PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Το παρακατω γεγονος συνεβει μολις πριν από λιγο. Εδώ και αρκετο καιρο εχω αποφασισει να αλλαξω το Transalp. Επειτα από πολύ καιρο σκεψης αποφασισα να παρω καινουριο το ΚΤΜ 990 adventure traveler το οποιο είναι σε προσφορα και εχουν μεινει λιγα κομματια και είναι εξοπλισμενο με καγκελα ρεζερβουαρ, βασεις μαζι με πλαινες βαλιτσες, τανκ μπαγκ, ψηλοτερος ανεμοθωρακας και θερμαινομενα γκριπ στην τιμη των 12.700 ευρω. Ένα πραγμα δηλαδη σαν την φωτο Αυριο λοιπον θα πηγαινα για την παραγγελία. Σημερα λοιπον το απογευμα κατά της 18.00 μου λεει η γυναικα μου : - Δεν με πας να δω από κοντα την μηχανη που θα παρεις ; - Να σου δειξω φωτογραφια από το ιντερνετ? - Όχι να την δω από κοντα γιατι στις φωτογραφιες δεν τις καταλαβαινω καλα. - ΟΚ παμε. Ξεκιναμε λοιπον και φτανουμε στην αντιπροσωπεια της Πατρας. Φατσα καρτα λοιπον το ΚΤΜ. Ακολουθει ο διαλογος : - Ποια είναι ? - Αυτή - Ποια αυτή με το περιεργο φαναρι ? - Ναι - Δεν μου πολυαρεσει - Τι δεν σου αρεσει ? - Μα καλα μουρη είναι αυτή που εχει? Δεν εχω δει χειροτερη. Και από το πλαι χαλια είναι. - @#$%%%@@### (αρχιζω να μην την παλευω) - Μα η διπλανη είναι πολύ καλυτερη. Αυτην να παρεις Και τι μου δειχνει ? ΤΟ S M T Εκανα ένα μηνα να το βγαλω από το μυαλο μου από την ημερα που το οδηγησα και μου λεει αυτό να παρεις. Και τωρα εκει που ειχα αποφασισει βρισκομαι παλι από την αρχη. Ναι ξερω ότι με το SMT ξεχναω το χωμα αλλα ρε παιδια η μηχανη δεν παιζετε Με το 990 παω παντου. Το παιρνω και φουλ εξτρα που λεμε. Μονο οι ακραπες θα λειπουν. Ναι το 990 θα παρω Ή μηπως το SMT ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
749 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Φιλε εσυ θα το οδηγας και οχι η γυναικα σου,μηπως ηθελε να σου τη σπασει για αυτο και δεν ηθελε να δει φωτο απο το ιντερνετ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Ναι ρε φιλε εχεις δικιο Αλλα εμενα μου αρεσουν και οι δυο Αυτο εναι το γ@μημενο θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Τον mATHOsala ρωτα!!! :2funny: :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Ποσο μακρυα θα φευγεις απο την εδρα σου σκεψου μονο.Ωραιο το SMT και πολυ πιο sport απο το μεγαλο,αλλα το μεγαλο ειναι πλεον απο τους θρυλους της κατηγοριας. ΥΓ)Την εχεις παει καμια βολτα και με τα 2 να δει πως ειναι η σελα?Εδω η δικια μου δε βολευεται ουτε στο Strom και λεει πως πιανεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Εντάξει δεκτή η γνώμη της γυναίκας, αλλά εσύ θα το οδηγάς στο τέλος, οπότε..... περισσεύει η γνώμη και της γυναίκας και των υπολοίπων.... Γνώμη μου :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
top1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 καλυτερα το KTM ειναι πολυ ποιο ομορφο απο το SMT..και ειναι ι δικια σου επιλογη εξαλου εσι θα την οδηγας οχι η γυναικα σου προσπαθισε να της αλλαξεις γνωμη αν το θες και εσυ λεγοντας οτι δεν ειναι τοσο καλη και αλλες τετοιες δικιολογιες ετσι και αλλιως γυνεκα ειναι δεν ξερει απο μηχανες ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Πες της πόσο ωραίες ερημικές παραλίες με τυρκουάζ νερά ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ με το SMT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Πάρε το 990 adv, που αρέσει σε σένα, και πες της γυναίκας σου ότι είναι το smt που άρεσε σε εκείνη. Δεν θα το θυμάται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 :P φίλε papasouzas όπως κατάλαβες αγόρι μου όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο SMT.Γιαυτό μην το κουράζεις άλλο,τράβα κλείστο για να ηρεμήσεις επιτέλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 σε καταλαβαινω λιγο φιλε μου πριν 8 μηνες ημουν αναμεσα σε τιγρη και φειζερ. τελικα πηρα το φειζερ. προχτες στην καραφλοσυναντηση με τη γυναικα ειδε τον τιγρη (σε λευκο) του συμφορουμιτη chocoperfeto και εκανε το σχολιο¨αυτο επρεπε να παρεις μου πηρε 2-3 ωρες το βραδυ αλλα το ξεπερασα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Ότι σου αρέσει και σε βολεύει εσένα,φίλε μου πάρε. Αυτή απλά θα κάθεται πίσω.Στην τελική αλλάζεις τους προβολείς ρε παιδί μου και σταματάει. Τι τα έχουμε τα aftermarket? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BATIGOL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 FOLLOW YOUR HEART..... .....τελικα μονο στις διαφημισεις ισχυουν τα σλογκαν....... .....ετσι κι αλλιως η γυναικα βγαινει παντα κερδισμενη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 ρε!!! οτι γουσταρεις να παρεις!!!!οι γυναικες δεν ξερουν τι τους γινεται!!(χωρις να θελω να πω κατι για την γυναικα σου!) σημερα ειναι ετσι,αυριο ειναι γιουβετσι!! χωρις πλακα,αμα κατσει πανω στο 990 κ βολευτει κανα 2 φορες θα το αγαπησει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Λοιπόν, πηγαινε την μια βόλτα με SMT, και μία με το Adv 990. Επειδή θα πιαστεί ΣΙΓΟΥΡΑ τελικά θα συμφωνήσει μαζί σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Αφού ότι θέλουν οι γυναίκες μας κάνουμε, τί το ζορίζεις; Εκτός κι αν κάνεις να πιστέψει οτι το ΚΤΜ ήταν τελικά δική της ιδέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 δειξε και ενα αλλο χρωμα προς το πορτοκαλι ποτε δε ξερεις αβυσος η ψυχη τους και αν δε σου αρεσει εσενα στο τελος πες δεν εχει πορτακαλι και παρε αυτο! :P :P :D :D ειπαμε ποτε δε ξερεις ειναι κορυφη το μηχανημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Η λογικη λεει 990 adv Φθηνοτερο, πλουσιος εξοπλισμος, παει παντου Επειδη εχω οδηγησει και το smt ομολογω να πω οτι ειναι το κατι αλλο. Αλλα με πολλα αρνητικα για ταξιδια και υψηλοτερο κοστος. Βεβαια αν δει τι κανεις με το smt στην ασφαλτο θα αλλαξει γνωμη και ουτε θα το καβαλει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 990 adv διχως αλλο. ατιμαι γυναικαι!! παντου το χερι τους θα το βαλουν..ακομη και σε κατι τοσο προσωπικο μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 αντωνη το πεπρωμενο σε κυνηγαει,παρε το SMT,η γνωμη του συντροφου μας δεν νομιζω να ειναι αμελητεα,νταξ θεωρητικα πρεπει να αρεσει σε εμας και μετα ολα τα αλλα,αντε με το καλο το SMT :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Η λογικη λεει ........ ....λεει "δεν παμε ποτέ με γυναικα για να παρουμε μοτοσυκλετα,αλλιως δεν θα παρουμε ποτέ αυτο που γουσταρουμε... Σκεψου το ετσι...γουσταρεις μια γκομενα.τρελλά ομως!Κι εκει που πας να κλεισεις πονηρα το ματι και αυτη ενδίδει... "Αντωνηηηηηηη" ...Τι ειναι αυτο; Η φωνη της "λογικης";....Ισως...Ομως αν η φωνη αυτη,συνοδευτει και απο μελετημενο καρούμπαλο στο δεξιο κροταφο απο τσοκαριά,μαλλον δεν ηταν η φωνη της λογικης αλλά η φωνη της γυναικας,που βλεποντας το ολο σκηνικο να φλερταρεις με το γκομενακι στο απεναντι τραπεζι,ενω της ειχες πει "μωρο μου,σημερα θα σε βγαλω για καφεδακι,οι δυο μας,γιατι σαγαπαω καργα" και την ειχες ψησει οτι και καλα την ποθεις καργα(αν και παντρεμενος και με παιδια...)ξαφνικα σε βλεπει να σου τρεχει σάλιο λοξο,στα προθυρα εγκεφαλικου και φουσκολθαλασσιές στον καβάλο(δεν κρυβεται το μαμημενο αυτο.... και ο βηχας)χαζευοντας τα μπουτια και το πλουσιο στηθος (στη ρογα δε...ακουμπας marlboro 100αρι και δεν κουναει ρούπι)της θεογκομενας στο διπλανο τραπεζι που σου κανει τα γλυκα μάτια...Κι αντι για γλυκα ματια Αντωνη μουυυυυυυ καταληγεις με μια καρουμπαλάρα ΝΑ με το συμπαθειο,και φευγεις αρον αρον ρομπα απ την καφετερια (ναι ναι αυτος ο μαλ@κας απεναντι ο φλωρος που μαλλον τελικα πηδ@ει την γκομενα που γελαει με την ψυχη του...χεστον μην τσακωθεις...ειναι γιος του Φλωρολουστίδη του Βιομηχανου) και μεσα στη μουρμουρα της γυναικας ωρυόμενη "θα σου πω εγω σπιτι παλιοκαυλι@ρη του κερ@ατα"...απλα διαπιστωνεις μες την πικρα σου "παει το γκομενακι πατριωτηηηη"!!!Κι οχι τιποτ'αλλο...Πληρωσες και το λογαριασμο! :lol: :lol: Ετσι ακριβως μα...ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι αν παρεις τη γυναικα και πας να "δεις" μηχανη...Και καλα ρε μακακα...Τοσα και τοσα σου χω πει...Ηξερες ηξερες κι ολο ρωταγες...Τι σκ@τα πηγες και εκαμες;.......Εδω εγω εχω αλλαξει τοσες ματοσυκλετες... ΣΚΕΨΟΥ να επαιρνα και τη γυναικα μαζι...ακομα θα ημουν στο "ψαξιμο"...βεβαια μόνο στις εξοδους μου διοτι αν δεν ημουν εξοδουχος θα ημουν σε εκεινη την περιπτωση "ισοβεια για χρεη"... :D Και που'σαι ρΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;Επειγοντως πρεπει να πιουμε καφεδιά να τα πουμε απο κοντα...Και κανονισε να ερθεις μονος σου..ασε τη γυναικα σπιτι.Δεν αντεχω τα καρουμπαλα"α ωστε εσυ εισαι που τον ξεμυαλιζεις εεεεε";και που σε πονει και που σε σφαζει...βλεπω να τρεχουμε ακομη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 αντωνη το πεπρωμενο σε κυνηγαει,παρε το SMT,η γνωμη του συντροφου μας δεν νομιζω να ειναι αμελητεα,νταξ θεωρητικα πρεπει να αρεσει σε εμας και μετα ολα τα αλλα,αντε με το καλο το SMT :D Γιαννη για βαλτα κατω να δεις οτι δεν συμφερει SMT 13.500+600βαλιτσες+1500ακραπες = 15.600 990 12.700+1000ακραπες = 13.700 περιππου 2.000 διαφορα. Παιρνω και ενα honda lead 100 με 1600 ευρω καινουριο για την πολη και μου μενουν και ρεστα. Νομιζεις πως εμενα θα με χαλαγε το smt ? αλλα δεν βολευει απο πολλες πλευρες. Εκει καταληγω στο τελος οσο και πειρασμος να ειναι το smt. Ασε που αν το παρω και παμε μετα καμμια εκδρομη και πιαστει ολοκληρη, δεν εχει που να βαλει δυο πραγματα γιατι τα βαλιτσακια του smt ειναι 10 λιτρα το καθενα (δειγμα δηλαδη) ξερεις τι θα πει τοτε. - Εσυ που ξερεις απο μηχανες γιατι με ακουσες ?? Εγω την εμφανιση κοιταξα μονο .... Το εχεις απιθανο απο γυναικα? Αφου τις ξερουμε ολοι οτι ειναι ικανες να μας στειλουν αδιαβαστους. Και μη μου πει κανενας οτι δεν ισχυει Επειγοντως πρεπει να πιουμε καφεδιά να τα πουμε απο κοντα... Θα τα πουμε ΣΚ Στειλε πμ ποια μερα και ωρα σε βολευει να το κανονισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Αφου τις ξερουμε ολοι οτι ειναι ικανες να μας στειλουν αδιαβαστους. Αντωνη;Βγαλε μια αυτοπροσωπογραφια φωτο με το κινητο σου και πόσταρε την εδω...Απο τη δεξιά μερια θελω...να φαινεται το καρουμπαλο... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 [Αντωνη;Βγαλε μια αυτοπροσωπογραφια φωτο με το κινητο σου και πόσταρε την εδω...Απο τη δεξιά μερια θελω...να φαινεται το καρουμπαλο... :lol: :lol: :lol: Οχι ρε ειπαμε Δεν εχω τετοια προβληματα Ισα ισα που μεχρι τωρα δεν εχει ασχοληθει ουτε με τα αυτοκινητα που ειχα ουτε τωρα με την μηχανη. Δεν μου ειπε ποτε γιατι χαλαω τα λεφτα..ακομα και τωρα που αλλαζω το τρανσαλπ μεσα σε εξι μηνες. Απλα ρε πουστη μου ετυχε να της αρεσει η συγκεκριμενη που και εγω την ηθελα αλλα την απερριψα για λογους πρακτικοτητας, και με εβαλε στον πειρασμο εστω και για λιγο. Μετα απο μιση ωριτσα επανηλθα στα συγκαλα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Απο TRANSALP θα την ανεβάσεις σε SMT; Πόσα καρούμπαλα είπες Μάθο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες