Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) AN ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ, ΤΌΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ''ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ'' Σημείωση : νόμιζα ότι ήταν ''μούφα '' , μέχρι που κάθισα και το είδα μαζί με άλλους, και ο καθένας το έβλεπε να γυρνάει διαφορετικά !!! Εγώ τη βλέπω να γυρνάει δεξιόστροφα. :D Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Εγώ την βλέπω και απο τις δυο , και μάλιστα αλλάζω την φορά της όποτε το επιθυμώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δεξιόστροφα γυρίζει.... Αριστερόστροφα πως διάολο το βλέπουν ότι πάει ωρέ;;;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Έγώ αριστερόστροφα τη βλέπω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι μια δεξια μια αριστερα...ρε συ μουφα ειναι...αλλαζει φορα μονο του μετα απο λιγο Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2009 από τον Sennsa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Οκ...για να εξασκήσετε το μάτι: Την στιγμή που τα δύο πόδια ενώνονται "προσπαθήστε" να αλλάξετε φορά στην κίνηση της κοπέλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δεν πάιζει....σε προδίδει η σκία που έχει κάτω από το πέλμα της..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Legolas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 πάνω - κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Εγώ δεξιόστροφα τη βλέπω να γυρνάει... ΤΕΛΟΣ!!!!!!! :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Αλλαζει κατευθυνση καθε τοσο.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Οκ...για να εξασκήσετε το μάτι: Την στιγμή που τα δύο πόδια ενώνονται "προσπαθήστε" να αλλάξετε φορά στην κίνηση της κοπέλας. Τη στιγμή που ενώνονται εγώ εκνευρίζομαι και της λέω να τα ανοίξει! Σάν γύρος σε σουβλατζίδικο μου φαίνεται!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ρε σεις για μουφα το βλεπω,αλλαζει κατευθυνση μετα απο λιγο?λες να παιζει τετοια παιχνιδια το μυαλο μας?χλωμω το βλεπω.Παντως και απο τις 2 μεριες γυριζει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Γυρίζει;;;; Ποια γυρίζει;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ρε παιδιά η σκιά δείχνει προς τα που πάει... δεξιόστροφα γυρίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ρε παιδιά η σκιά δείχνει προς τα που πάει... δεξιόστροφα γυρίζει Αριστερόστροφα γυρίζει λέμε η σκιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Δεξιόστροφα και γω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 εε ψιλο μμουφα ειναι..... παει δεξια για 15sec και μετα αριστερα οποτε ολοι το βλεπουνε και δεξια και αριστερα Εγώ την βλέπω και απο τις δυο , και μάλιστα αλλάζω την φορά της όποτε το επιθυμώ! ειναι αναλογα το ποσο κοντα καθεσε στην οθονη... δηλ κατσε σε ενα σημειο και κοιτατην με το που κουνηθεις θα αλλαξει... δεν ειναι τεστ illusion ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Παιδια μουφα ειναι. Εγω με τον αδερφο μου το κοιταζαμε και μια πηγε δεξια και μια αριστερα. Και οι 2 το παρατηρησαμε την ιδια στιγμη! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 εε ψιλο μμουφα ειναι..... παει δεξια για 15sec και μετα αριστερα οποτε ολοι το βλεπουνε και δεξια και αριστερα ειναι αναλογα το ποσο κοντα καθεσε στην οθονη... δηλ κατσε σε ενα σημειο και κοιτατην με το που κουνηθεις θα αλλαξει... δεν ειναι τεστ illusion ειναι.. Καλά...εσύ άστο.... εσύ βλέπεις ημίγυμνες Βραζιλιανες. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Παιδιά δεν είναι μούφα, και δεν έχει σημασία πόσο κοντά κάθεσαι στην οθόνη, και σίγουρα δεν αλλάζει κατεύθυνση απο μόνο του ανα ορισμένο χρόνο. Αν το παλέψετε λίγο θα δείτε οτι μπορείτε να το κάνετε να γυρίζει προς όποια κατεύθυνση θέλετε, και μάλιστα μετά απο λίγο δεν θα το καταφέρνετε μόνο όταν ενώνονται τα πόδια (αυτό το έβαλα γα να πάρετε το σημείο ως ορισμό αφετηρίας και να βοηθηθείτε), αλλά και όταν βρίσκεται σε περιστροφική κίνηση. Υ.Γ Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπω, το έχω δει και παλαιότερα, και για να φτάσω να του αλλάζω κατεύθυνση (ειδικά απο τυχαίο σημείο) πήρε λίγο εξάσκηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Εγω ζαλιστηκα κοιτωντας;Τι σημαινει αυτο;Γκα;... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Εγω ζαλιστηκα κοιτωντας;Τι σημαινει αυτο;Γκα;... :P Οτι πρέπει να πάρεις Τζαπάν. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Καλά...εσύ άστο.... εσύ βλέπεις ημίγυμνες Βραζιλιανες. :P μα γιατι ημυγυμνη βραζιλιανα δεν ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 αριστεροστροφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Παιδιά όντως δεν είναι μούφα... Το έδειξα εδώ στο πανεπιστήμιο σε 6 μεταπτυχιακούς και ταυτόχρονα άλλος έβλεπε δεξιόστροφα και άλλος αριστερόστροφα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες