μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Τι οδηγος εισαι;Ποιο στυλ σου ταιριαζει...Τα χωνεις κανονικα ή οποτε σου την κα...ρφωσει;;Ή μηπως εισαι απο αυτους που πανε με το Σταυρο στο χερι;;;Ρε μπας και γερασε κανεις;;;Μηπως ο καγκουρας ακομα ζει μεσα μου; :) Υ.Γ.Πες...αλλά οχι καγκουριές...μεταξυ μας.Αληθειες ή αστο...μην ασχολεισαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Το τρία... το τρία.... Τυπικός και φρόνιμος αλλά "μέσα" γυαλίζει το μάτι μου Τι..... κερδίζω;.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 .....παντα "φρονιμος".......... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 .....παντα "φρονιμος".......... .... ορκίζεσαι; ;) :P :P :P <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 (τροποποιήθηκε) Το 2 !! Ηρεμος γενικά,με τις προσταγές της παρέας,αλλα μερικες φορες παω αρκετα πιο γρήρορα,γιατι ετσι μου καθεται αλλα επανεχρομαι γρηρορα,αφου ειναι το σωστο !!!! Συγνωμη για το αργο edit...Αν εχω δευτερο άτομο παω πιο αργα εννοείται,αφου μου αρέσει πιο πολύ και πρέπει να είμαι σαφώς πιο προσεκτικός !! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2006 από τον D_artaGian Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 To 2 το καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Εγώ απο ότι βλέπω αυτή την στιγμή είμαι ο μοναδικός που ψήφισα το 4. Κατά την γνώμη μου η μηχανή δεν είναι το πιο κατάληλο μέσο ( και ειδικά στην Ελλάδα που δεν έχει δρόμους σωστούς ) να ξεσπάς και να κάνεις ταρζανιές. Επειδή ξέρω τον εαυτό μου εξάλλου ότι δεν είμαι και κανένας μεγάλος οδηγός σέβομαι αυτό που οδηγώ και προσπαθώ να είμαι πάντα νορμάλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 ωραιο ποστακι....με έκανε να σκεφτω.... 2 λοιπον και προσπαθω να βελτιωθω. (ενω με φτιαχνει όταν κάνω την Χ καγκουρια μετα σκεφτομαι τι παπαρας είμαι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 ....μονο εγω δεν ταιριαζω σε κανενα ?...για μενα η μηχανη ειναι απολαυση κατι που ηθελα απο παιδι οταν την καβαλαω δυσκολα να κατεβω,παω τοσο αργα που εκνευριζω αρκετους,θα με δεις στανταρ να καπνιζω,να μηλαω με τον συνοδηγο η με τον διπλα αλλα σπανια θα με δεις να την καρφωνω, μου αρεσει να οργονω την ασφαλτο και οχι να την αγοραζω...... υ.γ.δεν ξερω να οδηγαω καλα κιολας ελπιζω οταν μαθω να μην αλλαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Φοβάμαι...Πολλές φορές φοβάμαι ίσως υπερβολικά... Πιστεύω όμως ότι αυτός ο φόβος είναι που με κρατάει ακόμη όρθιο.... Καμιά φορά όμως το γονίδιο της καγκουριάς ξυπνάει μέσα μου και παλεύει με τον φόβο μου...Άλλες φορές νικάει και "τα χώνω" (όσο φυσικά μου επιτρέπει η μικρή μου εμπειρία και ικανότητα) άλλες φορές κατανικιέται (ιδίως όταν έχω συνοδηγό). Θα ήθελα να μπορούσα να είμαι κάγκουρας....αλλά.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 To δευτερο ατομο σημαινει,"παω κυρια" (εκτος κι αν εχεις πανω κανα αλλον καγκουρα φιλο σου και σε γκαζωνει απο μονος του...αλλα και παλι τι σου φταιει κι αυτη η ψυχη αμα στραβωσει πουθενα η δουλεια?) Οταν βαζεις δευτερο ατομο πρεπει να σεβαστεις την ζωη του,τον φοβο του,την απειρια του στα μηχανακια. Ειδικα οταν αυτος ο συνεπιβατης ειναι γενικα νεος με τα μηχανακια,δεν προσπαθεις να του αποδειξεις τι "τιμονι" εισαι κανοντας μαλακιες. Ενα ειναι σιγουρο.Αν ειναι φιλος σου θα τσακωθειτε,κι αν ειναι φρεσκια γκομενα,σε παρατησε!!! Εγω λοιπον με δευτερο ατομο...ΚΥΡΙΑ.Ουτε πλαγιασματα ουτε δυνατες επιταχυνσεις ουτε φρενα τελευταιας στιγμης. Μονος μου....αλλο καπελο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Οταν βαζεις δευτερο ατομο πρεπει να σεβαστεις την ζωη του,τον φοβο του,την απειρια του στα μηχανακια. Ειδικα οταν αυτος ο συνεπιβατης ειναι γενικα νεος με τα μηχανακια,δεν προσπαθεις να του αποδειξεις τι "τιμονι" εισαι κανοντας μαλακιες. <{POST_SNAPBACK}> Δυστυχώς εγώ (αλλά και νομίζω οι περισσότεροι εδω μέσα) το έχουμε κάνει αρκετές φορές αυτό...Η πλάκα με ένα κολητάρι μου (ο οποίος άσχετος απο μηχανές αλλά αρκετά γρήγορος οδηγός μια Alfa GT) όταν τον είχα πρωτοπάρει για βόλτα και τον "έτρεξα" και μετά σταματήσαμε του λέω: -"Μαλάκα ψιλοχέστηκα. Δεν έχω ξαναπάει τόσο με δεύτερο άτομο. Εκεί που μας πέρασε και σφήνα το R1...τρόμαξα και παρατρίχα να το χάσω" -"Εγώ πάλι δεν φοβήθηκα καθόλου." - -"Πάντως η επιτάχυνσή του είναι εξωπραγματική" - Ε τί το πέρασες, αυτοκίνητο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Είμουν είμα και θα είμαι αργόοοοοοοοοοοοοοοοοος Μάρτυρές μου οι Varadero, City, Sarevock. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Είμουν είμα και θα είμαι αργόοοοοοοοοοοοοοοοοος Μάρτυρές μου οι Varadero, City, Sarevock. <{POST_SNAPBACK}> ωραια βρηκα παρεα για την βολτα.......μετα απο 3 νεανικα ατυχηματα δεν ειμαι για αλλο εξαλου αγορασα ενα καφε με καμια 100 καρεκλες στα ν.πλαγια,μια στροφη στην πλατια του ευοσμου,και ενα δρομο στην επταλοφο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 που και που κάτι ξυπνάει μέσα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 ΞΥραφακιααααααααααααα Κεφτεδακιααααααααααααα Νεροοοοοοοοοοοοοοοοοο Σαμαλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Με την γυναικα απο πισω......σαν χελωνα και τα ματια 400 τωρα οταν ειμαι μονος αλλαζει λιγουλαααααααακι το πραγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 ΞΥραφακιααααααααααααα Κεφτεδακιααααααααααααα Νεροοοοοοοοοοοοοοοοοο Σαμαλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι <{POST_SNAPBACK}> :lol: :lol: :lol: αχαχχααχαχχαχαχ ναι ναι... και εγώ από πίσω να ακολουθώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 :lol: :lol: :lol: αχαχχααχαχχαχαχ ναι ναι... και εγώ από πίσω να ακολουθώ! Εσυ εισαι Ζετας και μπορεις..... για αλλες κοτ'νταουν λεω <{POST_SNAPBACK}> ποιο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 ωραιο ποστακι....με έκανε να σκεφτω.... 2 λοιπον και προσπαθω να βελτιωθω. (ενω με φτιαχνει όταν κάνω την Χ καγκουρια μετα σκεφτομαι τι παπαρας είμαι) <{POST_SNAPBACK}> Ετσι. ακριβως ομως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Κυρίως φρόνιμος και ειδικά με δεύτερο άτομο.Με παρέα άλλες μηχανές ακολουθώ τον ρυθμό όποιος και να είναι και εάν μου την καρφώσει για καγκουριλίκι,απομακρύνομαι.Μόνος μου,ε τι να κάνω παίζω λίγο,όσο μπορώ όμως πιο προσεκτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 (τροποποιήθηκε) Χμμμμμ ΖΕΥΣ-άκο θυμάμαι ακόμη το δωράκι που μου έκανες με τις βοηθητικές ροδούλες για το ΚΤΜ-άκι μου... ....κι έτσι λοιπόν..Συνηθως πηγαίνω πολιτισμένα...(αλλά που και που ξυπνάει κατι μεσα μου...και τα χωνω...Δεν μπορω να αντισταθω)ειδικά με τις βοηθητικές μου ρόδες... :lol: :lol: :lol: :lol: ΖΕΥΣ-άκο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2006 από τον ktm-isa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 To 2 ti na kanoume.... Pou kai pou prepei na anapneusi kai ligo to kaimeno. Den exw mpei akoma pista giauto den kserw ti tha gini meta ama tha paw stin katigoria 3... Tha diksi prosexws CSS sou'rxomai.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 2 κατά 99.9999% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2006 Συνηθως πολιτισμένα...(αλλά που και που ξυπνάει κατι μεσα μου...και τα χωνω...Δεν μπορω να αντισταθω) ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣ 200 km/h ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.......ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΕΞΩ ΟΜΩΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες