Jump to content
Sign in to follow this  
nikolas@sm

Help!!!

Recommended Posts

Παιδία καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια απο όσους γνωρίζουν..

Εχώ βρει ένα honda xr 400 sm,σε πολύ καλή τιμή...500 κάτω απο ότι περίμενα..

το θέμα είναι άλλο ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ...1 χρόνου σε πολύ καλή κατάσταση με λίγα χλμ απο ότι έιδα.

Διάβασα τα θέματα περι παραεισαγωγής αλλα ακρη δεν βρίσκω.

Ειμαι σε δύσκολη θέση διότι δεν γνωρίζω τι πρεπει να προσέξω και να ζητήσω απο το κατάστημα για να είμαι

εξασφαλισμένος...Να πω την αληθεια με έχουν φοβήσει και γνωστοι με {δεν θα έχεις εγγυηση} και {μεχρι και κλεμμενο μπορει να είναι}!!

:0

Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή!!! :huh:

Τροποποιήθηκε από τον ALX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν θυμαμαι καλα ειναι αυτο που εχει και πλαινα καπακια "σα ψυγειου" στο τεποζιτο εε? Εγω απλα θα κοιταζα για ανταλακτηκα , απο μοτερ-πλαισιο ειναι ιδια απο το '98 και μετα , αυτο ομως εχει κατι διαφορες στο κουτουμι του και up side down μπροστινα .

Μια καποια εγγυηση αν το πουλαει το μαγαζι και οχι καποιος που το εχει αφησει εκει θα στη δινει νομιζω..

Ποσο το δινει ? Απο χλμ ποσα εχει ? Σε τι καταστση το βλεπεις ?

Αυτο εχει και μιζα νομιζω ???

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασιλη καλα τα λες ,αυτο ειναι μιζατο με πλαινα καπακια σαν να εχει ψυγειο ,μασκα μπροστα απο crf-x και up-side down αναρτησεις μπροστα.

το μηχανακι ειναι μια κουκλα και ειναι φυσικα πολυ καλο μηχανακι.λογικα πρεπει να το εχεις βρει γυρω στα 5000.

απο θεμα ανταλλακτικων ειναι ιδια ολα τα xr απο 97 και μετα οσον αφορα τα μηχανικα μερη οποτε δεν θα δυσκολευτεις και πολυ να βρεις αν χρειαστεις κατι.εκτος βεβαια αν πας με αριθμο πλαισιου και σου λενε οτι δεν εχουν κτλ ,τοτε ζητα απο xr400 του 2002 πχ.

εγγυηση δεν σου δινει το καταστημα?μπορεις να παρεις και στα κεντρικα και να ρωτησεις.

αυτο:

post-6497-1243983352_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στα 5000e υπαρχουν βεβαια κι αλλα πιο μαχημα... :_innocent:

οχι που δεν θα το ελεγες...και με ενα fcr επανω ε????

XR RULES ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά {καταρχας ευχαριστώ}εγώ απο αυτά που είδα το μηχανακι είναι σαν καινούργιο το θέμα είναι..

1}Τι πρέπει να προσέξω εγγυήσεις χαρτιά??Δεν έχω ιδέα και δεν μου περισεύουν κίολας..... :blush:

είναι χρήματα που μάζευα αρκετό καιρό κα ιδεν θέλω να την πατήσω...

2}Απο άποψη εγγύησης σχέφτομαι "και αν το έπερνες του 2006 και μόλις είχε λήψει η εγγύηση αντιπροσωπείας το ίδιο δεν θα ήταν???

3}ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα ελεγχθει απο μηχανικο πριν την αγορα....

4}Καμοια άποψη εμπειρία ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για εγγυηση ρωτα το καταστημα που το εχει εαν σου παρεχει ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση και για ποσο.

μπορεις επισης να παρεις και τον αριθμο πλαισιου και να παρεις ενα τηλεφωνο στα κεντρικα της honda να ρωτησεις εαν καλυπτεται απο εγγυηση το μηχανακι.

οταν λες αποψη εμπειρια εννοεις για το μηχανακι η περι εγγυησεων?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου είπε οτι έχει εισαχθεί απο γερμανία έχει βιβλίο σέρβις οπου έχουν γίνει 2 για την ακρίβεια...

Το θέμα είναι πρέπει να κοιτάξω αριθμό πλαισίου να επικοινωνήσω με γερμανία??

Τι χαρτιά πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσω?? :nuke:

Απο άποψη μεταπώλησης???Θα μπορεί να πουληθεί αργότερα ή θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα???

Γενικά δεν γνωρίζω τίποτα για τα εισαγωγής γι'αυτο ζητάω και τη βοήθεια σας.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο θέμα μεταπώλησης γιατί να έχεις πρόβλημα; Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...

Γενικά διακρίνω ότι έχεις μία προκατάληψη / φοβία στο θέμα «παραεισαγωγής». Κακώς!

Από την στιγμή που θα εξασφαλίσεις (μέσω ερωτήσεων & ψαξίματος σε μηχανικούς & αντιπροσωπείες ανταλλακτικών) ότι υπάρχουν ανταλλακτικά, ΠΡΟΧΩΡΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις δίκιο για την 'φοβία" μου για τα εισαγωγής... :blush:

Σε μηχανικο θα πάω,ανταλακτικα υπάρχουν, απλά θα ήθελα να μου προτείνετε 5-6 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζω

πρίν την αγορά μοτοσυκλέτας παραεισαγωγής γιάτι δεν θέλω να κλαίω τα λεφτάκια μου.... :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα