Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Είμαι σίγουρος, ότι ο Κostas-MotoLover, μετά από αυτό θα παρατήσει το Linhai του και θα πάει Νέα Ζηλανδία να βρεί τον τυπά και θα βολτάρουνε παρέα... Υ.Γ. Κώστα, μην μας ξεχάσεις εκεί στα ξένα... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2009 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 χαχαχαχαχα Σε lamborghini murcielago το βγάζουν????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 κυριακο το μονο καλο που εχει αυτο ειναι δυναμη ,κατα τα αλλα αχρηστο μου φαινεται.εδω για να κανει αναστροφη θελει ενα γηπεδο ποδοσφαιρου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!! Όχι για κάθε μέρα αλλά για καμιά καγκουροβόλτα καμιά Κυριακή πρωί είναι όλα τα λεφτά!!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Διασκεδαστικότατο δείχνει!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 :blink: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 με ψήνει πολύ-πολύ περισσότερο......... Άσε που αν σε κυνηγήσει η τροχαία, πάς θάλασσα, αν σου την πέσει το Λιμενικό, βγαίνει στεργιά............. Συνδυασμένη επιχείρηση θα χρειαστεί.......... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 με ψήνει πολύ-πολύ περισσότερο......... Άσε που αν σε κυνηγήσει η τροχαία, πάς θάλασσα, αν σου την πέσει το Λιμενικό, βγαίνει στεργιά............. Συνδυασμένη επιχείρηση θα χρειαστεί.......... :P Ρε μπας και έβαλες σκοπό να το παίξεις πειρατής που "ψαρεύει" τράπεζες και μας το λες απ'εξω απ'έξω????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 με ψήνει πολύ-πολύ περισσότερο......... Άσε που αν σε κυνηγήσει η τροχαία, πάς θάλασσα, αν σου την πέσει το Λιμενικό, βγαίνει στεργιά............. Συνδυασμένη επιχείρηση θα χρειαστεί.......... :P Μωρέ καλά την είχα φανταστεί εγώ τη φάση..... Οικογενειάρχης άνθρωπΑς ''και καλά'' ........ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ!!!!!!! Όντως με ψήνει πιό πολύ αυτό!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 με ψήνει πολύ-πολύ περισσότερο......... Άσε που αν σε κυνηγήσει η τροχαία, πάς θάλασσα, αν σου την πέσει το Λιμενικό, βγαίνει στεργιά............. Συνδυασμένη επιχείρηση θα χρειαστεί.......... :P Απλά θεικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Είμαι σίγουρος, ότι ο Κostas-MotoLover, μετά από αυτό θα παρατήσει το Linhai του και θα πάει Νέα Ζηλανδία να βρεί τον τυπά και θα βολτάρουνε παρέα... Υ.Γ. Κώστα, μην μας ξεχάσεις εκεί στα ξένα... Μόνο δύναμη βλέπω, αλλά από "παιχνίδια" τίποτα. Μαρσάρει και τρέχει σε ευθεία, ούτε κωλίδια, ούτε χωμάτινα (απ' όσο είδα γιατί κόλλαγε το βίντεο). με ψήνει πολύ-πολύ περισσότερο......... Άσε που αν σε κυνηγήσει η τροχαία, πάς θάλασσα, αν σου την πέσει το Λιμενικό, βγαίνει στεργιά............. Συνδυασμένη επιχείρηση θα χρειαστεί.......... Του Παναγιώτη η πρόταση είναι Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΗ... Λες και φτιάχτηκε για μένα. :D Το θέλω τώρα! Φέρτε τό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Προσκύνα με λίγο ακόμα και θα το σκεφτώ μικρέ Moto lover :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Εγώ με ένα τέτοιο θα ήμουν ευχαριστημένος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 με ψήνει πολύ-πολύ περισσότερο......... Άσε που αν σε κυνηγήσει η τροχαία, πάς θάλασσα, αν σου την πέσει το Λιμενικό, βγαίνει στεργιά............. Συνδυασμένη επιχείρηση θα χρειαστεί.......... :P ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 "Κορίτσια", :P μπας κι αρχίσατε να γλυκοκοιτάτε τα γουρούνια? Σας βλέπω να αρρωσταίνετε απ' τη νόσο των χοίρων και να μην προλαβαίνουμε να τα μετράμε στο δρόμο. Join the Kostas-MotoLover Club. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Εγω θελω καποια στιγμη να παρω ενα γουρουνι 300-400cc με σχαρες για να το φορτωνω πολλλλλλλλλαααααα μπαγκαζια και να πηγαινω στα camping και στα νησια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Εγω θελω καποια στιγμη να παρω ενα γουρουνι 300-400cc με σχαρες για να το φορτωνω πολλλλλλλλλαααααα μπαγκαζια και να πηγαινω στα camping και στα νησια... Είσαι δικός μου άνθρωπος εσύ! Έτσι και πάρεις και δεις τί μπορείς να κάνεις μ' ένα τέτοιο, θα μείνεις πιστός μετά. Βάλε με το μυαλό σου σκηνή: ένα γουρούνι (ATV) με άλλο ένα γουρούνι καβάλα (εμένα) να κουβαλάει στη Μεσογείων 2 χαλιά (απ' τα μεγάλα) και φαντάσου τα μούτρα των κουτάκηδων που με βλέπανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 σε οσους αρεσουν βιντεο με γουρουνες ας κατεβασουν κατι βιντεο με ονομα "huevos" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Είσαι δικός μου άνθρωπος εσύ! Έτσι και πάρεις και δεις τί μπορείς να κάνεις μ' ένα τέτοιο, θα μείνεις πιστός μετά. Βάλε με το μυαλό σου σκηνή: ένα γουρούνι (ATV) με άλλο ένα γουρούνι καβάλα (εμένα) να κουβαλάει στη Μεσογείων 2 χαλιά (απ' τα μεγάλα) και φαντάσου τα μούτρα των κουτάκηδων που με βλέπανε. ΧΑ ΧΑ ΧΑ, πλακα θα ειχε. Ειναι εργαλεια τα ατιμα αλλα σαν τις μηχανες δεν ειναι. Τα γουρουνι ειναι να το εχεις για δευτερο "μηχανακι" να κανεις συγκεκριμενες δουλειες και να βγαζεις αλλα γουστα... Και φυσικα αν βολευτεις με την πρακτικοτητα του δεν το αποχωριζεσαι ευκολα μετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Σαν παλιός "γουρουνάς", ίσως απο τους παλιότερους, (1993-1996 YAMAHA YFM 350 Big Bear 4X4), πάντα τα καλοβλέπω τα........χοιρινά...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Προς θεού ΜΗΝ κολήσετε........ γουρουνίαση. Είναι ασθένεια ανίατη Πριν εννιά χρόνια καβάλησα ένα (τό' χα άχτι) και από τότε έπαθα τη "γρίπη" των χοίρων και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω Το χειρότερο είναι ότι όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση........ επιδεινώνεται :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Σαν παλιός "γουρουνάς", ίσως απο τους παλιότερους, (1993-1996 YAMAHA YFM 350 Big Bear 4X4), πάντα τα καλοβλέπω τα........χοιρινά...... Eγω εφερα το 1985 το Yamaha 60 Γουρουνι απ'τον Καναδα, το δικο μοας ηταν απ'τα πρωτα εισαγωγης, φαντασου οτι το ζευγαρωσαμε με αλλο παρομοιο του το 94 και ηταν τριτροχη χοντα YF 60 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
0-200aras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Το 1ο ΑΤV είναι ότι πιο άχρηστο με ρόδες έχω δεί και απο τα πιο ανασφαλοί.... Τώρα αν μου περισεύανε μερικά εβρά θα έπερνα το YZF 700 της YAMAHA. Μια χαρά θα με πήγαινε και δεν χρειάζεται ιδιωτικό δρόμο όπως το SUBA. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες