Jump to content
Sign in to follow this  
nexxon

Διαφορετικές μηχανές,

Recommended Posts

οχι ρε πουτη μου... καρφωθηκα ... Ειμαι η μονη γυναικα που ψηφισε. ΜΑ τι ζωον Θεε μου...

Λοιπον, πειτε μεντεμοντε, στενομυαλη η οτιδηποτε αλλα πιστευω οτι δεν εινια ολες οι μηχανες για ολους. Μερικες θελουν μυικη δυναμη. Σκεφτειτε, οι γυναικες κανουν γιογκα κ πιλατες με αερομπικ δωρο, ενω οι τριχωτοι μου φιλοι; μουσκουλα. Τα μουσκουλα αυτα αγαπητα μου πλασματα, ειναι για να αντεχει ο αντρας να σηκωνει τις ερωμενες του: γυναικα-ες τε και μηχανη-ες.

Κ αν με ρωτησετε, πιστευω οτι οι γυμνες ειναι για τους αντρες και τα ορθια για τις γυναικες...Ωχ... αυτο καπως ακουγεται...χμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κ αν με ρωτησετε, πιστευω οτι οι γυμνες ειναι για τους αντρες και τα ορθια για τις γυναικες...Ωχ... αυτο καπως ακουγεται...χμ...

Νομιζω πως έδωσες ρέστα με αυτή τν ατάκα... Και μια ερωτηση τώρα Αν ένας αντρας έχει όρθια τον κάνει αυτομάτος γκέι? -_- :0 :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
... Και μια ερωτηση τώρα Αν ένας αντρας έχει όρθια τον κάνει αυτομάτος γκέι? -_- :0 :huh:

Aυτοματως.... οχι.... :D

η μηπως μια σε ss ειναι φιλεναδα του λαβαζουχτρα;; :huh: :P

ειναι ρε παιδι μου τυχαιο που η πλειονοτητα των ανδρων λεει "η μηχανη μου" ενω οι γυναικες λεν "το μηχανακι";

δεν ξερω... εμενα παντως ετσι μου αρεσει. στη γυμνη, φαινονται τα χερια του αντρα, απο τα πλεον ερωτικα σημεια του. Κ στη γυναικα στο ορθιο (αντε πααααααλιιιιιιιιι...) το στηθος. Με αυτα τα τοοοοοοοοοοσο σοβαρα στοιχεια, κατεληξα στο ανωθεν συμπερασμα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα ειναι ολα τα μοτορια για τις γυναικες αρκει να εχουν την αυτοπεποιθηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαφορετικές... Οι γυναίκες θέλουν πιο λεπτεπίλεπτα μηχανήματα! Κανά σκουτεράκι, άντε ίσως κανά Pegaso η κάτι τέτοιο!

Aυτοματως.... οχι.... :D

η μηπως μια σε ss ειναι φιλεναδα του λαβαζουχτρα;; :huh: :P

ειναι ρε παιδι μου τυχαιο που η πλειονοτητα των ανδρων λεει "η μηχανη μου" ενω οι γυναικες λεν "το μηχανακι";

δεν ξερω... εμενα παντως ετσι μου αρεσει. στη γυμνη, φαινονται τα χερια του αντρα, απο τα πλεον ερωτικα σημεια του. Κ στη γυναικα στο ορθιο (αντε πααααααλιιιιιιιιι...) το στηθος. Με αυτα τα τοοοοοοοοοοσο σοβαρα στοιχεια, κατεληξα στο ανωθεν συμπερασμα. :D

Μου αρέσουν τα κριτήριά σου!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έχουν την εικόνα μιας αδύνατης κοντούλας γυναίκας στο μυαλό τους.....

Πολλές σε αναλογία ύψους είναι πολύ κοντά η και ψηλότερες από ορισμένους άντρες...

όπως ο μπόμπος 1,60 άνδρας δεν οδηγεί ότι του έρθει , έτσι και η γυναίκα του1,80 καβαλάει το 990 και κάνει και παπάδες άμα είναι χερού.

Οπότε?????

Ίδιες μηχανές...

αν ποτε (πχ) παραπατήσεις ελάχιστα, προσπαθώντας να ξεπαρκαρεις μια μηχανή 260 κιλων...θα καταλάβεις. :D

ενας άντρας μπορεί να το κρατήσει, μια μικροκαμωμένη κοπέλα.. θα φωνάξουμε την πυροσβεστική να τη βγάλει απο κάτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξαρτατε απο τον σωματοτυπο της.

για παραδειγμα η γυναικα μου την δικαι μου την μηχανη δεν μπορει να τη σηκωσει καν απο το σταντ γιατι δεν φτανει να πατησει καλα κατω.

και δεν ειναι καμια ταπα, για αυτο πιστευω πως ενας αντρας λογω μεγαλυτερης σωματικης δυναμης και κοντος να ειναι θα τα καταφερει.

αλλα αν ξεπεραστει αυτο μετα η οδηγηση ειναι θεμα ικανοτητων ασχετου φιλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευω οτι ετσι οπως εχει η κατασταση πλεον ανεξαρτητως φυλου,μπορουν να οδηγησουν οτι θελουν και οι 2 πλευρες,ισως να υπαρχει καποιο προβλημα

στο να κουμανταρει πχ ενα βαραντερο μια κοπελιτσα 1,60 αλλα και ανδρας σχετικα μικροσκοπικος το ιδιο θα αντιμετωπισει,ισως λιγοτερο λογω μεγαλυτερης μυικης δυναμης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πιστευω οτι ετσι οπως εχει η κατασταση πλεον ανεξαρτητως φυλου,μπορουν να οδηγησουν οτι θελουν και οι 2 πλευρες,ισως να υπαρχει καποιο προβλημα

στο να κουμανταρει πχ ενα βαραντερο μια κοπελιτσα 1,60 αλλα και ανδρας σχετικα μικροσκοπικος το ιδιο θα αντιμετωπισει,ισως λιγοτερο λογω μεγαλυτερης μυικης δυναμης

αυτο ακριβως ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέποντας αυτό το video δεν μπορώ να ξεχωρίσω ανδρική και γυναικεία μοτοσικλέτα....παρεπιπτόντως είναι όλες γυναίκες στην ταινία. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα δεν θα μου αρεσε να δω μια γυναικα να οδηγαει μια μηχανη μονο αμα ηταν μικρου κιβισμου μεχρι 250cc ας πουμε απο εκει και πανω ειναι καθαρα αντρικο αθλημα ...

και αυτο που λετε οτι ενας μικροκαμομενος ανδρας δεν μπορει να κουμανταρει μαι μηχανη δεν ισχυει μια ειμαι 1.87 65 κιλα(αν θεωρουμε μικροκαμομενος) δεν γυμναστηκα ποτε παρα μονο στο κτημα οταν κανω δουλειες και σηκωσα μια duke απο το εδαφος χωρις να ζωριστω και πολυ ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαμβανοντας υποψην αυτα που ακουσα σε αυτο το τοπικ,πιστευω οτι φυσικα δεν υπαρχουν διαφορετικες μηχανες για ανδρες και διαφορετικες για γυναικες :victory: .Να εξηγησω:ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του χαρακτηριστικα.Μπορει μια κοπελα να ειναι κοντη και αδυναμη κατα συνεπεια δεν θα μπορεσει να αναιβει σε μια motard ή να ελεξει μια busa το ιδιο ομως ισχυει και για τους ανδρες,ισως ο αντρας να μπορεσει να τις κουμανταρει μονο και μονο επειδη εχει λιγο παραπανω μυικο ογκο απο οτι μια γυναικα :boxing: .Αν το καλοσκευτουμαι αν βαλεις διπλα εναν μεσο ανδρα και μια μεση γυναικα ο ανδρας δεν διαθετει παραπανω δυναμη?μιλαω παντα σε απολυτες τιμες για να μην με παρεξηγησετε!! :tomato: αλλα παντως και για τους δυο θα ηταν εξαιτετικα δυσκολα να οδηγησουν αυτες τις μηχανες αφου δεν διαθετουν και τα αναλογα προσοντα .Γιατι λοιπον μια ψηλη και σχετικα δυνατη γυναικα να μην μπορει να παρει τη οποιαδηποτε μηχανη?προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα γουστου.Στους ανδρες αρεσουν περισσοτερο μηχανες μεγαλες,με το γκαζακι τους,περνουμε και μηχανες για να κανουμε φιγουρα,για να ριξουμε τις κοπελες,να μας αντιπροσωπευει κλτπ.Οι γυναικες ψαχνουν περισσοτερο κατι που να εχει φινετσα,να τις αναδειξει,δεν περνουν μηχανη για να κανουν φιγουρα(οχι πως δεν υπαρχουν και αλλες που το κανουν),μεσω μετακινησης κατα κυριο λογο.Εμεις κανουμε ολα τα υπολοιπα,για αυτο πιστευω οτι τις φροντιζουμε περισσοτερο απο οτι τις γυναικες,εχετε ακουσει ποτε γυναικα να αποκαλει μηχανη "κουκλα μου""καλη μου""μωρο μου" :wub: ?Πια γυναικα θα πει κατι καλο σε μια αλλη :shades: ?Εγω δεν εχω ακουσει καμια,αντιθετα εμεις και πως δεν εχουμε πει την μηχανη μας,ακομα και στον υπνο μας την βλεπουμε!Κλεινοντας πιστευω οτι για αυτον ακριβως τον λογο υπαρχουν και τοσες πολλες μηχανες,μηχανες για ολα τα γουστα,για ολες τις ηλικιες,για προσοντα που εχει ο καθενας μας(βαρος,υψος,δυναμη,προσωπικοτητα) και για ολες τις τσεπες.Αυτα απο εμενα!! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και αυτο που λετε οτι ενας μικροκαμομενος ανδρας δεν μπορει να κουμανταρει μαι μηχανη δεν ισχυει μια ειμαι 1.87 65 κιλα(αν θεωρουμε μικροκαμομενος) δεν γυμναστηκα ποτε παρα μονο στο κτημα οταν κανω δουλειες και σηκωσα μια duke απο το εδαφος χωρις να ζωριστω και πολυ ..

κατσε ρε αδελφε, για να καταλαβω. συγκρινεις εσενα 1.90 παιδι που σηκωνει ενα μηχανακι 150 κιλων , με καποιον που θα ειναι αδυνατος και 1.65 και θα παει να σηκωσει καμια μηχανη 200+ κιλα ? οχι δεν μπορουν να κουμανταρουν ολοι οι αντρες ολες τις μηχανες.

αν βαλεις κανεναν 1.60 πανω σε κανενα crf μπορεις να μου πεις πως θα την κουμανταρει σε μια σταση ? θα κουβαλαει σκαμνια μαζι του ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ο φόβος αντιπαράθεσης με το άλλο θηλυκό. Γιατί ως γνωστόν, ο χειρότερος εχθρός της γυναίκας είναι μια άλλη γυναίκα.

.παρεπιπτόντως είναι όλες γυναίκες στην ταινία. :)

Φάνηκε από το ροζ... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Tony σε μια κοπέλα που έχει εμπειρία με μηχανές και ταξίδια θα της πρότεινες το xjr;

γιατί οχι? το xjr δεν έχει και τόσο μεγάλο ύψος σελάς. :D

(αμα κανει καλα 11κιλα ροπη στις 4700σαλ... :rolleyes: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, να μιλησω και γω απο την δικη μου οπτικη γωνια. Η αληθεια ειναι οτι γυναικες και αντρες μπορουν να οδηγησουν τις ιδιες μηχανες με τον ιδιο τροπο! ΝΑΙ, ΚΑΝΟΝΑΣ. Δεν ειμαι φεμινιστρια να καιω τα σουτιεν μου, απλως ρεαλιστρια. Το θεμα ομως ειναι οτι καθε κανονας εχει και τις εξαιρεσεις του. Και στην περιπτωση που αναφερομαστε οι περισσοτερες εξαιρεσεις αφορουν το "αδυναμο" φυλο.

Θελω δλδ να πω οτι μπορει μια γυναικα να οδηγησει ενα ss ή ενα γυμνο. Πιο ευκολα θα το κανει ομως μια που ειναι 1.70 παρα μια η οποια ισα που αγγιζει το 1.60. Κατι τετοιο ομως συμβαινει και στους αντρες. (Οπως αντιστοιχα και ενα συμφοιτητης μου, παρολο που στα βαρη στο γυμναστηριο σηκωνει 50Kg και γω 25, την μηχανη του, CB-400, δεν την κουμανταρει καλα στο ξεπαρκαρισμα λογω υψους...) Λεω, ομως, οτι οι εξαιρεσεις αφορουν στις γυναικες η πλειοψηφια ειναι στο 1.60, ενω στους αντρες ειναι οι μειοψηφια...

Ωστοσο, ρολο παιζει και η εμπειρια, αλλα και κατα ποσο ο αλλος το "εχει". Γιατι μη μου πειτε οτι ολοι οι αντρες οταν επιασαν πρωτη φορα μηχανη στα χερια τους ηταν ολοι Rossi ενω ολες ειναι θηλυκες κουλαδομαριες...

Σιγα σιγα μαθαινεις. Θα πεσεις. Μπορει πιο ευκολα μια γυναικα λογω λιγοτερης μυικης δυναμης, αλλα αυτη θα συγκριθει με εναν αντρα αντιστοιχης δυναμης. Οχι, πχ, να συγκρινουμε τον ΒLOODY που "σηκωνει" και Varadero με την Εβελυνα, ας πουμε. (κοριτσαρα μη με παρεξηγησεις... :P)

Βεβαια, οταν οδηγησω ss θα ενημερωσω περαιτερω το ποστ μου και ισως, λεμε ισως, κανω καμια αναθεωρηση... αν και δεν το κοβω... :angel_not:

@Eβελυνα: Ψηφισα και γω! Ειμαστε 2 τωρα!

:oops:

Και εχω μια ενσταση στα λεγομενα σου .............................................

............ Συμφωνω οτι τα γυμνα ειναι για τους αντρες! αλλα και τα ορθια επισης!.....................

.....................Ετσι αναδεικνυονται τα χερια και οι πλατες τους. Ειδικα σε TDM............ :wub:

...........Σε μας, ομως, ταιριαζουν τα ss.............. :lipssealed: ........Γιατι με τα μπουφαν δεν αναδυκνυεται το στηθος, εκτος και εχεις σαν της τεννιστριας σε διπλανο τοπικ........................Οποτε, καλυτερα τα σκυφτα να τουρλωνει και το κ*λαρακι...! (τι λεω πρωινιατικο :blush: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...........Σε μας, ομως, ταιριαζουν τα ss.............. :lipssealed: ........Γιατι με τα μπουφαν δεν αναδυκνυεται το στηθος, εκτος και εχεις σαν της τεννιστριας σε διπλανο τοπικ........................Οποτε, καλυτερα τα σκυφτα να τουρλωνει και το κ*λαρακι...! (τι λεω πρωινιατικο :blush: )

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μου εκαψες το μυαλο λεμε τελιος.Λιγες γυναικες ειναι καλες σε SS Εδω ταλαιπωρουνται με τα μονογκαζα.Παντα υπαρχουν εξαιρεσης που επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ίδια!

Ξέρω κάτι κοπελίτσες πιο μικρόσωμες απο εμένα, να πηγαίνουν το Ρ1 πολύ καλύτερα απο πολλούς γνωστούς μηχανόβιους! Αξέχαστη θα μου μείνει και η κοπέλα με το LC4 που ξεκίνησε και... λαμπάδα!

Το θέμα ελέγχουν του βάρους, εκτός απο πασιφανή παραδείγματα, είναι θέμα τεχνικής και όχι δύναμης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οριστε και καποια μοντελα για γυναικες...

AVA 600 k9

fairy ninja 1000

SKIPbusa 1300

χαχαχα.παντως δεν πιστευω οτι κανουν για ολες τις μηχανες οι γυναικες,οπως επισης και οι αντρες.εγω με το ζορι ξεπαρκαρα το fz6,δεν θα μπορουσα να ειχα ενα Varadero

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχουν διαφορετικες μηχανες για γυναικες και αντρες.Ο καθε λογικος ανθρωπος ξερει ποιες μηχανες μπορει να οδηγησει.Και οχι να τον πηγαινει η μηχανη αλλα αυτος να πηγαινει τη μηχανη.Μια γειτονισα μου εχει το ZX636 ninga και οταν τη βλεπω και φευγει με παντιλικια και σουζα νομιζω οτι βλεπω ονειρο...πραγματικα ομως ειναι απιστευτο το θεαμα.Θελω να πω οτι καποιες γυναικες μπορουν να τα οδηγησουν ολα και καποιες ουτε vespa και το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.Μην τρελαινεστε....αφηστε τα κοριτσια να οδηγησουν οτι θελουν.Το μονο καλο για μας ειναι οτι θα ομορφηνουν το αθλημα(αρκει να ειναι ικανες και οχι επικινδυνες).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντζι, πιστεψε με,ουτε ο ζουγκλακος δεν θα σηκωνε μηχανη με μενα πανω. Αλλα δεν σε παρεξηγω :D

θα μιλησω σοβαρα αν κ ετσι παραβαiνω τις αυστηρες οδηγιες του γιατρου μου... Οι μηχανες (αφαιρω βεσπες κ παπια γιατι τα θεωρω unisex) δεν ειναι για ολους . Πραγματικα πιστευω οτι βαριες μηχανες δεν ειναι για γυναικες ευκολα κι αν εοχυν τετοιες δεν ξερω κατα ποσο το ελαβαν ως στοιχειο υποψην τους. Δεν ξερω γενικα κατα ποσο εχουν αντρες γυναικες τα ιδια κριτηρια.

κ γυριζω στο κανονικο μου τωρα: ρε συ Aντζι, το κωλαρακι το βλεπουμε κ οταν ειναι συνεπιβατιδες! ποια η διαφορα; η γυναικα ειναι της περιφερειακης ορασεως βαση επιστημονικων μελετων αρα της παει το ορθιο. ΤεΛος. Αλλωστε αυτα ειναι υποκειμενικα... Διαφωνειτε;;...

I KILL YOU! :D :knuppel2::mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν υπαρχουν διαφορετικες μηχανες για γυναικες και αντρες.Ο καθε λογικος ανθρωπος ξερει ποιες μηχανες μπορει να οδηγησει.Και οχι να τον πηγαινει η μηχανη αλλα αυτος να πηγαινει τη μηχανη.Μια γειτονισα μου εχει το ZX636 ninga και οταν τη βλεπω και φευγει με παντιλικια και σουζα νομιζω οτι βλεπω ονειρο...πραγματικα ομως ειναι απιστευτο το θεαμα.Θελω να πω οτι καποιες γυναικες μπορουν να τα οδηγησουν ολα και καποιες ουτε vespa και το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.Μην τρελαινεστε....αφηστε τα κοριτσια να οδηγησουν οτι θελουν.Το μονο καλο για μας ειναι οτι θα ομορφηνουν το αθλημα(αρκει να ειναι ικανες και οχι επικινδυνες)το ιδιο και οι αντρες.

Σιγα μην γιναμε ολοι μπρατσαραδες και νταμαρια...Μια μεση γυναικα σημερα ειναι αρκετα ανεπτυγμενη πλεον..οχι οπως καποτε...Οτι μπορει ο αντρας με το 1 60 μπορει και η γυναικα...Ουτε αυτος μπορει το στρωμα η το βαρκαντερο ουτε αυτη...Αντιθετα μπορουν και οι δυο το sh300 και καλα θα κανουν να παρουν αυτο γιατι αλλιως ειναι επικυνδινοι!!! Εγω πιστευω οτι παει με τον ανθρωπο...Ενας ψηλος κοκαλλιαρης παλι δεν θα μπορει μεγαλο βαρος..Ολα ειναι θεμα ανθρωπου και σωματοτυπου...και οχι φυλου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντζι, πιστεψε με,ουτε ο ζουγκλακος δεν θα σηκωνε μηχανη με μενα πανω. Αλλα δεν σε παρεξηγω :D

μαρη χαζουλα... εσυ ελεγα να το σηκωσεις λαμπαδα, οχι να το σηκωσουν με σενα πανω...

θα μιλησω σοβαρα αν κ ετσι παραβαiνω τις αυστηρες οδηγιες του γιατρου μου... Οι μηχανες (αφαιρω βεσπες κ παπια γιατι τα θεωρω unisex) δεν ειναι για ολους . Πραγματικα πιστευω οτι βαριες μηχανες δεν ειναι για γυναικες για νταρντανομωρα ομως?!?!? :2funny: ευκολα κι αν εοχυν τετοιες δεν ξερω κατα ποσο το ελαβαν ως στοιχειο υποψην τους. Δεν ξερω γενικα κατα ποσο εχουν αντρες γυναικες τα ιδια κριτηρια.

κ γυριζω στο κανονικο μου τωρα: ρε συ Aντζι, το κωλαρακι το βλεπουμε κ οταν ειναι συνεπιβατιδες! ποια η διαφορα; η γυναικα ειναι της περιφερειακης ορασεως βαση επιστημονικων μελετων αρα της παει το ορθιο. ΤεΛος. Αλλωστε αυτα ειναι υποκειμενικα... Διαφωνειτε;;...

:rotfl:

τωρα τι να πω... με βουλωσες...

I KILL YOU! :D :knuppel2::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα