Θέλω πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι να πάρω την bullet 350 αλλά πρώτη φορά ακούω από εσάς ότι βγήκε καινούρια!!!!Υπάρχει στη Καλλιρόης και πόσο κοστίζει και κυβισμός????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η classic bullet είναι 500cc, θα τη φέρουν στην αντιπροσωπεία αυτές τις μέρες.

Το κόστος απ'ότι ξέρω θα είναι 5.500€ - 6.000€ αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο.

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις την 350 καινούρια μη το κάνεις, δες την classic πρώτα και μετά μάζεψε τα υπόλοιπα, δεν συγκρίνονται... απλά...

Προς το παρόν πάρε μια γεύση εδώ:

http://www.royalenfield.com/bullet-classic...letclassic.html

post-9288-1236678722_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον BlackAdder

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συνεχιστεί κανονικά όμως η παραγωγή και της 350 και της 500???Γιατι η 500 κάνει 5500 νομίζω.Και αυτή θα κάνει πάλι 5500??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω να συνεχιστεί γιατί δεν πιάνει τις προδιαγραφές για τους ρύπους που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα πωλείται ότι υπάρχει σε stock.

Το Classic Bullet στην ουσία θα είναι η μοτοσυκλέτα εξαγωγής για την enfield απο εδώ και στο εξής.

Στην Ινδία που δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς θα συνεχίσουν να βγαίνουν τα παλιά μοντέλα και το classic δεν θα πωλείται καθόλου για το άμεσο μέλλον τουλάχιστον εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι από ότι είδα και στο site τους έλεγε μόνο για τις χώρες της Ευρώπης!!!Αν μάθεις τελικά τιμή ενημέρωσέ μας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
BlackAdder έχεις υπόψη σου αυτό το μαγαζί; http://royalmotorcycle.com/

Για να μην πάρω κανένα στο λαιμό μου είμαστε ακόμα σε διερεύνηση με το συγκεκριμενο μαγαζι γι'άυτο ρωταω.

Πάντως πρεπει να πω σε επικοινωνία που ειχαμε οι τιμες τους ειναι αστα να πανε, 22lt ντεπόζιτο με πλαγιο καπακι 125$ ναι, ναι, δολαρια και το χρωμιομενο 150$ παλι σε δολαρια.

Και παλι ομως με αυτες τις τιμες κολαω να παραγγειλω. Περιμενουμε με τον φιλο που εχει και εκεινος Enfield να μας δωσει τελικη τιμη με τα μεταφορικα για μια μικρη λίστα που καναμε, ετσι ωστε αν τα παραγγειλουμε τελικα να επιβεβαιώσουμε την αξιοπιστία του μαγαζιου παίζοντας λιγα χρηματα για χάσιμο, σε περίπτωση που ειναι αναξιόπιστος. Θα δουμε..........

Θα σας κρατήσω ενήμερους για οτι νεότερο.

Βαλε και το τελωνειο..Δεν ξερω αν εχετε αγορασει εκτος Ε.Ε. αλλα εδω και λιγο καιρο ισχυει το εξης.Γινετε δειγματοληπτικος ελεγχος στα δεματα και αν εισαι "τυχερος" σου βαζουν φορο περιπου το 1/4-1/5 της τιμης + φπα και ακομη και αν ο αλλος στο στειλει "σαν δωρο"σου χρεωνουν 10 ευρω νταβατζιλικι.Γι αυτο το νου σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα σε οκτώ παραλαβές που είχα από Ινδία τον προηγούμενο μήνα.

Αν ισχύει αυτό που λές, πως πληρώνεται ο φόρος; Σου στέλνουν ειδοποίηση και πας στο τελωνείο να πληρώσεις;

Η χρέωση 10 ευρώ πως δικαιολογείται;

Παρόλα αυτά, μιλάμε για διαφορές στις τιμές έως και 300% σε σχέση με την Ε.Ε. (ναι τριπλάσια τιμή). Οπότε και ο επιπλέον φόρος να προστεθεί πάλι κερδισμένος είναι ο αγοραστής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα σε οκτώ παραλαβές που είχα από Ινδία τον προηγούμενο μήνα.

Αν ισχύει αυτό που λές, πως πληρώνεται ο φόρος; Σου στέλνουν ειδοποίηση και πας στο τελωνείο να πληρώσεις;

Η χρέωση 10 ευρώ πως δικαιολογείται;

Παρόλα αυτά, μιλάμε για διαφορές στις τιμές έως και 300% σε σχέση με την Ε.Ε. (ναι τριπλάσια τιμή). Οπότε και ο επιπλέον φόρος να προστεθεί πάλι κερδισμένος είναι ο αγοραστής.

Οτι συμφερει λογο μεγαλης διαφορας στην τιμη ουτε λογος.Τωρα ο φορος πληρωνετε ως εξης.Πανω στο δεμα σου κοτσαρει το τελωνειο ενα χαρτι που σου λεει πχ φπα τοσο φορος τοσο,τα πληρωνεις στην κουριερ,συνηθως ΕΛΤΑ και παιρνεις το δεμα.Τα 10 ευρω στην αρχη μου ελεγαν οτι ειναι μεταφορικα,οταν ομως εκανα μανουρα γιατι τους ειπα πως ηταν πληρωμενα μου εδειξαν μια διαταγη που ελεγε οτι ολα τα δεματα εκτος Ε.Ε. ακομη και αν χαρακτηριζονται "ελευθερα" πληρωνουν 10 ευρω.Τι ψαχνεις τωρα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κρατος ειναι μανουλα στο να βρισκει τροπους να στα παιρνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι συμφερει λογο μεγαλης διαφορας στην τιμη ουτε λογος.Τωρα ο φορος πληρωνετε ως εξης.Πανω στο δεμα σου κοτσαρει το τελωνειο ενα χαρτι που σου λεει πχ φπα τοσο φορος τοσο,τα πληρωνεις στην κουριερ,συνηθως ΕΛΤΑ και παιρνεις το δεμα.Τα 10 ευρω στην αρχη μου ελεγαν οτι ειναι μεταφορικα,οταν ομως εκανα μανουρα γιατι τους ειπα πως ηταν πληρωμενα μου εδειξαν μια διαταγη που ελεγε οτι ολα τα δεματα εκτος Ε.Ε. ακομη και αν χαρακτηριζονται "ελευθερα" πληρωνουν 10 ευρω.Τι ψαχνεις τωρα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κρατος ειναι μανουλα στο να βρισκει τροπους να στα παιρνει.

Μου ήρθε χτές ένα μεγάλο πακέτο που περίμενα. Παραγγελία περίπου 100€ με καμιά 20αριά τεμάχια.

Μου έβαλαν επιπλέον χρεώση 3€ με αιτιολογία χειρόγραφη την οποία δε μπορώ να καταλάβω, κάτι σαν έξοδα #@$@!@&* τελωνείου.

Τέλος πάντων δεν είναι τίποτα τα 3€ αλλά η λογική τους είναι λίγο "περίεργη"...

Αν μάθω κάτι άλλο θα ενημερώσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που ξέρω είναι από την Αμερική (USA) αν αγόραζες κάτι πανω απο 100eur σου έβαζαν εκτελωνισμό ή φορο ή οτι αλλο, οχι πάντα αλλα μονο αν έπεφτε το πακέτο σου στο δειγματοληπτικό έλεγχο για την επιβολή εκτελωνισμού, δηλ. @#$%%^^ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Μάλλον το ίδιο ισχύει για όλες τις χώρες εκτός ΕΕ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καινούρια Classic Bullet ήρθε επιτέλους - και εμφανισιακά είναι άπαιχτη!

Ο κατήφορος στο θέμα της εμφάνισης, ο οποίος μας στενοχωρούσε και μας προβλημάτιζε, όχι μόνο ανακόπηκε, αλλά οι Ινδοί έδωσαν ρέστα!

Φυσικά θα ακολουθήσει επίσκεψη στην αντιπροσωπεία για λεπτομέρειες, με πρώτο ερώτημα το αν παίρνει δεύτερη σέλλα (ε, δεν μπορεί, θα παίρνει), καθώς αυτές που είδα στη βιτρίνα είναι μονόσελλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με πρόλαβες!

Λοιπόν επιβεβαιώνω και εγώ τις φήμες που διαδίδει ο συνάδελφος ΤΚΜ, ήρθε όντως η καινούρια bullet classic και πραγματικά δεν συγκρίνεται με τις προηγούμενες.

Καταρχάς φαίνεται η διαφορά στη ποιότητα κατασκευής, αλλά και στο σχεδιαστικό κομμάτι όπου πραγματικά είναι άψογη!

Επίσης φαίνεται μεγαλύτερη (ποιό δεμένη) από τις προηγούμενες.

Αύριο θα πάω τη γριά για λίγτινγκ και θα χαζέψω τη νεαρά B)

post-9288-1239605106_thumb.jpg

post-9288-1239605114_thumb.jpg

post-9288-1239605120_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την οδήγησες;

Αν είναι αύριο ανοιχτή η αντιπροσωπεία, θα το κάνω το μίνι τεστ, γιατί θα βρεθώ εκεί κοντά.

Αυτό πάντως που βλέπω είναι ότι...χάλασε ο κόσμος.

Γιατί έχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε σχέση με όλες τις προηγούμενες Enfield, η οποία ανατρέπει το μοτοσυκλετιστικό σύμπαν!

Για να δούμε, θα τη βρει κανένας; :D

Και δεν εννοώ τον ψεκασμό.

Τροποποιήθηκε από τον ΤΚΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα