nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιδια πολλα και καλα χλμ σε ολους,,ποια ειναι πιο μπεστ κατηγορια,γιατι τσεκαρω οτι τα σκουτεροειδη,,εχουν ανοδο,,ποια κατηγορια σημφερει και γιατι? Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον nik7119 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 σκουτερ απο μενα λογο καλυτερης δυνατοτητας φορτωσης το παπι ειναι λιγο ποιο οικονομικο αλλα λιγο εξαρτατε τι το θες βεβαια για πολη φανταζομαι οποτε +1 σκουτερ δεν ασχολεισε με οδηγηση απλα μη σε πατησει καποιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 σκουτερ απο μενα λογο καλυτερης δυνατοτητας φορτωσης το παπι ειναι λιγο ποιο οικονομικο αλλα λιγο εξαρτατε τι το θες βεβαια για πολη φανταζομαι οποτε +1 σκουτερ δεν ασχολεισε με οδηγηση απλα μη σε πατησει καποιος...απο αντοχες,σηντηρισεις κτλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 απο αντοχες,σηντηρισεις κτλ? Παπί ασυζητητή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Το σκούτερ έχει καλύτερη δυντότητα φόρτωσης, πιό άνετο στην οδήγηση. Το παπί είναι πιό οικονομικό και στην βενζίνη του και στο συνεργείο αν γίνει κάτι. Επίσης πιό ελαφρύ! Αυτό που πρέπει να λάβεις υπ όψην σου σε αυτό σου το δίλημμα είναι εσένα ποιό σε βολεύει καλύτερα για τη δουλειά που το θές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Επειδή έχω και απ' τα δύο (majesty 250 και παπί honda astrea 100) και τα δυο έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. ΣΚΟΥΤΕΡ (+) Το σκούτερ έχει το καλό ότι μπορείς να φορτώσεις εκει πάνω ότι θέλεις, έχει χώρους κι αν βάλεις και ένα βαλιτσάκι ακόμα καλύτερα. (+) Για μέσα στην πόλη είναι το ιδανικότερο μηχανάκι, ειδικά όταν έχει κίνηση και είσαι συνέχεια στο σταμάτα ξεκίνα. (-) Δεν είναι τόσο οικονομικό όσο ένα παπί. Έχει πολλά πλαστικά μέρη και με μια πτώση σπάνε εύκολα και πολλά. (-) Επίσης με το καιρό τα πλαστικά χάνουν την εφαρμογή τους και τρίζουν συνέχεια. (-) Όταν θέλεις να κάνεις κάποιο service μόνος σου, ακόμα και ένα μπουζί να αλλάξεις, έχει τόσα πολλά καπάκια που πρέπει να βγάλεις και καταντάει κουραστικό. (-) Στις στροφές αδυνατεί σε αντίθεση με τα παπάκια και με οποιοδήτε άλλο μηχανάκι. ΠΑΠΙ (+) Είναι οικονομικό στο καύσιμο. (+) Υπάρχει πλήθος ανταλλακτικών και αξεσουάρ. (+) Αντέχουν περισσότερο στο χρόνο και στα χιλιόμετρα. (+) Είναι εύκολα στα service γιατί όλα είναι σε εμφανή σημεία. (-) Δεν έχει αποθηκευτικούς χώρους. (-) Ο συνεπιβάτης κουράζεται εύκολα στις μεγάλεις αποστάσεις. Στη θέση σου θα διάλεγα να πάρω ένα παπάκι τετράχρονο. Για να φανταστείς το πλεονέκτημα έναντι των σκούτερ, στους δρόμους κυκλοφορούν παπάκια δεκαετίας 1970 ενώ σκούτερ άνω των 15 ετών σπάνια βλέπεις. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Το σκούτερ έχει καλύτερη δυντότητα φόρτωσης, πιό άνετο στην οδήγηση. Το παπί είναι πιό οικονομικό και στην βενζίνη του και στο συνεργείο αν γίνει κάτι. Επίσης πιό ελαφρύ! Αυτό που πρέπει να λάβεις υπ όψην σου σε αυτό σου το δίλημμα είναι εσένα ποιό σε βολεύει καλύτερα για τη δουλειά που το θές! +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Επειδή έχω και απ' τα δύο (majesty 250 και παπί honda astrea 100) και τα δυο έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. ΣΚΟΥΤΕΡ (+) Το σκούτερ έχει το καλό ότι μπορείς να φορτώσεις εκει πάνω ότι θέλεις, έχει χώρους κι αν βάλεις και ένα βαλιτσάκι ακόμα καλύτερα. (+) Για μέσα στην πόλη είναι το ιδανικότερο μηχανάκι, ειδικά όταν έχει κίνηση και είσαι συνέχεια στο σταμάτα ξεκίνα. (-) Δεν είναι τόσο οικονομικό όσο ένα παπί. Έχει πολλά πλαστικά μέρη και με μια πτώση σπάνε εύκολα και πολλά. (-) Επίσης με το καιρό τα πλαστικά χάνουν την εφαρμογή τους και τρίζουν συνέχεια. (-) Όταν θέλεις να κάνεις κάποιο service μόνος σου, ακόμα και ένα μπουζί να αλλάξεις, έχει τόσα πολλά καπάκια που πρέπει να βγάλεις και καταντάει κουραστικό. (-) Στις στροφές αδυνατεί σε αντίθεση με τα παπάκια και με οποιοδήτε άλλο μηχανάκι. ΠΑΠΙ (+) Είναι οικονομικό στο καύσιμο. (+) Υπάρχει πλήθος ανταλλακτικών και αξεσουάρ. (+) Αντέχουν περισσότερο στο χρόνο και στα χιλιόμετρα. (+) Είναι εύκολα στα service γιατί όλα είναι σε εμφανή σημεία. (-) Δεν έχει αποθηκευτικούς χώρους. (-) Ο συνεπιβάτης κουράζεται εύκολα στις μεγάλεις αποστάσεις. Στη θέση σου θα διάλεγα να πάρω ένα παπάκι τετράχρονο. Για να φανταστείς το πλεονέκτημα έναντι των σκούτερ, στους δρόμους κυκλοφορούν παπάκια δεκαετίας 1970 ενώ σκούτερ άνω των 15 ετών σπάνια βλέπεις. Βασικό κρητήριο για την αξιοπιστία!!!!!!!! Και συνυπολόγισε ότι τα σκούτερ οι ιδιοκτήτες τους τα συντηρούν πιο καλά από τα παπιά, όπως παρατηρώ εδώ και καιρό!!! Και πάλι λιγότερο αντέχουν. Άσε που τα παπιά έχουν καλύτερο στήσιμο από τα σκούτερ!!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 παπι γιατι ειναι σκυλια, και για εμενα τα σκουτερ με φοβιζουν γιατι θελω να εχει ταχυτητες με ενα κατεβασμα να βοηθαω το φραναρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Είμαι και εγώ σε αυτό το δίλλημα όπως εσύ. Έχω ένα Sporcity Aprillia το οποίο είχα πάρει καινούργιο 3000 πριν 3 ½ χρόνια. Μέχρι τα 3 χρόνια ήταν σκύλος παρότι του είχα φερθεί αρκετά σκληρά . Με το που πέρασε ο τρίτος έχει αρχίζει και με κουράζει πολύ. Όλο κάτι ασφάλειες, τα πλαστικά (στους τέλειους ελληνικούς δρόμους) βαράνε και μαζί βαράνε και τα νεύρα μου, μου έχει κάψει μια φορά θερμοστάτη και τώρα θέλει ένα μεγάλο service που θα μου πάει πάνω από 300 ευρώ. Οπότε είμαι για να το στέλνω. Καθότι παντρεμένος με παιδί και 33 ετών πια θέλω ένα μηχανάκι αυστηρά για την πόλη μίας και η μετακινήσεις μου είναι αρκετά συγκεκριμένες , σπίτι, γραφείο, γήπεδο και άντε για κανένα καφέ, οπότε δεν ξέρω άμα έχουμε τα ίδια κριτήρια. Μπορώ να σου πω όμως τα συν και τα πλην του scooter εκ πείρας: + Χώροι + Άνεση οδηγού και συνοδηγού + Περισσότερα κυβικά από ένα παπί + Στην βροχή και στο κρύο με έναν ανεμοθώρακα και ένα καλό μπουφάν είσαι οκ. + Κατά την γνώμη μου είναι πιο όμορφα και στιλάτα - Πιο «ευαίσθητα» κυρίως στα ηλεκτρολογικά τους - Θέλουν καλή συντήρηση - Άμα κάτσει και πέσεις θες ένα μισθό για πλαστικά - Οι μηχανικό στραβώνουν γιατί για να αλλάξουν π.χ. ένα μπουζί πρέπει να λύσουν το μισό μηχανάκι οπότε σε χρεώνουν και ανάλογα -Άμα θες να αλλάξεις το μπουζί μονός σου πρέπει να έχεις όρεξη, υπομονή και χρόνο - Χαμηλή αξία μεταπώλησης Πάντως να ξέρεις ότι το μηχανάκι που θα πάρεις πρέπει πρώτα να το γουστάρεις εσύ και μετά όλοι οι άλλοι. Απλά ξεκαθάρισε στο μυαλό σου γιατί το θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 χ 135 crypton,,ομορφο,,αξιοπιστο,,ιτζεξιον,,και γιαμαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babiskar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 είχα παπί για 15χρ και με δύο γάντζους και κουτί πίσω μετεφερα τα πάντα. ψηφίζω παπί παρεπιπτόντως.. είχα πάει ρώμη πριν κανα μήνα και για μια βδομάδα δεν είδα ούτε ένα παπί. Όλοι σκουτερ είχανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 παρεπιπτόντως.. είχα πάει ρώμη πριν κανα μήνα και για μια βδομάδα δεν είδα ούτε ένα παπί. Όλοι σκουτερ είχανε Πουθενα στην Ευρωπη δεν θα δεις παπια! Μονο στην Ελλαδα , (εκτος απο τις χωρες της Ν.Α. Ασιας) ειναι "μοδα"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Πουθενα στην Ευρωπη δεν θα δεις παπια! Μονο στην Ελλαδα , (εκτος απο τις χωρες της Ν.Α. Ασιας) ειναι "μοδα"! γιατι ετσι?ισως να μην εχουν ζησει το κοματι παπι,,ισως να αντιγραφει ο ενας τον αλλο,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Το σκούτερ δεν είναι για Ελλάδα εκτός αν είναι πολλών κυβικών γιατί με τις ανηφόρες και τις κατηφόρες που έχουμε λυσάει καθώς είναι αυτόματο... Επιπλέον δεν είναι τόσο ασφαλές λόγω της θέσης οδήγησης που έχει με τα πόδια μπροστά αντί στο πλάι! Συν του ότι είναι ΣΚΟΥΤΕΡ (μπλιαχχχχ!!!!) Οπότε ΠΑΠΙ και πάλι ΠΑΠΙ!!! Ελάχιστη κατανάλωση, σκυλί, καλύτερη ισσοροπία, μεγαλύτερη αξιοπιστία κλπ κλπ Θα δεις πάρα πολλά παπιά 20ετίας να κυκλοφορούν ακόμα και να είναι γαμάτα! πόσα σκούτερ παλιά βλέπεις;;;; Ότι σκούτερ είναι πάνω από 3τίας - 4ετίας είναι μαμημένο!!! καίει λάδια, ξεσηκώνει τον κόσμο και βρωμοκοπάει ο τόπος!!! Π Α Π Ι λέμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τα σκούτερ "φεύγουν" δύσκολα (κοινώς, πουλιούνται δύσκολα). Εκτός κι αν μιλάμε για κανένα Yamaha T-Max 500 ή για έστω για κανένα Honda SH300i. Εγώ πάντως θεωρώ πιο καλή αγορά το παπί, αν μιλάμε για κίνηση εντός πόλης. Στα ακούτερ με εκνευρίζει: 1) η αυτόματη μετάδοση (που συνήθως έχει μια καθυστέρηση στην εμπλοκή) 2) η θέση του κινητήρα που δίνει πισώβαρη αίσθηση 3) το τρίξιμο των δεκάδων (και βάλε) πλαστικών 4) το γεγονός ότι όταν ανοίγεις το γκάζι, η πίσω ανάρτηση εκτείνεται (και στην ουσία αυτο-ακυρώνεται) 5) το γεγονός ότι για να αλλάξεις τα λάδια πρέπει να λύσεις το μισό κουστούμι 6) το γεγονός ότι τα περισσότερα μοντέλα αλλάζουν όνομα και εμφάνιση ταχύτατα (μιλάω για τα ασιάτικα) και στο τέλος δεν ξέρεις πια ούτε εσύ ποιό μοντέλο έχεις :P Εγώ ως δεύτερο όχημα (πέρα από το Transalp) έχω και ένα παπί Honda Innova 125. Εχω κουβαλήσει τα κέρατά μου με το μηχανάκι. Κι αν ποτέ τ' άλλαζα, πάλι παπί θα έπερνα. Ναούμ.. :P Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) γιατι ετσι?ισως να μην εχουν ζησει το κοματι παπι,,ισως να αντιγραφει ο ενας τον αλλο,, Το πιθανοτερο ειναι οτι για στηριξουν την ντοπια παραγωγη scooters (κυριως Ιταλια-Γαλλια-Ισπανια) θα εχουν καποια οικονομικα-φορολογικα κινητρα γι'αυτα, και καποια "αντικινητρα" (αυξημενη φορολογηση) για τα παπια (Ενω σε μας, που δεν παραγουμε τπτ, και τα εισαγουμε ολα, η αγορα λειτουργει "επι ισοις οροις"! ) Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Το σκούτερ δεν είναι για Ελλάδα εκτός αν είναι πολλών κυβικών γιατί με τις ανηφόρες και τις κατηφόρες που έχουμε λυσάει καθώς είναι αυτόματο... Επιπλέον δεν είναι τόσο ασφαλές λόγω της θέσης οδήγησης που έχει με τα πόδια μπροστά αντί στο πλάι! Συν του ότι είναι ΣΚΟΥΤΕΡ (μπλιαχχχχ!!!!) Οπότε ΠΑΠΙ και πάλι ΠΑΠΙ!!! Ελάχιστη κατανάλωση, σκυλί, καλύτερη ισσοροπία, μεγαλύτερη αξιοπιστία κλπ κλπ Θα δεις πάρα πολλά παπιά 20ετίας να κυκλοφορούν ακόμα και να είναι γαμάτα! πόσα σκούτερ παλιά βλέπεις;;;; Ότι σκούτερ είναι πάνω από 3τίας - 4ετίας είναι μαμημένο!!! καίει λάδια, ξεσηκώνει τον κόσμο και βρωμοκοπάει ο τόπος!!! Π Α Π Ι λέμε!!! :_rock-on: Τα σκούτερ "φεύγουν" δύσκολα (κοινώς, πουλιούνται δύσκολα). Εκτός κι αν μιλάμε για κανένα Yamaha T-Max 500 ή για έστω για κανένα Honda SH300i. Εγώ πάντως θεωρώ πιο καλή αγορά το παπί, αν μιλάμε για κίνηση εντός πόλης. Στα ακούτερ με εκνευρίζει: 1) η αυτόματη μετάδοση (που συνήθως έχει μια καθυστέρηση στην εμπλοκή) 2) η θέση του κινητήρα που δίνει πισώβαρη αίσθηση 3) το τρίξιμο των δεκάδων (και βάλε) πλαστικών 4) το γεγονός ότι όταν ανοίγεις το γκάζι, η πίσω ανάρτηση εκτείνεται (και στην ουσία αυτο-ακυρώνεται) 5) το γεγονός ότι για να αλλάξεις τα λάδια πρέπει να λύσεις το μισό κουστούμι 6) το γεγονός ότι τα περισσότερα μοντέλα αλλάζουν όνομα και εμφάνιση ταχύτατα (μιλάω για τα ασιάτικα) και στο τέλος δεν ξέρεις πια ούτε εσύ ποιό μοντέλο έχεις :P Εγώ ως δεύτερο όχημα (πέρα από το Transalp) έχω και ένα παπί Honda Innova 125. Εχω κουβαλήσει τα κέρατά μου με το μηχανάκι. Κι αν ποτέ τ' άλλαζα, πάλι παπί θα έπερνα. Ναούμ.. :P Το πιθανοτερο ειναι οτι για στηριξουν την ντοπια παραγωγη scooters (κυριως Ιταλια-Γαλλια-Ισπανια) θα εχουν καποια οικονομικα-φορολογικα κινητρα γι'αυτα, και καποια "αντικινητρα" (αυξημενη φορολογηση) για τα παπια (Ενω σε μας, που δεν παραγουμε τπτ, και τα εισαγουμε ολα, η αγορα λειτουργει "επι ισοις οροις"! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 κωστα-αιγαιοπλοε το virago το εχεις ακομα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 ΣΚΟΥΤΕΡ (-) Στις στροφές αδυνατεί σε αντίθεση με τα παπάκια και με οποιοδήτε άλλο μηχανάκι. εδω διαφωνώ...μια χαρά στρίβουν τα σκούτερ σε σχέση με τα παπια. Το πιθανοτερο ειναι οτι για στηριξουν την ντοπια παραγωγη scooters (κυριως Ιταλια-Γαλλια-Ισπανια) θα εχουν καποια οικονομικα-φορολογικα κινητρα γι'αυτα, και καποια "αντικινητρα" (αυξημενη φορολογηση) για τα παπια (Ενω σε μας, που δεν παραγουμε τπτ, και τα εισαγουμε ολα, η αγορα λειτουργει "επι ισοις οροις"! ) φίλε black hawk σχεδόν πουθενά στην ευρωπη δεν υπάρχουν παπιά. και μια και ήρθε η κουβέντα στην γείτονα χώρα Ιταλια, το ετήσιο κόστος απλής ασφαλείς για ενα σκούτερ 125cc εκεί είναι 700ευρω. απίστευτο και όμως αληθινό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Εγώ πάντως θεωρώ πιο καλή αγορά το παπί, αν μιλάμε για κίνηση εντός πόλης. Στα ακούτερ με εκνευρίζει: 1) η αυτόματη μετάδοση (που συνήθως έχει μια καθυστέρηση στην εμπλοκή) σε αυτο εχεις δικιο!!! 2) η θέση του κινητήρα που δίνει πισώβαρη αίσθηση προσωπικα το δικο μ δε μ δινει αυτη την αισθηση!και αλλοι που το εχουν οδηγησει δν εχουν παρατηρησει κατι τετοιο!!Αυτο συμβαινει στα beverly! 3) το τρίξιμο των δεκάδων (και βάλε) πλαστικών Eχεις δικιο αλλα αν τα προσεχεις δεν ακους τσικ! 5) το γεγονός ότι για να αλλάξεις τα λάδια πρέπει να λύσεις το μισό κουστούμι Το δικο μ δε θελει ουτε μια βιδα λυσιμο...λυνεις τη βιδα,αδειαζεις,γεμιζεις τελειωσες! 6) το γεγονός ότι τα περισσότερα μοντέλα αλλάζουν όνομα και εμφάνιση ταχύτατα (μιλάω για τα ασιάτικα) και στο τέλος δεν ξέρεις πια ούτε εσύ ποιό μοντέλο έχεις :P αυτο ειναι οντως βλακεια...με εχουν σταματησει απειρα ατομα και μ λενε οτι εχουν το αντιστοιχο κινεζικο λογω χρηματων και λογω παραπανω κυβικων!Ερχονται μ κολλανε κατι 150 κινεζικα και παντα τρωνε τσαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες