Jump to content
Sign in to follow this  
DeadShadoW

τρέιλερ για σκουτερακι

Recommended Posts

ξεκινοντας το θεμα ηθελα να σας πω οτι ξερω οτι ειναι παρανομο να τραβαει ο,τι ενα παπι/σκουτερ αλλα θας πω το εξεις οτι αυτο φτιαχνεται πιο πολυ για το κτημα μας οποτε δεν θα ειναι στον δρομο ...

και αρχιζουμε ...

εδω και καιρο ελεγα οτι θα φτιαξω ενα τρειλερ γιατι καθε τοσο μου ελεγε ο πατερας μου " φερε μου το σκοπτικο στο κτημα" και επρεπε να τρεχουμε με το τρακτερ και να σπαταλαμε πολυ χρονο διοτι δεν υπαρχει αγροτικο αλλα ουτε και καροτσα (no money ) ετσι σκευτηκα να κανω για το jog μια καροτσα μικρη να μεταφερει ισα ισα ενα δυο πραγματακια για να μην χανουμε τοσο χρονο...

αφου βρηκα ενα τραπεζι ξηλινο μεσα στην αποθηκη που δεν το θελαμε εβγαλα το ξυλο που ειχε και ειχαμε αυτο το αποτελεσμα

post-8888-1243372042_thumb.jpg

αφου ειδα οτι τα πλαινα δεν ηταν και οτι καλητερο υπαρχει αποφασισα να τα ενισχησω βαζοντας κατι σιδερα που ειχαμε αλλα δεν τα θελαμε για καποιον σκοπο και τα βιδωσα στα πλαινα για να γινει πιο σκληρο και να αντεχει λιγο παραπανω βαρος

post-8888-1243371821_thumb.jpg

για βιδες χρησιμοποιησα "καροβιδες" αυτες που απο την μια μερια δεν εχουν παξιμαδι

post-8888-1243372641_thumb.jpg

post-8888-1243372763_thumb.jpg

αφου τελειωσα με την βαση επρεπε να φτιαξω τον αξονα ... για ροδες πειρα 2 απο καροτσακι παλιες που ειχα στην αποθηκη και για αξονα νεροσολινα 1 ιντσας και για να στερεωθει χρεισιμοποιησα τα κοματια απο τα σιδερα που εκοψα νωρητερα το αποτελεσμα ηταν καπως ετσι

post-8888-1243372091_thumb.jpg

post-8888-1243371866_thumb.jpg

επειδη δεν προλαβενα σημερα να κανω κατι αλλο απλα το κατεβασα κατω για να δω πως θα δειχνει οταν τελειωσει και το αποτελεσμα ηταν πολυ ωραιο !!

post-8888-1243371976_thumb.jpg

για αυριο εχω να διβωσω τον αξονα με το σιδερο για να μην γυρναει ,να βρω 2 μεγαλες ροδελες για "στοπ" πισω απο τις ροδες, εχω να κολησω τον αξονα πανω στον σκελετο και να φτιαξω την βαση και το συστημα που θα το τραβαει ...

οποτε εχουμε μελλον μεχρι να τελειωσει !!

αφου δεν μπορω να κανω βολτες και εχω τρελαθει πρεπει κατι να κανω !!

αυτα απο μενα για σημερα τα λεμε παλι αυριο !!

edit: Gi_4ce! εισαι το ειδολο μου ....

Τροποποιήθηκε από τον DeadShadoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλη συνεχεις....

λιγο χαμηλο δεν ειναι παντως???μηπως να το σηκωνες λιγο ψηλοτερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλη συνεχεις....

λιγο χαμηλο δεν ειναι παντως???μηπως να το σηκωνες λιγο ψηλοτερα?

δεν θα εχει την ιδια αντοχη σε βαρος αλλα και σε σταθεροτητα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο μπορεις να το διευθετησεις...

τελοσπαντων εσυ ξερεις καλυτερα πως βολευει και ποσο θες να ασχοληθεις οποτε καπως καλυτερα θα κρινεις

καλη συνεχεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρεεε θα καπνιζει το jog απο τα ζοριαααα!!!

Καλη συνεχεια στο project δεν κακοοο δεν κακοοοοο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και σε κατηφόρα ?

:2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...

δεν πας καλά παλικάρι μου...

μόντα στη μόντα καμιά μέρα θα φτιάξεις κανα πύραυλο και θα σε ψάχνουμε στο διάστημα...

Προς συμφορουμίτες: δεν βάζουμε ρε παιδιά όλοι μαζί κανα φράγκο να του πάρουμε μηχανάκι μπας και μας αφήσει ήσυχους;;; θα χαθεί για κάνα μήνα και όλα καλά... μετά βλέπουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατι ? Τοσο μεγαλο προβλημα θα εχει σε κατηφορες ?

Π.Σ Αλεξιπτωτο ? :D :D

Όχι μωρέ, απλά θα έχει ένα τρέιλερ πόσων κιλών με πόσο φορτίο και καθόλου φρένα να σπρώχνει μέσω αρθρωτού συνδέσμου (δλδ διπλώνει αυτό το πράγμα) ένα μηχανάκι ενδεχομένως λιγότερων κιλών. Κανένα πρόβλημα άμα πηγαίνεις τάπα πατημένος.

Shadow πρόσεχε λέμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι μωρέ, απλά θα έχει ένα τρέιλερ πόσων κιλών με πόσο φορτίο και καθόλου φρένα να σπρώχνει μέσω αρθρωτού συνδέσμου (δλδ διπλώνει αυτό το πράγμα) ένα μηχανάκι ενδεχομένως λιγότερων κιλών. Κανένα πρόβλημα άμα πηγαίνεις τάπα πατημένος.

Shadow πρόσεχε λέμε!

:banned: δεν με πιανεις λεμεεεεεεεε

το τρειλερ θα ειναι μονο για το κουρευτικο - σκαπτικο αντε και κανα τσιμεντο βαρια βαρια

τι ειναι ο αρθρωτος συνδεσμος ?

οσο για τα φρενα δεν χρειαζετε γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει λογος να τρεξεις ..και εκτος αυτου ειναι το δευτερο που φτιαχνω και το αλλο το εβαζα και στο glx απο 100 χιλιομετρα σε πληρη σταση χωρις να μου κανει κολπα !! κατασκευαστηκα κολπα λεμεεεεε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφοσον πηγαινει σιγα δεν θα εχει προβλημα..για την δουλεια του το θελει..με νορμαλ ταχυτητες δεν πιστευω να του κανει νερα..μονο αμα πηγαινει ταπα και σε στροφες πλακωνετε στα φρενα θα εχουμε προβλημα :hunter: :hunter: :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εφοσον πηγαινει σιγα δεν θα εχει προβλημα..για την δουλεια του το θελει..με νορμαλ ταχυτητες δεν πιστευω να του κανει νερα..μονο αμα πηγαινει ταπα και σε στροφες πλακωνετε στα φρενα θα εχουμε προβλημα :hunter: :hunter: :hunter:

και με 100 να πας δεν εχεις προβλημα γι αυτο το φτιαχνω τοσο χαμηλο ωστε σε περιπτοση που θα χρειαστει να κανω καποιον ελιγμο η καπιο αποτομο φρεναρισμα να μην εχει την ταση να συκοθει αλλα ουτε και να σε σπρωξει !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαν σε κατηφόρα εάν φρενάρεις έστω και λίγο, καθώς η καρότσα δεν έχει φρένα θα σπρώχνει το μηχανάκι. Αρθρωτός σύνδεσμος είναι μία φαντεζί λέξη για να πω πως αυτό δεν θα είναι κολλημένο στο πλαίσιο της μηχανής, θα "παίζει", με αποτέλεσμα το τρέιλερ να έχει τάσεις να προσπεράσει το μηχανάκι σου, να διπλώσει κλπ.

Γι'αυτό και τα τρέιλερ για αυτοκίνητα κλπ έχουν φρένα και απ'όλα.

Τώρα, εάν ξέρεις πως θα το πηγαίνεις μόνο φλαταδούρα μάλλον no problem (?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μαν σε κατηφόρα εάν φρενάρεις έστω και λίγο, καθώς η καρότσα δεν έχει φρένα θα σπρώχνει το μηχανάκι. Αρθρωτός σύνδεσμος είναι μία φαντεζί λέξη για να πω πως αυτό δεν θα είναι κολλημένο στο πλαίσιο της μηχανής, θα "παίζει", με αποτέλεσμα το τρέιλερ να έχει τάσεις να προσπεράσει το μηχανάκι σου, να διπλώσει κλπ.

Γι'αυτό και τα τρέιλερ για αυτοκίνητα κλπ έχουν φρένα και απ'όλα.

Τώρα, εάν ξέρεις πως θα το πηγαίνεις μόνο φλαταδούρα μάλλον no problem (?)

αυτο που λες δεν μου ετυχε ποτε μια φορα μονο αυτο το σπροξιμο οταν εβαλα το τρειλερ στο ποδηλατο :P και με πεταγε απο εδω και απο εκει εδω στο δοξατο εχουμε ανηφορες και κατηφορες αλλα μην φανταστεις σαν φρανσισκο κατασταση με κληση 15% μαχ και αμα και να σου πω ακομα ενα "τιπ" οι ροδες δεν εχουν ρουλεμαν μονο γρασο και αυτο τις κανει να φρεναρουν απο μονες τους :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που λες δεν μου ετυχε ποτε μια φορα μονο αυτο το σπροξιμο οταν εβαλα το τρειλερ στο ποδηλατο :P και με πεταγε απο εδω και απο εκει εδω στο δοξατο εχουμε ανηφορες και κατηφορες αλλα μην φανταστεις σαν φρανσισκο κατασταση με κληση 15% μαχ και αμα και να σου πω ακομα ενα "τιπ" οι ροδες δεν εχουν ρουλεμαν μονο γρασο και αυτο τις κανει να φρεναρουν απο μονες τους :_thumbsup:

Γυρνανε μεσα στο μακροστενο σωληνα χωρις ρουλεμαν ? καλα το ειδα τελικα.. :P

Δεν σου κανει προβλημα οταν οδηγας ? Δεν κανει γκουπ γκουπ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρνανε μεσα στο μακροστενο σωληνα χωρις ρουλεμαν ? καλα το ειδα τελικα.. :P

Δεν σου κανει προβλημα οταν οδηγας ? Δεν κανει γκουπ γκουπ ?

καθολου :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα