Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Μόνο η μπε-μ-βε θα έκανε πάρτυ για τις 500.000 πωλήσεις ενός μοντέλου... Κανονικά θα έπρεπε να σας χαρίζουν από ένα συλλεκτικό, μπαρουτοκαπνισμένοι μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 ... ομορφο το ασπρακι και σαν συλλεκτικο διαφορετικο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Εμένα μου αρέσει.Κρατάει τις ισοροπίες ανάμεσα στα 2 μοντέλα (GS και GSA),ούτε λίγο ούτε υπερβολικό. Η BMW δεν μπορούσε να σκεφτεί πιο γρήγορα να βγάλει ένα τέτοιο μοντέλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Εντυπωσιακο και μοδάτο το ασπρο,πολυ της μοδός. Το μονο που δεν μΕ αρεσει στα νεα bmw ειναι το αδειο πισω μερος.Κατα τα αλλα μαμαει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Μόνο η μπε-μ-βε θα έκανε πάρτυ για τις 500.000 πωλήσεις ενός μοντέλου... Κανονικά θα έπρεπε να σας χαρίζουν από ένα συλλεκτικό, μπαρουτοκαπνισμένοι μου... ... μπρελόκ. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Και λίγα λες! Αν και φανατικός αντιμπεμβεδάκιας (για πολλους λόγους), το μονο που θα έπαιρνα θα ήταν το GS το 1100... δεν ξερω, μου κανει κλίκ αυτο το μηχανακι... Απο εκι και πέρα τα κάνανε κακάσχημα ρπμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Νομιζω οτι προκειται-για μενα-για το ομορφοτερο και καταλληλοτερο GS που εχω δει ποτέ....Και φυσικα ο εξοπλισμος του ειναι ο,τι χρειαζεται σε ενα "απλο" και ο,τι χρειαζεται να αφαιρεθει απο ενα "Adv"...ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ των δύο θα ελεγα... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!και ΑΣΠΡΟ ε; ακομα πιο ξεχωριστο... Μιλαμε το εψηνα ε?τι λες Κωστα?αν το φερει εδω να το παρω?ωραιο χρωματακι ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Mιλαμε το εψηνα ε?τι λες Κωστα?αν το φερει εδω να το παρω?ωραιο χρωματακι ειναι Δυσκολο...αν παντως οντως σε ενδιαφερει,παμε να ρωτησουμε για ντουετο,μηπως και μας κανει και καλυτερη τιμη... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Άμα του αλλάζαν και μπροστο-φάναρο θα το συμπαθούσα περισσότερο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Δυσκολο...αν παντως οντως σε ενδιαφερει,παμε να ρωτησουμε για ντουετο,μηπως και μας κανει και καλυτερη τιμη... B) Εγω το πα για να με κραξεις και εσυ το εψησες αχαχαχαχα. Ποτε ερχεται ξερει κανεις?αν ειναι παμε μια βολτουλα να το δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Εγω το πα για να με κραξεις και εσυ το εψησες αχαχαχαχα. Γιατι να σε κραξω για κατι που σου αρεσει ΠΟΛΥ ρε Παναγιωτη;Αφου τα εχουμε πει απο κοντα.Μη ντρεπεσαι πεστο...δεν ακουει κανεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Μηπως να καναμε μια ΤΡΠΛΗ-ΤΕΤΡΑΠΛΗ!! παραγγελια, μπας και μας βγει, κατι ντις φτηνοτερο???? :lol: (Πλακα-πλακα, αλλα, σοβαρολογω, τωρα... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Ετσι οπως το παμε...οχι συλλεκτικη-επετειακη εκδοση θα βγει,αλλά Ομαδικη Παραγγελία :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Ετσι οπως το παμε...οχι συλλεκτικη-επετειακη εκδοση θα βγει,αλλά Ομαδικη Παραγγελία :) :lol: :lol: (Κατσε να δουμε.... B) :rolleyes: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 αυτο το φαναρι μπροστα δεν θα το αλλαξουν ποτε ? Jamais! Ετσι οπως το παμε...οχι συλλεκτικη-επετειακη εκδοση θα βγει,αλλά Ομαδικη Παραγγελία :) Πολυ φοριεται το αθπρο τελευταια... Και παρα την λοξα μου με το μαυρο, μου αρεθουν............. :blush Κολλαεο το λευκο σε ΟΝ-ΟFF και ENDURO τελικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Και να δεις τι ωραία που κάθεται το καφέ (λάσπη) πάνω στο άσπρο... Μούρλια είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Σιγά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Μηπως να καναμε μια ΤΡΠΛΗ-ΤΕΤΡΑΠΛΗ!! παραγγελια, μπας και μας βγει, κατι ντις φτηνοτερο???? :lol: (Πλακα-πλακα, αλλα, σοβαρολογω, τωρα... ) To θεμα ειναι ποτε ερχεται να παμε και να το δουμε και ολας οχι ετσι γουρουνι στο σακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 απ ότι μου είπαν από την αντιπροσωπεία της μπεμπέ πάντως φθινόπωρο του 2010, ανακοινώνεται το νέο GS, με πιθανότατα 1300άρι κινητήρα. μην τρέξετε να αγοράσετε όλοι λοιπόν το άσπρο GS :), υπομονή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Σιγά... Ασε εσυ ρε...παλιοεγκαθετε της Suzuki πας να αλλαξοπιστησεις το λαο...Εδω ψημενοι ειναι ... :lol: :lol: :P To θεμα ειναι ποτε ερχεται να παμε και να το δουμε και ολας οχι ετσι γουρουνι στο σακι Θα το ψαξουμε...ΜΑΖΙ...αφου σ'αρεσει ρε το ξερω... :D απ ότι μου είπαν από την αντιπροσωπεία της μπεμπέ πάντως φθινόπωρο του 2010, ανακοινώνεται το νέο GS, με πιθανότατα 1300άρι κινητήρα. μην τρέξετε να αγοράσετε όλοι λοιπόν το άσπρο GS :) , υπομονή Δεν θα με χαλασει κιολας το "ασπρο" ε;... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Το καλύτερο σε λευκό είναι ένα!!!!!! ΤΕΛΟΣ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Το παραμάμησε μου φαίνεται η BMW. Ε όχι να φτάσει και 1300 κυβικά ένα ον οφ!!! Ήδη και από τα 1100, ήταν πιστεύω υπερβολικά τα κυβικά. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα με την αύξηση του κυβισμού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2009 Το καλύτερο σε λευκό είναι ένα!!!!!! ΤΕΛΟΣ :D :D :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Το παραμάμησε μου φαίνεται η BMW. Ε όχι να φτάσει και 1300 κυβικά ένα ον οφ!!! Ήδη και από τα 1100, ήταν πιστεύω υπερβολικά τα κυβικά. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα με την αύξηση του κυβισμού! Δικιο εχεις, αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο.. Το χειροτερο ειναι οτι ακολουθουν και ΟΛΟΙ! οι αλλοι, μετα, αυτη τη "λογικη"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lalixprincex 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 άμα τα specs βελτιώνονται τι σημασία έχει η αύξηση του κυβισμού? Ίδιο βάρος, καλύτερη κατανάλωση, καλύτερες επιδόσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες