A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Παιδιά όντως δεν είναι μούφα... Το έδειξα εδώ στο πανεπιστήμιο σε 6 μεταπτυχιακούς και ταυτόχρονα άλλος έβλεπε δεξιόστροφα και άλλος αριστερόστροφα. για αυτο λεω ειναι αναλογα απο ποιο σημειο κοιτας.. οταν αλλαζω θεση αλλαζει και η στροφη της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Αριστερόστροφα πάει και όση προσπάθεια και να κάνω δεν μπορώ να τ δώ δεξιόστροφα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 μα γιατι ημυγυμνη βραζιλιανα δεν ειναι? Όχι είναι ολόγυμνη Ουκρανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 εγω αριστεροστροφα την βλεπω ευτυχως δεν ειναι στροφη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Για μια στιγμή την πέτυχα να γυρνάει δεξιά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) NeuoLogica Blog The spinning girl is a form of the more general spinning silhouette illusion. The image is not objectively “spinning” in one direction or the other. It is a two-dimensional image that is simply shifting back and forth. But our brains did not evolve to interpret two-dimensional representations of the world but the actual three-dimensional world. So our visual processing assumes we are looking at a 3-D image and is uses clues to interpret it as such. Or, without adequate clues it may just arbitrarily decide a best fit - spinning clockwise or counterclockwise. And once this fit is chosen, the illusion is complete - we see a 3-D spinning image. By looking around the image, focusing on the shadow or some other part, you may force your visual system to reconstruct the image and it may choose the opposite direction, and suddenly the image will spin in the opposite direction. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2009 από τον Voliminal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δέν είναι μούφα, παίδες. Γι' αυτό το έβαλα. Σχετίζεται με το ποιό μισό του εγκεφάλου υπερισχύει σε κάθε άνθρωπο. Και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δέν είναι μούφα, παίδες. Γι' αυτό το έβαλα. Σχετίζεται με το ποιό μισό του εγκεφάλου υπερισχύει σε κάθε άνθρωπο. Και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όχι φίλε.. Δεν γίνετε να ισχύει αυτό.. Διάβασε το προηγούμενο ποστ μου. Είναι μια δισδιάστατη εικόνα που ο εγκέφαλος μας προσπαθεί να την μεταφράσει σε τρισδιάστατη επειδή φενομενικά προς τα εκεί τήνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Αν επικεντρωθείς στην σκιά μπορείς πιο εύκολα να αλλάξεις την φορά της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Για να αλλάξει φορά, κοιτάτε την φτέρνα την ώρα που ακουμπάει στο πάτωμα, κάθε δύο - τρείς φορές που ακουμπάει της αλλάζετε φορά. (με βλέμα να κοιτάει στο βάθος και όχι να εστιάζει ακριβώς πάνω της) Στην αρχή ώσπου να το θυμηθώ πώς γίνεται ( το έχω ξαναπετύχει) την έβλεπα να γυρνάει μόνο δεξιόστροφα. Δεν αλλάζει μόνη της, εμείς το αλλάζουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ενδιαφερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ψηλομουφα,και εγω και απο τις δυο την βλεπω να γυριζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δεξιοστροφα γυριζει... Υ.Γ: Δεν φοραει σουτιεν η κοπελα!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δεξιόστροφα τη βλέπω κι εγώ. ΥΓ: Steven η κοπέλα δε φοράει τίποτα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ο Voliminal παρέθεσε την πιο καλή εξήγηση του φαινομένου.Όπως ακριβώς τα λέει το Αγγλικό κείμενο είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δεξιόστροφα τη βλέπω κι εγώ. ΥΓ: Steven η κοπέλα δε φοράει τίποτα :D Με αυτο δεν ασχοληθηκε κανενας...... :devil: :devil: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h@ris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Εγώ την βλέπω και από τις δυο μεριές και της αλλάζω και φορά :P Ειμαι σοβαρά γιατρέ; :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 για κανα 2 φορες μπορυσα και την αλλαζα οπως ηθελα...μετα καηκαν πολλα κυτταρα και τωρα μονο δεξιαααα.......... :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Εγώ το κόβω ότι γυρίζει δεξιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 μόνο δεξιά τη βλέπω εγώ άλλα είναι μουφα γιατί: Έγώ αριστερόστροφα τη βλέπω! αν είχε να κάνει με λειτουργιά εγκεφάλου θα την έβλεπες ακίνητη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 μόνο δεξιά τη βλέπω εγώ άλλα είναι μουφα γιατί: αν είχε να κάνει με λειτουργιά εγκεφάλου θα την έβλεπες ακίνητη Οξωωωωωωωω!!! Πιγκουίνε λασπολόγε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: Το κατάφερα και τη γύρισα!!!!!!!!!!!! Την βλέπω όπως θέλω, αλλά κατα βάση ο "ανεγκέφαλός" μου την στρίβει δεξιόστροφα!!!!! ;) ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Οσες προσπάθειες κι αν κάνω, τη βλέπω να γυρίζει ΜΟΝΟ αριστερόστροφα. Ο συνάδελφος στη δουλειά ακριβώς το αντίθετο. Τη βλέπει μόνο δεξιόστροφα. Επειδή ακριβώς είναι ψευδαίσθηση (illusion) μας βοηθάει να διαγνώσουμε το μέρος του εγκεφάλου που χρησιμοποιούμε. Το ερώτημα που προκύπτει είναι: ποιά η διαφορά των δύο ανθρώπων, που ο ένας τη βλέπει δεξιόστροφα κι ο άλλος αριστερόστροφα; Τι ακριβώς σημαίνει το δεξιό και τι σημαίνει το αριστερό μέρος του εγκεφάλου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δεξίος και Αριστερός... Αυτός που βλέπει και τα 2 η Αναρχικός είναι ή Κουμουνιστής! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 0χ0αχ0χα πάντως εμένα με πόνεσε λίγο το κεφάλι μου στις προσπάθειες ^_^ αλλα τελικά ολα κομπλέ. Και διαβάστε το κείμενο που ποσταρα. Είναι λίγο true Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες