Jump to content
ALX™

GRAN PREMI CINZANO DE CATALUNYA

Recommended Posts

πωωωωωωωωωωωωω.... τι μαχη αυτη στους 3 τελαιτευους γυρους lorentzo-rossi...

πολυ καλα κρατησε και ο pedrosa κοντρα στον capirossi.. !!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!

τρομεροι οδιγοι , οποιος και να εβγενε πρωτος απο τους δυο το αξιζε. Πληρη ισοβαθμια !!!! Θα εχουμε παλι μαχες... !!!!! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πολυ θεαμα και παλι ευτυχως...απιστευτη μαχη και απιστευτα προσπερασματα ,ειδικα το τελευταιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πωωωωωω τι εκαναν εκει ρε?το τελευτεος γυρος ηταν απλα τελειος....vanos rossi,απλα κορυφη ο ανθρωπας!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά απίστευτος αγώνας... Συγχαρητήρια στους μηχανικούς της Yamaha.

Rossi: Απλά ο καλύτερος!

ΥΓ: ALX thanks για την υπηρεσία του ΣΚΑΪ που έδωσες. Τα σπάει με πολύ καλή ανάλυση, και λίγα κολλήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκπληκτικός αγώνας !!!!!

Στο βάθρο οι 3 κορυφαίοι οδηγοί του motogp πιστεύω (να βάλω και τον pedrosa μέσα στους κορυφαίους).

Φοβερά ανθρώπινο πλάνο με τον Stoner ξαπλωμένο, εξουθενωμένο πάνω στη μοτοσυκλέτα. Και απ' οτι βλέπω τώρα δεν είναι καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΠΡΑΒΟ!!! Το αγγούρι που λέγεται Jorge άρχισε να "μεγαλώνει" :lol:

Jorge Lorenzo, το ΜΕΛΟΝ είναι εδώ :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Rossi και τα μυαλα στα καγκελαααααα

Τι οδηγαρας που ειναι ο ανθρωπος!!!!!!!

Το φαινομενο του motogp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο στον Βαλεντινο! κορυφαίος! τρομερο θεαμα! Μπραβο και στον Λορενθο! Και χιλια μπράβο στον Στόνερ! την επομενη φορα ... Κέϊσι! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα τα λεφτα ο αγωνας μαγκες,ολα τα λεφτα,μονο στο Moto GP αυτα πουθενα αλλου,τριπλη ισοβαθμια ρε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι κι αν πούμε θα είναι λίγο. Ο Λορένθο μπλέχτηκε στο "ξύλο" που έλεγα πιο πάνω και τις άρπαξε. Ακόμα κι εκεί που πίστεψε ότι κέρδισε, δεν μπορείς να ξεχνάς ότι πίσω σου μια ανάσα έχεις τον 8 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή που μπορεί να σε περάσει από οπουδήποτε θελήσει! Ποτέ και κανένας σε αυτή τη πίστα δεν έχει προσπεράσει σε αυτή τη στροφή. Kι όταν ο Rossi είναι μια ανάσα από τη νίκη, δεν την αφήνει να του φύγει... όποιος κι αν είναι μπροστά του!

Ο άνθρωπος σε προσωπική μονομαχία ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. Είναι απλά ο καλύτερος.

Lorenzo... ο άξιος αντικαταστάτης του όταν αυτός αποχωρίσει από τους αγώνες!

Ο σπυριάρης τι έπαθε ρε? Τα 'φτυσε? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O τελευταιος Γυρος ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!! :worshippy::worshippy::worshippy: Χαρμα οφθαλμων τετοιες κοντρες!Μπραβο και στον Ντοκτορα και στον Λορενζο!!! :_thumbsup::clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τελικα ειναι ο μεγαλυτερος αναβατης ολων των εποχων...... :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Τροποποιήθηκε από τον sΑκ900

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φανταστικος αγωνας οπως προβλεψα :)

ο stoner επαθε θερμοπληξια απιστευτο ρε παιδια ο ανθρωπος ειναι πραγματικος πιλοτος.

για τον rossi δεν εχω λογια.

παραδεχτηκα πολυ τον lorenzo που ειπε οτι ο valentino ειναι καλυτερος.

μπραβο στον dani για την θεση του.

παντα τετοια ρε π!.... μου

:worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να μην παθει ψυχολογικο ο lorenzo οπως ο pedroza....

Απιστευτος rossi....MotoGP Catalunya Barcelona 2009 Last Lap Rossi vs. Lorenzo

Τροποποιήθηκε από τον ZX1977

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ηθελα πολυ να δω τι θα λεγανε το ροσακια,αν δεν περναγε μπροστα στην τελευταια στροφη... :2funny: ,

μαλλον θα ελεγαν για τα λαστιχα η για τα ηλεκτρονικα :D

Παντως σημερα τον παραδεχτηκα,εκανε αντρικια προσπερασματα και πεντακαθαρα,ισως γιατι φοβατε πολυ το Lorenzo που ειναι συγκρατημενος και οδηγει με τακτικη πλεον..

Ο Ροσσι δεν παιζετε,αλλα υπαρχουν ακομα 1η δυο ροσσι μεσα στην πιστα,που ειναι ετοιμοι να κλεισουν σπιτια και στοματα.. B)

Πολυ καλος αγωνας,μακαρι και οι επομενοι να ειναι το ιδιο καλοι και ας κερδιζει ο γρηγοροτερος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκπληκτικός αγώνας!!!....τα πραγματα μπηκαν στην θεση τους...ο λορενζο το φυσαει και δε κρυωνει...ο στονερ λιγος

VR 46!!!

Δηλώσεις αναβατών

Valentino Rossi (Fiat Yamaha) – 1ος: Στην Ιταλία για αυτό τον αγώνα θα λέγαμε Mamma Mia! Ήταν φανταστική, υπέροχη μάχη. Σήμερα τα Yamaha πέταγαν στην πίστα, έτσι μετά από μερικούς γύρους γνώριζα ότι έπρεπε να παλέψω με τον Jorge. Ήταν υπέροχη μάχη σήμερα, είχαμε τον ίδιο περίπου ρυθμό, άρα δεν ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Οι καλύτερες μάχες που έχω δώσει τα τελευταία χρόνια είναι με αυτά τα παιδιά, με τον Casey στη Laguna και με τον Jorge εδώ, αλλά είναι διαφορετικοί αγώνες διότι στη Laguna o Casey δεν έφτασε μέχρι το τέλος έτσι έκανα άνετα τους τελευταίους 5 γύρους. Εδώ όμως όλα έγιναν την τελευταία στιγμή, στην τελευταία στροφή και το προσπέρασμα ήταν καταπληκτικό. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και να αφιερώσω τη νίκη στον Jeremy Burgess, ο οποίος έχασε τη μητέρα του χθες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Jery γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα φτάσει σε τόσες νίκες στα 990.

Jorge Lorenzo (Fiat Yamaha) – 2ος: Υπάρχουν πολλοί αγώνες στο πρωτάθλημα. Σήμερα ο Valentino ήταν πιο γενναίος από εμένα. Δεν περίμενα να με προσπεράσει στην τελευταία στροφή, δεν έκλεισα τη γραμμή μου, αλλά όπως και να έχει ο Valentino είναι ένας γενναίος αναβάτης με περισσότερη εμπειρία από εμένα. Το σημαντικό πράγμα είναι ότι είμαστε σταθεροί και χάρηκε ο κόσμος.

Casey Stoner (Ducati Marlboro) – 3ος: Είμαι απογοητευμένος. Την Παρασκευή όλα ξεκίνησαν καλά και παρότι είχα μια μικρή πτώση η μοτοσικλέτα ήταν καλή. Το Σάββατο δυσκολευτήκαμε με τη μοτοσικλέτα, ήμασταν πολύ μακριά από τον ανταγωνισμό. Για τον αγώνα κάναμε αρκετές αλλαγές, αλλά όταν ξύπνησα το πρωί αισθανόμουν εξαντλημένος και άρρωστος, ενώ πάθαινα κράμπες στο πρωινό ζέσταμα. Φοβόμουν ότι δεν θα ολοκλήρωνα τον αγώνα, κάναμε ότι ήταν δυνατό για να προετοιμαστούμε, αλλά στα μέσα του αγώνα εξαντλήθηκα και απλά έκανα μια μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσω τον Andrea πίσω μου. Ελπίζω να είμαστε καλύτερα στο Assen, αλλά με τις λύσεις που βρήκαμε σήμερα νομίζω ότι θα έμενα με τους πρώτους αν ήμουν στο 100%.

MSFREE

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θα ηθελα πολυ να δω τι θα λεγανε το ροσακια,αν δεν περναγε μπροστα στην τελευταια στροφη... :2funny: ,

υπομονή, κάποια στιγμή θα αποσυρθεί! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια στο απίστευτο δίδυμο της YAMAHA αλλά και στην ίδια την YAMAHA για την εκπληκτική μοτοσυκλέτα που έχει.

Πιστεύω ότι είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στο grid με βασιλιά βέβαια τον VALE.

Πάντως δείτε λίγο τους χρόνους του EDWARDS στους τελευταίους γύρους και θα καταλάβετε πως εαν υπήρχαν ακόμα 1 ή 2 γύροι ο PETROZA θα ήταν σίγουρα μια θέση πιο πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα απιστευτος ο Ροσι.. ρεσπεκτ στο παληκαρι..

Ρε παιδια ο Melandri ξεκινησε 17ος, σε καποια φαση τον ειδα 9ο και μετα παλι 14ο και τα κουλαδια οι σχολιαστες ουτε κουβεντα... πως στο διαολο βρεθηκε 14ος απο 9ος? :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον θα ελεγαν για τα λαστιχα η για τα ηλεκτρονικα :D

Μπα, εγώ θα έλεγα τα ίδια. Πιστεύω και θα συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος, είτε πάρει το πρωτάθλημα φέτος είτε όχι. Όποιος παρακολουθεί τους αγώνες όλων των ετών μπορεί να κρίνει συνολικά.

ΥΓ: Καλά μιλάμε για τρομερό σχολιασμό... "Μας συγχωρείτε που καλύπτουμε ο ένας τον άλλο, αλλά κάνουμε ότι κάνουν και οι αναβάτες". Πολύ επαγγελματική η συμπεριφορά σας... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα