sygletos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2009 sygletos κανόνισε να σου 'ρθω Κρήτη... (μετά τα 260 θα σου φύγω μπροστά!) σε περιμενω φιλε..... :burn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 KAWASAKI ER6....δαγκωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Γιατί δεν μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης όταν έχουμε ψηφίσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos.ch 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2010 Παιδια , μπορει να μου πει κανενας τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας?γτ δν μπορω να τα δω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2010 σιγα τις σκουριες εγω το hornet του 2004 πηρα και μια βιδα δεν ειδα σκουριασμενη πουθενα! υ.γ. καλοριζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos.ch 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2010 Μπορει να μου απαντησει καποιος τα αποτελεσματα απο την ψηφοφορια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2010 ER rules :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2010 Νομίζω ότι βγήκε πρώτο το er6n,μετά xj6 και τελευταίο το gsr Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2010 άσχετο αλλά όταν ειδα από κοντά το Gladius άλλαξα γνώμη..........πολύ συμπαθητικό μηχανάκι. Το αδικούν πολύ οι φώτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) To Gladius για κάποιον λόγο έχει περάσει σαν gay-μηχανή, ίσως λόγω των περίεργων μωβ και ροζ χρωμάτων του. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ, σε άλλα χρώματα (σκέτο μαύρο ή ακόμα καλύτερα άσπρο - μπλε) είναι όμορφο και συμπαθητικό. Τώρα, αν ήταν να διαλέξω μια από τις τρεις, θα δυσκολευόμουν πραγματικά. Όποια μου ερχόταν, βέβαια αν ισχύει η προσφορά για το Yamaha, μάλλον συμφέρει! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2010 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Λοιπόν , επειδή μόλις το πούλησα λόγω σπουδών το XJ6, έχω να πώ οτι απλά: Japan rules! Δύο μέρες μετά την αγγελία είχα 3 τηλεφωνήματα και σε μία εβδομάδα πουλήθηκε...σκεφτείτε και αυτό πριν την αγορά για όσους λένε για gladius. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 δεν ξερω τι λετε αλλα εμενα μου κανει λιγο gay το gladius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Πρωτο βγηκε το ER-γαλειο και τελευταιο GAYus... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Λοιπόν , επειδή μόλις το πούλησα λόγω σπουδών το XJ6, έχω να πώ οτι απλά: Japan rules! Δύο μέρες μετά την αγγελία είχα 3 τηλεφωνήματα και σε μία εβδομάδα πουλήθηκε...σκεφτείτε και αυτό πριν την αγορά για όσους λένε για gladius. όλο και λιγοστεύουν οι κάτοχοι των xj6...δεν πηράζει καλό για εμάς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Γιατί όμως λιγοστεύουν; Δεν μένουν ικανοποιημένοι και την πουλάνε; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2010 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2010 Γιατί όμως λιγοστεύουν; Δεν μένουν ικανοποιημένοι και την πουλάνε; Στο Φόρουμ εννοεί...στην ουσία δεν λιγοστεύουν αφου το αγοράζει κάποιος άλλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2010 Στο Φόρουμ εννοεί...στην ουσία δεν λιγοστεύουν αφου το αγοράζει κάποιος άλλος. ακριβώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Ναι, αλλά το ερώτημά μου δεν απαντήθηκε! Η XJ6 είναι μια καινούρια ουσιαστικά μοτοσυκλέτα, γιατί την πουλάνε τόσο γρήγορα αυτοί που την έχουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Ναι, αλλά το ερώτημά μου δεν απαντήθηκε! Η XJ6 είναι μια καινούρια ουσιαστικά μοτοσυκλέτα, γιατί την πουλάνε τόσο γρήγορα αυτοί που την έχουν; Το ότι την πουλάει/πούλησε ένας δεν συμαίνει ότι το κάνουν όλοι.Εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες του ιδιοκτήτη,για πρώτη φορά είναι που βλέπεις άτομα να πουλάνε τόσο σύντομα καινούργιες μηχανές (?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 oλα μπορει να πουληθουν απο την πρωτη μερα δεν εχει να κανει αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Καλά, δε λέω - και εγώ πούλησα το V-Strom σε 4 μήνες, παρόλο που δεν είχε κανένα πρόβλημα, απλά είπα μήπως υπάρχει κάτι ειδικά για το XJ6 που δεν το ξέρουμε. Προσωπικά τη συμπαθώ τη μηχανή αυτή, δεν έχω κάτι εναντίον της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BiZRT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Καλησπερα Καλησπερα! Μολις επέστρεψα απο τις σπουδες μου (Λαμια) στην πολη μου Εδεσσα και λιγουρευομαι εδω και πολυ καιρο το Er-6N και μαλιστα σε μαυρο! Πολυ ωραιο το ασπρο αλλα πολυ φανταχτερο για εμενα. Το κακο ειναι οτι λογο οικονομικων (βλεπε: οι γονεις δε βοηθανε κ πολυ γιατι δεν τους αρεσει η ιδεα ) οποτε φευγω απο το καινουριο και εχω ρωτησει να μαθω απο το καταστημα που θα το παρω αν εχουν το '08 μοντελο σε μαυρο η πρασσινο. φυσικα το 09 10 ειναι πολυ ομορφοτερο αλλα εν γενει δε με χαλαει, εφοσον μηχανικα απο οσο ξερω ειναι ολοιδια! Τωρα για τη ψηφοφορια , δεν εχω οδηγησει κανενα αλλα απλως εμφανισιακα το gladious δε μου αρεσει καθολου! Το XJ6 ειναι κουκλα!! Αυτα τα ολίγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 H TEOMOTO εχει καποια στοκ κομματια του 08. Παρε ενα τηλεφωνο στα κεντρικα για να σου πουνε. Αν χρειαστει να κατεβεις Θεσσ/νικη για ψωνια μην διστασεις να ζητησεις βοηθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TasMan 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Να πω κι εγω την άποψή μου αν και πολύ νέος στο χώρο των μηχανών και ακόμα ψάχνομαι... Έχω πάει και στη Suzuki και στην Kawasaki να δω τα εν λόγω μηχανήματα και τα συμπεράσματα είναι τα εξής: 1. Σπάστηκα που καμιά αντιπροσωπεία δεν είχε μηχανή για test ride! (μιλάω από Πάτρα) Δηλαδή τι περιμένουν να πάει κάποιος και να σκάσει ένα σωρό λεφτά για τα looks και μόνο; Σόρρυ αλλά γουρούνι στο σακί δεν πρόκειτα να πάρω και έτσι περιμένω ευκαιρία να τα οδηγήσω πρώτα. 2. Έχοντας διαβάσει όλα τα σχόλια αυτού του topic θα προτείνω σε όσους το κρίνουν μόνο από φωτό να του ρίξουν μια ματιά κι από κοντά. Από φωτό κι εγώ έλεγα τι μακακία είναι αυτή που βγάλανε μέχρι που το είδα από κοντά και μου τρέχανε τα σάλια... Πραγματικά οι φωτό το αδικούν τόσο πολύ που νόμιζα ότι πρόκειται για άλλη μηχανή. Αφήστε που ειλικρινά ξε-νε-ρω-σα εντελώς με το κοντέρ του νέου kawa. Όλος ο κόσμος βάζει ψηφιακό κοντέρ και αναλογικό στροφόμετρο, τι αναποδιά είναι αυτή; Αφήστε που για να δεις τα χλμ που πηγαίνεις πρέπει στην κυριολεξία να σκύψεις από πάνω αφού τη γραμματοσειρά τη δανειστήκανε από λεξικό... σε αντίθεση βέβαια με το κοντέρ του suzuki που είναι απλά τέλειο! Μη με πείτε κολλημένο αλλά χαλάστηκα τόσο με το κοντέρ που αν τελικά καταλήξω σε ER θα πάρω του 2008 (σαφώς καλύτερο κοντέρ) ή θα κοιτάξω για aftermarket. 3. Τιμή: Είδα εδώ στο topic να αναφέρεται και στα δυό τιμή κάτω των 7000ε ΜΕ ABS! Εμένα γιατί μου δίνουν τιμές από 7600 έως 7900; Μήπως πρέπει να αρχίσω να ψάχνω και σε καμιά άλλη πόλη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Πραγματι το κοντερ του νεου ER αν και οπτικα ειναι ομορφο, πρακτικα ειναι λιγο δυσχρηστο. Εμενα μου πηρε λιγο χρονο να συνηθησω το νεο κοντερ σε σχεση με το παλιο. Να πω την αληθεια, θα ηθελα να ειχε το παλιο κοντερ με δεικτη βενζινης. Απο την αλλη το κοντερ του GSR συνδιαζει πρακτικοτητα και ομορφια (και ειναι και πληρες απο αποψη ενδειξεων). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες