black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 ..Απλα, ενα GS σε λευκο χρωμα, με καποια accesories απο την ΤΟURATECH (προσθηκη φτερου, αλουμινενια προστατευτικα κυλινδρων και ψυγειου λαδιου, μεγαλυτερο φερινγκ, ΑΛΛΑ! (και κυριως! για μενα) σελα διχρωμη επιπεδη (σαν του ADV) ΚΑΙ! διαιρουμενη!! Και, ολ'αυτα, με μονο 300 $ παραπανω απο τη βασικη τιμη!!! :0 Ναι..Αν ηταν στην Ελλαδα η προσφορα, μαλλον θα την επερνα.. (εχω τα περισσοτερα accesories, απ'αυτα, και ξερω ποσο κανουν και, ως εκ τουτου, αν αξιζει η συγκεκριμενη "επετειακη".. :yes: ) (link) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Μαμάτο ...... :wub: Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο......!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 και ζαντούλα ακτινωτή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Δεν ξέρω...αλλά αν μου έλεγαν σήμερα πoιο από τα δύο θα επέλεγα, θα έπαιρνα χαλαρά αυτή την special edition: ...και από ομορφιά αλλά και από όλα τα υπόλοιπα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Πανέμορφο.. Είναι πολλά τα λεφτά κουμπάρε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
donald_duck 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 εγώ την δικιά μου συλλεκτική έκδοση, την έχω παραγγείλει ήδη! δεν είναι gs βέβαια, αλλά για σας τους γκι-εσ-άδες υπάρχουν και αυτά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Αυτό το τελευταίο δεν είναι GS ρε συ... είναι Buell :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Δεν ξέρω...αλλά αν μου έλεγαν σήμερα πoιο από τα δύο θα επέλεγα, θα έπαιρνα χαλαρά αυτή την special edition: ...και από ομορφιά αλλά και από όλα τα υπόλοιπα... :D Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
donald_duck 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Αυτό το τελευταίο δεν είναι GS ρε συ... είναι Buell :D κοίτα, για gs το προóριζαν .... βέβαια έχουν κάνει διάφορες απλουστεύσεις για χάρη της `εργονομίας` ... πες το «ποιητική αδεία»! για μένα η βασικότερη παράλειψη, που δεν συγχωρείται με τίποτα και αποτελεί βάναυση παραποίηση της ψυχής της μοτοσυκλέτας είναι το ότι λείπει ένα `6` :devil: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Νομιζω οτι προκειται-για μενα-για το ομορφοτερο και καταλληλοτερο GS που εχω δει ποτέ....Και φυσικα ο εξοπλισμος του ειναι ο,τι χρειαζεται σε ενα "απλο" και ο,τι χρειαζεται να αφαιρεθει απο ενα "Adv"...ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ των δύο θα ελεγα... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!και ΑΣΠΡΟ ε; ακομα πιο ξεχωριστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Nαι κι απ ό,τι διαβάζω, δεν θα χρειάζεται άξονα κάθε 30000χιλ... τον έχουν βελτιώσει λέει.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Nαι κι απ ό,τι διαβάζω, δεν θα χρειάζεται άξονα κάθε 30000χιλ... τον έχουν βελτιώσει λέει.... :D Δεν με νοιαει ρε Αλεξη...ετσι κι αλλιως πριν τα 30.000 θα την δωκω για αλλη... :lol: :P Παντως περαν της πλακας(κασυτικης πλακας ε;... ) ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Εμένα πάλι...όχι. Εμφανισιακά (το έχω ξαναπεί αρκετές φορές) από την σειρά 1200, μόνο το ADV με φτιάχνει. Τα απλά GS δεν μου αρέσουν καθόλου. Και μάλιστα, κάθε ανανέωση (αισθητική) που του κάνουν, για μένα γίνεται ακόμα χειρότερο. Το πρώτο πρώτο ας πούμε ήταν πιο ωραίο από τα τελευταία. (κατά την υποκειμενική μου γνώμη πάντα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 αυτο το φαναρι μπροστα δεν θα το αλλαξουν ποτε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Και θα έρθουν 5 κομμάτια σε 1 χρόνο να υποθέσω? Τέσπα μετα τα τελευταία με έχασε η bmw... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 αυτο το φαναρι μπροστα δεν θα το αλλαξουν ποτε ? Ειναι μεγαλη πετυχεσια, πώς να το αλλαξουν???? Αντε και στο 1.000.000 τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 αυτο το φαναρι μπροστα δεν θα το αλλαξουν ποτε ? Ελπίζω όχι... :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Architect 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 και οι δυο επετειακες ωραιες ειναι...ισως για τους πιο ψαγμενους η 1150 να ναι καλυτερη... εγω θα προτιμουσα την 1200 ασυζητητί παντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Εμένα πάλι...όχι. Εμφανισιακά (το έχω ξαναπεί αρκετές φορές) από την σειρά 1200, μόνο το ADV με φτιάχνει. Τα απλά GS δεν μου αρέσουν καθόλου. Και μάλιστα, κάθε ανανέωση (αισθητική) που του κάνουν, για μένα γίνεται ακόμα χειρότερο. Το πρώτο πρώτο ας πούμε ήταν πιο ωραίο από τα τελευταία. (κατά την υποκειμενική μου γνώμη πάντα) Μαλλον εισαι του "bigger is better" και σου αρεσουν τα ογκωδη ρεζερβουαρ και ματοσακά...Δεν εχεις κι αδικο.καθε σωματοτυπος θελει και την αναλογη...μπεμπα του.Μαζι σου σ'αυτο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 ...Δεν εχεις κι αδικο.καθε σωματοτυπος θελει και την αναλογη...μπεμπα του Aχαχα!! Θυμαμαι, πριν παρω το 1200, σκφτομουν ν'αγορασω ενα 1150 adv, με 5.000 χλμ Ανεβηκα επανω, και ουτε σχεδον φαινομουν!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 μπορω να εχω και τα δυο; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Δε παίζεται το μηχανάκι σε εμφάνιση κ απόδοση, ξέρουν τι λένε όσοι το έχουν για την σχέση τιμής αξίας του συγκεκριμένου κομματιού... Αλλά ρε παιδιά, αυτό το ότι δε τους φτάνουν τα 15+ χιλιάρικα από την πώληση, τα ακριβά service κ θέλουν κ τα έξτρα τους (άκου άξονα!)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 M'αρεσει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 μπούρδα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες