gkmaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Καλησπερα σε ολους...σημερα πηγα να ρωτησω για αυτα και μου ζητησαν 330Ευρω... Οι διαστασεις ειναι 120/70/17 και 160/60/17.... *Στο Moto Endisi τα βρισκω 258 χωρις βεβαια τοποθετηση....Τι κανω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Nα επιλέξεις μαγαζί με τοποθέτηση που να έχει και εργαλείο ευθυγράμησης του τροχού!!!!! Κάνε μια έρευνα αγοράς πιστεύω ότι θα βρεις και πιο χαμηλή τιμή με τοποθέτηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Πάρε απο το μοτο-ένδυση (εγώ απο εκεί τα παίρνω). Αν σε ενδιαφέρουν τσεκάρισε ημερομηνίες πρίν τα παραγγείλεις. Άντε και να σε χρεώσουν 10? μεταφορικά και 30? περαστικά. Πάλι κερδισμένος είσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Θα βάλεις τουριστικό λάστιχο στο πανάλαφρο ΧΤ?? Λάθος επιλογή πιστεύω.. Αν επιμένεις continental πήγαινε στα πιο μαλακά Sport attack αν και γενικά για το ΧΤΧ θα σου λεγα να βάλεις ένα Pirelli Scorpion Sync με δείκτη ταχύτητας Η.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkmaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Ξεχασα να αναφερω πως στην τιμη ειναι μεσα τοποθετηση και ζυγοσταθμιση... Η τιμη αυτη ειναι η τιμη που δινει η continental στον επισημο καταλογο...Προκειται δηλαδη για τιμη που δινει η Μοτοδυναμικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Καλησπερα σε ολους...σημερα πηγα να ρωτησω για αυτα και μου ζητησαν 330Ευρω... Οι διαστασεις ειναι 120/70/17 και 160/60/17.... *Στο Moto Endisi τα βρισκω 258 χωρις βεβαια τοποθετηση....Τι κανω??? Να τα παρεις απο το μοτο-ενδυση και να πας σε ενα καλο μαστορα που θα σου προτεινουν οι συμφορουμητες να τα περασεις. Απλα πραγματα. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Εγώ πάντως δεν θα τα πρότεινα. Πήγαινε σε πιο δοκιμασμένη λύση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkmaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Εγώ πάντως δεν θα τα πρότεινα. Πήγαινε σε πιο δοκιμασμένη λύση... Τι προτεινεις ALX??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Να τα παρεις απο εδω http://www.mandp.co.uk/ τα δικα μου diablo corsa 3 τα πειρα 240euro μαζι με τα μεταφορικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες