ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Καπως ετσι,με ενα vespακι 50αρι,αρχισε το 1987 η ενασχοληση με το "αθλημα"... Αλλά το έδωσα άρον άρον γιατί παραήταν φλώρικη και έπρεπε να ανέβω κατηγορία μπας και χτυπήσω και καμιά γκομενίτσα. Τότε πούλαγε πολύ η ρόδα! Μετα ηρθε η πρωτη μου μοτοσυκλετα,απο φιλο,μεταχειρισμενη...Tenere XT600Z διπλοφάναρο... Τότε όμως κατάλαβα πως άλλο να έχει πάρει την παρθενιά άλλος, κι άλλο να σκίσεις εσύ τη ζελατίνα. Το πούλο λοιπόν η μεταχείρα τενερέ... και κατοπιν πηγα παλι στην yamaha αυτη τη φορα πηρα καινουρια την XT660Z ενα απο τα τελευταια μοντελα που κυκλοφορησαν σε ολη την Ελλαδα,στο κυπαρισσί χρωμα. καλό χρυσό, άγιο και προπάντων "κούτα" αλλά παλιό μοντέλο ρε παιδάκι μου. Μύριζε ναφθαλίνη και μούχλα και δεν άντεχα... το πούλο κι αυτή και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες... Την εδωσα για κατι πιο φρεσκο,Vstrom 650 χωρις ABS τοτε...μπλε χρωμα.Καινουρια κι αυτη... Εδώ είμαστε. "Κούτα" και φρέσκο πράμα. Τελευταίο μοντέλο λέμε, αλλά για κάποιο λόγο μου ξύνιζε. αλλά δεν την κρατησα παρα πολυ,ετυχαν διάφορα και την εδωσα. Να 'ταν το όνομα? (άκου εκεί Βστρωμ... σα διαφήμιση στρώματος ήταν Media strom κιετσ), να 'ταν τα κυβικά που ήταν λίγα?... να 'ταν τα άλογα που ήταν λίγα?.... ότι και να 'ταν... το πούλο κι αυτή... Εκανα μια μικρη "παυση" με ενα Χρυσό Aprilia Scarabeo 200 αλλά δεν... Μετά είπα να το γυρίσω στα σκούτερ που ήταν της μόδας. Τα οδηγούσες χωρίς κράνος...με το Rayban και το ανοιχτό πουκάμισο μέχρι τον αφαλό να φαίνεται η τρίχα, και φυσικά με σαγιονάρα δαχτυλάτη αφού δεν είχες χειριστήρια στα πόδια...must σε λέω... αλλά τζίφος πάλι. Θηλυκό ούτε με σφαίρες! Το μόνο που χτύπησα ήταν μια γάτα που πετάχτηκε μέσα από ένα κάδο σκουπιδιών και δεν πρόλαβα να πατήσω φρένο... αφήστε τα λέμε...πίκρα! και ετσι πηγα και εκλεισα ενα FZ6 Fazer του κουτιου... Εδώ είμαστε λέω... ξακοσάρι 4κύλινδρο και "κούτα". Άμα δε βγάλω γκόμενα και τώρα, να μην με λένε εμένα Μήτσο! Αλλά τζίφος και πάλι! Εκτός από κάτι θηλυκά μυγάκια και μια 18ούρα που έσκασε στη ζελατίνα...τίποτα άλλο. Μα τι διάλο θέλουν αυτές οι γυναίκες τέλος πάντων να πάρω για να με προσέξουν?!?!? Αφου το ταλαιπωρησα,ξαναγυρισα στα On-Off και πηρα κατι που το γουσταρα πολυ,Caponord ETV1000... Τέλος τα παλιογιαπωνέζικα. Αυτό έφταιγε μάλλον τόσο καιρό. Να γιατί ο άλλος με τον Duko γυρνάει με τα ξανθά, κι ο άλλος με το Mille γυρνάει με τα μελαχροινάκια. Ευρωπέο θέλει η γκόμενα σήμερα. Τα Γιαπωνέζια ήταν για τη δεκαετία του '80 (Σταμάτης Γαρδέλης, Στηβ Ντούζος κιετσ! Ρόδα τσάντα και κοπάνα και φόρτωμα τη Σούλα τη κομμώτρια τ' απόγευμα!) Τη σήμερον ημέρα η γκόμενα γουστάρει Ευρωπέο! Χλίδα - Μούρη - Χαρακτήρα! Αλλά τελικά... μάπα το καρπούζι. Γκόμενα ούτε για δείγμα. Η μοναδική που γύρισε και με κοίταξε με ένα πολλά υποσχόμενο βλέμμα, ήταν μια κουκουβάγια σε μια χωμάτινη βόλτα που είχα πάει για να δικαιολογήσω το on off της υπόθεσης, η οποία κι αυτή δε νομίζω να κατάλαβε τι ήταν αυτό ανάμεσα στα πόδια μου με το μεγάλο φωτεινό κεφάλι... πάμε γι' άλλα είπα γιατί... με εσκισε και στα χαζοπροβληματα,αλλά το γουσταρα κιολας...Ετσι κι αλλιως μοτο,με τα καλα και τα ασχημα...Με κουρασε ομως και την θεση της πηρε ενα VFR κατακοκκινο,μεταχειρισμενο... Πίσω στα Τζαπάνια που λέτε αφού ούτε με Ευρωπέο έκατσε κάνα καλό. Τζαπάνι, αλλά τι Τζαπάνι? Κατακόκκινο σπορ τούρινγκ! Οι γυναίκες τρελαίνονται για κόκκινα φανταχτερά πράγματα και για ταξίδια. Ο καλύτερος συνδυασμός! Κατακόκκινη ταξιδιάρα μηχανή! Τώρα θα κάνω θραύση σκέφτηκα! και παρεα ηρθε να του κανει ενα TTR600 για χωματα,γιατι καραγουσταρω,τι να κανω! Έτσι είχα τα πάντα όλα! Και φλογερή ταξιδιάρα, και βρωμιάρα μηχανή για περίεργα γούστα πίσω από της πατηλιές στο βουνό. Ρε γυναίκα από δω...γυναίκα από κει? Τίποτα! Ρε ούτε στην εθνική, ούτε στο βουνό! Ρε αμάν, ρε ζαμάν... τίποτις. Κανά δυο νυφίτσες γύρισαν και με κοίταξαν απορημένες που έκανα φασαρία και τους έδιωξα τις κότες που ετοιμαζόντουσαν να αρπάξουν και μια ξεπεσμένη mature τουρίστρια στο ύψος των Καμμένων Βούρλων που κι αυτή μεταφορικό για Αθήνα έψαχνε κι όχι για γκόμενο!Τι να κάνω τότε?... μετά.... μετά... Και μετα,εδωσα το VFR εδωσα και το TT,πεσανε διάφορα σκ@τα στη μεση,ζωη ειν'αυτη και αφου εκανα μια μικρη παυση και ολα ευτυχως μια χαρα,πηγα να δω το 990 σε μαυρο που μου αρεσε και...αυτο ηταν.παρτο... Έτσι λοιπόν...πίσω πάλι στην Ευρώπη και στα "κακά" εργαλεία. Αυτά που τα έχουν μόνο οι ΑΝΤΡΕΣ. Αυτοί που δεν φοβούνται χάρο Τρίτες και μαστόρους! Real mens δηλαδή. Ηγετικές μορφές. Μαύρο για να βγάζει και μια άγρια πολυτέλεια. Αν δεν πέσουν και μ' αυτή, δεν θα πέσουν με καμία! Κι επειδή με τις νυφίτσες τις προάλλες που είχα το ΤΤ, είδα λίγη κίνηση... είπα να μην το ξεγράψω το χώμα, καθότι ποιος ξέρει αύριο μεθαύριο. Τι μια είναι οι νυφίτσες, την άλλη καμιά αλεπού, και την άλλη καμία γυμνασμένη ορειβάτρια!!! κιέτσ... ... αφου το μικροβιο στα βουνα και στα χωματα εχει για τα καλα κολλησει πανω μου,ριχνω και ενα GasGas 300EC στη μαχη... ...κι όμως κυρία μου... και οι άντρες κλαίνε... και μισούν τις Τρίτες και τον μάστορα και δεν αντέχονται αυτές οι Αρμένικες βίζιτες στο συνεργείο! Μια βδομάδα είχα μηχανή και τρεις πεζό 2. Στο βουνό έκανα μια πρόοδο αφού μου την έπεσε ένα τσοπανόσκυλο θηλυκό και με κυνηγούσε δυο χιλιόμετρα φωνάζοντας στάσου μωρέ...μύγδαλα... αλλά σιγά μη σταθώ εγώ! Όπου φύγει φύγει ο Κωστάκης... κι αφού είδα κι απόειδα ξανά... ...,δινω και τα δυο,πρωτα το 990 και λιγο μετα το GG και βρισκομαι καβάλα σε μια R1200GS... Αυτά είναι λέω! Δε μπορεί... τώρα έφτασα στη κορυφή της κατηγορίας. Status symbol η προπέλα! Κλάσικ μπάικ κιετσ με μπόξερ κινητήρα να θυμίζει το ένδοξο παρελθόν της ΜπιΕμΝτάμπλγιου. Σκάω το BMW έξω από τη καφετέρια και μαζεύονται γύρωμ τα paddock girls της καφετέριας χαϊδεύοντας το πλούσιο τριχωτό στήθος μου κι αφήνω τους άλλους να τους τρέχουν τα σάλια! Βέβαια... δεν πρόλαβα να πάω και σε καμιά καφετέρια, γιατί έμεινα από άξονα κι ήταν βαριά να τη σπρώξω μέχρι εκεί. Άσε που θα ίδρωνα και θα μύριζα σα παλιάλογο μετά από μια μέρα στα χωράφια ζεμένο με τ' αλέτρι... Πίκρα. Κι ι πίκρα δεν τελείωσε εδώ... όταν τελικά το επισκεύασα και πήγα στη καφετέρια... δεν υπήρχαν άλλα paddock girls εκεί! Όσα υπήρχαν, είχαν πιάσει όλα από έναν 1200άρη BMWδάκια και τον τρίβανε... Αυτό είναι η αλήθεια.. δεν το είχα υπολογίσει. Δεν είχα υπολογίσει ότι μαζί με μένα την είχαν αγοράσει άλλοι 35 χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων 5000 Πατρινοί! Φτου ρε γμτο... πάλι τη πάτ'σα... Άντε τώρα να δούμε τι θα πάρουμε. Εδώ με BMW και δεν καταφέραμε τίποτα.... που να πάμε τώρα? Απο σημερα ομως...αλλαγη σελιδας...Αφου το εψαξα καλα,αφου ζυγισα υποχρεωσεις,ζωη,χρονο,"θελω" και εψαξα τι μου παει τι δεν μου παει,αφου το κοιταξα απ'ολες τις πλευρες,ανεβηκα σε αυτη,ειδα την αλλη,απερριψα αυτες που δεν μου "καθονταν καλα" πανω μου,αναλογιστηκα τι με εχει κουρασει ως σημερα,τι θα παρω με γνωμονα το "θελω και μπορω",τα εφερα ολα γυρω...Μετα ειπα "αν δωσω τη GS μην παω να παρω μια απο τα ιδια,ποιος ο λογος"...και αντε παλι απ'την αρχη...Ψαξιμο-ψαξιμο-ψαξιμο...Τελικα κατεληξα να στριφογυριζω γυρω απο τις επιλογες της ...ψηφοφοριας πιο πανω...Και απο μεταχειρισμενα και απο καινουρια...Αυτα με "εφτιαξαν"! Τελικα κατεληξα στη νεα μου μοτο... Πεμπτη θα πεσει φωτο,μεχρι τοτε...να εχει και λιγο σασπένς που λεει κι ο τιτλος...Για παμε... :) ... και καθώς αναλογιζόμουν όλα αυτά... θυμήθηκα ότι είμαι παντρεμένος... και γύρω μου βρίσκονται τρεις πανέμορφες γυναίκες! Όλα όσα ήθελα τα είχα... Γι αυτό λοιπόν το αποφάσισα! Θα πάρω την..... .... YΓ: Το τόπικ φτιάχτηκε με καλή διάθεση και χιούμορ. Τα πρόσωπα που συμμετέχουν είναι καθαρά φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα Eλπίζω να σας άρεσε... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 :clapping2: Τέλειο είναι, μαμάτο! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 χαχαχαχαχαχα και παλι χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Ανελεητος εισαι...ωραιο σεντονι... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 :tooth: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Τρρομέρο, μαμάτο, Αλεξ είσαι απίστευτος Να γράψεις επιθεώρηση....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Χαχαχαχα, τα σπάει!!! Συγνώμη Κώστα αλλά το χρειάστηκες! Αφού περιπέζουσιν μας, τώρα περιπέζουσιν σε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 έχω λιώσει εντελώς στα γέλια :D :P ιδικά στο σημείο "Αυτοί που δεν φοβούνται χάρο Τρίτες και μαστόρους" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimtaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Πολύ καλό ALX και πάνω απ όλα τρελή φαντασία!!!!! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Το βλέπω να κλέβει τη δόξα του πρωτότυπου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ...Αντι να ποσταρετε στο "κανονικο" Τοπικ σπαμμαρετε εδω μεσα εεε; Φταιω εγω μετα να φανερωσω τι πηρα σε κανα...τριμηνο...Οχι τιποτ'αλλο,μην το πω και το πουλησω και καπακι υστερα...ενεκα "προτερου εντιμου βιου" με της ματοσυκλετες Μετά είπα να το γυρίσω στα σκούτερ που ήταν της μόδας. Τα οδηγούσες χωρίς κράνος...με το Rayban και το ανοιχτό πουκάμισο μέχρι τον αφαλό να φαίνεται η τρίχα, και φυσικά με σαγιονάρα δαχτυλάτη αφού δεν είχες χειριστήρια στα πόδια...must σε λέω... Δε μου λες;Πότε εχω μιλησει για τα "οργισμενα νιατα" μου;Που με ξερεις και λες τοσες λεπτομερειες; Δεν είχα υπολογίσει ότι μαζί με μένα την είχαν αγοράσει άλλοι 35 χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων 5000 Πατρινοί! Φτου ρε γμτο... πάλι τη πάτ'σα... Άντε τώρα να δούμε τι θα πάρουμε. Εδώ με BMW και δεν καταφέραμε τίποτα.... που να πάμε τώρα? Ασε που αυτοι ειχαν και καλυτερη μάρκα ζελε στο μαλλι,αλλά και πιο τσιτάτο τζην και η μπλουζα Polo εφαρμοστη(εγω εφαρμοστα τα φοραω αλλά οχι λογω "μοδας",απλα δεν εχει πιο μεγαλο νουμερο για τα κυβικα μου...).Και ετσι ειναι...και να σου πω και ΛΙΓΟΥΣ πατρινους λες... B) ... και καθώς αναλογιζόμουν όλα αυτά... θυμήθηκα ότι είμαι παντρεμένος... και γύρω μου βρίσκονται τρεις πανέμορφες γυναίκες! Όλα όσα ήθελα τα είχα... Γι αυτό λοιπόν το αποφάσισα! Θα πάρω την..... Εδω κι αν λες ολη την αληθεια...και μην ξεχνας..σε δυο μηνάκια θα ειναι ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ οι γυναικες...Ε ειπα αφου δεν εβρισκα γυναικες με τα ματοσακα,τουλαχιστο να εχω μια γυναικα και καμποσες κορες να παρηγοριεμαι... YΓ: Το τόπικ φτιάχτηκε με καλή διάθεση και χιούμορ. Δεν χρειαζοτανε να το διευκρινισεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως τελικα παει για fjr ο κωστης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως τελικα παει για fjr ο κωστης Με βαση το "αστειο" του παροντος Τοπικ...συγχωρεισαι :D :P Εκτος και εισαι τοσο ερωτευμενος με το μηχανακι που θελει ο "φιλος" σου να παρει(ΧΧ ειπες;...)και ποσταρες αλλα γι αλλα... :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 ρε απίστευτα topics το mybike λέμε!!! έτσι να γουστάρουμεε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 τρελλό φόρουμ, δεν έχω τίποτα άλλο να πω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 να το κλειδωσωωωωωωω??????????? :tease: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 να το κλειδωσωωωωωωω??????????? τοσες αναφορες εχει φαει το θεμα πρασινε? ααααα ειπα ποσο μου αρεσει η vespa?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 πρασινε? :( Γιαννη με λενε οχι hulk ban pls :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 ααααα ειπα ποσο μου αρεσει η vespa?? τελικά άρεσε και σε άλλους εκτός από τον Δράκο ε ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 πρασινε? :( Γιαννη με λενε οχι hulk ban pls :P πρασινος λογο της ιδιοτητας κλειδωματος.... nickname στο nickname ναουμ... και μπανιου που δε θα εφαρμοσεις σε μενα ε φανταστηκε Γιαννη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Μαμαει το χιουμορ λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Εδώ είμαστε λέω... ξακοσάρι 4κύλινδρο και "κούτα". Άμα δε βγάλω γκόμενα και τώρα, να μην με λένε εμένα Μήτσο! Αλλά τζίφος και πάλι! Εκτός από κάτι θηλυκά μυγάκια και μια 18ούρα που έσκασε στη ζελατίνα...τίποτα άλλο. Μα τι διάλο θέλουν αυτές οι γυναίκες τέλος πάντων να πάρω για να με προσέξουν?!?!? Ρε Mathosala Μητσο σε λενε :lol: :lol: Παιδες δεν καταλαβατε καλα Ο mathsolas to topic το εκανε για να μας δειξει τις γκομενες "Σεξοπορνοδιαστροφικος mathosaliX πορνογερος" Η μοτοσυκλετες ηταν και η προφαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 χαχα!...εχω τρελαθει στα γελια!...ΑΛΧ θεικος!!!! ...μου φτιαξες τη μερα! ... ... ....ακου εκει τους εδιωξε τις κοτες!...χαχα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες