Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Motori : Mάυρο Suzuki DRZ 400 SM με μάσκα και χούφτες αserbis, λευκή rim stripe Φοράει : Μαύρο Dainese cordura jacket / μαύρο Dainese ασορτί γαντάκι, ή τους θερινούς μήνες Dainese Ζεndex ανθρακί/άσπρο. Κρανάκι Uvex Enduro μαύρο/γκρί τίγκα στην ανακλαστική ταινία (αν με δείτε βράδυ θα με καταλάβατε) Κυκλοφορεί : καθημερινές 9:00 - 09:30 και 17:30 - 18:00 στην Βεΐκου/ Γαλατσίου / Πατησίων / Πλ. Κάνιγγος Απογεύματά και Σ/Κ όπου κάτσει...... Επίσης μαύρο Fiat bravo .....με κόκκινα δερμάτινα καθίσματα....και παίζει μόνο metal.....κάνει μπαμ!!! Συνήθως Αττική οδό και Λαύριο / Σούνιο τα Σ/Κ Όπου με δείτε ριχτέ ένα ρέψιμο η μια χαιρετούρα! Δεν ειναι ετσι τα πραγματα... εγω σε εχω πετυχει πολλες φορες ειδικα στη Γαλατσιου και ΔΕΝ χαιρετας, lol περα απο την πλακα εγω σας βλεπω ταχτικα..... η "Izzy" μου (κοινως Ιζαμπελ) ειναι μια BMW R1200 GS 2008 Facelift se Tanzanite Blue και ειναι φουλ Τουμπανιασμενη με το Cockpit του Enterprise, lol εανν σταματησω σε φαναρι και με δεις θα με καταλαβεις αμεσως........ Αναβατης (εγω 122 κιλα καστανοξανθος αλλα δεν θα το δειτε, θα δειτε ενα μαυρο BMW System 5 Κρανος παντα ανοιχτο με τα Oakley Juliet titanium Γυαλια ηλιου απο μεσα, τα γαλανο-πρασινα ματακια μου ειναι ευαισθητα) η ενα MOMO Carbon καλοκαιρινο μαυρο-κιτρινο....... μπουφαν σχεδον ποτε, τζινακι και τ-shirt M διαφορες παρλαπιπες γραμενες πανω...... Δευτερα-Σαββατο Bronx(κατω πατησια)-πατησιων-ακαδημιας -σολονος και επιστροφη Χ 2 φορες την ημερα για να παω την μικρη στην δουλεια και μετα ξεσαλωνω σε ολο το κεντρο απο μεταμορφωση εως αλιμου και κηφισια εως πετρουπολη Τα ΣΚ θα με βρειτε αθηνων Λαμιας-Ορχομενος-Λιβαδεια- Ιτεα- Γαλαξειδι και αλε=ρετουρ την Κυριακη......παντα μονος Βεβαια θα με Κραξετε αλλα εαν με δειτε και δεν ειστε σιγουροι εαν ειμαι εγω..... ριξτε ενα βλεφαρο να δειτε εαν εχω τσιγγαρο στο χερι η στο στομα.....εαν η απαντηση ειναι Ναι τοτε ειμαι εγω..... χαιρεται και να χαιρετατε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Φύγετε απο το θρέντ μου παλιοαυτοκολλητάδες!!! Κάτσε καλά μην κάνω όλο το σετ του ΝτουΡουΖου Καραφλοδαίμων style και ξυρίσω το μαλλί.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) Φύγετε απο το θρέντ μου παλιοαυτοκολλητάδες!!! ρε παιδιά τι έγινε με εκείνα τα μπλουζάκια που λέγαμε? mybikers ενωθείτε. θα πάρουμε εκδίκηση για κάθε spam του Δαίμονα. :D Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2009 από τον tassos21r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Λοιπόν εφόσον το αυτοκολλητάκι έχει ζήτηση...'ολοι οι photoshopάδες ας ενωθούμε να φτιάξουμε ένα τουμπανιάρικο σε psd μορφή και να το ανεβάσουμε κάπου στο site να το τσιμπήσουν και οι υπόλοιποι. PSD γιατί μπορεί να θέλει να αλλάξει χρωματισμούς και γενικά να το modifαρει λίγο. Μέτα εκτύπωση...πλαστικοποίηση και έγινε αθάνατο....κόστος?????????????? 50 λεπτά???? Τι λέτε;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ναι ναι εαν και θα το ομολογησω δημοσια .......... :0 εχω αυτοκολλητο MYBIKE στο κρανος μου και ειναι και συλλεκτικο.......ειναι απο την πρωτη παρτιδα που φταιχτικαν σε ενα σκοτεινο υπογειο και νυχτα με αγαπη και μερακι απο τα υδριτικα στελεχοι του φορουμ........ πριν λιγα χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 ρε παιδιά τι έγινε με εκείνα τα μπλουζάκια που λέγαμε? mybikers ενωθείτε. θα πάρουμε εκδίκηση για κάθε spam του Δαίμονα. :D Βρούτε άσε κάτω το μαχαίρι και γράφε τα δικά σου διακριτικά!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Ωραιο θεμα! B) Λοιπον, υπαρχουν τρεις βασικοι τροποι να με καταλαβετε στο δρομο. 1) μια ανχελο μπλε με μια μακρια κοτσιδα μαλλι :D (πλεξουδα κατα προτιμηση για να μην εχουμε ψαλιδα -_- ) 2) μια ανχελο που παει το πολυ μεχρι 45 χαω :D 2) μια ανχελο με μπαγκαζιερα (ξεχασα να οτ αναφερω) που ολοι πισω της κ πλαγιως , τη μουτζωνουν,τη βριζουν , η τις πετανε οτι εχουν ευκαιρο. Αν με αναγνωρισετε, απλα, αποφυγετε με . κινουμαι κεντρο, πατησιων, μπουρναζι περιστερι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 mono me autokolito mybike mporei na ginei douleia ! mia eikona tou logo mybike se kalh analush pou tha tipothe autokolitoi apo opoiion thelei kai tha topothetithei sth mhxanh! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 περνω την προτοβουλια να γραψω το πως θα αναγνωρισετε την AMANDA 1) εχει 6 ποδια (μαζι με το " Π " ) 2) πηγενει με 1 το πολυ 2 χλμ την ωρα 3) μασουλαει το τιποτα 4) οταν την κοιτας σε βλεπει με το ενα ματι (το αλλο κοιταει απο την αλλη μερια) ................. εχει και κατι ψηλα ακομα αλλα βαριεμαι να γραφω ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Σε τρώει ο κώλος σου εσένα,,,,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 ΓΙΑΤΙ δεν βαζουμε αυτοκολιτακια??? Anyway... Πορτοκαλι Adventure 990 με αυτοκολιτα WP στα πηρουνια....Ψηλη Ζελατινα...Μπαγκαζιερα...κινουμε στα ΝΠ βαρη, βουλιαγμενη βαρκιζα, γλυφαδα.... Παντα μπουφανακι Rev'it Λευκο...Ασημι Shoei Κοκκινους δρακους και εξωτερικη βαση για bluetooth..... Αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Εμένα δε πρόκειται να με δείτε ποτέ. Γιατί είμαι γλήγορος. Οπότε και να σας πω πως είμαι και τι οδηγάω, τσάμπα κόπος αφού είμαι τόσο γρήγορος.. Θα σε ταράξουμε στο σπαμ Δαίμωνα, ετοιμάσου.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Εμένα δε πρόκειται να με δείτε ποτέ. Γιατί είμαι γλήγορος. Οπότε και να σας πω πως είμαι και τι οδηγάω, τσάμπα κόπος αφού είμαι τόσο γρήγορος.. Θα σε ταράξουμε στο σπαμ Δαίμωνα, ετοιμάσου.. :D Δέ μασάω ρε!!! Σπαμάρετε να γουστάρετε παιδιά μου !!!!! :) :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Βλέπω anothercbrowner να γράφει.. Δε ξέρω γιατί αλλά γελάω ήδη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 μάλλον επιστρέφουμε στο θέμα μπλουζάκι mybike, αυτό θα βγάζει μάτι, τι αυτοκολλητάκι και μ@μ@κίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 μάλλον επιστρέφουμε στο θέμα μπλουζάκι mybike, αυτό θα βγάζει μάτι, τι αυτοκολλητάκι και μ@μ@κίες. Και το χειμώνα θα το φοράς απο πάνω απο το μπουφάν????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Και το χειμώνα θα το φοράς απο πάνω απο το μπουφάν????? και μπουφάν mybike θα βγάλουμε !!! :P :P (προεκλογική περίοδος είναι Δημήτρη...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Κλασικα τζινακι και συνηθως μια μπλουζα(ο,τι χρωμα να ναι..)... Ειμαι ωραιο παιδι ψηλο(1.83) οποτε αποκλειεται να μην με προσεξετε... συνηθως κινουμαι κεντρο πειραια!!! Οι ταχυτητες μου κυμαινονται απο 2-7 αντε βια 8 χιλιομετρα την ωρα...Και κανω απιστευτα επικυνδυνες προσπερασεις απο οπου βρω σε γιαγιαδες θειές που κοιτανε βιτρινες και γενικα οτιδηποτε αργο!!! Ο δαιμωνας ακομα διαβαζει το τοπικ;;Δεν εφυγε;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Ασπρόμαυρο RR 2005 φουρνιάς, με πολυεστερικά , γραντζουνιές παντού, εγώ φοράω πάντα το μπλέ δερμάτινο μπουφάν, μπλέ γάντια, λευκό κράνος και τις μπότες. Συνήθως τζίν για παντελόνι , εκτός και αν είμαι με την ολόσωμη. Η μούρη του RR έχει αλλάξει απο τότε και είναι Τριγυρνάω παραλιακή μέχρι λαγονήσι μεριά τα απογεύματα καθημερινές. Αν με δείτε κάντε μου σήμα να πούμε ενα γειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Και το χειμώνα θα το φοράς απο πάνω απο το μπουφάν????? Οποτε γυρναμε στο αυτοκολιτο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Οποτε γυρναμε στο αυτοκολιτο??? Και που κωλυεσαι στο να βγαλουμε και απο τα 2 ΝΑΟΥΜ;;;Αυτοκολλητακι για το κρανακι με το Nickname Πανω και μπλουζακι myBike με ή χωρις Nickname πανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Και που κωλυεσαι στο να βγαλουμε και απο τα 2 ΝΑΟΥΜ;;;Αυτοκολλητακι για το κρανακι με το Nickname Πανω και μπλουζακι myBike με ή χωρις Nickname πανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Καλήτερα το αυτοκόλητο λέω εγώ. Αλλά για να μην χαλάμε και το θέμα του Δαίμωνα: Εγώ κυκλοφορώ στο Ηράκλειο Κρήτης με ένα μαύρο Fazer 600 μοντέλο 2006: Φοράω αυτό το κράνος: Και αυτό το μπουφάν σε μαύρο (χωρίς το κίτρινο) Και οι εξατμίσεις μου γυαλίζουν: Θα με πετύχεται που αλλού, στην Κρήτη. Συνήθως στην εθνική μεταξύ κόμβο Παπαναστασίου και Γαζίου με καμιά 150km/h συνήθως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 εγω κυκλοφορω Χανια ακρωτηριου..... συνηθως γυμνος απο τη μεση και κατω χαρακτηριστκο μου ασπρες dainese καλτσες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Και που κωλυεσαι στο να βγαλουμε και απο τα 2 ΝΑΟΥΜ;;;Αυτοκολλητακι για το κρανακι με το Nickname Πανω και μπλουζακι myBike με ή χωρις Nickname πανω... [ορθον !!! ] Το πάνω το δρομολογήσαμε...... απο κάτω όμως; :P αν βαλουμε κ απο κατω να ζηταμε κ ενα service δωρεαν το χρονο απο το mybike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 το δικο μου διακριτικο... και φυσικα το μαυρο zx6r... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες