Jump to content
Sign in to follow this  
taskon

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Recommended Posts

χμμ πολύ διαμάχη για αυτήν την "επομπη",συζητιέται(συζητήθηκε μάλλον) πολυ....

αλλά γιατί βλέπετε μονο τη "καή" πλευρα,αντι να σχολιάζτε το ποιους βάλαν και πιοι ψιφήστηκαν σαν "μεγάλοι Ελληνες" δεν λετε και κανα μπράβο που υπάρχει και ενα κανάλι που

έχει εκπομπές διδακτικού περιεχομένου (βλ μαθήματα ιστορίας)?

υ.γ δεν είδα ποτέ την επομπή οπότε αν λεγαν μλκ.. και όχι "σωστή"(αυτό πάντα είναιλίγο υποκειμενικο δυστηχώς)ιστορία τα πέρνω όλλα πίσω

Την καλή ή την κακή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πωπωπωπωπω! Τι θα παθαίναμε! Ευτυχώς σωθήκαμε και τώρα που είμαστε ελληνάρες δεν έχουμε τίποτα να ανυσηχούμε.Πάμε ρολόϊ.

Το οτι εμεις τα εχουμε γραψει ολα στα αρ..... δε σημαινει οτι αυτο που εκαναν καποιοι αλλοι για μας δεν ειναι μεγαλο.Ελεος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κωστα μου, πραγματικα κανενα μα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να μου την λεν ατομα οπως εσυ. Αν μη τι αλλο σου λειπει η εμπαθεια, πραγμα το οποιο εκτιμω απεριοριστα οοοοοοοοοοοοοοοοοοταν το βρισκω. Αρα, κ παλι λεω, χτυπα κι αλλο, κι αλλο κι αλλο! :D

Η φραση "για να" οπως ειπες για την ΚΟυνεβα ου εφαγε βιτριολη για να υπερασπιστει μπλα μπλα μπλα (το μπλα μπλα δεν ειναι ειρωνικο, απλα δεν εκανα αντιγραφη του μηνυματος σου κ δεν θυμαμαι αυτολεξι τι εγραψες) , δηλωνει σκοπο. Λυπαμαι,αλλα δεν ειχε κανεναν σκοπο να παθει οτι επαθε. Ουτ εκαν να καταπιει την βιτριολι. Ειπε κ η ιδια οτι της την πεταξαν στο προσωπο κ εκεινη γυρισε με στομα ανοιχτο. Αρα για μενα ειναι ηρωιδα απο λαθος. Οχι επειδη κατα λαθος την καταπιε κ οτι κ μονο σε μια της τριχα να επεφτε δεν θα ηταν τραγικο. Αλλα πιστευω οτι δνε περιμενε οτι καποιες απειλες θα γινουν πραξη. Αν το περιμενε ΟΦΕΙΛΕ να προστατεψει τη ζωη της, κ θα το εκανε. Οπως το εκανε μετα τη βιτριολι. Αν πηδηξει ο μπουλης ο ΚΑραμανλης απο την ταρατσα της Βουλης, λυπαμαι αλλα δεν θα ασπαστω τις ανοησιες της ΝΔ οτι φουνταρε προς υπερασπιση της Δημοκρατιας κ τριχες.

Κοιταξε, αυτα τα θεματα, ειναι τοποθετησεις μας στερεες. Διαμορφωμενες μεσα στο χρονο. Δεν καταθετω στο φορουμ τις αποψεις μου με σκοπο η προσδοκια να αλλαξω καποιου την αποψη. Το κανω οπως γραφω και το αν η νιντζα ειναι ωραια μηχανη η αν κανει να τιναξουμε τα μυαλα περιστεριων στον αερα. Διαφωνω καθετα με πολλες αποψεις οπως κι εκεινες μαζι μου :D Σε ευχαριστω θερμα παντως γιατι ακομα κ στο χωσιμο, αποδεικνυεις ρε παιδι μου, πως να το πω, οτι εχεις αποψη και οχι φωνη. Σαφως κ επιμενω οτι ηταν απο σποντα ηρωιδα κ σου εξηγησα συνοπτικα το γιατι. Σαφως κ δεν τασσομαι με καμια απολυτως κομματικη παραταξη γιατι απλουστατα αυτα που εγω πιστευω ειναι δουλεια αυτων που αρνουνται να παλεψουν για μια μαμημενη ψηφο. Για μενα ηρωες ειναι οσοι παλευουν ΓΙΑ ΝΑ εχουν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ οι αλλοι ενα καλυτερο αυριο. Ακομα λοιπον κι αν δεχτουμε οτι η ΚΟυνεβα ανηκει εδω, πιστεψε με, υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι ηρωες που απλα δεν ειχαν την τυχη να εχουν ενα κομμα απο πισω να φερνει τα καναλια. Οφειλω προς τιμην τους λοιπον, να υπερασπιζομαι την αυθεντικοτητα κ οχι το δηθεν . Μου τη δινουν οι σπονσορες...

Πες τα χρυσόστομη, σαν αυτά τα μ@λ@κισμένα του Πολυτεχνείου που σιγά μην περίμεναν να τα πατήσει τανκ!

Και αυτά προφανώς εάν το είχαν στο πρόγραμμά τους θα είχαν 1 -2 αντιαρματικά ως ΟΦΕΙΛΑΝ για να προστατέψουν την ζωή τους. Αλλά όχι, εκ του ασφαλούς και χωρίς να πιστεύουν πως οι απειλές θα γίνουν πραγματικότητα. Και να μην συζητήσουμε για κομματικά μετά γιατί καμία Κούνεβα δεν πιάνει μία μπροστά στις καβάντζες πολλών "Πολυτεχνειακών".

Εξάλλου η Κούνεβα είναι γνωστή νίντζα και τους 2 μπράβους με το βιτριόλι τους είχε στο παίξε-γέλασε. ΑΣΕ που όπως λες της μπήκε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στο στόμα. Δική της μαλακία ρε, το βιτριόλι το αγοράζεις από τα Hondos Center έναντι κρέμας νυκτός, και το ΛΕΕΙ ξεκάθαρα στις οδηγίες. ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΠΟΣΗ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Επίσης, να γκρεμίσουμε όλα τα μνημεία π.χ. Καλαβρύτων, Δεν κατάλαβα δλδ, κάποιος έσφαξε έναν ναζί, και επειδή ένα χωριό εξοντώθηκε εκ παραδρομής το κάναμε ζήτημα ? Υπάρχει κάποιο πρακτικό του τότε δημοτικού συμβουλίου που να έχει ενυπόγραφη την πρόθεση των κατοίκων να γίνουν μάρτυρες της Κατοχής ? Αποδεικνύεται κάπως πως οι κάτοικοι είχαν επιλέξει συνειδητά την μοίρα τους ? Δεν ΟΦΕΙΛΑΝ να είχαν προστατέψει τον εαυτό τους ? Στην τελική οι μπράβοι είναι undercover, οι άλλοι ήτανε τακτικός στρατός με σβάστικες και όλα τα κομφόρ, δεν μπορείς να πεις πως τους έπιασαν στον ύπνο.

Γενικά, όποιος ΠΑΛΕΨΕ για κάτι αλλά δεν το κατάφερε και υπέφερε/πέθανε για αυτό, να τον κατουράμε από ψηλά. "Χα χα loser". Ειδικά εάν είναι ξένος και εάν πήγε να καπηλευθεί το δράμα του κάποια παράταξη, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ

Κωνσταντίνα Κούνεβα - "Όχι Ευχαριστώ"

Να σας αφήσω με ένα αυστοχότατο σχόλιο από το παραπάνω blog

Εδώ βλέπεις οι πολλοί τις "βουλγάρες" και τις κάθε λογής "βουλγάρες" τις θεωρούμε ικανές μόνο για σκάλες και πεζοδρόμια κι όχι για να μας θυμίζουν τι θα πει αξιοπρέπεια, μέτρο και αυτογνωσία... Γι' αυτά έχουμε τον πιο καλό δάσκαλο... Την τηλεόραση.

Καλή μας μέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σαν αυτά τα μ@λ@κισμένα του Πολυτεχνείου που σιγά μην περίμεναν να τα πατήσει τανκ!

κάποιος έσφαξε έναν ναζί, και επειδή ένα χωριό εξοντώθηκε εκ παραδρομής το κάναμε ζήτημα ?

Αποδεικνύεται κάπως πως οι κάτοικοι είχαν επιλέξει συνειδητά την μοίρα τους ?

Μπράβο Le Flwr, ωραία απάντηση!

Oblivia, διαβάζα τις ψύχραιμες και νηφάλιες τοποθετήσεις σου (σε συγχαίρω γι' αυτό), αλλά ήθελα να σου πω ότι η ηρωοποίηση είναι καμιά φορά θέμα συγκυρίας. Ισως και μίας στιγμής! Ηρωας κατά λάθος = ηρωας.

Τα παραδείγματα του Le Flwr είναι πολύ ευστοχα. Με το Πολυτεχνείο και τα Καλάβρυτα.

Τιμή και δόξα στην κυρία Κούνεβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλικάρι, σόρρυ...αλλά... τι λες?!

Τι σχέση έχει το πολυτεχνείο, η απελευθέρωση της Ελλάδας και γενικά ιστορικά γεγονότα, ΕΛΛΗΝΙΚΑ γεγονότα, με την Βουλγάρα? Μήπως πρέπει να της στήσουμε και άγαλμα θές να μας πείς?! Βρήκαμε ένα μοχλό πίεσης, την Βουλγάρα και το τι έπαθε, το καπηλευτίκαμε πρός συμφέρων κομματικό κυρίως και μάλιστα, το συγκρίνουμε με ΤΕΡΑΤΑ της Ελληνικής Ιστορίας?!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποψη σας. Αποψη μου. Θα ηταν πραγματικη προκληση να ανταπαντησω σε ομοιο υφος αλλα αφηνω τετοια μεγαλεια για σας. Οποιους προσπαθειτε να πεισετε, ευχομαι να το καταφερει η ουσια σας η οχι το υφος σας. Για μενα το υφος λεει περισσοτερα για τον συνομιλητη μου απο οτι οι αποψεις του. Γιατι οι αποψεις αλλαζουν πολυ ευκολοτερα απο τον χαρακτηρα καποιου. Καλο μεσημερι :bye: Μπορειτε να συνεχισετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υγ: Μενιδιατη, για μενα δεν υπαρχει κατα λαθος μεγαλη προσωπικοτητα. Για μενα. Ειμαι εδω να εκπροσωπω εμενα.. Κ το οτι κατι εχει γινει λαθος, δεν σημαινει οτι αν εχουμε τη δυνατοτητα να το αλλαξουμε, εμεις εχουμε χρεος να επιμεινουμε στο λαθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το επίπεδό μου είναι το χαμηλότερο και το ήθος μου ανύπαρκτο. Τουλάχιστον, χαρακτηρίζονται και τα δύο από μία κάποια συνέπεια , και σαν αξιόπιστο μοτέρ χόντα δεν θα με προδώσουν σε ανύποπτο χρόνο.

Έτσι, ξέρω πως εγώ ο κατάπτυστος κακομοίρης ποτέ δεν θα βρεθώ να δοξάζω τον Μπάμπη και να φτύνω τον Χασάν απλά και μόνο επειδή είναι διαφορετικής εθνικότητας. Λυπάμαι που ο τρόπος διαφωνίας μου αποτρέπει τον συνομιλητή μου από το να ξεδιπλώσει τα επιχειρήματά του καθώς είμαι βέβαιος πως υπάρχουν χιλιάδες ανταπαντήσεις στο

- Τι διαχωρίζει τους κατά λάθος ήρωες Έλληνες από τους κατά λάθος ήρωες ξένους

- Τι σχέσει είχε η αναφορά κομματικοποίησης και "σπόνσορα" ενώ αποδεδειγμένα η Κούνεβα απέρριψε και ντράπηκε με αυτές τις προτάσεις.

Multijohn να σου εξηγήσω

1 - μιλάμε για μεγάλους Έλληνες

2 - περνάμε στο ποιός βγήκε πρώτος και ποιά χαρακτηριστικά του τον έκαναν "μεγάλο"

3 - αναφέρουμε πως

α - άλλοι διαφωνούν πως αυτά τα χαρακτηριστικά τον κάνουν μεγάλο

β - άλλοι πιστεύουν πως υπάρχουν 1000 άλλοι αφανείς ήρωες με πιο ουσιαστικά "ηρωικά" χαρακτηριστικά

4 - Αναφέρεται η Κούνεβα ως παράδειγμα αφανούς ήρωα η οποία παρά ξένη και μετανάστρια έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που εμείς εξείρουμε χωρίς όμως να προσπαθούμε ποτέ να τα αποκτήσουμε.

5 - Και να η σχέση. Περιληπτικά και σε μία πρόταση :

"Ναι, ψηφίστε τον μεγάλο Έλληνα αλλά αγνοήστε τους μεγάλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της καθημερινότητας επειδή δεν μπήκαν στην γελοία λίστα ενός αστείου μέσου, ανθρώπους τους οποίους μπορούμε να στηρίξουμε ΤΩΡΑ και έμπρακτα".

Να στο θέσω έτσι. Είναι σαν ο Κόκκαλης να λέει "Ρε μπράβο αυτοί οι Βαρδινογιάννηδες, τόσα λεφτά για φιλανθρωπία, πράγματι μεγάλοι άνθρωποι. Να τους χαιρόμαστε." ενώ κάνει έξωση σε Φιλανθρωπική οργάνωση για χρέη.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παλικάρι, σόρρυ...αλλά... τι λες?!

Τι σχέση έχει το πολυτεχνείο, η απελευθέρωση της Ελλάδας και γενικά ιστορικά γεγονότα, ΕΛΛΗΝΙΚΑ γεγονότα, με την Βουλγάρα? Μήπως πρέπει να της στήσουμε και άγαλμα θές να μας πείς?! Βρήκαμε ένα μοχλό πίεσης, την Βουλγάρα και το τι έπαθε, το καπηλευτίκαμε πρός συμφέρων κομματικό κυρίως και μάλιστα, το συγκρίνουμε με ΤΕΡΑΤΑ της Ελληνικής Ιστορίας?!

+600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
"Ναι, ψηφίστε τον μεγάλο Έλληνα αλλά αγνοήστε τους μεγάλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της καθημερινότητας επειδή δεν μπήκαν στην γελοία λίστα ενός αστείου μέσου, ανθρώπους τους οποίους μπορούμε να στηρίξουμε ΤΩΡΑ και έμπρακτα".

Να στο θέσω έτσι. Είναι σαν ο Κόκκαλης να λέει "Ρε μπράβο αυτοί οι Βαρδινογιάννηδες, τόσα λεφτά για φιλανθρωπία, πράγματι μεγάλοι άνθρωποι. Να τους χαιρόμαστε." ενώ κάνει έξωση σε Φιλανθρωπική οργάνωση για χρέη.

:thumbsup1::ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα