Jump to content
Rory

EΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Recommended Posts

Τελειωσαμε με επιτυχια το 36ωρο καλυψαμε 1650 χλμ και πηραμε την αποφαση με τον paitos να ανεβουμε θεσσαλονικη να δουμε καποιους φιλους καναμε αλλα 1100 χλμ με επιστροφη στην αθηνα χωρις να μας συμβει το παραμικρο συνολο 2750 χλμ σε 5 ημερες και ενω περιμενα στο φαναρι που στριβει για το λιμανι του πειραια 50 μετρα απο το πλοιο για παω στα Χανια ηρθε μια καλη ...... κυρια με χτυπησε απο πισω εχασα τον ελενχο της μηχανης και 250 κιλα επεσαν στο ποδι μου ευτυχως ειναι μονο θλαση κυκλοφορω με πατεριτσες για τις επομενες 15 μερες τουλαχιστον η μηχανη τα γνωστα φλας χουφτα μανετα φρενου και λεω εκανα τοσα δυσκολα χλμ με δυσκολες συνθηκες και βρεθηκε μια γκαβη να με χτυπησει 50 μετρα πριν να μπω στο πλοιο για Χανια , τι να πω ειρωνια της τυχης !!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ετσι ακριβως ειρωνια κανεις ατελιωτα χλμ και την ωρα που πας να μπεις σπιτι σου λιγο πριν εκει θα σου συμβει η μ@λ@κι@.περαστικα παντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μπαγασα και ηθελα να μαθω τα νεα σας. παλι καλα την γλυτωσες με λιγα. την μπουτανα πως νευριαζω τωρα. νασαι καλα ρε rory περαστικα και παντα ορθιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα δεν σε θελει η ρουφιανα η τυχη θα στο χαλασει...Ακομα και στο τελος.....Αλλα αφου ειναι μονο θλαση θα την παλεψεις...Να εισαι καλα αδελφε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Οποιος του μελλει να "πνιγει" ποτε του δεν πεθαινει" που λεει και η παροιμια.. :/

Kαλη υπομονη, λιγες μερες ειναι..

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά τι μαμακία έκανε η γκαβοκούτα;

Και δεν την έπνιξες στο λιμάνι;

Επρεπε να τη βουτήξεις μέσα και μετά να τη βαράς στους κάβους σαν χταπόδι......

Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τελειωσαμε με επιτυχια το 36ωρο καλυψαμε 1650 χλμ και πηραμε την αποφαση με τον paitos να ανεβουμε θεσσαλονικη να δουμε καποιους φιλους καναμε αλλα 1100 χλμ με επιστροφη στην αθηνα χωρις να μας συμβει το παραμικρο συνολο 2750 χλμ σε 5 ημερες και ενω περιμενα στο φαναρι που στριβει για το λιμανι του πειραια 50 μετρα απο το πλοιο για παω στα Χανια ηρθε μια καλη ...... κυρια με χτυπησε απο πισω εχασα τον ελενχο της μηχανης και 250 κιλα επεσαν στο ποδι μου ευτυχως ειναι μονο θλαση κυκλοφορω με πατεριτσες για τις επομενες 15 μερες τουλαχιστον η μηχανη τα γνωστα φλας χουφτα μανετα φρενου και λεω εκανα τοσα δυσκολα χλμ με δυσκολες συνθηκες και βρεθηκε μια γκαβη να με χτυπησει 50 μετρα πριν να μπω στο πλοιο για Χανια , τι να πω ειρωνια της τυχης !!!!!!!!!!

K εκει που εχεις φαει ολους τους κωλοδρομους της Ελλαδας ξαφνηκα ερχεται μια κυρια σαν κυρια κ σε πεταει κατω...τη μαμας η δε τη μαμας τωρα!

Τα ιδια περιπου επαθα κι εγω φιλε μου με κυρια που ανοιξε την πορτα κ με πεταξε κατω μετα απο 9 ολοκληρα χρονακια κ με τη μηχανη απο πανω μου αλλα ευτυχως ολα καλα κ εγω κ η μηχανη καθαρη γιατι επεσε πανω στα ποδια μου!

Περαστικα σου ευχομαι κ γρηγορα παλι καβαλα στο μωρο σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου εδωσε μια απο πισω και πηγες...................οχι στο πλοιο.................αλλα στο σπιτι!!!

Περαστικα και αγυριστα!!!Εσυ να σαι καλα...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι μου θυμίζει αυτό..... Απλά εσύ έφτασες ποιο κοντά στο πλοίο :P

Περαστικά αδερφέ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια ειρωνία; Το απολύτως φυσιολογικό! Αν το λιμάνι ήταν στην εθνική οδό,δεν θα πάθαινες τίποτα.Έλα όμως που είναι εντός Αττικής και πρέπει να διασχίσεις το μαντρι με τα ζώα!(Άρε Λεβέντη...) Με άλλα λόγια,"το κλουβί με τις τρελές"! :huh:

Περαστικά φίλε μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα