CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Πάρε ένα πιεστικό μηχάνημα και να το πλένεις μόνος σου, και ξενιάζεις. Βεβαια αν πρόκειται να πάρεις πιεστικό, μην προτιμήσεις να πάρεις το φθηνότερο ή το μικρότερο μοντέλο, γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα. Εγώ έχω πιεστικό γνωστής εταιρίας, το μικρότερο μοντέλο που κυκλοφορεί και το αποτέλεσμα να ζεσταίνεται και να σταματάει την λειτουργία του. Το μετάνιωσα που δεν έδωσα κάτι παραπάνω για να πάρω το μεγαλύτερο μοντέλο. Εγώ έχω και κομπρεσεράκι αέρα, για να ψεκάζεις απορρυπανρικό, φύσημα αέρα, ελαστικά κ.α. Μεράκι το πλύσιμο. Φιλε το κομπρεσερ για απορρυπανυικο απο που το πηρες και ποσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2011 τι ξεθαψα ο κερατας... εψαχνα για πλυντηριο μοτο μεσο γοογλε και με πεταξε εδω... το λοιπον...πηγα χθες στο moto clinic... -χαιρετε! -γεια σου! -σας το εφερα για πλυσιμο... -καλα εκανες απλα θα περιμενεις για λιγο να τελειωσω την προηγουμενη.... -δεκτον!να σας επισημανω οτι ειναι ευαισθητη... -ναι στα ηλεκτρικα της το γνωριζω... κι ομως περασε σακουλα στα οργανα(οπου παρεπιμτοντος γνωριζε την τιμη τους) ,και μου την εκανε κουκλα...πραγματικα τα 12€ τα αξιζε...ποτε δεν ειχα καταφερει να τη καθαρισω τοσο καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2011 10 δινω για αμαξι μεσα-εξω και τζιτζι 12 για μηχανη ? θα παω απο περιεργεια αλλα ακουγονται υπερβολικα πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2011 Kαι εγω θα σου ελεγα να το κανεις μονος σου γιατι μονο και μονο οταν θα κειταξεις την μηχανη σου μετα απο το καθαρισμα-πλυσιμο θα σου φυγει ολη η κουραση!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2011 το λοιπον...πηγα χθες στο moto clinic... - Ικα δέχεται? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2011 τι ξεθαψα ο κερατας... εψαχνα για πλυντηριο μοτο μεσο γοογλε και με πεταξε εδω... το λοιπον...πηγα χθες στο moto clinic... -χαιρετε! -γεια σου! -σας το εφερα για πλυσιμο... -καλα εκανες απλα θα περιμενεις για λιγο να τελειωσω την προηγουμενη.... -δεκτον!να σας επισημανω οτι ειναι ευαισθητη... -ναι στα ηλεκτρικα της το γνωριζω... κι ομως περασε σακουλα στα οργανα(οπου παρεπιμτοντος γνωριζε την τιμη τους) ,και μου την εκανε κουκλα...πραγματικα τα 12€ τα αξιζε...ποτε δεν ειχα καταφερει να τη καθαρισω τοσο καλα... ρε μεχρι να γυρισω απο κει θα εχει γινει λοκος παλι η μηχανη ! Κανα κοντα στην καλλιθεα δεν εχει ? Διαβασα για τον τυπο στην δοιρανης αλλα δεν ξερω αν θα ειναι ακομα εκει ... μετα απο 2-3 χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2011 Ικα δέχεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) είναι και ο σμπρίνης στους αμπελόκηπους "wash & go" νομίζω λέγεται και οι τιμές του είναι παραπλήσιες... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2011 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Χθες που διαβαζα το Θρεντ μου γενιθηκε μια αλλη απορια ... Ποτε ειναι ποιο σωστο να πας την μηχανη για πλυσιμο ? Πριν το σερβις για να μην το βρει ο μαστορας ΜΕΣΑ στην μπιχλα και για να μην ανοιγοντας μοτερια και ιστοριες μην πεσει τιποτα μεσα ? Η μετα το σερβις για να μην ακουμπαει ο μαστορας με το βρομοχερο τη μηχανη και γεμισει τα παντα ή πιτσιλανε τα λαδια δεξια και αριστερα ? Μου γενηθηκε η απορια γιατι θελω να παω το παπι στο βουλκανιζατερ να δουν γιατι χανει αερα , και ειδα οτι το λαστιχο ειναι ΜΑΥΡΟ απο την βρωμα (καποτε ηταν μεταλικες η ζαντες ναι ! ) ... Και ελεγα να το πλυνω μην το παω ετσι ... και μετα σκεφτηκα να παω να το φτιαξω και μετα να ριξω ενα πλυσιμο 3D ... ΥΓ σκεφτικα να το κανω και ΠΟΛΛ για να μαθω ... αλλα βαριεμαι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 Χθες που διαβαζα το Θρεντ μου γενιθηκε μια αλλη απορια ... Ποτε ειναι ποιο σωστο να πας την μηχανη για πλυσιμο ? Πριν το σερβις για να μην το βρει ο μαστορας ΜΕΣΑ στην μπιχλα και για να μην ανοιγοντας μοτερια και ιστοριες μην πεσει τιποτα μεσα ? Η μετα το σερβις για να μην ακουμπαει ο μαστορας με το βρομοχερο τη μηχανη και γεμισει τα παντα ή πιτσιλανε τα λαδια δεξια και αριστερα ? Μου γενηθηκε η απορια γιατι θελω να παω το παπι στο βουλκανιζατερ να δουν γιατι χανει αερα , και ειδα οτι το λαστιχο ειναι ΜΑΥΡΟ απο την βρωμα (καποτε ηταν μεταλικες η ζαντες ναι ! ) ... Και ελεγα να το πλυνω μην το παω ετσι ... και μετα σκεφτηκα να παω να το φτιαξω και μετα να ριξω ενα πλυσιμο 3D ... ΥΓ σκεφτικα να το κανω και ΠΟΛΛ για να μαθω ... αλλα βαριεμαι ! Μετα το σερβις...Όσο για το πλυσιμο της μηχανής,να ναι καλά το AZAX για τα τζάμια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 να τις πλένετε μονοι σας αλλα με οικονομία στο νερό! και μετά, τα 12€ τα ρίχνετε στις βενζίνες, γιατί θα γουστάρετε βόλτα με την πεντακάθαρη μηχανή σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2011 να τις πλένετε μονοι σας αλλα με οικονομία στο νερό! και μετά, τα 12€ τα ρίχνετε στις βενζίνες, γιατί θα γουστάρετε βόλτα με την πεντακάθαρη μηχανή σας. +10000 ειπαμε μια φορα το τοσο να δινουμε 5 ευρα οχι και 12 με 12 ευρα παω πηγαινε ελα λαυριο για καφε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) για να μην ανοιγω και εγω θε,μα μιας και εχω ψαξει αρκετη ωρα! η ερωτηση μ ειναι απλη! πουτ εχει ενα καλο και οικονομικο πλυντηριο μοτο εντος αθηνας!γτ αμα ειναι να δωσω 12 ευρα καλια να τα βαλω να παω μεχρι λουτρακι! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2012 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazerelec 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Motoclinic πηγαινω και εγω... Σημαντικα στοιχεια 1.Πας με ραντεβου - οποτε δεν περιμενεις αδικως 2.Ειναι ωραιος τυπος αυτος που το εχει - στα καταστηματα προτιστως πηγαινουμε για τους ανθρωπους και μετα για τα υπολοιπα 3.Κανει καλη δουλεια 4.Μετα απο περιπου 45' (μεσο ορο) πλυσιματος ειναι δυσκολο να βρεις ψεγαδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 ποσο παιρνει αυτος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 εγώ έχω 4-5 τέτοια ζεστού-κρύου, μικρά-μεγάλα, και όποτε κάνω να πλύνω τη μηχανή, αν με πάρουν γραμμή περνάει όλη η γειτονιά για πλύσιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, SHINY BIKE στη Νίκαια. Να πω οτι μου αρέσει να πλένω μόνος μου τη μότο και τη βρίσκω. Δεν έχω όμως επαγγελματικό εξοπλισμό, κάτι που έχει ο τύπος. 10Ε στοιχίζει και πραγματικά μου το κάνει καινούριο. Λες και βγήκε τώρα απ'το εργοστάσιο. Επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο για μένα οτι είναι ευγενικός και πάντα πρόθυμος. Δεν έχω να πω κάτι άλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Hθελα και εγω να ρωτησω για αυτον (Shiny Bike). Στα 10 ευρω εχει πληρες πακετο φροντιδας, αλοιφες @ρχιδια μυδια, ή απλο πλυσιμο στεγνωμα; Γιατι πλυσιμο κανω και μονος μου, αλλα θελω μια φορα να το παω να μου το γυαλισουν κλπ, να γινει καινουριο. Υ.Γ: Εχω ενα σκασιμο στην ασπρη λωριδα του βερνικιου, πιστευω αν του πω εκει περα να μην ριξει με το πιεστικο και τα κανουμε νιμου ολα, θα το ακουσει ε; Γιατι στον Πακιστανο εδω διπλα δεν τον εμπιστευομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.atman68 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΝΕΡΟΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ EΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ....... ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΝΕΡΟΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ EΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ....... ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Hθελα και εγω να ρωτησω για αυτον (Shiny Bike). Στα 10 ευρω εχει πληρες πακετο φροντιδας, αλοιφες @ρχιδια μυδια, ή απλο πλυσιμο στεγνωμα; Γιατι πλυσιμο κανω και μονος μου, αλλα θελω μια φορα να το παω να μου το γυαλισουν κλπ, να γινει καινουριο. Υ.Γ: Εχω ενα σκασιμο στην ασπρη λωριδα του βερνικιου, πιστευω αν του πω εκει περα να μην ριξει με το πιεστικο και τα κανουμε νιμου ολα, θα το ακουσει ε; Γιατι στον Πακιστανο εδω διπλα δεν τον εμπιστευομαι. Καινούριο λέμε το κάνει. Στα 10Ε καθαρίζει με πινέλα αλυσίδα ζάντες κλπ μεταλλικά μέρη, μετά ξεβγάζει, ρίχνει αφρό, πλένει, στεγνώνει, γυαλίζει, περνάει σπρέυ σιλικόνης και λαδώνει αλυσίδα. Ο τύπος είναι επαγγελματίας. Ποιο Πακιστανό μου λες τώρα; Θα του πεις ακριβώς τι θες και θα στο κάνει. Απ'ότι γράφει στον τιμοκατάλογο επισκευάζει και σκασίματα-γρατζουνιές. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως αξίζει τα λεφτά του. Ίσως παίρνει και λίγα για τη δουλειά που κάνει το παλικάρι. Μόνη συμβουλή μην πας Σάββατο αν δε θες να περιμένεις καμιά ώρα. Έχει πολλή κίνηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Tάσος αν θυμάμαι καλά λέγεται το παιδί που το έχει.Κάποιες φορές μπορεί να πετύχεις και παραπάνω από μια ώρα αναμονή αλλά αν θέλεις την αφήνεις και περνάς μετά και την παίρνεις έτοιμη,όπως έκανα εγώ.Ένα μειονέκτημα είναι ότι αλείφει τη μπαγκαζιέρα(και κάποια πλαστικά μέρη νομίζω) με ένα πολύ λιπαρό γυαλιστικό που δε μου αρέσει και την επόμενη φορά θα του πω να μην το χρησιμοποιήσει καθόλου.Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος αλλά και τα 10 ευρώ για 30-40' δουλειά δεν είναι λίγα και ο βασικός λόγος που έχω μήνες να πάω. Και μια ερώτηση:το πιεστικό που χρησιμοποιούν κάποια πλυντήρια μπορεί να κάνει κάποια ζημιά στη μηχανή; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2013 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες