DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Αρχίστε τώρα να φωνάζετε και για την διαιτησία! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Στα χιλιόμετρα πάντως, εγώ είχα γράψει 12 λιγότερα απ' όσα τελικά μας φανέρωσαν οι Guzzαίοι πως ήταν. 1578 ήταν λοιπόν...κι εγώ είχα 1566. Μάλλον έπαιρνα πιο κλειστά τις στροφές :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Είναι αυτό που λένε πως αν οδηγάς GS τα χιλιόμετρα εξαφανίζονται! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 βγήκαν/ πότε θα βγουν τα αναλυτικά αποτελέσματα? με έχει φάει η περιέργεια (ευτυχώς δεν είμαι γάτα :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Οσοι δεν μπορεσαν να παρακολουθησουν την απονομη ουτε απο το live πως μπορουν να μαθουν τα αποτελεσματα? Μια ματια που εριξα στο σαιτ της λεσχης δεν ειδα να υπαρχει κατι ουτε μου εχει σταλει τιποτα με μειλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrahan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Και για να αλλάξουμε λίγο την ατμόσφαιρα... Έμαθα πως τα Απρίλια και ειδικά ταΚάπονορντ πήραν πρώτες πρώτες θέσεις και στο Ατομικό, και στο ομαδικο. Τα σπάμε λέμε! Υ.Γ Όχι τα μηχανάκια...γενικώς τα σπάμε! :P +1000 V2 :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrahan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ναι ....είχαν καλό τοξοβόλο...γιατί αλλιώς... :P Επειδή διαβάζω το φόρουμ κάποια χρόνια, δεν ήθελα να ξεκινήσω τα πρώτα ποστ έτσι αλλά... γιατί αλλιώς τι ρε φιλαράκ; :boxing: χαλαράαααα Ο ...τοξοβόλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Βγηκαν τα αποτελεσματα τελικα η ομαδα μου η V RAKI πηρε την 5η θεση στο ομαδικο !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Ο ...τοξοβόλος. :lol: :lol: :lol: Σόρυ ρε φιλαράκ για το οφ αλλά έλιωσα στο γέλιο...... Άκου ο τοξοβόλος.... χαχαχαχαχαχαχα Χαλαράαααααααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 χαλαράαααα Ο ...τοξοβόλος. Κι ο βραδύπους :D Tι ...τι μωρέ...χαβαλέ κάνουμε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrahan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Κι ο βραδύπους :D Tι ...τι μωρέ...χαβαλέ κάνουμε :) Ω συγγνώμην, δεν ήξευρα ότι είσθε ογλήγορος. :_boredom: Τα καλτσόν να προσέχετε περικαλώ! Ναι μωρέ... :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Καλώς εφανερώθεις ομόσταυβλε! Άντε να φαινόμαστεεδω μέσα (ειδικά τώρα που έχουμε και βραβευμένους)....γιατί έχουμε γεμίσει τελελέβερ και παραλέβερ τελευταία! :lol: :lol: :lol: Συγχαρητήρια για το βραβείο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Oι αστραχάνηδες είναι 36ωρη δύναμη χρόνια τώρα! παίδες . 3 κύπελλα σε 6 χρόνια είναι πολύ καλή επίδοση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrahan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2009 Καλώς εφανερώθεις ομόσταυβλε! Άντε να φαινόμαστεεδω μέσα (ειδικά τώρα που έχουμε και βραβευμένους)....γιατί έχουμε γεμίσει τελελέβερ και παραλέβερ τελευταία! :lol: :lol: :lol: Συγχαρητήρια για το βραβείο! Είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι. Αλλά που θα πάει... (έχουμε στην ομάδα και εμείς ένα (τελελεβεροπαραλεβερ). Ε! χρήσιμα είναι κι 'αυτά. Σε κάθε παρέα πρέπει να υπάρχει ένα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Ω συγγνώμην, δεν ήξευρα ότι είσθε ογλήγορος. :_boredom: Τα καλτσόν να προσέχετε περικαλώ! Ναι μωρέ... :tease: Με παρεξήγησες συνάδελφε.... το βραδύπους δεν πήγαινε σε σένα αλλά σε μένα για την περσινή δοκιμασία. Τοξοβόλος εσύ...βραδύπους εγώ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Βραδύπους = Κουλός??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Είχε κερδίσει την βραδυπορεία....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Βγηκαν τα αποτελεσματα τελικα η ομαδα μου η V RAKI πηρε την 5η θεση στο ομαδικο !!!!!! Μια χαρα τα πηγαμε και τα νεουδια. ετσι φιλε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrahan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Με παρεξήγησες συνάδελφε.... το βραδύπους δεν πήγαινε σε σένα αλλά σε μένα για την περσινή δοκιμασία. Τοξοβόλος εσύ...βραδύπους εγώ :D Χαχαχαχα έχεις δίκιο, τώρα το θυμήθηκα. :lol: Αν και δεν ήμουν μπροστά άκουσα απίστευτες περιγραφές. Έτσι που ήταν το ποστ χθές το 'χασα :0 Ελπίζω στην εύρυθμη λειτουργία του από τούδε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Παιδες τα αποτελεσματα αναλυτικα και με σειρα βαση την βαθμολογια παιζει να τα δουμε καπου η οχι;;;; Οχι με τα ονοματα στην τυχη αλλα με βαση την βαθμολογια! Δεν ειδα εχθες κατι στο site της Guzzi...σημερα δεν εχω μπει ακομη...αν καποιος τα εχει ας τα βαλει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Μην το ψάχνεις.... κάπου στην θέση 90 σε είδα! :D Αμ εγώ που πίστευα πως φέτος είχα πολύ καλή συγκομιδή βαθμών (αφού δεν είχα λάθη) και βρέθηκα στην 20η... τι να πω? :D (O baba 14os! Λάθος στο λάθος, βγήκε 2χιλ περισσότερα από το κανονικό! :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrahan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Μια χαρα τα πηγαμε και τα νεουδια. ετσι φιλε?? Μιά χαρά όντως. :_thumbsup: Μην το αφήσετε το ομαδικό. Έχει τον υψηλότερο βαθμό χαβαλέ στο 36ωρο. Του χρόνου συναπαντιόμαστε Υ.Γ. ωραία τα βιντεάκια σας στο youtube. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Μην το ψάχνεις.... κάπου στην θέση 90 σε είδα! :D Αμ εγώ που πίστευα πως φέτος είχα πολύ καλή συγκομιδή βαθμών (αφού δεν είχα λάθη) και βρέθηκα στην 20η... τι να πω? :D (O baba 14os! Λάθος στο λάθος, βγήκε 2χιλ περισσότερα από το κανονικό! :P ) 90;;;; Απο ποτε εχεις να πας οφθαλμιατρο;;;; Μαλλον λαθος θα εχουν κανει τα κουλαδια ! Ο Θοδωρης πως ειναι δυνατον να εχει ρε συ τετοια θεση;;;; Την δευτερη μερα γραψαμε τα ΙΔΙΑ χλμ...επειδη χαθηκα την πρωτη αλλα 25 χλμ παραπανω;;;; :lol: Οσο για εσενα, σου ειχα οτι θα ειχες καποιο κυπελλο φετος...αλλα τελικα το ολο θεμα ειναι πολυ στην τυχη, η τοξοβολια ηταν καθαρο θεμα τυχης αλλα ΚΑΙ η καταμετρηση των χλμ ειναι σχεδον στην τυχη... Υ.Γ. Δεν με νοιαζει για κυπελλα κτλ..χαβαλε κανω αλλα το οτι ειναι το ολο θεμα στην τυχη αυτο ειναι αλλη συζητηση, καλα θα ηταν να ΜΗΝ ηταν ετσι ομως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 εμενα στα συνολικα χειλιομετρα με μου βαλαν +4% αντι -4% με αποτελεσμα να πεσω χαμηλα στην 62 (νομιζω) θεση υπολογιζοντας χοντρικα αν ειχαν μπει σωστα τα χειλιομετρα ημουν στην 7-8 θεση (ελπιζω να υπολογιστουν για να δω τελικα που ηρθα απο περιεργια) αλλα ΔΕΝ με νοιαζει ολα τα λεφτα ειναι που πηγα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 εμενα στα συνολικα χειλιομετρα με μου βαλαν +4% αντι -4% με αποτελεσμα να πεσω χαμηλα στην 62 (νομιζω) θεση υπολογιζοντας χοντρικα αν ειχαν μπει σωστα τα χειλιομετρα ημουν στην 7-8 θεση (ελπιζω να υπολογιστουν για να δω τελικα που ηρθα απο περιεργια) αλλα ΔΕΝ με νοιαζει ολα τα λεφτα ειναι που πηγα :) Το σημαντικότερο είναι το τελευταίο που είπες. Τα κύπελλα είναι καθαρά και θέμα τύχης. Το θέμα είναι να ευχαριστηθείς την βόλτα, να το κάνεις όλο ώστε να πεις στον εαυτό σου ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ και να γυρίσεις πίσω σώος και αβλαβής. Αν τώρα σου κάτσει και το κύπελλο... σου έκατσε. Άλλοι πάνε καθαρά για το κύπελλο κάθε χρόνο. Άλλοι όχι. Κάποιοι το παλεύουν χωρίς όμως να αγχώνονται κιόλας. Σημασία έχει λοιπόν η συμμετοχή και η προσπάθεια και τίποτα άλλο. 8 χρόνια δεν έχω πάρει ποτέ μου κύπελλο, αλλά ούτε το κυνήγησα και ποτέ σθεναρά. Μια χρονιά το πάλεψα λίγο μπας και, αλλά εκτός ότι δεν το πήρα, δεν ευχαριστήθηκα και την βόλτα όπως έγινε, κι έτσι είπα...ποτέ ξανά! Αν κάτσει όπως πάω...έκατσε.... δεν θα σκάσω για τα κύπελλα!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες