Jump to content
sygletos

KAWASAKI ER-6N / SUZUKI GLADIUS / YAMAHA XJ6

Recommended Posts

sygletos κανόνισε να σου 'ρθω Κρήτη... (μετά τα 260 :thumbsup: θα σου φύγω μπροστά!)

:drunk:

σε περιμενω φιλε..... :burn: :burn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδια , μπορει να μου πει κανενας τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας?γτ δν μπορω να τα δω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγα τις σκουριες εγω το hornet του 2004 πηρα και μια βιδα δεν ειδα σκουριασμενη πουθενα!

υ.γ. καλοριζικο! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι βγήκε πρώτο το er6n,μετά xj6 και τελευταίο το gsr

Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άσχετο αλλά όταν ειδα από κοντά το Gladius άλλαξα γνώμη..........πολύ συμπαθητικό μηχανάκι. Το αδικούν πολύ οι φώτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Gladius για κάποιον λόγο έχει περάσει σαν gay-μηχανή, ίσως λόγω των περίεργων μωβ και ροζ χρωμάτων του. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ, σε άλλα χρώματα (σκέτο μαύρο ή ακόμα καλύτερα άσπρο - μπλε) είναι όμορφο και συμπαθητικό.

Τώρα, αν ήταν να διαλέξω μια από τις τρεις, θα δυσκολευόμουν πραγματικά. Όποια μου ερχόταν, βέβαια αν ισχύει η προσφορά για το Yamaha, μάλλον συμφέρει!

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν , επειδή μόλις το πούλησα λόγω σπουδών το XJ6, έχω να πώ οτι απλά: Japan rules! Δύο μέρες μετά την αγγελία είχα 3 τηλεφωνήματα και σε μία εβδομάδα πουλήθηκε...σκεφτείτε και αυτό πριν την αγορά για όσους λένε για gladius.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν , επειδή μόλις το πούλησα λόγω σπουδών το XJ6, έχω να πώ οτι απλά: Japan rules! Δύο μέρες μετά την αγγελία είχα 3 τηλεφωνήματα και σε μία εβδομάδα πουλήθηκε...σκεφτείτε και αυτό πριν την αγορά για όσους λένε για gladius.

όλο και λιγοστεύουν οι κάτοχοι των xj6...δεν πηράζει καλό για εμάς.... :2funny::sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί όμως λιγοστεύουν; Δεν μένουν ικανοποιημένοι και την πουλάνε;

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί όμως λιγοστεύουν; Δεν μένουν ικανοποιημένοι και την πουλάνε;

Στο Φόρουμ εννοεί...στην ουσία δεν λιγοστεύουν αφου το αγοράζει κάποιος άλλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Φόρουμ εννοεί...στην ουσία δεν λιγοστεύουν αφου το αγοράζει κάποιος άλλος.

ακριβώς :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, αλλά το ερώτημά μου δεν απαντήθηκε! Η XJ6 είναι μια καινούρια ουσιαστικά μοτοσυκλέτα, γιατί την πουλάνε τόσο γρήγορα αυτοί που την έχουν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, αλλά το ερώτημά μου δεν απαντήθηκε! Η XJ6 είναι μια καινούρια ουσιαστικά μοτοσυκλέτα, γιατί την πουλάνε τόσο γρήγορα αυτοί που την έχουν;

Το ότι την πουλάει/πούλησε ένας δεν συμαίνει ότι το κάνουν όλοι.Εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες του ιδιοκτήτη,για πρώτη φορά είναι που βλέπεις άτομα να πουλάνε τόσο σύντομα καινούργιες μηχανές (?) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, δε λέω - και εγώ πούλησα το V-Strom σε 4 μήνες, παρόλο που δεν είχε κανένα πρόβλημα, απλά είπα μήπως υπάρχει κάτι ειδικά για το XJ6 που δεν το ξέρουμε. Προσωπικά τη συμπαθώ τη μηχανή αυτή, δεν έχω κάτι εναντίον της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα Καλησπερα! :rolleyes:

Μολις επέστρεψα απο τις σπουδες μου (Λαμια) στην πολη μου Εδεσσα και λιγουρευομαι εδω και πολυ καιρο το Er-6N και μαλιστα σε μαυρο! Πολυ ωραιο το ασπρο αλλα πολυ φανταχτερο για εμενα. Το κακο ειναι οτι λογο οικονομικων (βλεπε: οι γονεις δε βοηθανε κ πολυ γιατι δεν τους αρεσει η ιδεα :thumbsdown: ) οποτε φευγω απο το καινουριο και εχω ρωτησει να μαθω απο το καταστημα που θα το παρω αν εχουν το '08 μοντελο σε μαυρο η πρασσινο. φυσικα το 09 10 ειναι πολυ ομορφοτερο αλλα εν γενει δε με χαλαει, εφοσον μηχανικα απο οσο ξερω ειναι ολοιδια!

Τωρα για τη ψηφοφορια , δεν εχω οδηγησει κανενα αλλα απλως εμφανισιακα το gladious δε μου αρεσει καθολου! Το XJ6 ειναι κουκλα!!

Αυτα τα ολίγα :winking::thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H TEOMOTO εχει καποια στοκ κομματια του 08. Παρε ενα τηλεφωνο στα κεντρικα για να σου πουνε. Αν χρειαστει να κατεβεις Θεσσ/νικη για ψωνια μην διστασεις να ζητησεις βοηθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω κι εγω την άποψή μου αν και πολύ νέος στο χώρο των μηχανών και ακόμα ψάχνομαι...

Έχω πάει και στη Suzuki και στην Kawasaki να δω τα εν λόγω μηχανήματα και τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

1. Σπάστηκα που καμιά αντιπροσωπεία δεν είχε μηχανή για test ride! (μιλάω από Πάτρα) Δηλαδή τι περιμένουν να πάει κάποιος και να σκάσει ένα σωρό λεφτά για τα looks και μόνο; Σόρρυ αλλά γουρούνι στο σακί δεν πρόκειτα να πάρω και έτσι περιμένω ευκαιρία να τα οδηγήσω πρώτα.

2. Έχοντας διαβάσει όλα τα σχόλια αυτού του topic θα προτείνω σε όσους το κρίνουν μόνο από φωτό να του ρίξουν μια ματιά κι από κοντά. Από φωτό κι εγώ έλεγα τι μακακία είναι αυτή που βγάλανε μέχρι που το είδα από κοντά και μου τρέχανε τα σάλια... Πραγματικά οι φωτό το αδικούν τόσο πολύ που νόμιζα ότι πρόκειται για άλλη μηχανή. Αφήστε που ειλικρινά ξε-νε-ρω-σα εντελώς με το κοντέρ του νέου kawa. Όλος ο κόσμος βάζει ψηφιακό κοντέρ και αναλογικό στροφόμετρο, τι αναποδιά είναι αυτή; Αφήστε που για να δεις τα χλμ που πηγαίνεις πρέπει στην κυριολεξία να σκύψεις από πάνω αφού τη γραμματοσειρά τη δανειστήκανε από λεξικό... σε αντίθεση βέβαια με το κοντέρ του suzuki που είναι απλά τέλειο! Μη με πείτε κολλημένο αλλά χαλάστηκα τόσο με το κοντέρ που αν τελικά καταλήξω σε ER θα πάρω του 2008 (σαφώς καλύτερο κοντέρ) ή θα κοιτάξω για aftermarket.

3. Τιμή: Είδα εδώ στο topic να αναφέρεται και στα δυό τιμή κάτω των 7000ε ΜΕ ABS! Εμένα γιατί μου δίνουν τιμές από 7600 έως 7900; Μήπως πρέπει να αρχίσω να ψάχνω και σε καμιά άλλη πόλη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματι το κοντερ του νεου ER αν και οπτικα ειναι ομορφο, πρακτικα ειναι λιγο δυσχρηστο. Εμενα μου πηρε λιγο χρονο να συνηθησω το νεο κοντερ σε σχεση με το παλιο. Να πω την αληθεια, θα ηθελα να ειχε το παλιο κοντερ με δεικτη βενζινης.

Απο την αλλη το κοντερ του GSR συνδιαζει πρακτικοτητα και ομορφια (και ειναι και πληρες απο αποψη ενδειξεων).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα