clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Αγορασα ενα μεταχειρισμενο Honda Innova 125 και θελω να του κανω ενα σερβις. Επειδη ειναι το πρωτο μου μηχανακι ειμαι λιγο ασχετος και δεν εχω ιδεα απο σερβις. Τι ακριβως περιλαμβανει ενα βασικο σερβις? Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hugsvarnakias 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 αλαζεις λαδακια φιλτρο λαδιου αν εχει δεν θυμαμαι καλα εναν ελεγχο στισ βαλβιδες αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 αλαζεις λαδακια φιλτρο λαδιου αν εχει δεν θυμαμαι καλα εναν ελεγχο στισ βαλβιδες αυτα να προσθέσω έλεγχο μπουζί τέντωμα αλυσίδας και γρασάρισμα αυτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
just me 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 τσεκαρε και τακακια,λαστιχα και υγρα μπαταριας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Το συνεργειο μου ζητησε 110 ευρω. Μηπως ειναι πολλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Το συνεργειο μου ζητησε 110 ευρω. Μηπως ειναι πολλα? Για να κάνει τί ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 ποσα χιλιομετρα εχει?ειναι αρκετα τσιμπημενη τιμη, κανονικα αλλαζουν λαδια,φιλτρο λαδιου,καθαρισμα φιλτρο αερα η καινουριο,κανα μπουζακι,τεντωμα αλυσιδας,λαδωματα τα παραπανω δεν κοστιζουν πανω απο 40 ευρω πανω κατω, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hugsvarnakias 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 ναι καλα 40ε πριν την οικονομικη κριση τωρα παθενουμε εμεις κρισεις με τις τιμες του καθε απατεωνα. μα τι λεω τωρα δεν το ξερετε δεν λαδωνουν τωρα πια την αλυσιδα την χρυσωνουν εξου και τα 110ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 110 ευρω ειναι απλα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ για ενα τυπικο service!!! Πες μας ομως τι ακριβως σου εκαναν στο service!!!Ηταν ενα απλο τυπικο service η τους ζητησες κατι εσυ παραπανω να δουν και να βαλουν πιθανον??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Για να βγει ο η κεφαλη , ο κυλινδρος+το πιστονι για να μπει ο νεος υπερκυνισμενος κυλινδρος+πιστονι + τριψιμο κεφαλης + ελεγχο βαλβιδων + λαδια + φιλτρο λαδιου + νεο υγρο ψυγειου εδωσα 150ε , πολλα μου φαινονται τα 110 για ενα απλο σερβις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Εξαρτάτε πιο σέρβις είναι. Το πρώτο είναι λίγο ακριβότερο γιατί βγάζουν το λάδι του στροσίματος και γενικά αλλάζουν πολλά λόγω του στροσίματος των 1000χιλιομέτρων. Τα επόμενα είναι φτηνότερα. Πάντως πάλι 110 είναι πολλά. Θεωρώ 60 για το πρώτο και 40 για τα επόμενα κανονική τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Τελικα την πατησα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο Honda! To πηγα στην Μιχαηλ Βοδα 109 και οχι μονο μου πηραν 110 ευρω για ενα βασικο σερβις σε παπι, αλλα δεν ειχαν αλλαξει απολυτως τιποτα!! Επισης δεν μου εδωσαν καμια αποδειξη ουτε με ενημερωσαν για το τι εργασιες εγιναν πανω στο μηχανακι! Τελικα, πηρα στον Σαρακακη τηλεφωνο και εκανα καταγγελια και την επομενη μερα πηγα και ζητησα την αποδειξη απο τον τυπο. Αυτο που εχει σημασια ομως ειναι οτι εδωσα 110 ευρω για το τιποτα! Και το τονιζω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Τελικα την πατησα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο Honda! To πηγα στην Μιχαηλ Βοδα 109 και οχι μονο μου πηραν 110 ευρω για ενα βασικο σερβις σε παπι, αλλα δεν ειχαν αλλαξει απολυτως τιποτα!! Επισης δεν μου εδωσαν καμια αποδειξη ουτε με ενημερωσαν για το τι εργασιες εγιναν πανω στο μηχανακι! Τελικα, πηρα στον Σαρακακη τηλεφωνο και εκανα καταγγελια και την επομενη μερα πηγα και ζητησα την αποδειξη απο τον τυπο. Αυτο που εχει σημασια ομως ειναι οτι εδωσα 110 ευρω για το τιποτα! Και το τονιζω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο! φιλος δυστηχως βρισκουν και τα κανουν,ολους μας λιγο η πολυ μας εχουν κοροιδεψει.βρες ενα μαστορα της εμπιστοσυνης σου και πηγαινετο,τα παιδια εδω μεσα που ειναι απο αθηνα πιστευω θα σε βοηθησουν, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 απατη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 καλα εκανες και τον κατηγγηλες αμα δεν εκανε τιποτε ,δεν σου εξηγησε τιποτα και δεν σου εδωσε και αποδειξη. γνωμη μου ειναι ομως οτι επρεπε πρωτα να τα ελεγες σε αυτον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 100? μου στοιχίζει εμένα το service του GS (ή 180 αν το πήγαινα σε συνεργείο) Άρα τα 110 για παπί.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2009 Εξαρτάτε πιο σέρβις είναι. Το πρώτο είναι λίγο ακριβότερο γιατί βγάζουν το λάδι του στροσίματος και γενικά αλλάζουν πολλά λόγω του στροσίματος των 1000χιλιομέτρων. Τ δεν υφίσταται αυτο που περιγράφεις φιλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες