steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Κωστα το επομενο σου μηχανακι να ειναι αυτο: Moto Morini Granpasso 1200 Οσο δεν το ξερεις, τοσο θα σε ξετρελανει.... Απλα οδηγησε το να το διαπιστωσεις μονος σου... Υ.Γ: Μηπως το λευκο που αναφερθηκε, ειναι αγγλικο????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 ΕΡΩΤΗΣΗ:Γιατι ξενερωνω προσωπικα και το δινω το μοτορι οταν βγαλει καποια βλαβη;Η αρχη εγινε με το Caponord.Θα εχετε αρκετοι διαβασει στο "Βιος και Πολιτεια" οτι μου ειχε βγαλει το Χριστο... Τα μπαλωσα,τα επισκευασα αλλά μετα;Με κουρασε με ΞΕΝΕΡΩΣΕ και λεω "δωστο"...Αυτος που το'χει,ακομη το χαιρεται και δεν εχει προβλημα,απ'οτι ξερω...Μετα ηρθε η σειρα του 990...Καλο χρυσο,δυναμιτης,στριβει,παει χωμα αερας, αλλά μολις μου εβγαλε ενα(μαλ@κια για αλλους)προβλημα με την τρομπα του συμπλεκτη,αν και επισκευαστηκε σχετικα ευκολα,εμεινε η "ρετσινια" μεσα μου..με ΞΕΝΕΡΩΣΕ Λεω "δωστο"...και ετσι εγινε.Το χαιρεται αλλος τωρα...Τωρα ηρθε η σειρα της GS.Το γνωστο με τον αξονα.Αν και ηξερα οτι μπορει να παιξει τετοιο θεμα,παρ'ολ'αυτα το πηρα.Μπαμ νατο...Το φτιαχνω,δουλευει ρολόι η μπεμπα τωρα αλλά...με ΞΕΝΕΡΩΣΕ,"ραγισε το γυαλι" πώς να το πω...Και περνάνε σκεψεις-ΣΟΒΑΡΕΣ-να την δωσω... Σε ολες τις μοτο μου,καθομαι κι ασχολουμαι.Βαζω μερακι.Μου αρεει να μαστορευω και να τα χαζευω τα μοτόρια μου.Φτιαχνω αυτο,βαζω κι εκεινο,δωσε αξεσουαρ φουλ,εχε το τζιτζάτο,αλλά οταν ρε γ@μωτο μου βγαζει ενα τσαφ,προσωπικα με ξενερωνει...και λεω "παμε γι'αλλα"............................... Το ερωτημα ειναι αυτο,ελπιζω να το πιασατε.Συμβαινει και σε σας;Ή μονο εγω το βλεπω ετσι;Κανω λαθος;Ή σωστα το βλεπω;....Τι να πω,απλα ηθελα να το πω και το ειπα... Αν ειχα ξοδεψει της παναγιας τα ματια για να το αποκτήσω και να το εξοπλίσω και μου χαλούσε φυσικά θα ξενέρωνα. Ρε παιδια τα εχουμε ξαναπει αλλα δεν θέλετε να το καταλάβετε. Παρτε v-strom ρε. Δεν χαλαει δεν σπαει δεν ζητάει . Τελος :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Να δω τον Κώστα σε Τίγρη πάνω, και ας πάρω και BMW..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Βγαίνει το Βαραντέρο λευκό; Τσούκ........................ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εξ'ιδιων κρινοντας μαλλον ηρθε η ωρα να παρεις ενα σωστο μηχανακι.Ως προς τις χωματινες ανησυχιες σου εχεις το "ξερο",αρα πας προς μηχανη δρομου.Ασε τα ερμαφροδητα,ον-οφ,οφ-ον,ωχ-ουφ και διαφορες ημιαιμες αρρωστες καταστασεις.Πιστευω να καταλαβες οτι μιλω για το σουπερ-ντουπερ FJR1300A. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2009 από τον BILL VUZAS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 @mathousalas για το F800gs τι γνωμη εχεις ? λογο της μεγαλης σου εμπειριας ρωταω? μηπως δεν αξιζει τα 11000 ??? φανταζομαι εσυ ουτε καν το σκεφτεσαι για παρτι σου ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 καλα που δε ζω στην ιδια πολη με τουτον θα μου εκλεινε το σπιτι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Κώστα στην κατάστασή της και με τα καλούδια που έχει πάνω θα φύγει εύκολα πιστεύω! Η τιμή που τη δίνεις είναι πολύ καλή! Μήν τη ρίξεις. Θα το πάρει κάποιος που θα εκτιμήσει το μεράκι που της εριξες!!!! Καλοπούλητη μπαρμπαΜαθιέ!!! ΥΓ. Να μήν ξεχνάμε τα παρακάτω 2.... 1. Ότι πληρώνεις , παίρνεις. 2. Τ φθηνό κρέας είναι για τους σκύλους! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Όποιος τη πάρει είναι και πολύ κωλόφαρδος! Είναι αστέρι και ξεχωρίζει. Θα έχω το νου μου για υποψήφιο αγοραστή. Καλώς να ρθει το FJR (ή 1300άρα BMW?) ή GranPasso? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 ...Ως προς τις χωματινες ανησυχιες σου εχεις το "ξερο",αρα πας προς μηχανη δρομου... Εδω Βασιλη θα βγει ΔΙΠΛΗ ειδηση,που λενε και στα παραθυρα των καναλιων... B) Οτι κατα πρωτον λογω ελευσης της τριτης κορης στην οικογενεια στα μεσα του Αυγουστου που μας ερχεται,δυστυχως ο ΧΡΟΝΟΣ μου ειναι πολυ περιορισμενος ενεκα οικογενειακων υποχρεωσεων κι ετσι (δευτερη ειδηση)το κατσικι μου εφυγε απο δίπλα μου...Εαν με το καλο γεννησει η κυρά και βρεθει χρονος(αν βρεθει...),τοτε το ΠΡΩΤΟ πραγμα που θα κοιταξω ειναι ενα κατσικακι γαλακτος για να παιζει και ο μπαμπας :) @mathousalas για το F800gs τι γνωμη εχεις ? λογο της μεγαλης σου εμπειριας ρωταω? μηπως δεν αξιζει τα 11000 ???φανταζομαι εσυ ουτε καν το σκεφτεσαι για παρτι σου ε? Φιλε,το 800αρι δεν θα ελεγα οτι ειναι εκτος πλανων μου.Αν και ειμαι λιγο επιφυλακτικος λογω καποιων ποστ που διαβασα σχετικα με "παιδικες ασθενειες" του συγκεκριμενου μοντελου...Ομως μου αρεσει ΠΟΛΥ και οπτικα και λογω του διπλου,On και Off χαρακτηρα-δυνατοτητων του... καλα που δε ζω στην ιδια πολη με τουτον θα μου εκλεινε το σπιτι. Συμπτωση;Γραφοντας το Τοπικ αυτο,τι σκεφτηκα λες;..."το μαλακα να ειναι τοσο μακρυα"...και φανταζεσαι το μαλακας(καλοπροαιρετα...)που πηγαινε... Καλοπούλητη μπαρμπαΜαθιέ!!! ΥΓ. Να μήν ξεχνάμε τα παρακάτω 2.... 1. Ότι πληρώνεις , παίρνεις. 2. Τ φθηνό κρέας είναι για τους σκύλους! Σε ευχαριστω Μακρυμαλλη...κι οσο για τα 2 που λες,απολυτως ετσι ειναι.Υπαρχει και φθηνο και ακριβο κρεας... αναλογως τα δόντια και το στομαχι Όποιος τη πάρει είναι και πολύ κωλόφαρδος!Είναι αστέρι και ξεχωρίζει. Θα έχω το νου μου για υποψήφιο αγοραστή. Βλεπω με χαρα οτι οσοι την εχετε δει απο κοντα,μονο καλα λετε...και με ευχαριστει να φαινεται η δουλεια που πεφτει με μερακι πανω σε μια μοτο...κι εστι ειναι.Θενκς "ομοσταυλε" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Μεγάλε, αυτή είναι είδηση, με το καλό να την δεχτέιτε και να την χαίρεστε............... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Ωχ, ναι! Το πιο σημαντικό μας ξέφυγε! Άντε βρε την έκανες πάλι τη κουτσουκέλα σου, με το καλό! :vv: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Ευχαριστωωω :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 κατα πρωτον λογω ελευσης της τριτης κορης στην οικογενεια στα μεσα του Αυγουστου που μας ερχεται Ωπα!! Να τα ωραια!! Καλως να τη δεχτειτε!! (Και ασε τα μηχανακια, επιτελους..ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΙΚΕΣ!! εχεις να φτιαξεις!!!! :sopase: :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Eυχαριστω Θαναση :) Ενα επιπλεον στοιχειο για τη Μπεμπα...Κατεβαζω την ΤΙΜΗ στα 11.000 και θα μεινει εκει(χωρις ουτε ευρω παζαρεμα...) διοτι παζαρευω ανταλλαγη με εμπορο Πατρα....ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ διοτι μαλλον παμε για καινουριο το επομενο και δεν θα χαριστει η Μπεμπα... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 η ωρα η καλη (για την κόρη) Κωστα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Καινούργιο.....; Τι θέλει να πει ο ποιητής ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Εδω Βασιλη θα βγει ΔΙΠΛΗ ειδηση,που λενε και στα παραθυρα των καναλιων... B) Οτι κατα πρωτον λογω ελευσης της τριτης κορης στην οικογενεια στα μεσα του Αυγουστου που μας ερχεται,δυστυχως ο ΧΡΟΝΟΣ μου ειναι πολυ περιορισμενος ενεκα οικογενειακων υποχρεωσεων κι ετσι (δευτερη ειδηση)το κατσικι μου εφυγε απο δίπλα μου...Εαν με το καλο γεννησει η κυρά και βρεθει χρονος(αν βρεθει...),τοτε το ΠΡΩΤΟ πραγμα που θα κοιταξω ειναι ενα κατσικακι γαλακτος για να παιζει και ο μπαμπας :) Συμπτωση;Γραφοντας το Τοπικ αυτο,τι σκεφτηκα λες;..."το μαλακα να ειναι τοσο μακρυα"...και φανταζεσαι το μαλακας(καλοπροαιρετα...)που πηγαινε... Βλεπω με χαρα οτι οσοι την εχετε δει απο κοντα,μονο καλα λετε...και με ευχαριστει να φαινεται η δουλεια που πεφτει με μερακι πανω σε μια μοτο...κι εστι ειναι.Θενκς "ομοσταυλε" τι θέλει να πει ο ποιητής εδώ παιδιά;;; Με το καλό να σας έρθει και η κοράκλα ρε Κώστα!!!! Ολα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 η ωρα η καλη (για την κόρη) Κωστα! Σε ευχαριστω Παναγιωτη :) Με το καλό να σας έρθει και η κοράκλα ρε Κώστα!!!! Ολα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες! Κυριακο να εισαι καλα ρε φιλε...Οσο για τα περι μοτο...ασε τους υπαινιγμους... :D Και προχωραει λεμεεεεε η δουλεια"Πουλαω-αγοραζωωωω"... Μεινετε συντονισμενοι λεμε!Εντος των ημερων θα εχουμε νεωτερα(ή μηπως παλιοτερα; )...Ειδωμεν!Παντως εγω χωμα θα πηγαινω,δεν μπορω χωρις αυτο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 )...Ειδωμεν!Παντως εγω χωμα θα πηγαινω,δεν μπορω χωρις αυτο... Μου μυριζει ΚΤΜ!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 πανε οι ομαδικες παραγγελιες μαθο?? τοτε που λεγαμε fjr η GS επετιακο?? οτι και να ναι καλως να το δεχτεις :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 πανε οι ομαδικες παραγγελιες μαθο?? τοτε που λεγαμε fjr η GS επετιακο?? Ναυαγησε και για τα δυο ΜΕΓΑΛΑ καραβια...οπότε παμε για...ιστιοφορο τωρα B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Ναυαγησε και για τα δυο ΜΕΓΑΛΑ καραβια...οπότε παμε για...ιστιοφορο τωρα B) Wellcome back δηλαδή!!! B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Ναυαγησε και για τα δυο ΜΕΓΑΛΑ καραβια...οπότε παμε για...ιστιοφορο τωρα B) Αντε με το καλοο και θα σου κανω δωρο καρτα απεριοριστων διαδρομων με το ΚΤΕΛ :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Eδω το΄χω να το ξεφουρνισω αλλά οχι ακομη... Περιμενω να δω ΑΝ θα πεσει κανεις διάνα! B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες