Jump to content
clyde2

Τι περιλαμβανει ενα βασικο service για μηχανακι?

Recommended Posts

Αγορασα ενα μεταχειρισμενο Honda Innova 125 και θελω να του κανω ενα σερβις.

Επειδη ειναι το πρωτο μου μηχανακι ειμαι λιγο ασχετος και δεν εχω ιδεα απο σερβις.

Τι ακριβως περιλαμβανει ενα βασικο σερβις? Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αλαζεις λαδακια φιλτρο λαδιου αν εχει δεν θυμαμαι καλα εναν ελεγχο στισ βαλβιδες αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αλαζεις λαδακια φιλτρο λαδιου αν εχει δεν θυμαμαι καλα εναν ελεγχο στισ βαλβιδες αυτα

να προσθέσω έλεγχο μπουζί τέντωμα αλυσίδας και γρασάρισμα αυτής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσα χιλιομετρα εχει?ειναι αρκετα τσιμπημενη τιμη,

κανονικα αλλαζουν λαδια,φιλτρο λαδιου,καθαρισμα φιλτρο αερα η καινουριο,κανα μπουζακι,τεντωμα αλυσιδας,λαδωματα

τα παραπανω δεν κοστιζουν πανω απο 40 ευρω πανω κατω,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι καλα 40ε πριν την οικονομικη κριση τωρα παθενουμε εμεις κρισεις με τις τιμες του καθε απατεωνα. μα τι λεω τωρα δεν το ξερετε δεν λαδωνουν τωρα πια την αλυσιδα την χρυσωνουν εξου και τα 110ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

110 ευρω ειναι απλα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ για ενα τυπικο service!!!

Πες μας ομως τι ακριβως σου εκαναν στο service!!!Ηταν ενα απλο τυπικο service η τους ζητησες κατι εσυ παραπανω να δουν και να βαλουν πιθανον???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να βγει ο η κεφαλη , ο κυλινδρος+το πιστονι για να μπει ο νεος υπερκυνισμενος κυλινδρος+πιστονι + τριψιμο κεφαλης + ελεγχο βαλβιδων + λαδια + φιλτρο λαδιου + νεο υγρο ψυγειου εδωσα 150ε , πολλα μου φαινονται τα 110 για ενα απλο σερβις .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαρτάτε πιο σέρβις είναι. Το πρώτο είναι λίγο ακριβότερο γιατί βγάζουν το λάδι του στροσίματος και γενικά αλλάζουν πολλά λόγω του στροσίματος των 1000χιλιομέτρων. Τα επόμενα είναι φτηνότερα. Πάντως πάλι 110 είναι πολλά. Θεωρώ 60 για το πρώτο και 40 για τα επόμενα κανονική τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα την πατησα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο Honda!

To πηγα στην Μιχαηλ Βοδα 109 και οχι μονο μου πηραν 110 ευρω για ενα βασικο σερβις σε παπι, αλλα δεν ειχαν αλλαξει απολυτως τιποτα!!

Επισης δεν μου εδωσαν καμια αποδειξη ουτε με ενημερωσαν για το τι εργασιες εγιναν πανω στο μηχανακι!

Τελικα, πηρα στον Σαρακακη τηλεφωνο και εκανα καταγγελια και την επομενη μερα πηγα και ζητησα την αποδειξη απο τον τυπο.

Αυτο που εχει σημασια ομως ειναι οτι εδωσα 110 ευρω για το τιποτα! Και το τονιζω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τελικα την πατησα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο Honda!

To πηγα στην Μιχαηλ Βοδα 109 και οχι μονο μου πηραν 110 ευρω για ενα βασικο σερβις σε παπι, αλλα δεν ειχαν αλλαξει απολυτως τιποτα!!

Επισης δεν μου εδωσαν καμια αποδειξη ουτε με ενημερωσαν για το τι εργασιες εγιναν πανω στο μηχανακι!

Τελικα, πηρα στον Σαρακακη τηλεφωνο και εκανα καταγγελια και την επομενη μερα πηγα και ζητησα την αποδειξη απο τον τυπο.

Αυτο που εχει σημασια ομως ειναι οτι εδωσα 110 ευρω για το τιποτα! Και το τονιζω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο!

φιλος δυστηχως βρισκουν και τα κανουν,ολους μας λιγο η πολυ μας εχουν κοροιδεψει.βρες ενα μαστορα της εμπιστοσυνης σου και πηγαινετο,τα παιδια εδω μεσα που ειναι απο αθηνα πιστευω θα σε βοηθησουν,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εκανες και τον κατηγγηλες αμα δεν εκανε τιποτε ,δεν σου εξηγησε τιποτα και δεν σου εδωσε και αποδειξη.

γνωμη μου ειναι ομως οτι επρεπε πρωτα να τα ελεγες σε αυτον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100? μου στοιχίζει εμένα το service του GS :grin: (ή 180 αν το πήγαινα σε συνεργείο) Άρα τα 110 για παπί.... :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εξαρτάτε πιο σέρβις είναι. Το πρώτο είναι λίγο ακριβότερο γιατί βγάζουν το λάδι του στροσίματος και γενικά αλλάζουν πολλά λόγω του στροσίματος των 1000χιλιομέτρων. Τ

δεν υφίσταται αυτο που περιγράφεις φιλε μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα