Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Τελειωσαμε με επιτυχια το 36ωρο καλυψαμε 1650 χλμ και πηραμε την αποφαση με τον paitos να ανεβουμε θεσσαλονικη να δουμε καποιους φιλους καναμε αλλα 1100 χλμ με επιστροφη στην αθηνα χωρις να μας συμβει το παραμικρο συνολο 2750 χλμ σε 5 ημερες και ενω περιμενα στο φαναρι που στριβει για το λιμανι του πειραια 50 μετρα απο το πλοιο για παω στα Χανια ηρθε μια καλη ...... κυρια με χτυπησε απο πισω εχασα τον ελενχο της μηχανης και 250 κιλα επεσαν στο ποδι μου ευτυχως ειναι μονο θλαση κυκλοφορω με πατεριτσες για τις επομενες 15 μερες τουλαχιστον η μηχανη τα γνωστα φλας χουφτα μανετα φρενου και λεω εκανα τοσα δυσκολα χλμ με δυσκολες συνθηκες και βρεθηκε μια γκαβη να με χτυπησει 50 μετρα πριν να μπω στο πλοιο για Χανια , τι να πω ειρωνια της τυχης !!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 ετσι ακριβως ειρωνια κανεις ατελιωτα χλμ και την ωρα που πας να μπεις σπιτι σου λιγο πριν εκει θα σου συμβει η μ@λ@κι@.περαστικα παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 ρε μπαγασα και ηθελα να μαθω τα νεα σας. παλι καλα την γλυτωσες με λιγα. την μπουτανα πως νευριαζω τωρα. νασαι καλα ρε rory περαστικα και παντα ορθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Πολυ μαλακισμενη φαση ξενερωμα Περαστικα ρε φιλε 15 μερουλες ειναι θα περασουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Αμα δεν σε θελει η ρουφιανα η τυχη θα στο χαλασει...Ακομα και στο τελος.....Αλλα αφου ειναι μονο θλαση θα την παλεψεις...Να εισαι καλα αδελφε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) "Οποιος του μελλει να "πνιγει" ποτε του δεν πεθαινει" που λεει και η παροιμια.. :/ Kαλη υπομονη, λιγες μερες ειναι.. Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Καλά τι μαμακία έκανε η γκαβοκούτα; Και δεν την έπνιξες στο λιμάνι; Επρεπε να τη βουτήξεις μέσα και μετά να τη βαράς στους κάβους σαν χταπόδι...... Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Βρε γαμώτο, στα καλά καθούμενα και χωρίς λόγο... Περαστικά κι από μένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Τελειωσαμε με επιτυχια το 36ωρο καλυψαμε 1650 χλμ και πηραμε την αποφαση με τον paitos να ανεβουμε θεσσαλονικη να δουμε καποιους φιλους καναμε αλλα 1100 χλμ με επιστροφη στην αθηνα χωρις να μας συμβει το παραμικρο συνολο 2750 χλμ σε 5 ημερες και ενω περιμενα στο φαναρι που στριβει για το λιμανι του πειραια 50 μετρα απο το πλοιο για παω στα Χανια ηρθε μια καλη ...... κυρια με χτυπησε απο πισω εχασα τον ελενχο της μηχανης και 250 κιλα επεσαν στο ποδι μου ευτυχως ειναι μονο θλαση κυκλοφορω με πατεριτσες για τις επομενες 15 μερες τουλαχιστον η μηχανη τα γνωστα φλας χουφτα μανετα φρενου και λεω εκανα τοσα δυσκολα χλμ με δυσκολες συνθηκες και βρεθηκε μια γκαβη να με χτυπησει 50 μετρα πριν να μπω στο πλοιο για Χανια , τι να πω ειρωνια της τυχης !!!!!!!!!! K εκει που εχεις φαει ολους τους κωλοδρομους της Ελλαδας ξαφνηκα ερχεται μια κυρια σαν κυρια κ σε πεταει κατω...τη μαμας η δε τη μαμας τωρα! Τα ιδια περιπου επαθα κι εγω φιλε μου με κυρια που ανοιξε την πορτα κ με πεταξε κατω μετα απο 9 ολοκληρα χρονακια κ με τη μηχανη απο πανω μου αλλα ευτυχως ολα καλα κ εγω κ η μηχανη καθαρη γιατι επεσε πανω στα ποδια μου! Περαστικα σου ευχομαι κ γρηγορα παλι καβαλα στο μωρο σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Σου εδωσε μια απο πισω και πηγες...................οχι στο πλοιο.................αλλα στο σπιτι!!! Περαστικα και αγυριστα!!!Εσυ να σαι καλα...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 we should take nothing for granded... :( περαστικουλια κ αγυριστα ευχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Ωχ, περαστικά! Όντως είναι μεγάλο σπάσιμο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Περαστικα αδερφε και μη μασας! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Περαστικα μαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Πω ρε φίλε... Μεγάλο σπάσιμο, αλλά κάνε υπομονη... ;) ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Περαστικά να είναι!!!Αντε λίγες μερούλες είναι μωρέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Κάτι μου θυμίζει αυτό..... Απλά εσύ έφτασες ποιο κοντά στο πλοίο :P Περαστικά αδερφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Περαστικά και γρήγορη ανάρωση φίλε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 στα΄πα από κοντά στα λέω κ από μακρυά... καλή ανάρρωση φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Περαστικά φίλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ποια ειρωνία; Το απολύτως φυσιολογικό! Αν το λιμάνι ήταν στην εθνική οδό,δεν θα πάθαινες τίποτα.Έλα όμως που είναι εντός Αττικής και πρέπει να διασχίσεις το μαντρι με τα ζώα!(Άρε Λεβέντη...) Με άλλα λόγια,"το κλουβί με τις τρελές"! Περαστικά φίλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες